Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس مرکز سیمای استان‌ها از شروع سریال تلویزیونی شهید شهریاری در تابستان، "سنجرخان" با بازیگران استانی و ملی قبل از مهرماه و پیش تولید و نگارش "جلال ۲" خبر داد و درباره بسته شدن پرونده سریال "میانبر" توضیحاتی داد.  به گزارش گروه فرهنگی خبرگزاری دانشجو، سریال تلویزیونی درباره زندگی شهید مجید شهریاری دانشمند هسته‌ای در زنجان ساخته می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رئیس مرکز سیمای استان‌ها درباره شروع پیش‌تولید و تولید این مجموعه تلویزیونی گفت: این روز‌ها پیش‌تولید سریال شهید شهریاری در زنجان آغاز شده و مشغول انتخاب بازیگر و تمهیدات لازم برای لوکیشن‌های سریال‌اند. تمام پروژه در زنجان جلوی دوربین می‌رود به جز محیط‌های مربوط به حضور شهید در نیروگاه هسته‌ای. پیش‌بینی و برنامه‌ریزی‌ها بر این است که بتوانیم در تابستان کلید بزنیم و سال آینده بهار و تابستان از شبکه‌های سراسری پخش شود.   شروع سریال شهید شهریاری پُربازیگر
وی در خصوص شبکه‌ای که قرار است سریال شهید شهریاری را پخش کند و ترکیب بازیگران، افزود: با شبکه خاصی صحبت نکرده‌ایم، اما قاعدتاً یکی از شبکه‌های یک و یا سه سیما پخش خواهد کرد. ترکیبی از بازیگران شناخته‌شده و بومی در این سریال حضور خواهند داشت. کسی که بتواند ایفای نقش کند حتی‌المقدور استانی باشد مطلوب ما است. برخی از سریال‌ها را بازیگر مطرح می‌آورم بیننده ارتباط برقرار کند و برخی از سریال‌ها چهره‌های کمتر شناخته شده که این شخصیت‌ها و توانمندی‌ها و استعدادهایشان دیده شود. خودمان را در این پروتکل‌های خاص محدود نمی‌کنیم و بنابر قصه و شخصیت‌ها کار‌ها را جلو می‌بریم.

* تهیه‌کننده سریال اعلام کرده که ۱۰ روز است پیش‌تولید را آغاز کرده‌اند و سعی‌شان بر این است اوایل شهریورماه کار را کلید بزنند. گروه این مجموعه تلویزیونی مثل دیگر کار‌ها با مشکل کرونا مواجه شده‌اند. نگارش سریال ۳۰ قسمتی شهید شهریاری سال گذشته به پایان رسیده و البته به قولِ تهیه‌کننده، نام این سریال موقت "شهید شهریاری" است و تا چند روز آینده اسم قطعی کار انتخاب می‌شود. داستان از یکسال قبل تا روز شهادت این دانشمند هسته‌ای به تصویر کشیده می‌شود. همچنین گریزی به اتفاقات حوزه هسته‌ای در چند سال بعد از شهادت دارد. هنوز برای انتخاب بازیگر به قطعیت نرسیده‌اند، اما پروژه پربازیگری خواهد بود. کارگردان این سریال تلویزیونی حسین تبریزی، تهیه‌کننده مصطفی علمی‌فرد، نویسنده حسن عطار‌ها و فاطمه حیدری است و با مشارکت سازمان انرژی اتمی و استانداری زنجان تولید می‌شود.
قطب‌الدین صادقی یکی از بازیگران احتمالی "سنجرخان"
سنجرخان این روز‌ها در حال دوخت و دوز و ساخت و ساز لوکیشن‌ها است که کار را قبل از پاییز بتواند آغاز کند. خبری که چندی پیش تهیه‌کننده این مجموعه تلویزیونی داده بود. "این سریال تلویزیونی در ۲۶ قسمت ۴۰ دقیقه‌ای طراحی شده و سه تا چهار ماه پیش‌تولید آن طول خواهد کشید. ان‌شاءالله بتوانیم از پاییز مراحل تولید را آغاز کنیم؛ چرا که هم زمستان و بهار داریم و طوری طراحی کرده‌ایم که بر اساس تقویم پیش برویم و مشکلی پیش نیاید بهار ۱۴۰۰ کار تمام شود. "

