Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش مهر، منصور کبگانیان در حاشیه یکصد و سی و چهارم ستاد شورای راهبری اجرای نقشه جامع علمی کشور در جمع خبرنگاران اولین موضوع مطرح این جلسه را تعیین تکلیف دارندگان مدرک معادل عنوان کرد و افزود: تسری مصوبه مدرک معادل به برخی مشمولان از موضوعاتی است که در جلسه گذشته این ستاد مطرح شده بود و در این جلسات مسئولان وزارت علوم، تحقیقات و فناوری درخواست تصویب این موضوع در ستاد نقشه جامع علمی کشور داشتند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: به علت شاید عدم آگاهی از مصوبه شورای عالی انقلاب فرهنگی برخی از افراد دارای مدرک معادل در مضیقه قرار گرفته بودند و امکان ادامه تحصیل تا مقطع دکتری برای این افراد فراهم نبود.

کبگانیان با بیان اینکه این موضوع در جلسه قبل ستاد نقشه جامع علمی کشور مصوب شده بود، خاطر نشان کرد: موضوع امکان ادامه تحصیل برای افراد دارای مدرک معادل با دو شرط مصوب شد. اولین شرط آن بازخوانی مذاکرات شورای عالی انقلاب فرهنگی با شورای معین انقلاب فرهنگی و دومین شرط مشخص شدن تعداد و مشمولان این مصوبه بود.

قائم مقام ستاد راهبری اجرای نقشه جامع علمی کشور اظهار کرد: هر دوی این شرط از سوی دبیرخانه نقشه جامع علمی کشور اجرایی شد و مذاکرات شورای عالی انقلاب فرهنگی و شورای معین مورد بازخوانی قرار گرفت و اکثر اعضا در صحن شورای عالی انقلاب فرهنگی موافق بودند. در گذشته وزیر وقت علوم نکته ای را اعلام کرده بود و از آنجایی که وزارت علوم کتباً چنین موضوعی را داده بود، سایر اعضا نیز در خصوص آن نظر مساعد داشتند.

وی شرط دوم تصویب تعیین تکلیف دارندگان مدرک معادل را تعداد دارندگان این نوع مدرک عنوان کرد و افزود: نگرانی‌هایی وجود داشت که شاید این مصوبه شامل تعداد زیادی از مشمولان دانشجوی دکتری شود که وزارت علوم کتباً به ما اعلام کردند که حداکثر این افراد ۳۵۰ نفر می‌شود.

وی دومین موضوع مطرح شده در این جلسه را گزارش علم و فناوری ذکر کرد و گفت: در این جلسه مدیر عامل شرکت مپنا گزارش خوبی در زمینه خودروهای برقی ارائه کرد ضمن آنکه در این گزارش به فعالیت‌های این شرکت در حوزه‌های هواپیمایی، ساخت توربین‌ها و تجهیزات نیروگاهی و راه آهن و سلامت اشاره شد.

کبگانیان اضافه کرد: این شرکت در زمینه خودروهای برقی اعلام کرد که محققان این شرکت موفق شده‌اند که ایستگاه شارژ الکتریکی خودرو را ایجاد کنند. تاکنون چنین زیر ساختی در کشور وجود نداشته و این شرکت در این زمینه اقدام کرده است.

قائم مقام ستاد نقشه جامع علمی کشور تاکید کرد: بر اساس اعلام مدیر عامل این شرکت در حال حاضر با توجه به وضعیت اقتصادی کشور اولویت کشور در حوزه خودروهای برقی باید بر تبدیل خودروهای بنزینی و فسیلی به برقی باشد نه اینکه اقدام به طراحی و ساخت خودروهای برقی از صفر تا صد در کشور کنیم.

کبگانیان خاطر نشان کرد: بر این اساس این شرکت طراحی‌هایی را انجام داده تا بتوان خودروهای فعلی را به راحتی به برقی تبدیل کرد.

قائم مقام ستاد راهبری اجرای نقشه جامع علمی کشور ارائه گزارش بنیاد ملی نخبگان را از دیگر موضوعات مطرح در این جلسه ذکر کرد و گفت: ریاست بنیاد ملی نخبگان درخواست کرده بود که این گزارش را ارائه دهند. این گزارش دارای چند بخش است و امروز به یک بخش آن پرداخته شد.

وی ترفندهای اجرایی سازی سند راهبری امور نخبگان را از موضوعات مطرح شده در این زمینه ذکر کرد و توضیح داد: این سند مصوب شورای عالی انقلاب فرهنگی است و بر اساس این سند، بنیاد ملی نخبگان موظف شده که گزارش‌های سالانه‌ای را به ستاد اجرای نقشه ارائه دهد که ارائه این نقشه به تاخیر افتاده است و در این جلسه گزارشی از عملکرد این بنیاد ارائه شد.

کبگانیان اضافه کرد: بر اساس این گزارش برخی از دستگاه‌ها در امور نخبگانی عملکرد مناسبی داشتند و برخی از دستگاه‌ها همکاری مناسب نداشتند و بنیاد ملی نخبگان درخواست داشت که دستگاه‌هایی که همکاری ضعیفی با این بنیاد دارند، عملکرد بهتری داشته باشند.

