Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-04-24@18:57:43 GMT

روایت روانپزشک مبتلا به کرونا از بیماران بدون ماسک

تاریخ انتشار: ۱۸ تیر ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۵۶۰۲۰۶

روایت روانپزشک مبتلا به کرونا از بیماران بدون ماسک

به گزارش خبرگزاری مهر، این روزها آوازه جان فشانی ها و ایثارگری های کادر درمان که با عزمی راسخ برای حفظ جان و سلامت هم وطنان در برابر دشمن نامرئی به نام ویروس کرونا روز و شب تلاش می کنند به گوش همگان رسیده و کمتر کسی را می توان یافت که کادر درمان را به عنوان پیشگامان خط مقدم این نبرد سخت نشناسد.

در حالی که از اواخر زمستان ۹۸، گسترش ناگهانی بیماری کرونا باعث وحشت و نگرانی عموم مردم شده، پرستاران و پزشکان، این پیشگامان خط مقدم مبارزه با بیماری ضمن ارایه خدمت به بیماران، به تزریق آرامش و امید را به بیماران و جامعه می پردازند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

حال آن که خود خسته از شیفت های طولانی و پی درپی با پوششی که حرکت و تنفس را برایشان سخت می کند، روزهای پی در پی بدون دیدار خانواده  فعالیت می کنند.

اگر چه خستگی چهره های پوشانده شده با ماسک مدافعان سلامت، تا ابد در تاریخ افتخارات این مرز و بوم ماندگار خواهد شد، اما  مردم نیز در قبال کادر درمان دارای وظایفی هستند و  باید با جدی تر گرفتن هشدارها و ملاحظات بهداشتی زنجیره بیماری را قطع کرده و از انتقال بیماری به کادر درمان جلوگیری کنند.

شاپور بخت دل روانپزشک که به علت ابتلا به کرونا در بیمارستان مسیح دانشوری بستری شده و از بیماری رنج می برد، علت مبتلا شدن به کرونا را تماس با بیمارانی عنوان کرد که از ماسک و وسایل حفاظتی در مطب و بیمارستان استفاده نمی کنند.

این روانپزشک ضمن ابراز تاسف از اینکه به رغم توصیه ها و هشدارهای رسانه های جمعی هنوز عده زیادی از مردم کرونا را جدی نگرفته و استفاده از ماسک و دستکش و رعایت اصول بهداشتی و محافظتی را واجب نمی دانند، گفت: ما پزشکان هرچقدر که مسائل حفاظتی و بهداشتی را رعایت کنیم اگر بیماران و مراجعان ما رعایت نکنند باز هم فایده ای ندارد و این رعایت باید دو طرفه باشد تا مانع ابتلا به بیماری شود.

وی با بیان اینکه به رغم رعایت اصول بهداشتی و ایمنی در مطب و بیمارستان، مراجعه بیماران بدون ماسک باعث ابتلای وی به کرونا شده است، تاکید کرد: باید آگاهی مردم  بالاتر رود تا بتوانیم از این بحران بگذریم. متاسفانه مردم به این موضوع توجه نمی کنند و خودشان و کادر درمان را به دردسر می اندازند.

این روانپزشک مبتلا به کرونا، کادر درمان را پیشگامان خط مقدم مقابله با کرونا توصیف کرد که ایثارگرانه به خدمت رسانی به بیماران می پردازند.

وی ادامه داد: پزشکان و پرستاران در راس این مجموعه قرار دارند و برای خدمت به مردم و بیماران باید سلامت باشند ولی اگر با عدم رعایت بیماران در معرض خطر بیماری قرار می گیرند این خدمت رسانی دچار مشکل می شود.

بخت دل، از مردم درخواست کرد که در محیط ها و اماکن عمومی، بازار، مکان های سرپوشیده و...، رعایت پروتکل های بهداشتی را جدی بگیرند.

کد خبر 4968758

منبع: مهر

کلیدواژه: ویروس کرونا ماسک طبی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی ویروس کرونا وزارت بهداشت فاصله گذاری اجتماعی ماسک طبی کووید 19 دانشگاه علوم پزشکی ایران دانشگاه علوم پزشکی تهران سازمان غذا و دارو شیوع کرونا بیماری های عفونی ایرج حریرچی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی دیابت کادر درمان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۵۶۰۲۰۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حمایت از بیماران سلیاکی با بسته‌های حمایتی

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرکز فارس، رییس شبکه بهداشت و درمان شهرستان کازرون در دومین همایش بیماری سلیاک در این شهرستان از خانواده‌های دارای فرزند سلیاکی خواست برای دریافت کارت شناسایی و بهره مندی از بسته‌های حمایتی دولت به دانشگاه علوم پزشکی شیراز مراجعه کنند.

این همایش امروز و همرمان با چهارمین روز از هفته سلامت در سالن اجتماعات اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی کازرون برگزار شد.

بیماری سلیاک مشکل خود ایمنی است که به پوشش روده کوچک آسیب می‌رساند. گلوتن که پروتئین موجود در گندم، جو و چاودار است نشانه‌های این بیماری را تحریک می‌کند.

در حال حاضر درمان قطعی برای بیماری سلیاک وجود ندارد به همین دلیل افراد مبتلا به این بیماری باید از رژیم غذایی پیروی کنند که گلوتن در آن کاملاً محدودشده باشد.

شهرستان کازرون در غرب فارس و در فاصله ۱۳۲ کیلومتری شیراز قرار دارد.

دیگر خبرها

  • هر ۸۴۰ تولد؛ یک نوزاد مبتلا به شکاف لب / بهترین زمان جراحی برای بیماران
  • حـذف کودکان مهاجر از سلامت
  • حمایت از بیماران سلیاکی با بسته‌های حمایتی
  • همه چیز درباره انگ اجتماعی
  • آیا هیپنوتیزم برای درمان بیماران مبتلا به سرطان مفید است؟
  • هوش مصنوعی به زودی امکان درمان در خانه را فراهم خواهد کرد
  • رعایت توصیه‌های بهداشتی، ضامن تولید واحدهای مرغداری است
  • چتر حمایتی پزشکان یزدی برای درمان بیماران صعب العلاج
  • تغییر سبک زندگی، بهترین درمان کبد چرب / این بیماری تنها مختص افراد چاق نیست
  • جزییات تازه از اسم بیماری که ترانه علیدوستی به آن مبتلا شده است