Web Analytics Made Easy - Statcounter

آفتاب‌‌نیوز :

محمد عطاپور در گفت‌وگو با ایسنا، با اشاره به افزایش بنزین دزدی در جایگاه‌های سوخت شده است، اظهار کرد: روزانه حداقل ۲۰۰ تا ۳۰۰ هزار تومان از هر جایگاه به ویژه جایگاه‌های بین شهری سرقت صورت می‌گیرد که شکایت و پیگیری این مساله روند طولانی دارد.

وی با اشاره به راه‌حل مقابله با این مساله، گفت: اگر فرایند سوخت‌گیری به وسیله یک کارت صورت بگیرد، ابتدا فرد باید مبلغ را پرداخت و سپس اقدام به سوخت‌گیری کند که در این شرایط سرقت بنزین نیز کاهش می‌یابد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مشاور عالی انجمن مالکان جایگاه‌ها و مجتمع‌های خدماتی، رفاهی و بین‌راهی، با بیان اینکه بنزین دو نرخی مشکلاتی را به همراه دارد که قبل از اجرایی شدن این تصمیم نیز بارها اعلام کرده بودیم، تاکید کرد: در حال حاضر میزان نپرداختن هزینه بنزین در جایگاه‌ها، افزایش یافته است و زمانی که این مساله را گزارش می‌دهیم، نیروی انتظامی این موضوع را به دادگاه واگذار می‌کند که پروسه آن نیز دو تا سه سال زمان می‌برد.

عطاپور با بیان اینکه در جایگاه‌ها دوربین نصب شده و پلاک فرد نیز تحویل نیروی انتظامی می‌شود اما پیگیری آن زمان‌بر است گفت: شرکت ملی پخش فراورده‌های نفتی می‌تواند با استفاده از سیستم هوشمند این مساله را ساماندهی کند، بدین گونه که فرد با در اختیار داشتن یک کارت فرایند سوخت‌گیری را انجام دهد.

به گفته وی، یک مساله دیگر این است که به دلیل شیوع ویروس کرونا اغلب افراد فرایند سوخت‌گیری را به اپراتورها واگذار می‌کنند، همین مساله نیز موجب شده تا میزان عدم پرداخت هزینه بنزین افزایش یابد چراکه فرد پس از دریافت سوخت آن هم با کارت جایگاه‌دار منتظر نمی ماند و بدون پرداخت هزینه اقدام به خروج از جایگاه می‌کند.

مشاور عالی انجمن مالکان جایگاه‌ها و مجتمع‌های خدماتی، رفاهی و بین‌راهی با اشاره به لزوم ساماندهی این مساله، گفت: اپراتورها معمولا به این مساله توجه دارند و برای مقابله با آن تلاش می‌کنند اما لازم است که اقدام جدی برای حل این موضوع به وجود آید تا در این شرایط جایگاهداران متحل هزینه‌های اضافی نشوند.

منبع: خبرگزاری ایسنا

منبع: آفتاب

کلیدواژه: قيمت بنزين سرقت بنزين كرونا جایگاه ها سوخت گیری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت aftabnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آفتاب» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۵۶۲۴۴۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کارت سوختی که ۲ روزه تولید و ۲ ماهه دست مردم می رسد!

در حالی مدیرعامل شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی از تولید کارت سوخت المثنی در 2 روز می‌گوید که زمان ثبت‌نام تا دریافت این کارت در سازمان‌های غیرمرتبط با نفت بیش از 2 ماه زمان می‌برد و مردم از این موضوع گلایه‌مندند.

به گزارش فارس؛ «سوخت‌گیری از 10 روز دیگر فقط با کارت شخصی ممکن است»، این خبری بود که در 15 فروردین امسال به نقل از وزیر نفت جواد اوجی منتشر شد و صف‌های طولانی را برای دریافت کارت سوخت المثنی در مراکز پلیس 10+ ایجاد کرد.

