Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری آریا - مدیرعامل شرکت ملی مناطق نفت‌خیز جنوب گفت: طرح توسعه 28 مخزن در مجموع به 4500 کیلومتر انواع لوله نیاز دارد و پیمانکاران طرح، ملزم به استفاده حداکثری از لوله‌های ساخت داخل هستند.
به گزارش خبرنگار شانا، پس از نهادینه شدن رویکرد استفاده حداکثری از ظرفیت‌های داخلی در پروژه احداث خط لوله عظیم انتقال نفت خام گوره به جاسک، در گام بعدی، شرکت ملی مناطق نفت‌خیز جنوب این رویکرد را در تامین لوله‌های مورد نیاز طرح توسعه 28 مخزن در دستور کار قرار داده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


بر اساس اعلام شرکت ملی مناطق نفت‌خیز جنوب، احمد محمدی در بازدید از لوله‌سازی اهواز بر افزایش همکاری و استفاده بیشتر از ظرفیت‌ها و توانمندی‌های این شرکت در مسیر حمایت از سازندگان داخلی تاکید کرد و در نشستی که پس از این بازدید انجام شد، گفت: لوله به عنوان یکی از پرکاربردترین کالاها در منطقه نفت‌خیز جنوب، عمدتاً در دو بخش درون‌چاهی و سطح‌الارضی مورد استفاده قرار می‌گیرد که در طرح افزایش و نگهداشت تولید 28 مخزن، بیش از 4500 کیلومتر لوله در اندازه‌های مختلف در این دو بخش مورد نیاز است.
تغییر رویکرد با هدف استفاده بیشتر از توان داخل
وی با بیان اینکه شرکت لوله‌سازی اهواز باتوجه به زیرساخت‌های موجود و توان متخصصان و ظرفیت بالای تولید، افزون بر تأمین نیازهای داخلی کشور، توانایی ارائه خدمات و صدور محصول به کشورهای منطقه را نیز دارد، ادامه داد: با پیش‌بینی نیازهای آینده، درسال 1398 دستورالعملی متناسب با ظرفیت تولید شرکت لوله‌سازی اهواز و سایر شرکت‌های داخلی تهیه شد که براساس آن، شرکت ملی مناطق نفت‌خیز جنوب با تجدیدنظر در استانداردهای موجود، به جای استفاده اختصاصی از لوله‌های بدون درز (Seamless) در بخش لوله‌های سرچاهی، به سمت استفاده بیشتر از لوله‌های ERW تغییر رویکرد داد. این تغییر، ضمن تضمین ایمنی لازم، ما را قادر می‌سازد از ظرفیت شرکت‌های ایرانی و استانی بیش از گذشته استفاده کنیم.
تدوین برنامه پنجساله نیازهای کالایی مناطق نفت‌خیز جنوب
به گفته وی، در طرح افزایش و نگهداشت تولید نفت 28 مخزن، نیاز مناطق نفت‌خیز جنوب به کالا چندبرابر شرایط قبل از اجرای این طرح است؛ در این بین لوله‌ها و قطعات فولادی بیشترین سهم را در سبد کالای پروژه به خود اختصاص داده‌اند و این فرصت مناسبی برای شرکت‌های ایرانی و استانی توانمند از جمله لوله‌سازی اهواز است.
محمدی افزود: باتوجه به برنامه‌ها و طرح‌های در دست اجرای شرکت ملی مناطق نفت‌خیز جنوب، برنامه پنجساله نیازهای کالایی این شرکت تهیه و به شرکت‌های تولید کننده اعلام شده و هرسال این نیاز به‌روزرسانی خواهد شد.
طرح توسعه 28 مخزن؛ فرصتی مناسب برای سازندگان داخلی
صادق فتح‌الهی، مدیرامور فنی شرکت ملی مناطق نفت‌خیز جنوب نیز با اشاره به الزام تمامی پیمانکاران طرح توسعه 28 مخزن به استفاده حداکثری از کالاهای ساخت داخل، گفت: این طرح ظرفیت بسیار بالایی برای به‌کارگیری شرکت‌ها و سازندگان داخلی فراهم کرده و به خصوص در بخش تأمین لوله، شرکت‌های لوله‌سازی اهواز، گروه ملی و شرکت لوله‌سازی اسفراین می‌توانند با هم‌افزایی در این طرح مشارکت و حضور فعالی داشته باشند.
سعید امینی‌زاده، مدیر تدارکات و امور کالای شرکت ملی مناطق نفت‌خیز جنوب هم عنوان کرد: تمام نیازهای کالایی طرح 28 مخزن چه در بخش سطح‌الارض و چه در بخش تحت‌الارض در اختیار شرکت‌های داخلی از جمله شرکت لوله‌سازی اهواز قرار گرفته است. نیاز ما در سه بخش لوله‌های ERW و SAW، لوله‌های بدون درز خطوط جریانی و لوله‌های حفاری است که خوشبختانه در بسیاری از زمینه‌ها، توانایی تولید بر اساس استانداردهای لازم وجود دارد و در بخش‌هایی نیز لازم است که از طریق کسب دانش و کار علمی نسبت به رفع کمبودها و تقویت توانمندی اقدام کنیم.
لوله‌سازی اهواز؛ تولیدکننده 65 درصد لوله‌های مصرفی صنعت نفت
علی خنیفر، مدیرعامل شرکت لوله‌سازی اهواز نیز در این نشست با قدردانی از حضور مدیران ارشد شرکت ملی مناطق نفت‌خیز جنوب گفت: شرکت لوله‌سازی اهواز در بیشتر مناقصات مربوط به تأمین لوله طرح توسعه 28 مخزن، برنده شده و به دلیل کیفیت بالا، قیمت مناسب و فاصله اندک با میادین و محل مصرف، نظر بسیاری از پیمانکاران مجری طرح را به خود جلب کرده است.
وی ضمن استقبال از پیشنهادات ارائه شده از سوی شرکت ملی مناطق نفت‌خیز جنوب، اضافه کرد: شرکت لوله‌سازی اهواز آمادگی دارد نیازهای مناطق نفت‌خیز جنوب را به ویژه در زمینه لوله‌های ERW مرتفع کند.
علی‌اصغر زارع براتپور، رئیس بررسی‌های اقتصادی و برنامه‌ریزی راهبردی شرکت لوله‌سازی اهواز نیز در این نشست، گزارشی از اقدام‌های شاخص این شرکت ارائه داد و با اشاره به تولید افزون بر 9 میلیون تن لوله از بدو تأسیس شرکت لوله‌سازی اهواز تا کنون، گفت: در سال‌های اخیر، این شرکت با اتکا به نیروی انسانی متخصص، در فضایی رقابتی به سوددهی رسیده و از ابتدای تأسیس تا کنون، 65 درصد کل لوله مصرف شده در صنعت نف و گاز کشور را تولید کرده است.

