Web Analytics Made Easy - Statcounter

رییس سازمان صمت گیلان گفت : هدف از تشکیل کارگروه ملی تسهیل و رفع موانع تولید در گیلان، حل و فصل مشکلات واحدهای صنعتی بزرگ با قدمت است.

به گزارش خبرگزاری برنا از گیلان؛ فرهاد دلق پوش در کارگروه ملی تسهیل و رفع موانع تولید در استانداری گیلان که با حضور دکتر میثم زالی دبیر کارگروه ملی گفت: با توجه به جلوگیری شدید قاچاق کالا و منع واردات کالاهایی که مشابه ان در کشور تولید می شود، هم اکنون بهترین شرایط برای تولیدات داخلی به ویژه صنعت نساجی فراهم است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 رئیس سازمان صمت گیلان افزود: در قالب مصوبات کارگروه ملی؛محافظت از بقای واحدهای صنعتی و ادامه فعالیت آنها تحت هر شرایطی با تشریک مساعی و عزم فرابخشی همه نهادها امکان پذیر است.

 وی ریل گذاری انجام مصوبات کارگروه را بر مبنای مصوبات قانونی و استفاده کامل از ظرفیت قانونی دانست و افزود: در همین راستا براساس تخصیص تسهیلات سالانه کارگروه؛ از ابتدای سال گذشته تاکنون بیش از هزار و ۵۵۷میلیارد تومان برای تامین نقدینگی و شتاب دهی به چرخ صنعت گیلان تسهیلات پرداخت شده است.

 دکتر دلق پوش تصریح کرد: از سرگیری فعالیت واحیای صنایع راکد گیلان که در تملک بانکها و شرکتهای سرمایه گذاری وابسته به آنها و تامین اجتماعی( شستا) اولویت اصلی کارگروه ملی است و این چالش قدیمی در گیلان باید تعیین تکلیف گردد و باید مالکین این شرکتها برنامه عملیاتی و مشخص ارایه کنند.

گفتنی است هیاتی به همراه دکتر میثم زالی، دبیر کارگروه ملی تسهیل و رفع موانع تولید براساس پیگیری سازمان صمت برای حل و فصل مشکلات واحدهای صنعتی بزرگ و قدیمی گیلان نظیر؛ ایحاگستر - صنایع نساجی پوشش، ایران پوپلین، ایران برک، ریسندگی خاور و فومنات- شرکت های چوکا و چوب اسالم ، رادکابل شمال و ذوب درفک به گیلان سفر کردند و در صبح روز چهارشنبه از دو واحد ایحاگستر و پوشش بازدید بعمل اوردند و چالش ها، مشکلات و ظرفیتهای موجود این واحدها‌ را بررسی نمودند.

در ادامه جلسه این کارگروه ملی در استانداری گیلان با حصور استاندار و سایر اعصای کارگروه مختص واحدهای مورد اشاره تشکیل گردید.

 

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: واحدهای صنعتی کارگروه ملی تسهیل و رفع موانع تولید کارگروه ملی تسهیل و رفع موانع تولید واحدهای صنعتی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۵۶۵۴۳۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

«سفالگری»، هنری به قدمت تاریخ گیلان + تصاویر

«سفالگری»، هنری به قدمت تاریخ گیلان است و نمونه بارز آن شیروانی‌های سفالی در این استان است که در گذشته در بام خانه‌های برخی مناطق به عنوان عایق حرارتی عمل می‌کرد و مقاومت خوبی در مقابل بار‌های جانبی داشت و دمای هوای خانه را در تابستان خنک و در زمستان گرم نگاه می‌داشت.

سفال در گیلان به علت فراهم بودن بستر مناسب تولید آن، مصارف فراوانی داشت و از آن به شکل «گمج» و «نوخون» (ظرف مخصوص طبخ غذا به همراه درب)، «نَرخِه» (کوزه دوغ)، خُم سفالین، کوزه سفالی، «نمک‌یار» (سینی سفالی ساییدن مغز گردو و سبزی و انار ترش و ...)، «گِلی تابه» (ظرف مخصوص برشته کردن تخمه)، «تالک» (ظرف سفالین ۲ دسته) و «کمر کوزه» (ظرف سفالین مختص بادکش کردن پشت و کمر) استفاده می‌کردند.

همچنین گلدان، تُنگ آب، ظروف آشپزخانه، تابه سفالی، «ماستِ گوله»، تنور نان پزی، ظروف نگهداری مواد، حلقه‌های سر چاه، گلدان و مجسمه و سفال بام، تابلو‌های سفالی و مجسمه‌های سفالی تاریخیِ شبیه سازی شده از انواع ظروف سفالی گیلان به شمار می‌آیند.

سفالگری در گیلان یکی از صنایع دستی پر طرفدار و پرکاربرد از زمان قدیم تاکنون است و «گمج» از اصلی‌ترین ظروف سفالی و محلی استان گیلان به شمار می‌آید.

از این ظرف سفالی در تهیه و طبخ انواع خورشت و غذا‌های محلی استفاده می‌شود؛ غذا در آن ضمن اینکه خاصیت خودش را از دست نمی‌دهد، به طور کامل مغز پخت می‌شود.

ظروف سفالی رنگارنگ گیلان به عنوان سوغات چهار فصل این استان با طرفداران و علاقه‌مندانی خاص نقشی موثر در جذب گردشگران دارد.

شهرستان‌های شفت، سیاهکل، املش، رشت، رودسر و لنگرود از مناطق عمده سفالگری در گیلان هستند.

باشگاه خبرنگاران جوان گیلان رشت

دیگر خبرها

  • تشکیل کارگروه مشترک دولت و انبوه‌سازان برای رفع مشکل مسکن
  • لزوم تشکیل اتاق فکر با مشارکت مردم برای اجرایی و عملیاتی کردن فرمان رهبر معظم انقلاب در باب جهش تولید 
  • «سفالگری»، هنری به قدمت تاریخ گیلان + تصاویر
  • تعیین مسئول ویژه برای پیگیری و حل مشکلات واحدهای تولیدی اردبیل
  • افزایش ۱۰۰ درصدی ظرفیت پست شهرک صنعتی صومعه سرا
  • تشکیل ستاد و کارگروه‌ تخصصی مدیریت بحران زیر بخش‌های کشاورزی
  • تعیین مسئول ویژه پیگیری و حل مشکلات واحدهای تولیدی در استان اردبیل ضرورت دارد
  • تشکیل کارگروه ملی احیاء و ساماندهی دریاچه نمک 
  • تعیین مسئول ویژه برای پیگیری و حل مشکلات واحدهای تولیدی
  • تشکیل اتاق فکربا مشارکت مردم برای اجرایی کردن جهش تولید