رئیس مرکز سیمای استان‌ها درباره آخرین وضعیت "سنجرخان" و انتخاب بازیگران سریال، گفت: تیم حرفه‌ای مشغول کارند تا مقدمات کار را فراهم کنند به لطف خدا اواخر تابستان قبل از شروع پاییز، کار کلید بخورد. پیش‌بینی‌مان این است قبل از پایان سال تصویربرداری تمام شود. قطب‌الدین صادقی هم ناظر کیفی پروژه است و هم از بازیگران سریال؛ چون قرارداد‌ها نهایی نشده و جلوی دوربین نرفته‌اند فعلاً نام بازیگران را نمی‌آوریم. حتماً بهترین بازیگران استانی و ملی را به کار می‌بریم، چون پروژه ارزشمندی است و بعد از سه، چهار سال تلاش مرحوم ضیاءالدین دری و حالا با کارگردانی مثل محمدحسین لطیفی کار کلید می‌خورد.

* سنجرخان وزیری، مشهور به سردار اکرم، در زمانی که روس‌ها مناطق مختلف ایران از جمله کردستان را اشغال کرده بودند، با آگاهی از عمق بحران و فشار‌های زیاد اشغالگران، ابتدا با فرستادن نامه‌هایی به حاکم سنندج و کسب اجازه، درخواست اذن جنگ کرد و بعد از ناامید شدن از حمایت آنها، در آغاز کار، به جنگ با قشون انگلستان برخاست و با شکست انگلیسی‌ها، راه جنگ با روس‌ها برای او هموارتر شد. او با اتکا به نیرو‌های مردمی روستا‌های اطراف سنندج، راهی میدان نبرد با روس‌ها شد.

تاریخ این مرز و بوم به ویژه در دو سده اخیر، مملو از حوادث ریز و درشت و تلخ و شیرین است که بیشتر آن‌ها با مبارزات ملی و منطقه‌ای، علیه استبداد و استعمار عجین شده، مبارزاتی که معیار و محک روحیه آزادی‌خواهی و آزادگی مردم ایران بوده و دستاورد‌های فراوانی داشته است. مقابله با زیاده‌خواهی‌های بیگانگان و مبارزه مسلحانه با عوامل خارجی و مزدوران داخلی آنها، بخش مهمی از این مبارزات را تشکیل می‌دهند و در این بین، چهره‌های شاخصی وجود داشته‌اند که رهبری خیزش‌های مردمی بر عهده آن‌ها بوده است، شخصیت‌هایی همچون سنجرخان وزیری که حالا دستمایه تولید سریالی با همین عنوان شده است.
"جلال ۲" به مرحله پیش‌تولید رسید
این روز‌ها سریال دیگر معاونت استان‌های صداوسیما که فصل اول آن در ایام دهه فجر روی آنتن شبکه یک سیما رفت با تهیه‌کننده جدید و کارگردانی حسن نجفی، فصل دوم آن در حال نگارش و پیش‌تولید است. رئیس مرکز سیمای استان‌ها با اعلام این خبر گفت: عوامل کار مشخص شده‌اند، اما بازیگران هنوز نهایی نشده‌اند. نگارش شروع شده تا با قصه‌های جدید یک بار دیگر "جلال" را روی آنتن داشته باشیم. سریال "جلال" در فصل نخست با بازیگرانی همچون عمار تفتی، حمیرا ریاضی، هادی افتخارزاده، رضا آبی‌پاک و... از شبکه یک سیما پخش شد.
پرونده "میانبر" بسته شد
سریال "میانبر" این شب‌ها از شبکه شما پخش می‌شود و قرار است در شبکه آی‌فیلم و یا تماشا ۶۷ قسمت ساخته شده روی آنتن بروند. سریالی که در دوران کرونایی جلوی دوربین رفت و دو فصل ساخته شد. بعد از چند قسمت پخش شده در فصل دوم، جایش را با سریال "پدر پسری" در شبکه پنج سیما عوض کرد. رئیس مرکز سیمای استان‌ها با اشاره به اینکه پرونده "میانبر" بسته شد، تأکید کرد: فصل اول و دوم تمام شد و این شب‌ها به عنوان سریال طنز تابستانی شبکه شما در حال پخش است. شبکه آی‌فیلم به زودی "میانبر" یک و دو را پخش خواهند کرد؛ احتمال دارد این اتفاق بعد از محرم و صفر بیفتد. شبکه تماشا هم طالب پخش این سریال است و فکر می‌کنم یکی از این دو شبکه "میانبر" را از اول تا قسمت ۶۷ پخش کند. اما پرونده "میانبر" در همین فصل بسته شد و ان‌شاءالله این گروه کاری با شکل و شمایل جدید خواهند ساخت.

