Web Analytics Made Easy - Statcounter

کوروش قادر مسئول شهرک صنعتی شهرستان مهاباد در گفت و گو با خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از مهاباد، اظهار کرد: تصفیه خانه شهرک صنعتی این شهرستان به خاطر دفع غیراستاندارد فاضلاب واحد‌های تولیدی که در سال‌های گذشته پساب خود را به صورت خام روانه محیط می‌کرد؛  قبلا اخطاریه زیست محیطی از طرف مدیریت شهرک و محیط زیست شهرستان دریافت کرده بود که در هیمن راستا برای حل این مشکل تمامی طرح مطالعاتی و طراحی مدول دوم تصفیه خانه صورت گرفته و برای عملیاتی نمودن این مدول مبلغ ۶۰ میلیارد ریال اعتبار لازم است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

قادر با اعلام اینکه با اجرای مدول دوم تصفیه خانه مشکل فاضلاب این شهرک به طور کامل رفع خواهد شد، افزود: مدول اول تصفیه خانه شهرک صنعتی مهاباد در حال حاضر جوابگوی دبی فاضلاب وارد شده به آن نیست و به همین منظور ساخت مدول دوم در دستور کار قرار گرفته است.

این مقام مسئول در شهرستان مهاباد گفت: اعتبار تخصیص شده برای مدول دوم تصفیه‌خانه در سال ۹۸ که از سوی کمیته برنامه ریزی شهرستان صورت گرفته مبلغ  ۲۰  میلیارد ریال مصوب شده که ۱۰ میلیارد ریال آن برای راه اندازی احداث مدول دوم  تصفیه خانه می‌باشد.

مسئول شهرک صنعتی شهرستان مهاباد با بیان اینکه فاضلاب این شهرک با پذیرش دبی ۳۰۰ متر مکعب در شبانه‌روز پس از تصفیه کامل با رعایت و کنترل آیتم‌های محیط زیست از طریق کانال به خارج از محوطه شهرک منتقل می‌شود، تصریح کرد: در سال ۹۸ حدودا ۲ کیلومتر از مسیر انتقالی فاضلاب تصفیه شده  لایه روبی و ۲ کیلومتر باقی مانده از این مسیر نیاز به لایه روبی دارد که بخش زیادی از پخش بوی نامطبوع به خاطر ته‌نشین شدن پساب سال‌های گذشته بوده و همین امر موجب بوی نامطبوع محیط گردیده است.

این مقام مسئول همچنین چاه شماره ۲ شهرک صنعتی مهاباد نیز جهت توسعه شهرک از نیاز‌های ضروری شهرک صنعتی عنوان کرده که با پیشرفت ۹۵ درصد در شرف اخذ مجوز از اداره امور منابع آب می‌باشد و پس از اخذ مجوز عملیات حفاری و لوله گذاری خط انتقال آب نهایی خواهد شد.

انتهای پیام / س خ 

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: شهرک صنعتی تصفیه خانه فاضلاب زیست محیطی شهرک صنعتی تصفیه خانه مدول دوم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۵۶۳۳۹۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تجهیز ۴۰ بیمارستان خوزستان به سامانه بی‌خطرساز پسماند

معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی اهواز گفت: تمامی بیمارستان های تحت پوشش دانشگاه برای پیشگیری از عواقب سو دفع غیربهداشتی مجهز به دستگاه بی خطر ساز پسماندی شدند. - اخبار استانها -

پژمان بختیاری نیا در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در اهواز، اظهار داشت: با توجه به اهمیت نظارت بر دفع بهداشتی پسماند عفونی و جلوگیری از عواقب سوء دفع نامناسب پسماند عفونی 40 بیمارستان تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز تمامی بیمارستان‌های تحت پوشش مجهز به دستگاه بی‌خطر ساز پسماند شدند.

وی افزود: در راستای نظارت بر عملکرد صحیح دستگاه‌های بی خطر سازی پسماند عفونی، هر ماه سازمان محیط زیست نسبت به نمونه برداری و صدور تاییدیه عملکرد دستگاه‌های بی خطر اقدام می‌کند.

رئیس مرکز بهداشت خوزستان با اشاره به توسعه بیمارستان سینا در کوت عبدالله گفت: در راستای حفظ سلامت عموم مردم و بهبود روند بی خطر سازی پسماند در بیمارستان های تحت پوشش، درسال 1402 با پیگیری انجام شده اعتبارات لازم جهت تهیه و خرید یک دستگاه بی خطر ساز پسماند برای بیمارستان سینا جذب و دستگاه خریداری و تحویل این بیمارستان شد.

بختیاری گفت: در  توجه به اهمیت دفع مناسب پساب، بیمارستان های تحت پوشش دارای سیستم تصفیه فاضلاب بیمارستانی بوده و در راستای بهبود عملکرد سیستم تصفیه  فاضلاب بیمارستانی  اعتبار لازم جهت جهت نصب و راه اندازی پکیج تصفیه خانه فاضلاب بیمارستان شهدای ایذه ، امید لالی و امام علی اندیمشک سینای شهرستان کارون و نظام مافی شهرستان شوش پیگیری شد .

وی گفت: در سال 1402 پکیج جدید فاضلاب بیمارستان نظام مافی شوش خریداری ودر مهرماه 1402 نصب و در دی ماه به بهره برداری رسید.

این مقام مسئول گفت: همچنین با توجه به پیگیری‌های انجام شده تصفیه خانه فاضلاب بیمارستان سینا شهرستان کارون با ظرفیت 200 مترمکعب در روز و اعتباری بالغ بر 52 میلیارد ریال مورد بهره‌برداری قرار گرفت.

انتهای پیام/341

دیگر خبرها

  • آبرسانی به ۵ هزار روستا در کشور
  • مبلغ ۶۰۰ میلیارد تومان اعتبار برای طرح های آبفا درمازندران
  • واگذاری واحد‌های شهرک صنعتی چاراویماق به سرمایه گذاران
  • واگذاری واحدهای شهرک صنعتی چاراویماق به سرمایه گذاران
  • کمبود آب شرب سه روستای تایباد خراسان رضوی برطرف شد
  • مشکل آب‌شرب ۷۶۵ خانوار روستایی در میاندوآب حل شد
  • تصفیه روزانه ۲۸ هزار متر مکعب فاضلاب در شهر خوی
  • ۶۰۰ هزار مترمکعب تصفیه خانه وارد مدار شد/آبرسانی به ۵۰۰۰ روستا
  • تجهیز ۴۰ بیمارستان خوزستان به سامانه بی‌خطرساز پسماند
  • روزنامه‌نگاران رکن اصلی جهاد تبیین هستند