Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایران اکونومیست-حکیم‌زاده گفت: بعد از واکاوی تجربه اسفند، توانستیم حداقل ۳ سناریو برای بازگشایی مدارس در سال تحصیلی جدید تدوین کنیم.

رضوان حکیم زاده معاون آموزش ابتدایی با اشاره به مشخص نبودن زمان شروع سال تحصیلی آینده اظهار کرد: آخرین تصمیم گرفته‌شده این است که مدارس در سال آینده از ۱۵ شهریورماه و به‌صورت مجازی شروع شود، اما اگر شرایط به‌گونه‌ای باشد که ستاد ملی کرونا اجازه برگزار شدن کلاس را بدهد، مشکلی با برگزاری حضوری مدارس نداریم و حتماً کلاس‌ها را دایر خواهیم کرد و به خانواده‌ها اطمینان می‌دهیم که نگران آموزش فرزندانشان نباشند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


حداقل ۳ سناریو برای بازگشایی مدارس در سال تحصیلی جدید داریم

او ادامه داد: با توجه به شرایط شیوع کشور در استان و منطقه، سناریو‌های مختلفی برای بازگشایی مدارس داریم. بعد از واکاوی تجربه اسفند سال گذشته و مشخص کردن نقاط قوت و ضعف آموزش مجازی در ماه‌های آخر سال تحصیلی ۹۹-۱۳۹۸، توانستیم حداقل ۳ سناریو برای بازگشایی مدارس در سال تحصیلی جدید برای مناطق قرمز، زرد و سفید تدوین کنیم و سعی کردیم با در نظر گرفتن شرایط امکان تصمیم‌گیری نهایی را به شورای مدرسه و در چارچوب آیین‌نامه بازگشایی مدارس واگذار کنیم.

معاون آموزش ابتدایی بابیان اینکه شرایط مختلفی برای بازگشایی مدارس پیش‌بینی‌شده است، افزود: بر اساس تصمیم‌های اتخاذشده برقراری کلاس و آموزش در مناطق قرمز صرفاً به‌صورت مجازی و از طریق شبکه شاد و آموزش‌های تلویزیونی، در مناطق زرد به‌صورت ترکیبی و به‌صورت ترکیب مجازی و حضوری و با تصمیم‌گیری شورای مدرسه و در مناطق سفید به‌صورت حضوری است. البته مناطق سفید مناطق عشایری و روستایی کم‌جمعیت خواهند بود که تعداد دانش آموزان یک‌رقمی است و امکان رعایت فاصله اجتماعی در این مدارس و کلاس‌ها وجود دارد.
نمی‌گذاریم هیچ دانش‌آموزی از آموزش جا بماند

حکیم زاده بابیان اینکه شورای مدارس در چارچوب ضوابطی که آموزش‌وپرورش اعلام می‌کند، امکان ایجاد خلاقیت یا انتخاب‌های مناسب با شرایط منطقه را در برگزاری کلاس‌های درس دارد، بیان کرد: سعی کردیم در این تصمیم‌گیری‌ها شرایط مناطق را در نظر بگیریم و هم به نقش‌های معلم و ذی‌نفعان و دانش آموزان توجه کرده و آن‌ها را تعریف کنیم و البته نقش اولیا را فراموش نکردیم و به آن‌ها اطمینان می‌دهیم که هیچ دانش‌آموزی از آموزش جا نخواهد ماند.

او در خصوص تصمیم‌گیری در مناطق زرد تصریح کرد: یکی از مدل‌های تعریف‌شده در بازگشایی مدارس در سال تحصیلی جدید، مربوط به مناطق زرد است که در این شرایط با توجه به تصمیم‌گیری شورای مدرسه می‌توان دانش آموزان را به گروه‌های کوچک‌تر تقسیم‌بندی کرد؛ لذا ممکن است بخشی از آموزش‌ها به‌صورت مجازی و بخشی حضوری باشد یا دانش آموزان در گروه‌های زوج و فرد و به‌صورت گروه‌های کوچک‌تر در کلاس‌های درس حاضر شوند، اما موارد مطرح‌شده بخشی از مدل‌های در نظر گرفته‌شده است و در درجه اول سلامتی دانش‌آموز و رعایت پروتکل‌های بهداشتی برای آموزش‌وپرورش حائز اهمیت است و شورای مدرسه باید با توجه به شرایط و چارچوب کلان مشخص‌شده توسط وزارت آموزش‌وپرورش، تصمیم‌گیری کند تا ضمن حفظ سلامتی دانش آموزان، آموزش تعطیل نشود.

