Web Analytics Made Easy - Statcounter

تعداد 25 نفر از نمایندگان در تذکری به وزیر امور اقتصادی و دارایی خواستار نظارت بر بورس و برخورد با افزایش صوری سرمایه توسط بعضی شرکت‌ها شدند.

به گزارش خبرنگار پارلمانی خبرگزاری فارس، تذکرات کتبی نمایندگان به مسئولان اجرایی کشور در نشست علنی امروز مجلس (چهارشنبه 18 تیر 99) توسط روح‌الله متفکر آزاد عضو هیأت رئیسه مجلس قرائت شد که این تذکرات به شرح زیر است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

عبدالله ایزدپناه نماینده مردم ایذه و باغ‌ملک به وزیر جهاد کشاورزی، لزوم رسیدگی به وضعیت و مشکلات کشاورزان را متذکر شد. 

محمدحسن آصفری نماینده مردم اراک به وزیر آموزش و پرورش، لزوم نظارت بر صندوق فرهنگیان را متذکر شد. 

احمد راستین نماینده مردم شهر کرد در تذکری به وزیر ارتباطات خواستار لزوم برنامه‌ریزی برای حفظ حریم اخلاق و معنویت در فضای مجازی شد. 

قدرت‌الله حمزه نماینده مردم اردل و فارسان در تذکری به وزیر جهاد کشاورزی خواستار خرید محصولات کشاورزی در زمان مناسب شد. 

مهرداد ویس‌کرمی نماینده مردم خرم‌آباد در تذکری به وزیر راه و شهرسازی خواستار نظارت بر بازار مسکن شد. 

سیدمحمدرضا میرتاج الدینی نماینده مردم تبریز به اتفاق 43 نفر دیگر از نمایندگان در تذکری به وزیر آموزش و پرروش خواستار تعیین تکلیف استخدام معلمین حق‌التدریسی مشمول تبصره 10 ماده 17 قانون مصوب سال 97، در سال جاری شدند. 

سیدمحمدرضا میرتاج‌الدینی نماینده مردم تبریز به اتفاق 24 نفر دیگر از نمایندگان در تذکری به وزیر امور اقتصادی و دارایی خواستار نظارت بر بورس و برخورد با افزایش صوری سرمایه توسط بعضی شرکت‌ها شدند. 

مهدی عسگری نماینده مردم کرج در تذکری به زیر راه و شهرسازی خواستار درنظر گرفتن نرخ مالیاتی مناسب و بازدارنده برای مسکن‌های خالی و کنترل بازار مسکن شد. 

علی اکبر بسطامی نماینده مردم ایلام در تذکری به رئیس‌جمهور خواستار رسیدگی به تورم و گرانی در بازار مسکن شد. 

رضا آریان پور نماینده مردم کلاله در تذکری به رئیس‌جمهور و وزرای آموزش و پرورش و تعاون، کار و رفاه اجتماعی خواستار همسان‌سازی حقوق بازنشستگان با شاغلین شد. 

حسین رئیسی نماینده مردم میناب در تذکری به رئیس‌جمهور و وزیر خارجه خواستار قاطعیت و برخورد جدی با گستاخی دولت‌های اروپایی در خصوص خروج از برجام و پرهیز از مسامحه در سیاست خارجی شد.

سیدناصر موسوی لارگانی نماینده مردم فلاورجان به وزرای اطلاعات و اقتصاد درباره طولانی بودن فرایند صدور مجوز ترخیص کالا از سوی وزارت صمت و بانک مرکزی و ناهماهنگی شدید بین این دو دستگاه در صدور مجوز ترخیص کالا تذکر داد. 

علی علیزاده نماینده مردم مراغه به وزیر بهداشت لزوم جلوگیری از اجتماعات تحت عناوین آزمون‌های کشوری در شرایط وضعیت قرمز کرونا را متذکر شد. 

ابوالفضل ابوترابی نماینده مردم نجف‌آباد در تذکری به وزیر امور خارجه خواستار اتخاذ تدابیر مناسب در حمایت از حقوق شهروندان ایرانی خارج از کشور و تأمین منافع جمهوری اسلامی ایران شد. 

حسین حق‌وردی نماینده مردم شهریار، شهر قدس و ملارد در تذکری به وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی خواستار توجه مطلوب به بیمه کارگران ساختمانی و جلوگیری از تضییع حقوق آنها شد. 

علیرضا سلیمی نماینده مردم محلات در تذکری به رئیس‌جمهور خواستار تسریع در معرفی وزیر صمت با توجه به بازار آشفته خودرو، لوازم خانگی و سایر کالاها شد. 

سیدجلیل میرمحمدی نماینده مردم تفت و میبد در تذکری به وزیر اقتصاد خواستار استفاده عملی و اجرایی از نظر کارشناسان اقتصادی جهت تثبیت قیمت ارز شد. 

احمد راستینی نماینده مردم شهرکرد در تذکری به وزیر راه و شهرسازی خواستار تهیه مسکن موقت رایگان برای زوجین جوان براساس معرفی کمیته سامانه ازدواج در استان شد. 