* "میانبر" به تهیه‌کنندگی محمد صالحیان را یزدان فتوحی کارگردانی کرده است. غلامرضا نیکخواه، رضا شفیعی‌جم، بهنوش بختیاری، محمود جعفری، شهین تسلیمی، آرش نوذری، بهراد خرازی، مرضیه صدرایی، حمید نیک‌نبرد، سالار کریمخانی، فاطمه مرتاضی، جابر وثوق، وحید اسمی‌خانی، وحید چنانی، مرتضی علی‌آبادی، حنانه احدی، ترگل جعفری، ریحانه سرلک، شاهکار صالحیان گروه بازیگران این سریال را تشکیل می‌دهند. "میانبر" مضمونی اجتماعی و کمدی دارد و محوریت داستانش درباره ساکنین یک آپارتمان و اتفاقات شیرین درباره آنان است. منبع: خبرگزاری تسنیم

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: سریال سنجرخان قطب الدین صادقی دانشمند هسته ای رئیس مرکز سیمای استان ها سریال تلویزیونی شهید شهریاری تهیه کننده پیش تولید بسته شد هسته ای

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۵۶۶۴۳۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

قصه یک معدن پرماجرای طلا! | آمار عجیب محبوبیت نون خ

آفتاب‌‌نیوز :

مجموعه تلویزیونی «نون خ» که این روز‌ها فصل پنجم آن روی آنتن شبکه یک می‌رود، از جمله سریال‌های شاخص سازمان صداوسیماست که در اغلب فصول، با واکنش‌های مثبتی مواجه شده و مخاطب فراوانی جذب کرده است.

در حالی که تا پیش از «نون خ»، تنها مجموعه «پایتخت» به اندازه‌ای در میان مخاطبان و مدیران رسانه مقبولیت به دست آورده بود که به تولید پنج سری برسد، حالا سازندگان «نون خ» نیز این به دستاورد رسیده‌اند. گروه اصلی خالق این سریال را می‌توان شامل سعید آقاخانی کارگردان و بازیگر نقش اصلی، مهدی فرجی تهیه‌کننده و امیر وفایی نویسنده فیلمنامه دانست که البته با حضور چهره‌های فراوانی در پشت و جلوی دوربین، همراهی می‌شوند.

سعید آقاخانی بازیگر، نویسنده و کارگردان ۵۲ ساله سینما، تلویزیون و نمایش خانگی، خود اهل شهرستان بیجار در استان کردستان است که پیش از این اثر، حدود ۱۰ سریال را برای تلویزیون ساخته بود و پس از کارگردانی سری نخست، هنوز هیچ سریال دیگری در تلویزیون نساخته است. با این حال بسیاری مجموعه پنج فصلی «نون خ» را بهترین ساخته این فیلمساز کُرد می‌دانند.

آغاز یک برند در شبکه یک

مجموعه «نون خ» برای نخستین بار نوروز ۹۸ روی آنتن شبکه یک سیما رفت و قصه اهالی یک روستای کردنشین را با محوریت شخصی به نام «نورالدین خانزاده» که یکی از بزرگان و معتمدان روستا به شمار می‌رفت، روایت کرد. در فصل اول «نورالدین» که به شغل فرآوری تخمه آفتاب‌گردان اشتغال دارد، در دریافت عواید حاصل از فروش محصول تخمه کشاورزان روستا که در اختیارش قرار گرفته بود، دچار مشکل می‌شود و همین اتفاق، ماجرا‌هایی طنزآمیز را برای اهالی این روستا به وجود می‌آورد.