معاون آموزش ابتدایی با اشاره به نقش نظارتی آموزش‌وپرورش بر چگونگی روند فعالیت مدارس در سال آینده گفت: ساختار آموزش‌وپرورش بسیار گسترده است و از طریق مناطق، استان و سامانه فعالیت‌ها را نظارت می‌کنیم. همچنین مدیران، بازرسان و خانواده‌ها ناظران اصلی این طرح خواهند بود.
خانواده‌ها در تحصیل دانش‌آموزان نقش بسزایی دارند

او افزود: نقش‌آفرینی خانواده‌ها برای آموزش‌وپرورش بسیار ارزشمند است و در شرایط کرونا خانواده‌ها در آموزش دانش آموزان و پیگیری تحصیلی آن‌ها نقش مؤثری داشتند لذا امیدواریم از حمایت خانواده‌ها در ایام بعد از کرونا هم برخوردار باشیم.

حکیم زاده در پاسخ به این سؤال که در واگذاری تصمیم به شورای مدارس، ممکن است مدارسی که شهریه می‌گیرند به دلیل تضمین ارائه خدماتی که به علت آن‌ها شهریه گرفته‌اند، تصمیمات نابجا بگیرند، گفت: واگذاری تصمیم به مدرسه در چارچوب شرایط و دستورالعمل وزارت آموزش‌وپرورش خواهد بود و بیشتر متوجه شهر‌هایی است که در شرایط زرد هستند، البته ناظران ما بر فعالیت مدارس نظارت خواهند کرد و به این صورت نیست که هر مدیر بتواند بدون رعایت چارچوب آیین‌نامه تصمیم‌گیری کند. خانواده‌ها با توجه به دستورالعمل بازگشایی مدارس در مرحله اول فقط لازم است شهریه ثابت مدارس غیردولتی را بپردازند و سپس با توجه به شرایط برقراری کلاس‌ها شهریه فوق‌برنامه تعیین شود و مطمئن باشند که آموزش‌وپرورش مدافع منافع اولیا و دانش آموزان است.

باشگاه خبرنگاران جوان

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: بازگشایی مدارس در سال تحصیلی جدید برای بازگشایی مدارس آموزش وپرورش دانش آموزان شورای مدرسه خانواده ها تصمیم گیری حکیم زاده کلاس ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۵۶۳۱۷۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

امکان افشای سئوالات آزمون های وزارت آموزش و پرورش غیرممکن شد

 رئیس مرکز ارزشیابی و تضمین کیفیت وزارت آموزش و پرورش با تاکید بر غیرممکن بودن لو رفتن سئوالات آزمون‌ها گفت: سئوالات به صورت رمزگذاری شده تا چند دقیقه قبل از شروع آزمون‌ها به رئیس شعبات داده می‌شود.

به گزارش تسنیم، محسن زارعی امشب در شورای آموزش و پرورش استان کردستان که در سالن شهدای گمنام استانداری برگزار شد، با قدردانی از پاسخ اخیر سپاه به صهیونیست‌ها اظهار داشت: عملیات شجاعانه و غرورآفرین سپاه پاسداران به جهانیان نشان داد که ایران برای احقاق حق خود از هیچ تلاشی فروگذار نخواهد بود.

وی با بیان اینکه این عملیات شجاعانه، درس بزرگی برای همه ما جهت پیشبرد برنامه‌ها با همین سیاق بود، افزود: آزمون‌های نهایی و نظام سنجش در سنوات گذشته به شیوه‌ای غلط برگزار می‌شد چرا که دانش آموزان را بیشتر به سمت حافظه‌محوری سوق می‌داد که این روند ممکن بود در درون نظام آموزشی آسیب بزرگی ایجاد کند.

رئیس مرکز ارزشیابی و تضمین کیفیت وزارت آموزش و پرورش با اشاره به اصلاح این ساختار غلط در سال گذشته، گفت: به منظور ارتقاء کیفیت نظام آموزش و پرورش در سال 1402 سوابق تحصیلی دانش‌آموزان در آزمون‌های نهایی ملاک قرار داده شد و به ترتیب هر سال درصد خاصی به خود اختصاص داده که این درصد در سال‌جاری به 60 درصد رسیده است.

برگزاری آزمون‌ها به صورت الکترونیک، تا سال 1407

وی با اشاره به اینکه به منظور برگزاری آزمون‌های تمام الکترونیک مراکز آزمون سطح کشور تا سال 1407 استاندارد می‌شوند، عنوان کرد: راستا تحقق این هدف هم اکنون برنامه‌هایی در حال اجراست اما برای اجرای کامل آن نیاز به فراهم شدن زیرساخت‌ها و تجهیزات مناسب هستیم.

