Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری آریا - مدیرعامل بانک رفاه ضمن تشریح اقدامات این بانک در زمینه پرداخت تسهیلات به اقشار مختلف، در مورد سپرده‌های بانکی و نقش بانک‌ها در سامان‌دهی بازار ارز، توضیحاتی را ارائه کرد.
به گزارش خبرگزاری آریا ، اسماعیل لله‌گانی در مورد تاثیر کاهش سودهای بانکی بر میزان سپرده‌ها، توضیح داد: سپرده‌های بانکی در بین بانک‌های مختلف کشور چرخش دارند و میزان این سپرده‌ها در شبکه بانکی کاهش پیدا نکرده است و شبکه بانکی با منابعی که در اختیار دارد از بخش‌های مختلف حمایت می‌کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی با بیان این‌که بازار سرمایه به عنوان یک بازار موازی رونق پیدا می‌کند، گفت: در دنیا بخش زیادی از تامین مالی واحدهای تولیدی و سرمایه‌گذاری‌ها توسط بازار سرمایه انجام می‌شود اما کشور ما عمدتا بانک‌محور بوده و از تسهیلات بانکی استفاده می‌کردیم. انتظار داریم با توسعه بازار سرمایه انتظار بخشی از تامین مالی پروژه‌ها از طریق بازار سرمایه انجام شود.
مدیرعامل بانک رفاه در ادامه در مورد نقش بانک‌ها در زمینه کاهش التهابات ارزی نیز، توضیح داد: بانک‌ها با حمایت از واحدهای تولیدی مخصوصا واحدهایی که در زمینه صادرات فعالیت می‌کنند، می‌توانند کمک کنند تا ارز بیشتری برای کشور تامین و صادرات بیشتری انجام شود. به دلیل شیوع ویروس کرونا، بسیاری از صادرکنندگان نتوانستند صادرات انجام دهند و میزان ورودی ارز به صورت مقطعی کاهش پیدا کرد. اما با بهبود شرایط، وضعیت به حالت عادی برمی‌گردد و بانک مرکزی توان تامین ارزی کشور را خواهد داشت.
لله‌گانی در ادامه با اشاره به افزایش سرمایه بانک رفاه کارگران که از محل فروش سهام شستا اتفاق افتاده است، گفت: این موضوع باعث شده است که قدرت پرداخت تسهیلات بانک رفاه افزایش پیدا کند. در این راستا سقف تسهیلات قرض‌الحسنه مستمری‌بگیران و بازنشستگان سازمان تامین اجتماعی از دو هزار میلیارد ریال به 22 هزار و 300 میلیارد ریال افزایش یافت. در واقع حدود 11 برابر شد و عدد پرداختی امسال معادل اعتباری است که طی 15 سال گذشته در حوزه قرض‌الحسنه به بازنشستگان و مستمری‌بگیران سازمان تامین اجتماعی پرداخت شده بود.
وی ادامه داد: شرط ضامن را حذف کرده‌ایم و این تسهیلات بدون ضامن به بازنشستگان پرداخت و اقساط از محل حقوقشان باز پرداخت می‌شود. سقف فردی تسهیلات قرض‌الحسنه قبلا به ازای هر نفر دو میلیون تومان بود که به پنج میلیون تومان رسیده است.
مدیرعامل بانک رفاه با بیان این‌که صدور انواع بیمه‌نامه‌های شخص ثالث، بیمه‌نامه‌های بدنه و سایر بیمه‌های موردنیاز بازنشستگان با نرخ چهار درصد اجرایی شده است، افزود: افراد می‌توانند به شعب بانک رفاه مراجعه کرده و از این امکانات استفاده کنند. همچنین در راستای حمایت از بازنشستگان، طرحی به نام طرح کرامت در نظر گرفته‌ شده است که طبق آن این افراد بابت تعمیرات واحدهای مسکونی، هزینه درمان، تحصیل و ازدواج فرزندشان می‌توانند تا سقف 500 میلیون ریال تسهیلات استفاده کنند.
لله‌گانی با اشاره به "جهش تولید" به عنوان شعار سال، اظهار کرد: بانک رفاه در جهت تحقق این شعار، اقداماتی انجام داده است. از جمله این‌که برای پرداخت تسهیلات از بنگاه‌های تولیدی کوچک و متوسط، اعتباری معادل پنج هزار میلیارد ریال در نظر گرفته شده است. برای پرداخت تسهیلات سرمایه در گردش واحدهای تولیدی مشکل‌دار که نمی‌توانستند حقوق پرسنل و کارگران را پرداخت کنند هم، اعتباری در نظر گرفته شده که حدود سه هزار میلیارد ریال است.
وی ادامه داد: برای تامین مالی صنایع پیشران کشاورزی، گردشگری و صنعت و معدن حدود 30 هزار میلیارد ریال اعتبار در نظر گرفته شده است. همچنین تامین سرمایه در گردش واحدهای تولیدی که مشمول تبصره 18 قانون بودجه سال 1399 می‌شوند به میزان سه‌هزار میلیارد ریال در نظر گرفته شده است.
مدیرعامل بانک رفاه با بیان این‌که سه‌هزار میلیارد ریال برای پرداخت تسهیلات به معرفی‌شدگان وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی، کمیته امداد امام خمینی(ره) و سازمان بهزیستی در نظر گرفته شده است که در قالب قرض‌الحسنه پرداخت می‌شود، اظهار کرد: همچنین برای صاحبان کسب و کارها که به دلیل شیوع کرونا دچار مشکل شده‌اند، حدود سه‌هزار میلیارد ریال تسهیلات در نظر گرفته شده است. پرداخت تسهیلات حمایت از تولید برای واحدهای تولیدی که نیاز داشته باشند از این تسهیلات استفاده کنند پنج هزار میلیارد ریال در نظر گرفته شده است. در قالب طرح جهش مهر سلامت به پزشکان، پرستاران و کلیه کادر درمانی مراکز درمانی تسهیلات پرداخت می‌شود.
لله‌گانی با بیان این‌که برای بیماران صعب‌العلاج حدود یک‌هزار میلیارد ریال تسهیلات در نظر گرفته شده است، گفت: در راستای طرح پیوند، پرداخت تسهیلات قرض‌الحسنه به فرزندان مستمری‌بگیران که قصد ازدواج دارند، با نرخ یک درصد و پرداخت تسهیلات خرید کالا به میزان 200 میلیون ریال در نظر گرفته شده است.
به گزارش ایسنا ، به گفته وی، مستمری‌بگیران، بازنشستگان و سایر افرادی که مشمول این طرح‌ها می‌شوند می‌توانند به بانک رفاه مراجعه کنند و در صورت داشتن سوال با شماره 8525 تماس بگیرند.
-->