به گفته وی دستگاه‌های کلان که اثرگذاری زیادی ندارند مانند کتابخانه ملی و فرهنگستان علوم همکاری قابل قبولی با بنیاد داشتند ولی دستگاه‌های موثر در امور نخبگان چون وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، سازمان برنامه و بودجه، وزارت امور خارجه و وزارت آموزش و پرورش عدم همکاری و یا همکاری ضعیفی داشتند.

کبگانیان خاطرنشان کرد: ما از این دستگاه ها درخواست داریم همکاری بهتری داشته باشند تا شاهد ارائه گزارش‌های بهتری از این دستگاه ها باشیم.

      

منبع: اکوفارس

کلیدواژه: شورای عالی انقلاب فرهنگی نقشه جامع علمی کشور بنیاد ملی نخبگان خودروهای برقی وزارت علوم مدرک معادل اجرای نقشه دستگاه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ecofars.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اکوفارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۵۶۱۷۵۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

توسعه بدون وحدت بین مسئولان و مردم امکان‌پذیر نیست

رئیس شورای سیاست‌گذاری ائمه‌جمعه کشور با بیان اینکه توسعه بدون وحدت بین مسئولان و مردم امکان‌پذیر نیست، گفت: پیام اجلاسیه منطقه‌ای، وحدت است و معنایش این است که باید هم‌افزایی فکری، برنامه ای و امکاناتی شکل بگیرد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از گرگان، حجت‌الاسلام محمدجواد حاج‌علی‌اکبری صبح امروز در دومین گردهمایی منطقه‌ای ائمه‌جمعه کشور با موضوع "عهد حضور2" با حضور استان‌های مازندران، گلستان و خراسان شمالی به میزبانی استان گلستان با اشاره به اینکه پیام اجلاسیه منطقه‌ای، وحدت است و معنایش این است که باید هم افزایی فکری ، برنامه ای و امکاناتی شکل بگیرد اظهارداشت: بصیرت مردم استان گلستان و علما و روحانیون شیعه و سنی این استان در وحدت و اتحاد زبان‌زد بوده و می‌تواند الگوی عملی خوبی برای دیگر استان‌ها باشد‌.

رئیس شورای سیاست‌گذاری ائمه‌جمعه کشور تاکید کرد: یکی از اولویت‌های مهم شورای سیاست‌گذاری کشور در برنامه‌ها و فعالیت‌های خود و همچنین تشکیل گردهمایی‌های منطقه‌ای، ایجاد وحدت، همگرایی و وفاق بین ائمه‌جمعه کشور در راستای اهداف مشترک توحیدی و الهی است و ارتقاء مسائل سیاسی، اجتماعی و ارتقاء جامعه از منظر اخلاقی، مهم‌ترین مسئولیت ائمه‌جمعه شیعه و سنی کشور است و درک این مسئولیت خطیر و به انجام دادن آن، مسئولیت بسیار بزرگی است.

علی‌اکبری  تصریح‌کرد: هدف از برگزاری این گردهمایی‌ها، بهره‌مندی از همگرایی، همفکری و تجربیات یکدیگر در ماموریت‌های مشترک، به‌روز شدن متناسب با شرایط جامعه و نیازهای جامعه و در نتیجه تولید محصولات خوب برای ادامه مسئولیت بزرگ ما در جهات مختلف فکری، اجتماعی، سیاسی و فرهنگی و پیام تشکیل این گردهمایی‌ها، وحدت، وفاق، همدلی بین ائمه‌جمعه کشور در راستای اهداف مشترک توحیدی و الهی است‌.

رئیس شورای سیاست‌گذاری ائمه‌جمعه کشور با اشاره به وحدت علما و ائمه‌جمعه شیعه و سنی استان گلستان تاکید کرد: وحدت و وفاق می‌تواند زمینه بسیار خوبی برای تحقق اهداف و برنامه‌های دولت سیزدهم باشد و شاهد رشد و پیشرفت در گلستان هستیم و این پیشرفت، رشد و توسعه بدون وحدت، وفاق و همگرایی بین مسئولان و مردم امکان‌پذیر نخواهدبود.

حاج علی اکبری تاکید کرد: با خردمندی و بصیرت مثال زدنی شاهد تحقق و توسعه وحدت میان شیعه و سنی در استان گلستان هستیم که باید الگویی برجسته برای همه کشور باشد.

انتهای پیام/581/.

دیگر خبرها

  • ایجاد زیرساخت هوشمند رصد رشته مقاطع و رشته محل‌های علوم پزشکی
  • توسعه بدون وحدت بین مسئولان و مردم امکان‌پذیر نیست
  • ۲۴ آزادراه به سامانه پرداخت الکترونیکی عوارض مجهز شدند
  • مجهز شدن ۲۴ آزادراه به سامانه پرداخت الکترونیکی عوارض
  • بررسی مشکلات آموزشی شهر مجومرد
  • دادستان کل کشور: طرح «نور» فراجا ادامه پیدا خواهد کرد
  • ۸ سکانس از مزه شیرین کارآفرینی که «ترین» شد؛ از «خر زورو» و شراکت با دایی‌جان تا تعیین نقشه راه تحول دیجیتال
  • شورای فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی برگزار شد
  • گزارش جلسه ارزی مجلس و دولت هفته آینده در صحن ارائه می‌شود
  • افزایش تعداد نمایندگان در دستورکار مجلس/اسامی متاخران امروز