در آن زمان طبق اعلام روابط عمومی سازمان صداوسیما، «نون خ» در نتایج نظرسنجی مرکز تحقیقات این سازمان در رقابت با «زوج یا فرد» شبکه سه و «بر سر دوراهی» شبکه دو صدرنشین شد، ولی رقم میزان بیننده این سریال به انتشار نرسید.

زلزله و کرونا در سری دوم

یک سال بعد، خالقان «نون خ» انار را جایگزین تخمه آفتاب‌گردان کردند و در این اثر که برای اولین بار در فاصله نوروز و رمضان ۹۹ پخش شد، «نورالدین» و شرکا در حالی که با کاشت و فروش انار، کسب‌وکار به راه انداخته‌اند، دچار زلزله می‌شوند و به اجبار به چادر نقل مکان می‌کنند.

این سری از مجموعه، در عین نمایش پدیده زمین‌لرزه در قصه، از پدیده دیگری به نام ویروس کرونا تأثیر گرفت و در حالی که گفته می‌شد برای حدود ۳۰ قسمت برنامه‌ریزی شده است، در اثر شیوع کرونا و قطع تولید مجموعه‌های نمایشی، به نوعی نیمه‌کاره به پایان رسید تا با وعده سازندگان، ماجرا در فصل سوم ادامه یابد.

«نون خ ۲» مطابق آمار منتشرشده از نتایج نظرسنجی مرکز تحقیقات صداوسیما، ۵۶ درصد بیننده جذب کرد و یکی از سریال‌های پربیننده سال لقب گرفت.

اتفاق مهمی که در سری دوم «نون خ» افتاد، تصویربرداری تقریبا کل سریال در لوکیشن روستایی بود؛ برخلاف فصل اول که بخش قابل توجهی از آن در تهران می‌گذشت. این امر را بسیاری از عوامل جذابیت بیشتر این اثر می‌دانند که در فصول بعد هم ادامه یافت.

قصه یک معدن پرماجرای طلا

«نون خ ۳» که برای اولین بار در نوروز ۱۴۰۰ به آنتن رسید، قصه اهالی روستا را در حالی روایت می‌کند که یک معدن طلا در نزدیکی روستا پیدا شده و برخی از شخصیت‌ها، تلاش می‌کنند تا با استخراج طلا از آن، به ثروت دست یابند.

«نون خ ۳» یکی از موفق‌ترین سریال‌های نوروزی صداوسیما طی سالیان بود و طبق اعلام رییس مرکز تحقیقات سازمان صداوسیما، با جذب ۸۲.۱ درصد مخاطب، رکورد سریال‌های نوروزی سیما را شکست.

«نون خ» که به طور کلی اثری کم‌حاشیه به شمار می‌رود، در این فصل به علت پخش ترانه‌ای که از موسیقی مشهور ترکیه‌ای الهام گرفته بود، خبرساز شد و واکنش اهالی موسیقی را برانگیخت. این امر در حالی است که از فصل نخست، همواره یکی از نقاط جذابیت این سریال، موسیقی‌های تیتراژ آن بود.

افت نسبی در «نون خ ۴»

مجموعه «نون خ» در فصل چهارم که برای نخستین بار نوروز ۱۴۰۲ به پخش رسید، از شخصیت‌های ده بالا رونمایی کرد. قصه این سری از سریال، به حمله گرگ‌ها به روستای محل زندگی «نورالدین خانزاده» می‌پردازد و در آن، ماجرا‌های حضور شکارچی از ده بالا و «جاناتان» گاو متعلق به شخصیت «سلمان» رخ می‌دهد.

این فصل از سریال به اندازه سری‌های گذشته با واکنش‌های مثبتی مواجه نشد و بسیاری آن را ضعیف‌ترین فصل «نون خ» می‌دانند. با این حال، «نون خ ۴» بنا بر اعلام روابط عمومی سازمان صداوسیما، با کسب ۸۳.۵ درصد مخاطب در نظرسنجی مرکز تحقیقات، از «آتش و باد» شبکه سه پیشی گرفت و پربیننده‌ترین سریال نوروز ۱۴۰۲ شد.

