Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تابناک»
2024-04-19@17:03:43 GMT

ابتلای ۵۰ نفر از کادر درمان مسیح دانشوری به کرونا

تاریخ انتشار: ۱۸ تیر ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۵۶۳۶۷۱

ابتلای ۵۰ نفر از کادر درمان مسیح دانشوری به کرونا

به گزارش تابناک به نقل از ایلنا، «پیام طبرسی» رئیس بخش عفونی بیمارستان مسیح دانشوری، با اشاره به نبود تخت خالی در این بیمارستان گفت: به صورت حدودی روزی ۱۰ نفر از بخش کرونای بیمارستان مرخص می‌شود و ۳۰۰ نفر به اورژانس مراجعه می‌کنند که از این تعداد اگر ۱۰ درصد هم نیاز به بستری داشته باشد، ۳۰ نفر کاندیدای بستری شدن است، اما از این ۳۰ نفر فقط ۱۰ نفر می‌توانند بستری شوند، چون فقط ۱۰ تخت خالی شده است و بقیه بدون تخت می‌مانند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

طبرسی به رعایت موارد بهداشتی از جانب مردم تاکید کرد و ادامه داد: امکان دارد که افراد برای بار دوم هم درگیر ویروس کرونا شوند، مواردی داریم که در اسفند و فروردین کرونا گرفته بودند و الان هم دوباره مبتلا شده‌اند، بنابراین امکان ابتلای مجدد وجود دارد، حتی اگر ۵۰ میلیون نفر هم بگیرند، امکان دارد دوباره همین افراد درگیر کرونا شوند.

وی گفت: تخت‌های بیمارستان پر است، هر تختی یک گنجایشی دارد و وقتی تخت‌ها پر شود، اگر بیمار جدید بیاید دیگر تخت نداریم و این در حالی است که هر بیمار ۶ الی ۷ روز به بستری نیاز دارد.

ابتلای ۵۰ نفر از کادر درمان به کرونا

این متخصص عفونی ادامه داد: در حال حاضر ۵۰ نیروی ما به دلیل اینکه کرونا گرفتند در مرخصی استعلاجی هستند، وقتی این بیماری زیاد می‌شود در پرسنل درمان هم زیاد خواهد شد، از این ۵۰ نفر یا در بیمارستان بستری هستند و یا به خانه رفتند چون جواب تست‌شان مثبت شده است.

مدیر بخش عفونی بیمارستان مسیح دانشوری به پیش بینی از میزان ابتلاها در هفته‌ی آینده اشاره کرد و گفت: تا زمانی که هیچ اقدامی انجام نشود، نباید توقع داشته باشیم که وضعیت بهتر شود، برنامه‌ای در سطح جامعه وجود ندارد بنابراین نباید انتظار داشته باشیم تا شرایط بهتر شود.

طبرسی درباره اظهارات دکتر مردانی که اعلام کرده بود ۱۸ میلیون نفر از جمعیت کشور به کرونا مبتلا شدند ولی این رقم با آمارهای کرونا در کشور متناسب نیست، بیان کرد: ایشان این موضوع را بر اساس بررسی‌های اپیدمیولوژی بیان کردند، چون طبق چیزی که تخمین زده می‌شود خیلی از افراد که کرونا گرفتند اصلا اقدامی نکردند و تست ندادند، به خیلی‌ها هم خود ما تست ندادیم چون وقتی می‌دانیم به کرونا مبتلا است به تست نیاز ندارد و می‌گوییم فرد به خانه برود تا بهبود پیدا کند.

وی افزود: آماری که وزارت بهداشت معرفی می‌کند، فقط مواردی است که تست‌شان مثبت شده است و در ۵۰ درصد موارد هم اصلا تست‌ها مثبت نمی‌شود، اما اینکه حدود ۱۷ یا ۱۸ میلیون نفر باید در کشور گرفته باشند اصلا مهم نیست، چون امکان ابتلای مجدد وجود دارد حتی اگر ۵۰ میلیون نفر هم بگیرند امکان دارد دوباره همین افراد درگیر کرونا شوند.تا زمانی که یک واکسن موثر برای کرونا پیدا نشود، جز فاصله گذاری اجتماعی و رعایت نکات بهداشتی هیچ راه دیگری برای پیشگیری نمی‌ماند.

وقتی بیمارستان‌ها پر می‌شود یعنی اوضاع خراب است

مدیر بخش عفونی بیمارستان مسیح دانشوری در مورد اینکه آیا ۵۰ درصد افرادی که جواب تست‌شان مثبت می‌شود، بستری می‌شوند یا نه؟ گفت: باید ببینیم که از چه کسی تست گرفته می‌شود، اگر از همه‌ی افراد تست بگیریم خب معلوم است که یک سری از آنها بدون علامت هستند که این افراد نیازی به بستری شدن ندارند، اما جزو سیاست ما نیست تا از همه تست بگیریم، بلکه ما بیشتر از افرادی که در بیمارستان بستری هستند تست می‌گیریم و همچنین کسانی که جزو نزدیکان فردی باشند که کرونا گرفته است.

