Web Analytics Made Easy - Statcounter

ساعت24- چند روزی است که موضوع ضرورت همکاری خودروسازان و شرکت‌های دانش‌بنیان برای استفاده از دانش فنی نخبگان مطرح شده و در این زمینه دانشگاه‌ها و شرکت‌های دانش‌بنیان اعلام امادگی برای همکاری با خودروسازان و در جهت رفع نیاز برای واردات قطعاتی که تاکنون داخلی‌سازی نشده بودند؛ کرده‌اند.

در این زمینه کارشناسان و فعالان این دو حوزه (صنعت خودرو و شرکت‌های دانش‌بنیان) به ضرورت ورود دانش‌بنیان‌ها به صنعت خودرو  پرداخته‌اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در این راستا، سید جواد سلیمانی- مدیرعامل گروه خودروسازی سایپا - با اشاره به اقدامات این گروه خودروسازی طی یکسال اخیر برای افزایش همکاری با استارت‌آپ‌ها و مجموعه‌های دانش بنیان، اظهار کرد: بهترین و کوتاه‌ترین مسیر برای برطرف کردن کمبودها و نیازهای فناورانه صنعت خودرو، افزایش همکاری با مراکز علمی کشور استکه گروه خودروسازی سایپا این مهم را به صورت جدی در دستور کار خود قرار داده است.

وی در رابطه با ایجاد کمیته همکاری‌های مشترک با مجموعه‌های دانش بنیان، خاطرنشان کرد: طی سال‌های گذشته شرکت‌های خودروسازی فعالیت‌های متعدد و بزرگی انجام داده‌اند اما اکنون با تعدد و بلوغ مجموعه‌های دانش بنیان می‌توان فعالیت‌های  مشترک تعریف کرد تا به واسطه آن بتوان صنعت خودرو را متحول کرد.

مدیرعامل گروه خودروسازی سایپا با بیان اینکه صنعت خودرو در بخش طراحی و تولید خودرو به پیشرفت‌های مطلوبی رسیده است، تصریح کرد:  اما هنوز در تولید برخی از قطعات به خصوص قطعات "های‌تک" نتوانسته به سمت خوداتکایی برود؛ لذا ما از تمام نخبگان، مجموعه‌های دانش بنیان و استارتاپ که می‌توانند به صنعت خودرو کمک کنند، دعوت می‌کنیم تا با حضور در کمیته "همکاری‌های مشترک با مجموعه‌های دانش بنیان" ایده‌های خود را مطرح کنند.

ایده‌های خوب و قابل‌حصول به سرعت عملیاتی می‌شوند

سلیمانی ضمن تاکید بر اینکه تمامی ایده‌های خوب و قابل حصول دانش‌بنیان‌ها و نخبگان با سرعت عملیاتی خواهد شد، گفت: گروه خودروسازی سایپا در همکاری‌های جدید اجازه نخواهد داد که فرصت و زمان در شرایط موجود کشور که در بدترین وضعیت تحریمی است از بین برود، لذا امیدواریم با اعتماد دو طرفه بتوان صنعت خودرو را از تولید سنتی به سمت تولید دانش بنیان هدایت کرد.

مدیرعامل گروه خودروسازی سایپا خاطرنشان کرد: گروه خودروسازی سایپا در مسیر تکمیل پروژه بومی سازی قطعات خودرو قرار گرفته است و در این مسیر پرپیچ و خم نیازمند همکاری بخش‌های مختلف چون معاونت علمی ریاست جمهوری، سازمان ملی کارآفرینی و پارک های علم و فناوری است.

وی در پایان تاکید کرد: هماهنگی بین صنعت خودرو و دانش بنیان‌ها یک ضرورت است. اگر همکاری‌ها پیوسته و تعریف شده باشد، نتایج خوبی سهم صنعت خودرو خواهد شد. در سال جهش تولید به دنبال این هستیم که حجم کارهای مشترک با مجموعه‌های دانش بنیان با هدف تولید قطعات های‌تک را افزایش دهیم؛ به اعتقاد ما رسیدن به تولید داخلی تمام قطعات خودرو دور از دسترس نیست.