معین‌الدین سعیدی نماینده مردم چابهار در تذکری به وزیر نیرو خواستار رسیدگی به وضعیت بی‌آبی در جنوب استان سیستان و بلوچستان شد.

محسن پیرهادی نماینده مردم تهران به رئیس‌جمهور لزوم تغییر رئیس سازمان استاندارد را متذکر شد.

احمد راستین نماینده مردم شهر کرد به وزیر اقتصاد لزوم انجام مسئولیت در قبال قانون تسهیل ازدواج جوانان را متذکر شد. 

سیدسلمان ذاکر نماینده مردم ارومیه به رئیس‌جمهور لزوم تجدیدنظر در خصوص حاکمیت دلار بر تجارت کشور و تأثیر منفی افزایش قیمت دلار و عدم کنترل تأثیر آن بر قیمت‌ها را متذکر شد. 

حسین رئیسی نماینده مردم میناب در تذکری به وزیر کشور خواستار قرنطینه استان هرمزگان و کنترل تردد و تعطیلی بازارهای سرپوشیده و جلوگیری از تجمعات با توجه به شیوع ویروس کرونا شد. 

محمدحسن آصفری نماینده مردم اراک به وزیر اقتصاد لروزم برنامه‌ریزی و کنترل بازار آشفته قیمت ارز را متذکر شد. 

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: عضو هیأت رئیسه مجلس تذکرات کتبی نمایندگان به مسئولان اجرایی کشور تذکری به رئیس جمهور تذکری به وزیر وزیر اقتصاد متذکر شد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۵۶۳۵۱۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سهامداران عدالت بخوانند؛ تغییرات در واریز سود سهام؟

محمد علی شاه حسینی، معاون هماهنگی امور اقتصادی و گردشگری استانداری یزد در جلسه هماهنگی برگزاری مجمع‌عمومی شرکت سرمایه‌گذاری (سهام عدالت) استان گفت: جامعه هدف ما در این انتخابات و مجمع عمومی سهامدارانی هستند که روش غیر مستقیم را انتخاب کرده اند. دستگاه‌های اجرایی نیز باید در این زمینه همکاری داشته باشند و سهام عدالت یکی از مهم‌ترین بخش‌های اصل ۴۴ و مردمی‌سازی اقتصاد است که بخش خصوص در دولت سیزدهم مورد حمایت قرار داشته است.

به گزارش باشگاه خبرنگاران جوان، سود سهام عدالتی که بنا بود در دو مرحله پرداخت شود، اما بدعهدی برخی از شرکت‌ها سبب شد تا سود سال مالی ۱۴۰۳ سه مرحله‌ای شود. در همین راستا هم مجید عشقی رئیس سازمان بورس گفته بود: متاسفانه با وجود پیگیری‌های سازمان بورس، ۸ شرکت سود سهام عدالت خود را به حساب‌های شرکت سپرده گذاری مرکزی واریز نکردند که این سازمان اقدامات قانونی لازم را برای دریافت سود سهامداران انجام خواهد داد تا بعد از تامین وجه از سوی شرکت‌های سرمایه پذیر، مابقی سود به حساب سهامداران واریز شود.

پیش از این هم شرکت سپرده‌گذاری مرکزی اعلام کرده بود: شرکت‌های صنایع سیمان دشتستان، گروه مپنا و فجر انرژی خلیج فارس هیچ مبلغی را برای مراحل اول و دوم سود سهام عدالت خود به حساب‌های سمات واریز نکرده اند شرکت‌های صنایع پتروشیمی خلیج فارس، فولاد مبارکه اصفهان، پالایش نفت اصفهان، پالایش نفت بندر عباس و پارس سوئیچ نیز وجوه مرحله دوم خود را پرداخت نکرده اند.

حالا بنابر اعلام رئیس سازمان بورس احتمالا واریز مرحله سوم و تسویه سود سهام عدالت خرداد ماه خواهد بود؛ در همین راستا هم مجید عشقی رئیس سازمان بورس شب گذشته در رسانه ملی گفت: مجموعه اتفاقاتی رخ داد که سبب شد برخی شرکت‌ها تخلفی داشته باشند و نتوانند سود سهام عدالت را پرداخت کنند.

او افزود: این شرکت‌ها اکثرا با کمبود نقدینگی مواجه هستند ما هم توصیه کردیم که باید سود سهام عدالت پرداخت شود امیدواریم تا خرداد بتوانیم این سود‌ها راجمع آوری و مابقی سود سهام عدالت را پرداخت کنیم البته باید زمان دقیق آن را شورای عالی بورس مشخص کند.

اما آیا با شرکت‌هایی که سود سهام عدالت خود را واریز نکردند برخوردی خواهد شد؟ در همین راستا هم، ولی الله جعفری، مدیر نظارت بر ناشران سازمان بورس و اوراق بهادار در گفتگو با باشگاه خبرنگاران جوان گفت: عدم پرداخت سود سهام که مطابق زمان بندی اعلام شده در کدال نباشد یک تخلف است.

