Web Analytics Made Easy - Statcounter

ناظری با بیان اینکه ۶۳۸ اثر به دبیرخانه پویش سردار آسمانی ارسال شد، گفت: بیشترین آثار به ترتیب مربوط به استان های تهران، کرمان، تبریز و خراسان رضوی بودند.

به گزارش خبرنگار فرهنگی خبرگزاری شبستان، «حجت الله ناظری» امروز چهارشنبه 18 تیر در اختتامیه پویش نامه ای به سردار که در تماشاخانه مهر حوزه هنری برگزار شد با اشاره به 18 تیر روز جهانی ادبیات کودک و نوجوان گفت: این روز مصادف با یکی از بزرگترین نویسندگان کودک و نوجوان مهدی آذریزدی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

قطعا همه به خاطر مجموعه قصه های خوب برای بچه های خوب با این نویسنده بزرگ شناآشنایی دارند.

 

سرپرست حوزه هنری کودک و نوجوان با بیان اینکه شاکله ذهنی و فکری افراد در کودکی شکل می گیرد، عنوان کرد: رشد و توسعه جامعه به آموزش کودکان بستگی دارد. آذریزدی با قلم خوب کتاب های خوبی نوشت و باعث رشد و اعتلای کودکان دیروز شد که امروز ثمره آن را می بینیم.

 

وی اظهار داشت: بعد از ترور سردار رشید اسلام سپهبد حاج قاسم سلیمانی به دست دولت تروریسم آمریکا حوزه هنری استان تهران اقدام به پویش نامه ای به سردار آسمانی برای گروه سنی کودک و نوجوان کرد. خوشبختانه این پویش با استقبالی از سراسر کشور همراه شد و کودکان و نوجوانان حرف ها و دل نوشته های خود به حاج قاسم سلیمانی را به دبیرخانه پویش نامه ای به سردار آسمانی ارسال کردند. بیشترین آثار رسیده به ترتیب مربوط به استان های تهران، کرمان، تبریز و خراسان رضوی بود.

 

ناظری با بیان اینکه گزیده آثار پویش نامه ای به سردار در قالب کتاب منتشر می شود، خاطرنشان کرد: دبیرخانه پویش نامه ای به سردار آسمانی آثار را تا پایان بهمن 98 جمع آوری کرد، داوری مقدماتی صورت گرفت، 638 اثر به ما رسید که 77 اثر به بخش داوری نهایی راه یافتند. این پویش مربوط به گروه سنی 12 تا 18 سال بود. 52 اثر از دختران و 25 اثر از پسران به داوری نهایی راه یافت و امروز شاهد اختتامیه این پویش مردمی هستیم.

 

 

پایان پیام/31

منبع: شبستان

کلیدواژه: سردار آسمانی حوزه هنری کودک و نوجوان پویش نامه ای به سردار کودک و نوجوان سردار آسمانی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۵۶۴۰۶۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

داوران بخش فیلمنامه جشنواره ملی فیلم اقوام ایرانی معرفی شدند

به گزارش  گروه فرهنگ و جامعه خبرگزاری علم و فناوری آنا، حبیب احمدزاده، حسین تراب‌نژاد، فرهاد توحیدی، فریدون جیرانی و داریوش یاری از سینماگران باسابقه در زمینه نگارش فیلمنامه، آثار رسیده  به بخش فیلمنامه جشنواره ملی فیلم اقوام ایرانی را داوری خواهند کرد.

در مرحله نخست پس از گزینش فیلمنامه‌ها از میان ۱۲۰ اثر رسیده، ۴۰ فیلمنامه انتخاب شد و داوران درنهایت به بررسی این آثار می‌پردازند.

