Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/البرز معاون دادستان کرج گفت: شناسایی  چاه‌های غیرمجاز در ماهدشت و عواملی که با حفر چاه تا عمق‌های ۶۰ تا ۱۷۰ متر  اقدام به استخراج و فروش آب می‌کنند آغاز شده است.

حسینعلی محمدیاری در خصوص اقدامات انجام شده برای مقابله با برداشت غیرمجاز از منابع آبی زیزمینی ماهدشت گفت: متاسفانه به دلیل استفاده غیرمجاز از آب های زیرزمینی توسط افراد سودجو و فرصت طلب  با استفاده از حفر چاه‌های غیر مجاز عمیق، شاهد کاهش آب‌های زیرزمینی و نشست آب هستیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گزارش ایسنا، وی افزود: نتیجه این برداشت‌های غیرمجاز منجر به این شده که در چند ماه اخیر شاهد قطعی آب و کاهش سطح آب در چاه‌های دارای مجور باشیم.

معاون دادستان کرج با تاکید بر اینکه منابع آبی کشور جزو انفال و اموال عمومی محسوب می‌شوند تصریح کرد: در راستای سیاست‌ها و راهبردهای رئیس کل دادگستری استان و دادستان عمومی و انقلاب کرج، پیگیری این موضوع و برخورد با حفر کنندگان چاه‌های غیرمجاز در دستور کار قرار گرفته است که حسب گزارش‌های دریافتی بیش از هزار حلقه چاه عمیق و نیمه عمیق در این حوزه قضایی وجود دارد که با گزارش های مردمی و همکاری اداره امور آب شهرستان کرج شناسایی  چاه‌های غیرمجاز و عواملی که با حفر چاه تا عمق‌های ۶۰ تا ۱۷۰ متر  اقدام به استخراج و فروش آب می‌کنند آغاز شده است.

وی اضافه کرد: تاکنون پنج حلقه چاه غیرمجاز پلمب و مسلوب المنفعه شده است و این عملیات با جدیت ادامه خواهد یافت.

محمدیاری تصریح کرد: در راستای برخورد با سوء استفاده گران علاوه بر پلمب چاه‌ها، کلیه اموالی که از طریق نامشروع و فروش آب غیرقانونی  کسب کرده‌اند ضبط خواهد شد.

سرپرست مجتمع ۴ کرج به شگردهای خاص حفر کنندگان چاه‌های غیرمجاز و پنهان سازی چاه با ترفندهای متعدد اشاره و بیان کرد: حفر کنندگان چاه های غیر مجاز مطمئن باشند به هر نحو مقتضی به چاه‌های آنان دسترسی و اقدام قانونی به عمل خواهد آمد همچنین بر اساس گزارش‌های دریافتی این آب‌های استخراج شده عمدتا توسط تانکرهای بزرگ به ویلاهای غیرمجاز منتقل می‌شوند و در این راستا نیز اقدامات لازم با سازندگان ویلاهای غیر مجاز و تغییر دهندگان غیر مجاز اراضی کشاورزی به عمل آمده است و از طرفی کلیه تانکردارانی که برحسب ضرورت اقدام به حمل آب می کنند باید شناسنامه دار و از چاه‌های مجاز و با اخذ مجوز اقدام به حمل آب کنند.

وی در پایان گفت: از همه کسانی که دارای چاه غیر مجاز هستند می‌خواهیم قبل از ورود دستگاه قضایی نسبت به پلمب و مسلوب المنفعه نمودن چاه خود اقدام کنند در غیر این صورت برخورد قانونی به عمل خواهد آمد.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی سیاسی دستگاه قضائی دادگستري البرز چاه های غیرمجاز چاه های غیر غیر مجاز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۵۶۴۴۷۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شناسایی بیش از چهار هزار انشعاب غیر مجاز آب در همدان

 فرهاد بختیاری‌فر گفت:انشعاب‌های غیرمجاز آب علاوه بر دامن‌زدن بر تشدید تنش آبی و کاهش طول عمر شبکه توزیع آب به علت راه گیری غیراصولی از شبکه، حقوق مشترکان قانونمند را تضییع می‌کند.

او از شناسایی چهار هزار و ۲۶۶ فقره انشعاب غیرمجاز آب در سال گذشته خبر داد و گفت: ۲ هزار و ۳۶۱ مورد از این انشعاب‌ها مسدود و یک هزار و ۹۰۵ مورد نیز جمع آوری شدند.

 مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان همدان با بیان اینکه شناسایی انشعاب‌های آب غیر مجاز در پیشگیری از تنش آبی تابستان موثر است، گفت: انشعاب غیرمجاز آب در کنار خسارت‌های مالی، ضمن هدر دادن حجم زیادی از آب شرب، ارائه خدمات مطلوب به مشترکین را با مشکلات جدی مواجه می‌کند بنابراین عملیات شناسایی انشعاب‌های غیر مجاز با هدف توزیع عادلانه آب، پیشگیری از هدر رفت آب و کمک به ذخیره این نعمت الهی انجام می‌شود.

بختیاری فر گفت: بیشترین تعداد انشعاب‌های غیرمجاز شناسایی شده استان در بخش خانگی بوده است.

او با بیان اینکه انشعاب‌های غیرمجاز هزینه‌های جاری شرکت‌های آب و فاضلاب را افزایش داده و مهم‌ترین عامل هدر رفت آب و مسبب تضییع حقوق مشترکین است، گفت: بر اساس قانون مجازات استفاده‌کنندگان غیرمجاز از آب، هر شخصی که بدون دریافت انشعاب قانونی آب به استفاده از آن اقدام و یا با داشتن انشعاب، مبادرت به استفاده غیرمجاز کند، علاوه بر الزام به پرداخت بهای خدمات مصرفی و جبران خسارت، به پرداخت جزای نقدی محکوم می‌شوند.

آبفای همدان ۶۸۰ هزار مشترک دارد.

منبع ایرنا

باشگاه خبرنگاران جوان همدان همدان

دیگر خبرها

  • پلمب مرکز ترک اعتیاد غیرمجاز در رشت
  • طرح طرد اتباع غیر مجاز در شهرستان ملارد
  • شناسایی بیش از ۴ هزار انشعاب غیر مجاز آب در همدان
  • شناسایی بیش از چهار هزار انشعاب غیر مجاز آب در همدان
  • پلمب ۵ مطب غیرمجاز دندانپزشکی و زیبایی زیرزمینی در تبریز
  • برخورد با مراکز غیرمجاز سقط جنین به‌صورت جدی دنبال می‌شود
  • برخورد شدید با مراکز سقط جنین غیرقانونی در زنجان صورت می گیرد
  • برداشت ۲۲ میلیون مترمکعب آب غیرمجاز از چاه‌های غیرمجاز در قم
  • هشدار جدی امیرعبداللهیان به اتحادیه اروپا
  • تأسیس شهرک ضایعاتی‌ها در شهرستان کرمانشاه