یکی از مراجعان به این مراکز، با ابراز نگرانی از این خبر می‌گوید: این چه طرز اطلاع‌رسانی است؟ آیا نباید چند ماه قبل‌تر مردم را از حذف کارت سوخت جایگاه‌ها مطلع کرد؟ حالا بعد از گذشت 10 روز امثال ما که کارت سوخت نداریم چگونه بنزین بزنیم؟

هر چند منظور وزیر نفت از بازگشت (کاهش) تعداد کارت سوخت جایگاه‌ها به ایام قبل از تعطیلات نوروزی به اشتباه در فضای رسانه‌ای منعکس شد اما این موضوع از گلایه مردم بابت مدت زمان طولانی دریافت کارت سوخت المثنی کم نمی‌کند.

بررسی های میدانی نشان می‌دهد که فرآیند ثبت‌نام برای کارت المثنی در مراکز پلیس + 10‌ به کندی پیش می‌رود و کارمندان این مراکز از صدور این کارت سوخت‌ها تا بیش از 2 ماه آینده خبر می‌دهند.

این اتفاق درحالیست که مدیرعامل شرکت ملی پخش جعفر سالاری‌نسب امروز اعلام کرد که در صورت پیاده‌سازی و حذف فرآیندهای سنتی و یکپارچه کردن فرآیندها، کارت سوخت قطعا کمتر از 10 روز به دست متقاضیان خواهد رسید. به گفته وی «زمان تولید کارت سوخت توسط شرکت ملی پخش بیشتر از 48 ساعت زمان نمی‌برد».

طبق آمار وزارت نفت سال گذشته بیش از 3 میلیون و 600 هزار درخواست برای دریافت کارت سوخت در سامانه هوشمند سوخت به ثبت رسید که تعداد کارت‌های تولید شده بیش از ثبت نام بود و حدود 4 میلیون کارت سوخت در سال گذشته تولید شد.

براساس بند ح تبصره 14 قانون بودجه 1402، به منظور بهبود نظام توزیع بنزین در کشور و کاهش قاچاق سوخت، وزارت نفت مکلف بود تدبیری اتخاذ کند که تا پایان 6 ماه ابتدایی سال حداقل 90 درصد خودروهای بنزین‌سوز صرفاً از کارت‌های سوخت مختص خودرو استفاده کنند.

اما حال به نظر می‌رسد بزرگترین مانع در مسیر اجرای این طرح قانونی، نه مدت زمان تولید کارت سوخت توسط وزارت نفت بلکه مدت زمان فرآیند ثبت‌نام در مراکز پلیس + 10‌ و تحویل کارت سوخت المثنی توسط پست است که موجب شده است زمان تولید آن فقط 2 روز طول بکشد ولی بعد از 2 ماه نیز به دست مردم نمی‌رسد.

کانال عصر ایران در تلگرام بیشتر بخوانید: کارت سوخت حذف می‌شود/ بنزین تک نرخی می‌ماند وزیر نفت: کارت سوخت بنزین حذف نمی‌شود / فعلا برای افزایش قیمت برنامه‌ای نداریم

دیگر خبرها

  • پاسخ به سوالات پر تکرار درباره بنزین و جمع آوری کارت های سوخت
  • سوالات پر تکرار درباره بنزین + پاسخ
  • پاسخ به سوالات پر تکرار درباره بنزین
  • ۲۹۱ میلیون لیتر بنزین در استان کرمانشاه صرفه‌جویی شد
  • چرا استفاده از کارت سوخت شخصی برای دولت به یکباره مهم شد؟
  • تشکیل و راه اندازی انجمن نوجوانان قرآنی در نمایشگاه قرآن سال بعد
  • صرفه جویی بیش از ۴۷ میلیون لیتر بنزین در ایلام
  • کارت سوختی که ۲ روزه تولید و ۲ ماهه دست مردم می رسد!
  • صرفه‌جویی بیش از ۴۷ میلیون لیتری مصرف بنزین در منطقه ایلام
  • خرید و نصب پارکت چوبی؛ ترکیبی از زیبایی و کیفیت