منبع: خبرگزاری آریا

کلیدواژه: ریال در نظر گرفته شده سه هزار میلیارد ریال مدیرعامل بانک رفاه پرداخت تسهیلات واحدهای تولیدی مستمری بگیران بازار سرمایه قرض الحسنه سپرده ها لله گانی بانک ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۵۶۳۰۵۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مدیریت تمام نوسانات ارزی در اختیار بانک مرکزی نیست

به گزارش خبرنگار مهر یکی از دغدغه‌های این روزها در کشور موضوع تأمین ارز کالاهای اساسی و خدمات است و شاهد نوسانات غیر متعارف در بازار سفته بازی ارز هستیم، رویدادی که با وجود تأمین نیاز ارزی کالای اساسی با نرخ‌های ترجیحی بر روند بازارها اثر گذار بود و منجر به ایجاد رفتارهای هیجانی در قیمت‌ها می‌شود.

جعفر قادری اقتصاددان و نماینده شیراز و زرقان در گفت و گویی با مهر گفت: در حال حاضر بانک مرکزی نیاز ارزی را به صورت شناور مدیریت می‌کند و اگر می‌خواستیم اجازه دهیم نرخ ارز کاملاً آزاد شود شاهد التهابات ارزی قابل توجهی بودیم. طبیعتاً با توجه به وابستگی تولید از نظر مواد اولیه کالاهای واسطه‌ای، ماشین آلات، تجهیزات و دانش فنی به خارج هرگونه افزایش نرخ ارز برای تأمین این موارد می‌توانست مشکلات جدی برای کشور ایجاد کند و تورم بیشتری را در داخل ایجاد می‌کرد.

وی در ادامه گفت: اکنون بانک مرکزی نیازهای ارزی را در چند گروه تقسیم بندی کرده است و متناسب با شرایط نرخ ارز را برای کالاهای اساسی و … تخصیص می‌دهد، بخشی از تقاضا هم که انتقال سرمایه است و قابل کنترل نیست. این اقدام منجر شده تا فضای آرامش در کشور بوجود آمده و از تشدید تورم جلوگیری شود.

قادری در ادامه گفت: البته باید به این موضوع نیز اشاره کرده که مدیریت تمام نوسانات نرخ ارز در اختیار بانک مرکزی نیست و ناترازی های موجود در حوزه‌های مختلف مانند هزینه‌های جاری، صندوق‌های بازنشستگی، بخش انرژی و … به بودجه فشار آورده و فشار این ناترازی های در بازار ارز منعکس می‌شود، بنابراین شاید نیاز باشد تا کارهای جدی در سازمان برنامه بودجه، وزرات اقتصاد و بانک‌ها برای رفع ناترازی ها اجرایی شود.