سفر «نون خ» به جاده

سری پنجم این سریال از اواخر ماه رمضان ۱۴۰۳ با تفاوت‌های عمده و قابل توجهی نسبت به چهار فصل قبل، روی آنتن سیما رفته که از آن جمله می‌توان به غیبت تنی چند از هنرپیشه‌های سریال مانند سیدعلی صالحی و علی صادقی و حضور کمرنگ برخی دیگر از بازیگران مانند سیروس سپهری، نسرین مرادی و علی اخوان اشاره کرد که تاکنون در سری پنجم حضور نداشته‌اند و به نظر می‌رسد در قسمت‌های آینده، به این مجموعه اضافه خواهند شد. هدیه بازوند نیز که ایفاگر یکی از نقش‌های اصلی فصول قبل بود، تا میانه سریال در این اثر حضور نداشت.

«نون خ ۵» به خلاف فصل‌های گذشته که روایت قصه اهالی یک روستا در همان روستا به شمار می‌رفت، با کاهش شمار بازیگران اصلی، قصه شماری از اهالی این روستا را به مثابه یک خانواده نسبتا پرجمعیت، در سفر از غرب ایران به جنوب شرق کشور روایت می‌کند. آن‌ها برای شرکت در نمایشگاه صنایع دستی و همچنین دنبال کردن رد «خلیل خانزاده» (حمیدرضا آذرنگ) که یک پرنده قیمتی را قاچاق می‌کند، به استان‌های کرمان و سیستان و بلوچستان سفر می‌کنند.

با اضافه شدن عناصری، چون سفر و جاده و کاهش جدی شمار شخصیت‌ها، «نون خ» که از ابتدا به عنوان جایگزینی برای مجموعه «پایتخت» مطرح می‌شد، در این سری شباهت فراوانی به آن پیدا کرده است.

این فصل که به تازگی از نیمه پخش عبور کرده، بعد از سری چهارم که ۳۰ قسمت داشت، با حدود ۲۵ قسمت، دومین فصل طولانی این سریال به شمار می‌رود.

وقتی ۴۱ بزرگتر از ۸۳ شد!

«نون خ ۵» البته با یک حاشیه نیز مواجه شد. کاربران شبکه‌های اجتماعی و برخی از سیاسیون اهل استان کرمان، به تصویر یکی از شخصیت‌های سریال که در چند سکانس حضور دارد، معترض شدند و این شخصیت را که دچار اعتیاد بود، اهل کرمان دانستند. در مقابل مهدی فرجی تهیه‌کننده سریال در یادداشتی، توضیح داد که این شخصیت هم فاقد لهجه کرمانی است و هم پیش از رسیدن مینی‌بوس حامل شخصیت‌ها به استان کرمان، در قصه حاضر شده است.

اتفاق جذاب فصل پنجم «نون خ» را می‌توان ارائه تصویری بسیار زیبا و دوست‌داشتنی از قوم بلوچ دانست که پیش از این در آثار پرمخاطب سینما، تلویزیون و نمایش خانگی دیده نشده بود.

بر اساس اعلام محسن شاکری‌نژاد رییس مرکز تحقیقات صداوسیما در نشست خبری اخیر برای گزارش برنامه‌های نوروز و رمضان صداوسیما، این مجموعه ۴۱.۵ درصد مخاطب جذب کرده و جالب آن که بنا به تصریح او، این آمار از آمار فصل قبل ۱۰ درصد بالاتر است. این در حالی است که روابط عمومی سازمان صداوسیما، میزان بیننده فصل قبل را ۸۳.۵ درصد اعلام کرده بود!

منبع: خبرگزاری ایسنا

دیگر خبرها

  • عکس | بازیگران نون خ در اتاق گریم
  • بازیگران نون خ در اتاق گریم | عکس
  • شبکه سه پس از «هفت سر اژدها» به مخاطبانش «بدل» می‌زند
  • قصه یک معدن پرماجرای طلا! | آمار عجیب محبوبیت نون خ
  • پشت صحنه «نون خ ۵» در دو قسمت روی آنتن می‌رود
  • رونمایی از شبکه نفوذ
  • در پشت صحنه «نون خ ۵» چه می‌گذرد؟
  • سریال‌های ایستاده در صف شبکه نمایش خانگی
  • پشت صحنه «نون خ ۵» به‌زودی روی آنتن می‌رود
  • خنده‌دارترین زیرنویس تاریخ صداوسیما در سریال شبکه یک