Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تسنیم»
2024-04-16@22:00:29 GMT

تولید نفت لیبی طی سال‌های آینده نصف می شود

تاریخ انتشار: ۱۸ تیر ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۵۶۱۱۱۰

تولید نفت لیبی طی سال‌های آینده نصف می شود

شرکت ملی نفت لیبی اعلام کرد تولید نفت این کشور به خاطر ناتوانی دولت در فراهم کردن بودجه درخواست شده تا ۲۰۲۲ نصف خواهد شد. - اخبار اقتصادی -

 به گزارش خبرگزاری تسنیم به نقل از رویترز، شرکت ملی نفت لیبی در روز سه شنبه اعلام کرد توقف اجباری تولید نفت از ماه ژانویه احتمالاً باعث می شود تولید نفت این کشور در 2022 به 650 هزار بشکه در روز برسد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

لیبی در آغاز سال جاری میلادی 1.2 میلیون بشکه در روز نفت تولید می‌کرد.

 توقف تولید نفت لیبی که به گفته شرکت ملی نفت این کشور 6.5 میلیارد دلار از تولید نفت آن کم کرده است، نتیجه بسته شدن تاسیسات نفتی لیبی در ماه ژانویه توسط نیروهای مستقر در شرق طی یک جنگ داخلی بوده است. این جنگ در بحبوحه آشوبهای پس از سرنگونی معمر قذافی آغاز شد.

 شرکت ملی نفت لیبی طی بیانیه ای در وب سایت خود اعلام کرد تولید نفت این کشور به خاطر ناتوانی دولت در فراهم کردن بودجه درخواست شده تا 2022 نصف خواهد شد.

 بانک مرکزی لیبی اعلام کرد این محاصره تا حالا 7 میلیارد دلار به  کشور ضرر زده است. درآمد نفتی لیبی در نیمه اول سال جاری میلادی 2.17 میلیارد دینار ( 1.56 میلیارد دلار) محاسبه شد که حدود 85 درصد کمتر از همین دوره در سال گذشته بود.

محاصره میادین نفتی لیبی توسط شبه نظامیان به زودی پایان می‌یابدبزرگترین میدان نفتی لیبی تنها یک روز پس از بازگشایی بسته شد

 بانک مرکزی لیبی 1.2 میلیارد دلار به شرکت ملی نفت این کشور به عنوان «بودجه استثنائی» اختصاص داده و 1.55 میلیارد دلار هم برای پوشش یارانه‌های سوخت و هزینه ها پرداخت کرده است.

 شرکت ملی نفت لیبی اعلام کرد برخی آسیب های وارد شده به میادین نفتی دائمی هستند، بنابراین به خاطر کاهش بهره‌وری چاهها برخی از آنها باید برای همیشه بسته شوند.

 این شرکت اعلام کرد می‌تواند کار در 160 تا 260 چاه نفتی را با هزینه بین 50 تا 100 میلیون دلار آغاز کند. این رقم علاوه بر هزینه مربوط به نگهداری و تعمیرات شبکه خط لوله و سایر تاسیسات است.

 انتهای پیام/18

R7586/P/S7,80,85/CT10 بیشتر بخوانید... دبیرکل آژانس بین المللی انرژی: تقاضای جهانی نفت هنوز به اوج نرسیده است تولید کنندگان نفت برای سهم بازار می جنگند

منبع: تسنیم

کلیدواژه: شرکت ملی نفت لیبی میلیارد دلار نفت این کشور نفتی لیبی تولید نفت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۵۶۱۱۱۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

