Web Analytics Made Easy - Statcounter

گروه استان‌ها ـ عضو شورای شهر شهرکرد گفت: قیمت مسکن در شهرکرد افسار گسیخته شده و با تهران برابری می‌کند و این موضوع مشکلاتی را برای جوانان ما ایجاد کرده است. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از شهرکرد، حیدر علیپور بعدازظهر امروز در نشست مشترک اعضای شورای شهر، شهردار، معاونین و روسای سازمان‌ها با استاندار و فرماندار شهرستان شهرکرد با بیان اینکه در روز گذشته تعداد فوتی‌های کرونایی 200 نفر بوده است، اظهارداشت: استان ما و شهر شهرکرد در ابتدا در وضعیت سفید بودند اما به لحاظ ورود مسافران به لحاظ اینکه استان ما را از لحاظ سلامتی امن می‌دانستند متاسفانه امروز شاهد وضعیت هشدار هستیم و تعداد افراد مبتلا به کرونا رو به افزایش است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

برج‌های دوقلوی شهرکرد به مجتمع "ورزشی ـ سلامت" تبدیل می‌شوندضدعفونی روزانه آرامستان‌های شهرکرد / دفن متوفیان کرونایی با رعایت پروتکل‌های بهداشتیکمربندی شهرکرد نباید از میان اراضی کشاورزی عبور کند

وی با بیان اینکه مجموعه مدیریت شهری تمام تلاش خود برای جلوگیری از شیوع ویروس کرونا انجام داده است، افزود: در راستای نظافت و بهداشت خدمات خوبی در شهر ارائه شده است که انتظار داریم مسئولان ارشد استان نسبت به تخصیص اعتبارات به این سازمان اهتمام ویژه داشته باشند تا برای سلامت مردم بتوان خدمات بیشتری ارائه کرد.

رئیس شورای شهر شهرکرد با اشاره به کاهش اعتبارات مجموعه شهرداری و شورای شهر بیان کرد: خدمات خوبی تاکنون به مردم ارائه شده اما مردم انتظارشان از شورا و شهرداری بیش از گذشته است و این میزان اعتبارات پاسخگوی مطالبات مردمی نیست.

زمین سولدره در اختیار سرمایه‌گذار قرار داده شود

طیبه شریفی نایب رئیس شورای شهر شهرکرد نیز در ادامه خاطرنشان کرد: بودجه‌ای که در اختیار شهرداری است بسیار کم است و در این شرایط کرونا اوضاع بدتر از گذشته شده چرا که شرکت‌های طرف قراداد شهرداری نیز دچار خسارت شده‌اند و جهت کمک به این افراد مصوباتی در شورا صورت پذیرفت.

وی با بیان اینکه مردم شهرکرد مکانی برای تفریح ندارند، افزود: دامنه کوه پارک تهلیجان برای جذب توریست بسیار حائز اهمیت بوده و با توجه به اینکه در شهر مشکلات روحی، روانی و افسردگی بسیار است این مکان تفریحی می‌تواند جهت استفاده مردم مناسب باشد.

نایب رئیس شورای شهر شهرکرد بیان کرد: در شورای چهارم برای این طرح تصمیماتی اتخاذ و بخشی از اقدامات صورت پذیرفته اما تکمیل نشده است که ما تقاضا داریم بخشی از این دامنه که در اختیار دانشگاه شهرکرد قرار دارد پس گرفته شود چراکه درختان آن در حال از بین رفتن هستند.

شریفی با اشاره به آرامستان ناحیه غرب شهرکرد گفت: مهدیه، اشکفتک و چالش‌تر الحاق به شهرکرد شده و نیازی نیست که آرامستان جدا داشته باشند و از زمین سولدره به عنوان یک مکان تفریحی می‌توان استفاده و در آنجا سرمایه‌گذاری انجام شود.

وی با اشاره به فضای سبز شهرکرد بیان کرد: استان ما از لحاظ توریستی، کشاورزی و حتی صنعت پتانسیل خوبی دارد اما با توجه به کمبود منابع آبی حتی کشاورزی هم محدود شده است که باید اقداماتی انجام شود تا فضای سبز شهر نابود نشود.