آشنایی با پیشینه داوران بخش فیلمنامه جشنواره ملی فیلم اقوام ایرانی:

حبیب احمدزاده متولد آبادان است و در زمینه رمان‌نویسی، مستندسازی، کارگردانی، فیلمنامه‌نویسی و تحقیق فعالیت می‌کند. «شطرنج با ماشین قیامت» از کتاب‌های پرمخاطب اوست. او سابقه همکاری با سینماگرانی، چون ابراهیم حاتمی‌کیا، خسرو سینایی و کیومرث پوراحمد را در کارنامه دارد.

حسین تراب‌نژاد، فیلمنامه‌نویس سابقه حضور در پروژه‌هایی همچون «آبادان یازده ۶۰»، «خانه امن»، «ماجرای نیمروز ۲: رد خون»، «دارکوب»، «گیله‌وا»، «فوق سری»، «دختر گمشده»، «خسوف»، «بیدارباش» و «شوق پرواز» را دارد.

فرهاد توحیدی از سینماگران فعال در حوزه فیلمنامه‌نویسی است که سال‌های فعالیت سینمایی خود را با نگارش آثار متعدد پشت سر گذاشته است؛ از «مرد عوضی» و «گاهی به آسمان نگاه کن» تا «پاداش سکوت» و «پرونده هاوانا» و همچنین فیلمنامه‌های دیگری ازجمله «امکان مینا» و «بدون قرار قبلی». توحیدی مدرس فیلمنامه نیز هست.

فریدون جیرانی کارگردان و فیلمنامه‌نویس حدود ۲۴ فیلمنامه نوشته و ۱۵ فیلم کارگردانی کرده است. ازجمله فیلمنامه‌هایی که با قلم جیرانی نوشته شده‌اند می‌توان به «آفتاب‌نشین‌ها»، «قرمز»، «آب و آتش»، «شام آخر»، «سالاد فصل»، «ستاره‌ها ۱، ۲ و ۳»، «پارک‌وی»، «آشفته‌گی» و آثاری دیگر اشاره کرد.

داریوش یاری، فیلمنامه‌نویس و کارگردان، فیلم‌های «پناه آخر»، «لیلاج»، «حرف مردم»، «حبیب»، «مسافر باران» و سریال‌های «در کنار پروانه‌ها»، «هاتف»، «خانه‌ای روی تپه»، «مدرسه ما» و ... را در کارنامه دارد.

نخستین دوره جشنواره ملی فیلم اقوام ایرانی توسط موسسه فرهنگی هنری فصل هنر و بنیاد ایران‌شناسی با شعار «اقوام، ریشه ایران‌زمین»، ۲۶ تا ۳۰ اردیبهشت در تهران برگزار می‌شود.

بخش اصلی شامل فیلم‌های داستانی (بلند و کوتاه)، مستند، انیمیشن و نماهنگ منطبق با موضوع جشنواره است که گستره زیست‌بوم، آیین‌های فرهنگی و مذهبی، سبک زندگی، آداب و رسوم و سنن اقوام ایرانی، تاریخ اقوام، میراث فرهنگی ملموس و ناملموس و ظرفیت‌های گردشگری را در برمی‌گیرد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • راهیابی دو اثر نمایشی به جشنواره ملی تئاتر مردمی بچه‌های مسجد
  • آیین نامه داوری ایران قدیمی و با اشکال است
  • اسامی داوران مرحله یک هشتم نهایی جام حذفی اعلام شد
  • اعلام اسامی داوران مرحله یک هشتم نهایی جام حذفی
  • راهیابی ۲ اثر نمایشی از قم به همایش سراسری بچه‌های مسجد
  • چهل‌ودومین جایزه کتاب سال فراخوان داد
  • پیش بینی استقبال ۱۰ برابری از جشنواره امسال تئاتر کودک و نوجوان رضوی
  • برگزاری پویش طراحی و نقاشی «زندگی با آیه ها» با موضوع «وعده صادق»
  • داوران بخش فیلمنامه جشنواره ملی فیلم اقوام ایرانی معرفی شدند
  • پایان مرحله اول داوری بیستمین جشنواره ملی خوشنویسی رضوی