این مقام مسئول اظهار کرد: مورد دیگر این که اگر ۸ ماهی که در قانون تجارت تعیین شده و بر اساس مصوبه سازمان بورس این ۸ ماه به ۴ ماه کاهش یافته و برخی از شرکت‌ها اساسنامه خود را تغییر دادند هم زمان بندی رعایت نشود این نیز یک موضوع قابل پیگیری است. در کل دو موضوع عدم رعایت زمانبندی پرداخت سود که در سامانه کدال منتشر شده و هم عدم رعایت زمانبندی بر اساس اساسنامه ناشران قابل پیگیری است و سازمان بورس پیگیر این موضوع خواهد بود.

نحوه دریافت سود سهام عدالت

ما همین که بحث واریز سود سهام عدالت داغ می‌شود برخی از سود جویان هم فرصت را غنیمت می‌شمارند که در همین راستا هم مهدی حاجی‌وند، دستیار ویژه و مشاور رئیس سازمان بورس در امور سهام عدالت گفته بود: هر زمان که موضوعات مربوط به سهام عدالت مطرح می‌شود عده‌ای از این فرصت جهت کلاهبرداری استفاده می‌کنند که لازم است سهامداران عدالت به چند نکته دقت داشته باشند. معمولا کلاهبرداران چند روش دارند؛ آن‌ها یا به افراد پیامک ارسال می‌کنند و می‌گویند برای دریافت سود سهام عدالت با این شماره تماس گرفته یا روی لینک خاصی کلیک کنید که در این خصوص باید گفت برای دریافت سهام عدالت به هیچ فردی پیامک زده نمی‌شود.

او افزود: مورد دیگر این که کلاهبرداران ممکن است در فضای مجازی سایتی را معرفی کنند که قطعا هیچ سایتی برای دریافت سود سهام عدالت وجود ندارد. نکته بعدی این که برخی از کلاهبرداران حرفه‌ای‌تر هستند و حساب کاربری افراد را هک و از طریق آن‌ها برای اطرافیان پیامکی مبنی بر این که "سود سهام عدالت را دریافت کردم به این لینک بروید و شما هم سود دریافت کنید" ارسال می‌کنند. بر همین اساس در این زمینه هوشیاری افراد بسیار مهم خواهد بود.

دستیار ویژه و مشاور رئیس سازمان بورس در امور سهام عدالت در ادامه اظهار کرد: در مجموع برای دریافت سود سهام عدالت به هیچ فردی پیامی داده نخواهد شد و از افراد هیچ مدرکی درخواست نمی‌شود و همچنین مراجعه به سایت و لینکی نیاز نیست.

نحوه ورود به سامانه سجام سهام عدالت با اپلیکیشن تاپ

با نصب و اجرای اپلیکیشن تاپ و ورود به صفحه اصلی، کافی است به پایین صفحه مراجعه، و آیکون بازار سرمایه را لمس کنید. بعد از ورود به بخش ثبت‌نام سجام، تایید شماره‌تلفن و واردکردن کد ملی خود، می‌توانید در سامانه توسعه ابزار بازار سرمایه، ثبت‌نام خود را انجام دهید. به خاطر داشته باشید که ورود به این سامانه برای یکپارچگی اطلاعات فعالان بازار سرمایه الزامی است.

با لمس آیکون ثبت‌نام در سجام، به صفحه جدیدی هدایت می‌شوید که باید اطلاعات هویتی خود را در آن وارد کنید. شما در مراحل مختلف، ملزم به وارد کردن بخشی از مشخصات خود برای تایید هویت هستید تا در نهایت، اجازه ورود به سامانه به شما داده شود.

ورود به سامانه سجام برای هرکسی که می‌خواهد در بازار سهام سرمایه‌گذاری کند و دارایی خود را رشد دهد، ضروری خواهد بود. خیلی‌ها دوست دارند سرمایه‌گذاری در بازار سهام را به‌عنوان شغل دوم خود و رسیدن به درآمد‌های چند میلیونی انتخاب کنند. آن‌ها باید بدانند که اجرای این تصمیم نیازمند انجام اصول و قوانینی است که حتما باید به آن پایبند باشند.

دیگر خبرها

  • دیدار رئیس بنیاد مسکن کشور با نماینده ولی فقیه در آذربایجان غربی
  • رشد بورس با افزایش تولید خودرو و صادرات محصولات پتروشیمی
  • مدیر عامل شرکت سرمایه‌گذاری گروه توسعه ملی (وبانک) معرفی شد
  • یک نماینده مجلس: اپراتورها از جیب مردم سرقت می‌کنند!
  • سهامداران عدالت بخوانند؛ تغییرات در واریز سود سهام؟
  • اجرای قانون مالیات بر سوداگری در مهار نرخ ارز،مسکن،خودرو و طلا موثر است/مصوبه مجلس به رونق بورس کمک می کند
  • تذکر نماینده مردم شوش در مجلس به وزرای اقتصاد و ورزش
  • بورس در راه تصرف تاج و تخت؟
  • مصمم به ارتقای روابط ایران و پاکستان هستیم/ افزایش سطح روابط تجاری به ۱۰ میلیارد دلار در گام اول
  • پیش از تصویب جداول، تخصیص‌های بودجه‌ای علی‌الحساب است