مطالبات دستگاه‌ها به شهرداری پرداخت نشده است

مصطفی حیدری عضو شورای شهرکرد در ادامه جلسه با اشاره به کمبود بودجه شهرداری و شورای شهرخاطرنشان کرد: مطالبات شهرداری تنها 40 میلیارد تومان است اما همین مبلغ هم تاکنون پرداخت نشده است.

وی افزود: دست شهرداری در جیب مردم است و امروز با وجود شرایط اقتصادی مردم هم جیبشان خالی است و اگر مطالبات شهرداری پرداخت نشود مجموعه مدیریت شهری هم نمی‌تواند خدماتی ارائه کند.

حیدری ادامه داد: مشکلاتی نیز وجود دارد که باید راه و شهرسازی با شهرداری تعامل داشته باشد اما متاسفانه این تعامل و همکاری از سوی راه و شهرسازی صورت نمی‌گیرد و همکاری لازم را ندارد.

طرح آمایش سرزمین نیازمند همکاری همه دستگاه‌ها است

علیرضا توکلی عضو شورای شهر شهرکرد نیز در ادامه جلسه با اشاره به طرح جامع آمایش سرزمین تصریح کرد: مطالعاتی که برای این طرح انجام می‌شود باید دقیق و درست انجام شود تا بتوان خدمات براساس همان مطالعات ارائه شود.

وی گفت: نرخ جمعیت در شهرکرد در سال گذشته حدود 3.7 درصد بود و بالاترین نرخ جمعیت در کشور بوده در حالی که مشاوره طرح نرخ جمعیت را حدود 2 درصد اعلام کرده است بنابراین باید تمام این موارد در طرح مدنظر قرارداده شود.

عضو شورای شهر شهرکرد خاطرنشان کرد: در یک منطقه‌ای که دومین ناحیه شهری ما است جمعیت 15 هزار نفر اعلام شده در حالی که جمعیت واقعی 30 هزار نفر است وخدمات برای 15 هزار نفر ارائه می‌شود و این یک مشکل است.

توکلی گفت: در طرح آمایش سرزمین، دستگاه‌ها باید متناسب با وظیفه‌هایشان اطلاعات دقیق ارائه دهند و در این طرح همکاری لازم را داشته باشند.

تصرف املاک شهرداری توسط برخی دستگاه‌ها

امامقلی بلالی عضو شورای شهر شهرکرد نیز ادامه داد: در سال 88 هزینه خیابان ابوذر کارشناسی و به دادگستری واریز شد اما بعد از شروع به کار شهرداری مردم شهر کیان کار را متوقف و از ادامه کار جلوگیری کردند که باید این موضوع بررسی و مشکلات رفع شود.

بلالی خاطرنشان کرد: پارک ملت چشم و چراغ شهر شهرکرد است اما امروز نیاز به بازسازی و رسیدگی دارد که باید اعتبارات لازم تخصیص داده شود، با این اعتبارات محدود نمی‌توان پارک را اداره کرد.

وی با اشاره به تصرف املاک شهرداری توسط برخی از دستگاه‌ها تصریح کرد: املاک شهرداری تصرف شده و نه تنها هزینه عرصه را پرداخت نکرده‌اند بلکه عوارض هم پرداخت نمی‌کنند.

بازیافت آب در دستور کار مسئولان قرار گیرد

حمید فتح‌اللهی عضو شورای شهر شهرکرد نیز در ادامه جلسه با اشاره به آماده سازی شهرک منظریه خاطرنشان کرد: در راستای آماده سازی این شهرک  قراردادی بین راه وشهرسازی و بنیاد مسکن انقلاب اسلامی استان به مبلغ 10 میلیارد تومان منعقد شده که بخشی از کار انجام و مابقی آن مانده است و متاسفانه مردم شهرک منظریه از آماده‌سازی مناسبی برخوردار نیستند چرا که آماده سازی تنها جوی و جدول نیست بلکه شامل حمل و نقل، فضای سبز و ترافیک و... هم می‌شود.