او افزود: در مجموع از کسانی تست گرفته می‌شود که حالشان خوب نیست. اوایل این بیماری ما فقط از افرادی که بستری بودند تست می‌گرفتیم و تعداد بستری‌ها خیلی زیاد بود، اما در اردیبهشت که یک مقدار وضعیت بهتر شده بود، تعداد زیادی به صورت سرپایی بوند یعنی افرادی بودند که علائم کمی داشتند، اما الان که دوباره شلوغ شده است شما می‌بینید ۵۰ درصد افرادی که بیماری کرونای آنها اعلام می‌شود افرادی هستند که بستری می‌شوند. امکانات آزمایشگاهی ما اجازه نمی‌دهد تا از همه تست بگیریم، بنابراین به سیاست تست گیری در کشور مربوط است که به چه صورت تست بگیرد، گاهی تا ۵۰ درصد از افرادی که تست دادند باید بستری شوند. بنظر من ملاک باید پر شدن بیمارستان‌ها باشد، چون وقتی بیمارستان‌ها پر می‌شود یعنی اوضاع خراب است.

محدودیت‌ها باید برقرار شود

طبرسی به تاثیر رعایت کردن و یا نکردن موارد بهداشتی اشاره کرد و گفت: از نظر ما باید محدودیت‌ها برقرار شود، چون راه دیگری وجود ندارد، یک بار ما این راه را آمدیم، یعنی در فروردین و اسفند که در اوج بیماری بودیم رعایت‌ها صورت گرفت و شیوع کرونا به یک سراشیبی افتاد، اما دوباره وقتی محدودیت‌ها برداشته شد بیماری اوج گرفت.بنابراین بیماری که نه واکسن دارد و نه دارویی و مرگ و میرش هم بالا است اگر بخواهیم کنترل کنیم مجبور به ایجاد محدودیت‌ها هستیم، اما از آن طرف کسانی که تصمیم گیرند، تنها به مسائل بهداشتی توجه ندارند و مسائل دیگر را هم در نظر دارند.برآورد این مسائل آن می‌شود که آنها به این نتیجه رسیدند که فعالیت عادی ادامه داشته باشد.

وی تصریح کرد: خیلی‌ها از نظر اقتصادی دچار مشکل شدند و مجبور هستند برای کسب درآمد کار کنند، بقیه‌ مردم باید رعایت کنند تا این افرادی که مجبور هستند کار کنند، به زندگی خودشان برسند. اگر قرار باشد مردم طبق زندگی عادی قبل از کرونا عمل کنند که نمی‌شود، کادر درمان هم می‌خواهد در تابستان به مسافرت برود، چه کسی دوست ندارد تا در این ایام مسافرت یا مهمانی برود؟ همه دوست دارند اما الان وقت این کارها نیست چون نه تنها جان خود را به خطر می‌اندازیم، بلکه جان افراد دیگر جامعه را هم در خطر قرار می‌دهیم.

طبرسی در پایان گفت: حالا دولت نمی‌تواند محدودیت ایجاد کند، اما خود ما که می‌توانیم محدودیت ایجاد کنیم، تا فشار این بیماری یک مقدار کم‌تر شود، من حتی به همکارانم گفتم اگر خود ما مریض شویم هیچ تختی برای بستری شدنمان نیست چون اگر کسی بخواهد بستری شود باید یک نفر ترخیص شود و راه دیگری وجود ندارد و نیاز است تا همه‌ی مردم موارد بهداشتی را رعایت کنند.

منبع: تابناک

کلیدواژه: پرونده اکبر طبری هشام الهاشمی سند همکاری 25 ساله ایران و چین غلامرضا تاجگردون طاعون خیارکی پیام طبرسی بیمارستان مسیح دانشوری کادر درمان ابتلا به کرونا پرونده اکبر طبری هشام الهاشمی سند همکاری 25 ساله ایران و چین غلامرضا تاجگردون طاعون خیارکی مسیح دانشوری محدودیت ها میلیون نفر ۵۰ درصد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tabnak.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تابناک» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۵۶۳۶۷۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

انجام بیش از ۱۱۰ هزار عمل جراحی برای زوج‌های نابارور

قباد محمدی، رئیس دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه از گام‌های امیدبخش حوزه بهداشت و درمان استان در سالی که گذشت، سخن گفت.