منبع: ایسنا

منبع: ساعت24

کلیدواژه: مجموعه های دانش بنیان گروه خودروسازی سایپا دانش بنیان ها صنعت خودرو همکاری ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.saat24.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ساعت24» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۵۶۵۵۵۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برنامه پیشگیری و درمان اعتیاد با رویکرد مردمی سازی

به گزارش خبرنگار مهر، نمایشگاه «ارائه توانمندی‌های شرکت‌های دانش بنیان در حوزه نیازهای فناورانه ستاد مبارزه با مواد مخدر» با حضور علیرضا کاظمی قائم مقام دبیرکل ستاد مبارزه با مواد مخدر و دیگر مسؤولان و نیز شماری از شرکت‌های دانش بنیان امروز در مجموعه فرهنگی شقایق برگزار شد.

کاظمی در این برنامه بیان داشت: ستاد مبارزه با مواد مخدر رویکرد مردمی سازی را در پیش دارد که این رویکرد در کانون توجه برنامه‌های ستاد است.

وی افزود: حوزه فرهنگی و پیشگیری، درمان و مبارزه را با رویکرد مردمی سازی پیش می‌بریم و این مهم‌ترین رویکرد ما است.

قائم مقام دبیرکل ستاد مبارزه با مواد مخدر گفت: بحث توسعه مشارکت‌های مردمی حائز اهمیت است که این برنامه در قالب مجمع خیرین و یاری گران در سطح استان‌ها شکل گرفته است.

وی ادامه داد: توسعه برنامه یاری گران زندگی با کمک بخش‌های مردمی مثل یاری گران زندگی در محلات، روستاها، مدارس و دانشگاه‌ها که همه اینها با رویکرد مردمی اداره می‌شود مد نظر است و به عبارتی این کانون‌ها مردم پایه هستند و با مردم اداره می‌شوند.

کاظمی گفت: اولویت دیگر که در نمایشگاه قابل مشاهده است، به روز رسانی برنامه‌های ستاد مواد مخدر با استفاده از ظرفیت شرکت‌های دانش بنیان است که این نیز به نوع خود یک رویکرد مردمی سازی به حساب می‌آید.

قائم مقام دبیرکل ستاد مبارزه با مواد مخدر اظهار کرد: در واقع شرکت‌های دانش بنیان نمونه‌هایی از گروه‌های مردمی هستند که می‌توانند شتاب دهنده باشند و با تولیدات و محصولات خود می‌توانند در به روز آوری روش‌های پیشگیری و درمان اعتیاد کمک کنند.

وی افزود: این موارد به موازات فعالیت‌هایی همچون ساماندهی معتادین متجاهر و درمان آسیب دیدگان این حوزه که در سال گذشته در کشور دنبال شد، است و همچنین ضربه به بنیان‌های مالی قاچاقچیان و سوداگران مرگ در کشور از اولویت‌های ما است البته تاکید بر پیشگیری و درمان اعتیاد با رویکرد مردمی سازی داریم.

کد خبر 6080521

دیگر خبرها

  • توجه به گسترش کشاورزی دانش‌بنیان، زمینه صادرات مازاد نیاز داخلی را فراهم می‌کند
  • تویوتا ۱۳۰ هزار خودرو را به دلیل نقص فنی فراخوان می‌دهد
  • انعقاد ۷۲۰۰ میلیارد تومان قرارداد با شرکت‌های دانش‌بنیان
  • انعقاد هفت هزار و ۲۰۰ میلیارد تومان قرارداد با شرکت‌های دانش بنیان/ بومی سازی ۸۵ درصدکالا‌های مورد نیاز صنعت نفت
  • بومی سازی ۸۵ درصد کالاهای مورد نیاز صنعت نفت
  • برنامه پیشگیری و درمان اعتیاد با رویکرد مردمی سازی
  • امسال سال سرنوشت‌سازی برای شرکت‌های دانش‌بنیان است
  • جدیدترین دانش کاهش گاز‌های گلخانه‌ای در کنفرانس بین‌المللی تاب‌آوری انرژی و پایداری
  • کیت‌های قرائت از راه دور مصرف گاز و آب بومی سازی شد
  • حمایت از تاسیس شرکت دانش بنیان توسط ایرانیان خارج از کشور