Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایران اکونومیست-رئیس سازمان سنجش گفت: آزمون کارشناسی ارشد امسال در ۳ مرحله برگزار می‌شود.

ابراهیم خدایی، رئیس سازمان سنجش و آموزش کشور روز گذشته با حضور در کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس، فرآیند‌ برگزاری کنکور را تشریح کردیم. جمع بندی کمیسیون درباره زمان برگزاری کنکور‌های سراسری این بود که بر اساس تصمیم ستاد ملی کرونا عمل شود و مصوبات ستاد کرونا هم همان تاریخ‌هایی است که قبلا اعلام شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او افزود: زمان برگزاری کنکور‌ها تغییری نکرده است مگر اینکه ستاد ملی کرونا تاریخ‌ها را عوض کند. در شرایط موجود، تصمیم جدیدی گرفته نشده است، ولی اعضای کمیسیون مجلس پیشنهاد‌های خودشان و دغدغه‌های داوطلبان را مطرح کردند که پیرامون رعایت پروتکل‌های بهداشتی و بهتر اجرا شدن آزمون‌ها بود. البته برخی از این پیشنهاد‌ها قبلا توسط سازمان سنجش اجرا شده بود.

رئیس سازمان سنجش بیان کرد: در خصوص تاریخ برگزاری کنکور، مصوبات ستاد کرونا، معیار اصلی تصمیم‌گیری است. براین اساس، تصمیم جدیدی گرفته نشده است.

او اضافه کرد: در کمیسیون آموزش، مباحث خوبی در خصوص رعایت پروتکل‌های بهداشتی، فاصله گذاری اجتماعی و افزایش تعداد حوزه‌ها مطرح شد که البته این مسائل تاکنون عملیاتی شده است.

رئیس سازمان سنجش درباره اقدامات انجام شده برای حفظ سلامت دانشجویان در کنکورهای سراسری تصریح کرد: در آزمون دکتری سال گذشته ۱۰۵ حوزه امتحانی داشتیم که امسال به ۱۴۳ حوزه رسیده است. در آزمون کارشناسی ۱۶۳ حوزه داشتیم که امسال ۲۳۶ حوزه امتحانی خواهیم داشت.

او با اشاره به اینکه آزمون کارشناسی ارشد امسال در سه مرحله ( سه نیم روز) برگزار می‌شود، توضیح داد: سال‌های قبل کنکور کارشناسی ارشد در دو نوبت صبح و طی دو روز برگزار می‌شد اما امسال برای رفاه حال داوطلبان و تجمع کمتر، این آزمون روز پنج شنبه، ۲ مرداد در دو نوبت صبح و عصر و روز جمعه، ۳ مرداد در یک نوبت صبح برگزار خواهد شد.

باشگاه خبرنگاران جوان

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: رئیس سازمان سنجش آزمون کارشناسی برگزاری کنکور کارشناسی ارشد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۵۶۴۶۳۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برگزاری کنکور تا ۱۰ روز دیگر/ دستگاه تقلب‌یاب کنکور چطور کار می‌کند؟/

به گزارش خبرآنلاین، کمتر از ۱۰ روز به برگزاری نوبت نخست آزمون سراسری باقی مانده است که مسئولان از ورود نسل سوم تقلب‌یاب‌های کنکور خبر می‌دهند.

فارس در خبری نوشت: نوبت نخست کنکور سراسری ۱۴۰۳ روزهای پنجشنبه و جمعه ۶ و ۷ اردیبهشت با رقابت بیش از یک میلیون داوطلب در سراسر کشور برگزار می شود. این در حالی است که چند روز پیش عبدالرسول پورعباس رئیس سازمان سنجش آموزش کشور از ورود نسل سوم آشکارسازهای تقلب خبر داده است.

در زمان برگزاری کنکور ۱۴۰۲ از نسل دوم آشکارسازها که توسط شرکت‌های دانش بنیان ایرانی طراحی شده بود، رونمایی شد و حالا پورعباس استفاده از نسل سوم سیگنال یاب‌ها را از جمله تمهیدات سازمان سنجش برای تضمین سلامت آزمون عنوان کرده است.

تقلب‌یاب‌ها چگونه عمل می‌کنند؟

به طور معمول متقلبان آزمون تجهیزاتی به همراه دارند که از آن طریق سؤالات را به خارج محل آزمون می فرستند و پاسخ را دریافت می‌کنند، تقلب یاب‌ها به این دستگاه‌ها سیگنال ارسال می‌کنند به طوریکه یک صدای بلند در گوش داوطلب ایجاد شده و تجهیزات همراهش آشکار می‌شود.

انواع دستگاه تقلب‌یاب

راکت‌های موبایل‌یاب با ایجاد میدان مغناطیسی در اطراف خود هر شیء که دارای فلز باشد، از جمله تجهیزات الکترونیکی مانند موبایل، هندزفری را شناسایی کرده و به صورت ویبره یا صدا هشدار می‌دهند.

دستگاه‌های فرکانس‌یاب یا سیگنال‌یاب انواع امواج رادیویی از جمله امواج تلفن همراه و سایر تجهیزات بی‌سیم را شناسایی کرده و با بوق هشدار می‌دهند.

دستگاه جمر یک دستگاه کورکن و مسدودکننده امواج موبایل است و در محدوده آن هیچ گوشی تلفن همراهی نمی‌تواند از پیامک، تماس یا اینترنت استفاده کند.

دستگاه‌ تقلب‌یاب نیز به تجهیزات تقلب، سیگنال ارسال می‌کند. به این صورت که در گوش داوطلب صدای بلندی تولید و فرد متقلب شناسایی می‌شود.

همراه داشتن دستگاه یا تجهیزات تقلب در جلسه آزمون به ۱۰ سال محرومیت از آزمون منجر می‌شود.

۴۷۲۳۶

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1895470

دیگر خبرها

  • کنکور ۱۴۰۳ چه روزی است؟
  • زمان‌ بندی برگزاری نوبت نخست کنکور ۱۴۰۳
  • زمان برگزاری کنکور سراسری۱۴۰۳ مشخص شد
  • زمان‌بندی برگزاری نوبت نخست کنکور اعلام شد
  • هشدار سازمان سنجش به عضویت در گروه‌های تقلب‌رسان
  • برگزاری کنکور تا ۱۰ روز دیگر/ دستگاه تقلب‌یاب کنکور چطور کار می‌کند؟/
  • هشدار سازمان سنجش به عضویت داوطلبان در گروه‌های مدعی تقلب
  • هشدار سازمان سنجش درباره استفاده از ابزارهای تقلب در کنکور
  • آخرین مهلت پذیرش دانشجوی دکتری بدون آزمون دانشگاه علامه‌طباطبایی
  • معافیت دارندگان مدال طلای المپیادهای علمی از کنکور