منبع: خبرگزاری آریا

کلیدواژه: شرکت ملی مناطق نفت خیز جنوب شرکت لوله سازی اهواز استفاده حداکثری طرح توسعه 28 مخزن شرکت ها لوله ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۵۶۳۸۱۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

صدور هشدار هواشناسی برای بارش‌های رگباری در نوار غربی کشور

صادق ضیائیان مدیرکل پیش بینی سازمان هواشناسی در گفت وگو با باشگاه خبرنگاران جوان با بیان اینکه امشب در مناطقی از شمال غرب، غرب، جنوب غرب، ارتفاعات البرز، دامنه‌های جنوبی البرز، گیلان، مازندران، ارتفاعات گلستان و امتداد رشته‌کوه زاگرس شاهد بارندگی خواهیم بود گفت: همچنین در استان‌های قم، اصفهان، مرکزی، یزد، شمال و شرق فارس، چهارمحال‌وبختیاری، کهگیلویه و بویراحمد، ارتفاعات شرق و جنوب شرق، بارش‌های رگباری، همراه با رعدوبرق و وزش باد شدید دارند.

وی همچنین  از کاهش نسبی دما در برخی مناطق کشور خبر داد و افزود: فردا در شمال غرب و غرب از میزان بارش‌ها کاسته خواهد شد و این سامانه در نیمه شرقی کشور به فعالیت خود ادامه می‌دهد. فردا شرق سواحل دریای خزر، خراسان شمالی، دامنه‌های جنوبی البرز مرکزی و شرقی از جمله استان‌های البرز، تهران، سمنان، قم، اصفهان، چهارمحال‌وبختیاری، کرمان، هرمزگان، خراسان جنوبی و سیستان و بلوچستان بارندگی دارند.

ضیائیان  توضیح داد: فردا بارش در تهران، البرز، مازندران، ارتفاعات البرز مرکزی و شرقی، بخش‌هایی از استان‌های یزد، کرمان، فارس، اصفهان شدت دارد. چهارشنبه علاوه بر این مناطق گستره بارش‌ها بیشتر می‌شود و شرق، شمال شرق و جنوب شرق کشور را در برمی‌گیرد.

وی ادامه داد: از پنجشنبه روند افزایش دما در کشور رخ می‌دهد. در ۵ روز آینده در مناطق مستعد، بارش تگرگ پیش‌بینی شده است که همین شرایط سبب ایجاد خسارت به محصولات کشاورزی می‌شود.

وی همچنین از صدور  هشدار سطح قرمز  و خطر صاعقه امروز دوشنبه در کل استان های غربی کشور خبر داد و گفت:  امشب احتمال وقوع صاعقه در غرب کشور بسیار بالا خواهد بود. توده ها به شکل ریزش منطقه ای تندری و در عین لحظه عمل خواهد کرد.

باشگاه خبرنگاران جوان اقتصادی راه و شهرسازی

دیگر خبرها

  • ۲۵ هزار نفر به مناطق عملیاتی جنوب کشور اعزام می‌شوند
  • افزایش سرعت وزش باد در جنوب کشور
  • ضرورت روزآمدسازی دانش و اطلاعات مدیران مناطق نفتخیز جنوب
  • حفر و تکمیل هشت حلقه چاه نفت در مناطق نفت‌خیز جنوب غرب کشور 
  • حفر و تکمیل ۸ حلقه چاه نفت طی فروردین ماه در مناطق نفتخیز جنوب غرب کشور 
  • باران همچنان در این مناطق می‌بارد | شدت بارش‌ها در ۵ استان | وزش باد شدید و گرد و خاک در بخش‌هایی از کشور
  • استفاده حداکثری از ظرفیت «اسکاپ» برای اجرای برنامه‌های توسعه‌ای کشور
  • هشدار هواشناسی برای رعد و برق و بارش‌های رگباری در این استان‌ها
  • صدور هشدار هواشناسی برای بارش‌های رگباری در نوار غربی کشور
  • اجرای بیش از ۳ هزار کیلومتر شبکه گاز در استان کرمان در سال ۱۴۰۲