Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش اقتصاد آنلاین، سعید سهراب پور رئیس دبیرخانه جذب نخبگان در دانشگاه ها در بنیاد ملی نخبگان گفت: دانشگاه ها و نخبگان با هدف توسعه صنعت خودرو و داخلی سازی قطعات، علاقه مند به همکاری در زمینه ساخت قطعات استراتژیک خودرو هستند و با تکیه بر توان جامعه دانشگاهی خیلی راحت تر می توان مشکلات به وجود آمده از تحریم ها را بی اثر کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

کروز به این موضوع باور و اعتقاد دارد که همکاری بین صنعت و دانشگاه ها باید تقویت شود و در این راستا از سال گذشته همکاری با دانشگاه ها را آغاز کرد و توانست با همکاری جوانان نخبه و دانشگاهی، قطعات استراتژیک و هایتک خودرو را از وابستگی خارج کند و به خودکفایی برساند. این شرکت با حضور موثر در اقتصاد مقاومتی و در شرایطی که وزارت صمت توجه ویژه به توسعه ساخت داخل در صنعت قطعه سازی با هدف کاهش واردات و ارزبری دارد، سعی در رسیدن به خودکفایی کامل در این صنعت را دارد که در حال حاضر 50 پروژه با دانشگاه های معتبر کشور از جمله شریف، تهران و امیرکبیر در حال انجام است و تاکنون توانسته 3000 قطعه از قطعات مورد نیاز خطوط تولید خودروسازان که در گذشته از خارج تامین می شد، با عمق ساخت داخل و دانش مهندسان و نخبگان این شرکت بومی سازی کند.

کروز برای ارتقاء دانش فنی، کاهش هزینه‌های تولید، ‌افزایش بهره‌وری، بهینه‌سازی مواد، طراحی محصول و تغییرات مهندسی خود حدود 40 نفر از دانشجویان دانشگاه های مذکور را در واحد تحقیق و توسعه خود مستقر کرده که در آینده با گذراندن واحدهای آموزشی می توانند جذب این واحد شوند. از آن جایی که با تکیه بر توان جامعه دانشگاهی خیلی راحت تر می توان مشکلات به وجود آمده از تحریم ها را بی اثر کرد جذب نخبگان در کروز همچنان ادامه دارد.

به دلایل متفاوت صنعت خودرو کشور نتوانسته است همپای پیشرفت های جهانی در این حوزه حرکت کند و برای جبران گذشته، بهترین راهکار این است که قطعه سازان و خودروسازان از جامعه دانشگاهی و نخبگان بهره بیشتری ببرند. کروز با بهره گیری از تجربه و دانش دانشگاه ها که در حوزه خودرو پروژه های تخصصی تعریف کردند، به نتایج مطلوبی دست یافته است.

پربیننده ترین شرایط فروش خودرو K132 اعلام شد قیمت‌ خودرو‌ (۱۳۹۹/۴/۱۷) /تب تُند افزایش نرخ معاملات! با ام وی ام X33S جدید مدیران خودرو بیشتر آشنا شوید بهترین شاسی بلند دنیا +عکس ساخت کارخانه خودرو در کشوری که اصلا برق هم ندارد!

منبع: اقتصاد آنلاین

کلیدواژه: خودرو نخبگان صنعت خودرو قطعه سازی دانشگاه ها کروز شرکت کروز قطعه سازی کروز مراکز دانش بنیان قیمت طلا قیمت لوازم خانگی سهام عدالت دانشگاه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.eghtesadonline.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اقتصاد آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۵۶۵۷۹۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

واردات ۸۰۰ میلیون دلاری قطعات موتورسیکلت با رشد ۴۰ درصدی

طبق اعلام گمرک، سال گذشته نزدیک به ۸۰۰ میلیون دلار قطعات موتور سیکلت وارد کشور شده است. این میزان واردات رشد ۴۰ درصدی نسبت به سال ۱۴۰۱ داشته است. - اخبار اقتصادی -

به گزارش خبرگزاری تسنیم، از تعداد 261 کد تعرفه گمرکی واردات قطعات و اجزای مربوط به وسایل نقلیه در سال گذشته، از نظر وزنی 860 هزار تن و به ارزش 8/4 دهم میلیارد دلار بودند، که نسبت به سال 1401 افزایش 33 درصدی در ارزش و 24 درصدی در وزن داشته است.

 در سال 1402 صادرات قطعات و تجهیزات خودرو و موتورسیکلت 141 میلیون دلار بود، که بیش از 25 درصد نسبت به سال 1401 افزایش نشان می‌دهد.

در بخش خودرو که حدود 217 کد تعرفه گمرکی مورد تجزیه و تحلیل قرار گرفته، پارسال صادرات کشورمان حدود 133 میلیون دلار بوده، که افزایش بیش از 25 درصدی نسبت به سال 1401 داشته است. بزرگ‌ترین صادرکنندگان اجزا و قطعات خودرو شرکت‌های ایران خودرو، سپاهان خودرو و ایساکو بودند. مهم‌ترین بازار‌های صادراتی این محصولات هم عراق، تاجیکستان، ونزوئلا و روسیه بودند.

769 هزار تن قطعات و اجزای خودرو به ارزش 7.6 میلیارد دلار در سال گذشته وارد کشور شد، که از نظر ارزش 32 درصد و از لحاظ وزنی 24 نسبت به سال 1401 افزایش داشت.  چین با 71 درصد، بزرگ‌ترین مبدا وارداتی این محصولات به کشورمان بود، امارات متحده عربی، ترکیه و آلمان در رتبه‌های بعدی قرار داشتند.

میزان صادرات قطعات موتور سیکلت در سال گذشته حدود 14 درصد از نظر وزنی و 12.5 درصد از لحاظ ارزشی نسبت به سال 1401 افزایش داشته، که این میزان حدود 8.6 میلیون دلار بوده است. بازار‌های اصلی این محصولات کشور‌های عراق، افغانستان و جمهوری آذربایجان بودند.

 واردات قطعات و اجزای موتورسیکلت در سال 1402 حدود 782 میلیون دلار بود، که در مقایسه با سال قبلش افزایش 41 درصدی داشته است. مبادی اصلی واردات قطعات و اجزای موتور سیکلت چین، امارات و تایلند بودند. چین 62 درصد، امارات متحده عربی 33 درصد و تایلند 3 درصد از واردات این اقلام را به خود اختصاص دادند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • واردات ۸.۴ میلیارد دلار قطعات خودرو و موتورسیکلت در سال ۱۴۰۲
  • واردات ۸.۴ میلیارد دلاری قطعات خودرو و موتورسیکلت در سال ۱۴۰۲
  • آلمان، فرانسه و آمریکا، مقصد اول صادرات قطعات خودرو ترکیه
  • امضای تفاهم‌نامه همکاری بین دانشگاه آزاد رودهن و یک شرکت صنعتی
  • امضای تفاهم‌نامه همکاری بین دانشگاه آزاد رودهن و شرکت صنعتی
  • واردات ۸۰۰ میلیون دلاری قطعات موتورسیکلت با رشد ۴۰ درصدی
  • تحصیل ۳۵۰ دانشجوی خارجی در دانشگاه علم و صنعت
  • احیای مراکز تحقیقاتی در راستای پایداری منابع درآمدی
  • احیا کردن مراکز تحقیقاتی در راستای پایدار کردن منابع درآمدی
  • اسراییل در حال از دست دادن وزن استراتژیک خود در جهان است