نماینده مردم شیراز و زرقان گفت: به منظور کمک به بانک مرکزی در مجلس قوانینی وضع شده که این اختیار و فرصت را به بانک مرکزی می‌دهد تا جلوی ناترازی های سیستم بانکی گرفته شود و با بانک‌های متخلف برخورد شود. در بحث صندوق‌ها هم کاری که توسط مجلس شد فضا را تاحدی قابل کنترل کرد و در بخش انرژی هم در تلاشیم با تصویب قوانینی به کاهش ناترازی ها کمک کنیم. تمام این موارد می‌تواند فشار را تاحدی از بازار ارز کم کند تا بانک مرکزی امکان مدیریت شرایط ارزی را به نحو بهتری پیاده سازی کند.

قادری گفت: در بحث مولد سازی دارایی‌ها و افزایش دامنه سیاست‌های اصل ۴۴ نیز باید اهتمام ویژه ای باشدتا ناترازی ها کاهش یابد، البته در این بین چند کار دیگر مانند حذف پیمان سپاری در بعضی حوزه‌ها مانند صنایع دستی برای دستیابی به جایگاه اصلی در این حوزه و رونق بخشی به این بازار نیز الزامی است. همچنین امکان افتتاح سپرده‌های ارزی و امکان توثیق این سپرده‌ها نیز از اقداماتی است که می‌تواند راهگشا باشد تا افرادی که نگران کاهش قدرت خرید خود هستند و می‌خواهند نقدینگی را به ارز و سکه و طلا و مسکن و خودرو تبدیل کنند این امکان را داشته باشند تا منابع را تبدیل به ارز کنند، مشروط بر اینکه بتوانند در سیستم بانکی سپرده کنند و سود منطقی هم به این سپرده تخصیص داده شود و امتیاز دیگری هم مانند امکان وثیقه گذاری این سپرده هم مورد پذیرش باشد. طبیعتاً با اجرای این طرح ارز حاصل از سپرده گذاری ها را که اکنون برای پاسخ دادن به تقاضای سفته بازی در جریان است به کار گرفته می‌شود و در زنجیره ارزش برای تأمین نیازهای ارزی مورد استفاده قرار می‌گیرد.

این اقتصاددان در پایان گفت: باید به این موضوع توجه داشت که حتماً باید ناترازی ها مدیریت شود تا بتوانیم تورم را کاهش دهیم و در صورت ایجاد ثبات و پایداری در اقتصاد قطعاً انگیزه‌های سفته بازی کاهش پیدا کرده و تقاضا برای خرید ارز و دارایی‌ها حقیقی کاهش پیدا کرده و برای تأمین نیازهای ارزی بخش‌های مولد به کار گرفته می‌شود. اما اگر این اتفاق رخ ندهد هرچقدر هم که ارز به بازار تزریق شود پاسخگوی نیاز سفته بازی نخواهد بود و کل بخش‌ها را فلج می‌کند و نقدینگی در سیستم بانکی برای خلق ارزش نمانده وشاهد یک دور تسلسل خواهیم بود.

کد خبر 6086724 محمدحسین سیف اللهی مقدم

دیگر خبرها

  • پرداخت مالیات بر ارث، الکترونیکی شد
  • پرداخت ۳۵ هزار میلیارد ریال تسهیلات ازدواج و فرزندآوری در استان اردبیل
  • پرداخت ۳۵۰۰۰میلیارد ریال تسهیلات ازدواج و فرزندآوری در استان اردبیل
  • بانک‌هایی که همچنان نرخ سود ممنوعه روی میز دارند/ با بهره بانکی ۴۰ درصد، دلالی جایگزین تولید می‌شود!
  • مدیریت تمام نوسانات ارزی در اختیار بانک مرکزی نیست
  • سقف تراکنش غیرحضوری ۲ برابر شد؛ روزانه ۲۰۰ میلیون تومان
  • انتشار اوراق سپرده خاص به کنترل انتظارات تورمی منجر شد
  • پرداخت ۱۴۶ هزار میلیارد ریال تسهیلات قرض الحسنه توسط بانک کشاورزی در سال ۱۴۰۲
  • سه وام قرض الحسنه از ۱۵۰ تا ۳۰۰ میلیون تومن بدون نیاز به سپرده و ضامن!
  • بخشودگی ۴۱۰ میلیارد ریال سود تسهیلات بانک کشاورزی چهارمحال و بختیاری