وی اظهار کرد: دسترسی آسان و مناسب اقشار مختلف جامعه به ویژه بیماران خاص به خدمات باکیفیت بهداشت و درمان یکی از دغدغه‌های جدی و دارای اولویت استان بوده که در راستای پیگیری مداوم این دغدغه از سوی استاندار، مجموعه مدیریتی استان و دانشگاه علوم پزشکی، خدمات امیدبخشی در زمینه توسعه زیرساخت‌ها و ارتقای خدمات در حوزه بهداشت و درمان استان کرمانشاه رقم خورد.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه تصریح کرد: این اتفاقات مثبت البته، با همراهی و تلاش ویژه اساتید علمی و کادر بهداشت و درمان استان رقم خورده و سبب افزایش رضایتمندی در بیماران و مراجعین شده است.

وی افتتاح مرکز پت‌اسکن با اعتبار ۱۸۰ میلیارد تومان را به عنوان کار‌های مهم صورت گرفته در سال گذشته بیان کرد و افزود: دستگاه پت‌اسکن در بیمارستان امام رضا شهر کرمانشاه یکی از پیشرفته‌ترین دستگاه‌های تصویربرداری تشخیص سرطان در غرب کشور است که با راه‌اندازی آن نیاز نیست بیماران به تهران یا استان‌های دیگر مراجعه کنند و مهمترین قابلیت این دستگاه تشخیص سرطان است.

محمدی بهره‌برداری از اورژانس بیمارستان اسلام آبادغرب با اعتبار ۶۰ میلیارد تومان، بهره‌برداری از اولین مگا ICU غرب کشور در بیمارستان فارابی با اعتبار ۶۰ میلیارد تومان و افتتاح بیمارستان ۳۲ تخت‌خوابی روانسر با اعتبار ۱۵ میلیارد تومان را از جمله اقدامات صورت گرفته در سال گذشته دانست و گفت: متأسفانه علی‌رغم جمعیت ۳۰ هزار نفری روانسر، این شهرستان فاقد بیمارستان بود، بنابراین طی سال‌های گذشته توانستیم ظرف ۹ ماه بیمارستان ۳۲ تخت‌خوابی آن را که به‌عنوان مطالبه جدی مردم شهرستان مطرح بود، به بهره‌برداری برسانیم.

وی گفت: سال گذشته بیش از ۱۱۰ هزار عمل جراحی، یک‌هزار عمل IVF برای زوج‌های نابارور و ۱۰۰ عمل فوق تخصصی شامل کاشت حلزون، پیوند مغز استخوان، پیوند قرنیه و پیوند کلیه انجام شده است.

بهره‌برداری از اورژانس بیمارستان امام خمینی (ره) کرمانشاه با اعتبار ۲۵ میلیارد تومان؛ احداث ۲۱ خانه بهداشت، پایگاه سلامت، پانسیون پزشک و مرکز جامع سلامت؛ کسب رتبه یک کشوری در بیشترین ارجاعات به مقالات هیأت علمی استان؛ افتتاح مرکز نوآوری سلول‌های بنیادی و پزشکی بازساخت؛ احداث و بهسازی ۱۱ هزار مترمربع مراکز بهداشتی، درمانی و آموزشی؛ موفق‌ترین برنامه سلامت خانواده و نظام ارجاع در کشور و تکمیل بیمارستان بهارستان (مرکز جامع درمان سرطان) و رساندن پروژه به مراحل پایانی از دیگر گام‌های امیدبخش حوزه بهداشت و درمان استان در سال ۱۴۰۲ بود که محمدی یادآور آنها شد .

باشگاه خبرنگاران جوان کرمانشاه کرمانشاه

دیگر خبرها

  • نمایش «واپسین نفس» به جشنواره سراسری تئاتر ایثار راه یافت
  • انجام بیش از ۱۱۰ هزار عمل جراحی برای زوج‌های نابارور
  • اعلام سرانه بیمه درمان پرداختی دهک‌های اول تا نهم/ فرانشیز بستری مددجویان «صفر» شد
  • آخرین وضعیت مصدومان حادثه واژگونی اتوبوس بندرعباس - تهران / ترخیص ۱۰ مصدوم حادثه + اسامی
  • آخرین وضعیت مصدومان حادثه واژگونی اتوبوس بندرعباس _ تهران
  • روایت رهبر انقلاب از حضور در اولین مراسم ۲۹ فروردین تا برشماری ویژگی‌های ارتش | ماجرای اجرای مراسم روز ارتش مقابل بیمارستان محل بستری امام خمینی(ره)
  • مصدومیت ۱۳ نفر در پی واژگونی اتوبوس در یزد
  • واژگونی اتوبوس با ۱۳ مصدوم در یزد
  • ۱۱ مصدوم حادثه واژگونی اتوبوس در یزد به بیمارستان منتقل شدند
  • کاپیتان اسبق استقلال از تصادف جان سالم به در برد (+عکس)