وزارت نفت : درخواست صدور کارت سوخت اینترنتی می‌شود

مهدی سید هاشمی از همکاری فراجا با شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی خبر داد و گفت: هماهنگی‌ها و بررسی‌های لازم انجام شده و در نهایت تا نیمه اردیبهشت ماه این سامانه (درخواست اینترنتی صدور کارت سوخت) آماده می‌شود.   به گزارش تسنیم، مدیرعامل شرکت پژوهش و توسعه ناجی بنیاد تعاون فراجا درباره چرایی ایجاد اخلال در ثبت درخواست کارت سوخت در دفاتر پلیس +۱۰ اظهار کرد: ارائه خدمات به مردم باید از درگاه‌های مختلف انجام شود یعنی خدمات به مردم هم باید از طریق اینترنت باشد و هم مراجعه حضوری تا مخاطب برای انجام شدن کارش قدرت انتخاب داشته باشد.   وی با بیان اینکه مراجعه حضوری به دفاتر پلیس+۱۰ به نوعی پشتیبان برای خدمات اینترنتی است، تصریح کرد: در سراسر کشور، یک هزار و ۱۰۰ دفتر پلیس +۱۰ وجود دارد که تمامی خدمات انتظامی را به مردم ارائه می‌دهند.   سید هاشمی با اشاره به اینترنتی شدن درخواست صدور کارت سوخت خاطرنشان کرد: شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی از سال گذشته اعلام کرد که تصمیم دارد روند صدور درخواست کارت سوخت را اینترنتی کند؛ یعنی چه خودرو‌های نوشماره و چه خودرو‌های دیگر (المثنی) برای درخواست کارت سوخت به صورت اینترنتی درخواست‌های مردم را ثبت کنند.   مدیرعامل شرکت پژوهش و توسعه ناجی بنیاد تعاون فراجا متذکر شد: مسئله امنیت درخواست صدور کارت سوخت تا زمانی که در دفاتر پلیس +۱۰ انجام می‌شود، مشکلی وجود ندارد چرا که از اطلاعات کاربر کاملا محافظت می‌شود.   وی با اشاره به همکاری فراجا با شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی گفت: جلساتی با شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی برگزار کردیم و هماهنگی‌های لازم انجام شده و بررسی‌های لازم انجام شده است و به جمع‌بندی خوبی رسیده‌ایم و در نهایت تا نیمه اردیبهشت ماه این سامانه آماده و معرفی می‌شود.   هاشمی ادامه داد: این سامانه تولید شده توسط شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی است و فراجا صرفاً اطلاعات را با آن‌ها تبادل می‌کند؛ یعنی هنگامی که فرد متقاضی در این سامانه درخواست برای صدور کارت سوخت را ثبت می‌کند اطلاعاتش اخذ و برای ما ارسال می‌شود و فراجا این اطلاعات را بررسی (صحت‌سنجی) و تایید یا عدم تایید را به این سامانه اعلام می‌کند.   وی در پاسخ به این سوال، مبنی بر اینکه آیا فراجا مخالف در اختیار قرار دادن اطلاعات به شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی بوده است، گفت: فراجا به هیچ عنوان مخالف این نیست که اطلاعات را در اختیار شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی قرار دهد، اما این اطلاعات ساز و کار خاص خود را دارد و باید مدام به‌روز شود و این بانک با دسترسی‌های مورد نیاز به سازمان‌ها داده شود.   مدیرعامل شرکت پژوهش و توسعه ناجی بنیاد تعاون فراجا با اشاره به علت قطعی دو سه روزه سامانه پلیس +۱۰ متذکر شد: یک روز در دفاتر پلیس +۱۰ از لحاظ فنی به مشکلاتی برخوردیم و تصمیم گرفتیم تا سامانه شرکت ملی پخش تصمیم (CCO) را به جای سامانه خود اجرا کنیم، اما در عمل دیدیم که این سامانه هم مشکلاتی دارد و نمی‌تواند جوابگوی نیاز باشد و در نهایت قرار شد به سامانه قبلی خود برگردیم و باعث اختلال یکی دو روزه در دفاتر پلیس +۱۰ شد. کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • ۲۰۰ میلیون دلار صرفه جویی ارزی از محل تولید داروهای جدید
  • بهره‌برداری از یک جایگاه عرضه سوخت در منطقه کردستان
  • ساخت دومین پالایشگاه تولید پلاسما با ظرفیت ۴۰۰ هزار لیتر
  • راه‌اندازی یکصد و بیست و هشتمین جایگاه دومنظوره
  • تحویل کارت سوخت ۱۰ روزه می‌شود
  • وزارت نفت : درخواست صدور کارت سوخت اینترنتی می‌شود
  • قاضی آمریکایی شکایت‌ها علیه «حفتر» را رد کرد
  • شمار جایگاه‌های عرضه‌ سوخت مایع در منطقه کرمانشاه به ۱۲۸ باب رسید
  • افزایش ۲۲۴ میلیون دلاری صادرات غیرنفتی ایران به افغانستان
  • افزایش تولید نفت ایران در خلیج فارس