زارعی اظهار کرد: تامین امنیت آزمون‌ها به ریاست وزارت کشور و از طریق شورای تامین استان‌ها و شهرستان‌ها بسیار حائز اهمیت و مورد تاکید قرار دارد که این مهم با همکاری دستگاه‌های متولی و شورای تامین هم در سطح ملی و هم استانی و شهرستانی دنبال می‌شود.

وی با تاکید بر غیرممکن بودن لو رفتن سئوالات آزمون‌ها تصریح کرد: سوالات به صورت رمزگذاری شده تا چند دقیقه قبل از شروع آزمون‌ها به رئیس شعبات داده می‌شود و بازگشایی این رمز‌ها برای سایر افراد غیرممکن بوده اما آنچه قابل انتشار است این است که افراد حاضر در جلسه آزمون از طریق ابزارهای مختلف این سوالات را به بیرون ارسال کنند.

رئیس مرکز ارزشیابی و تضمین کیفیت وزارت آموزش و پرورش خاطرنشان کرد: امسال حدود 100 عنوان آزمون برگزار خواهد شود که برای فراهم کردن زیرساخت‌های لازم جهت برگزاری آن‌ها، تقریبا یک ماه عوامل اجرایی درگیر برگزاری این آزمون‌ها خواهند بود.

وی با اشاره به اینکه برگزاری آزمون در شرایط مطلوب نتیجه مطلوبی برای دانش‌آموز به دنبال خواهد داشت، گفت: به منظور کیفیت‌بخشی به آزمون‌های نهایی وضعیت موجود باید کاملا بررسی و نقاط ضعف کاملا احصا شود که این مهم در دروس مختلف مورد توجه و مبنا و پایه تصمیم‌گیری‌ها قرار خواهد گرفت.

شرکت یک میلیون و 800 هزار دانش‌آموز در آزمون‌هایی نهایی

زارعی وجود اطلاعات کافی از وضعیت موجود برای دست‌یابی به ارتقای امنیت و کیفیت برگزاری آزمون‌های سنجش را ضروری خواند و عنوان کرد: تحلیل‌ها و داده‌های اطلاعاتی می‌تواند در تصمیم‌گیری و تصمیم‌سازی مناسب برای هر استان و منطقه‌ای تاثیر بسزایی داشته باشد، اما در کل نمی‌توانیم برای کل کشور یک نسخه واحد در راستای ارتقای کیفیت آزمون‌های سنجش بپیچیم.

رئیس مرکز ارزشیابی و تضمین کیفیت وزارت آموزش و پرورش در بخش پایانی سخنان خود با اشاره به اینکه در آزمون‌های نهایی پیش رو تقریبا یک میلیون و 800 هزار دانش‌آموز به صورت مستقیم درگیر خواهند بود، ابراز داشت: ایجاد امنیت روانی جامعه برای دانش‌آموزان و خانواده‌ آنها در اولویت ما قرار دارد و در صدد ایجاد فضایی آرام و امن برای آنان هستیم.

کانال عصر ایران در تلگرام بیشتر بخوانید: پاسخ وزارت آموزش و پرورش به خبر" ۳۰ هزار معلم بازنشسته، ۸ ماه است حقوق نگرفته اند" فعالیت 110 مدرسه تک‌دانش‌آموزی در کشور

دیگر خبرها

  • مدارس پنجشنبه و جمعه آخر هفته‌ها به خانواده‌ها اختصاص می‌یابد؟
  • ورود بیش از ۳۸۰۰ معلم به مدارس ابتدایی در استان
  • سرانه وخیم آموزش و پرورش اردبیل جبران شود
  • احتمال بازگشایی مدارس از شهریورماه/ طرح شناور شدن آغاز سال تحصیلی پیگیری می‌شود
  • روایان پیشرفت در مدارس آذربایجان شرقی راه اندازی شود
  • امکان افشای سئوالات آزمون های وزارت آموزش و پرورش غیرممکن شد
  • اجرای آموزش «حداقل یک رشته ورزشی برای هر دانش آموز» در مدارس
  • بیش از ۵۰ درصد از دانش آموزان شیر دریافت می‌کنند
  • مجوز راه‌اندازی مدارس سمپاد عشایری در سه استان کشور صادر شد
  • معاون آموزش ابتدایی آموزش و پرورش: مجوز راه‌اندازی مدارس سمپاد عشایری در سه استان صادر شد