فتح‌اللهی با بیان اینکه 70 نوع خدمت توسط شهرداری به مردم ارائه می‌شود، گفت: یکی از این خدمات جمع‌آوری زباله است که حدود 20 میلیارد تومان سالانه هزینه آن است، اما مردم تنها 3 میلیارد تومان پرداخت می‌کنند و در بخش حمل و  نقل نیز حدود 10 میلیارد تومان تزریق می‌شود که با این هزینه‌ها در سایر قسمت‌ها با کمبود اعتبارمواجه می‌شویم.

وی با بیان اینکه بازیافت آب باید در دستور کار قرار گیرد، افزود: حدود600 لیتر آب در ثانیه به شهرکرد تزریق‌ که 400 لیتر بر ثانیه آن به فاضلاب تبدیل می‌شود که معضلات زیست محیطی را به وجود می‌آورد و باید برنامه‌ریزی‌های لازم برای آن انجام شود.

قیمت مسکن در شهرکرد با تهران برابری می‌کند

فرهاد رئیسی عضو شورای شهر شهرکرد نیز در ادامه گفت: استان ما در همسایگی استان اصفهان قرار دارد و مردم انتظار دارند خدماتی که در آن شهر ارائه می‌شود در شهر ما نیز ارائه شود اما سرانه هزینه برای هر نفر در شهر شهرکرد یک میلون تومان است و مجموع اعتبارات شهرداری 233 میلیارد تومان می‌باشد.

رئیسی با بیان اینکه شهرداری شهرکرد دچار یکسری بی‌مدیریتی شده است، بیان کرد: این بی‌مدیریتی‌ها از گذشته به ارث رسیده و بیشترین وقت شهرداری امروز برای رفع این مشکلات صرف می‌شود.

عضو شورای شهر شهرکرد خاطرنشان کرد: مهاجر پذیربودن شهر شهرکرد یک حسن دارد اما یکسری مشکلات هم ایجاد کرده و از تمام شهر و روستاها به منظریه شهرکرد مهاجرت می‌کنند و خدمات باید برای آن‌ها در نظر گرفته شود.

وی با بیان اینکه اعتباراتی که به شهرداری تخصیص می‌یابد بسیار کم است، افزود: می‌طلبد ارتباط و تعامل استاندار با مجموعه مدیریت شهری بیشتر شود برای رفع مشکلات و مطالبات مردم همکاری لازم را داشه باشید.

عضو شورای شهر شهرکرد با اشاره به وضعیت قیمت مسکن بیان کرد: قیمت مسکن در شهرکرد افسار گسیخته است و قیمت مسکن با تهران برابری می‌کند و این موضوع مشکلاتی را برای جوانان ما ایجاد کرده است.

رئیسی با اشاره به لابی‌های دولتی و خصوصی در خصوص زمین‌های شهرکرد تصریح کرد: در قسمت‌هایی از شهر که ممکن است در آینده اتفاقات خوبی رخ دهد امروز لابی‌هایی صورت می‌گیرد که مسئولان برای جلوگیری از این لابی‌ها باید ورود کنند.

وی با اشاره به خشک شدن دشت شهرکرد گفت: دشت شهرکرد حیات شهرکرد است اما امروز به یک زمین خشک تبدیل شد که باید برای هدایت پساب‌ها به این دشت تدابیری اتخاذ شود.

انتهای پیام/7540/ش

R7540/P/S6,54/CT7 بیشتر بخوانید... بازگشت محدودیت‌ها به آرامستان شهرکرد/ تجمعات ممنوع شد بی‌توجهی مردم نسبت به حمل نخاله‌های ساختمانی / برخورد جدی با سد معبرکنندگان در شهرکرد ۱۵ میلیارد ریال اعتبار به بازسازی و توسعه پارک ملت شهرکرد اختصاص یافت

منبع: تسنیم

کلیدواژه: تهران برابری مسکن در شهرکرد میلیارد تومان آماده سازی انجام شود قیمت مسکن دستگاه ها استان ما

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۵۶۷۷۳۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

قیمت خرید مسکن در منطقه ۱۶ تهران +جدول

جدیدترین قیمت رهن و اجاره واحدهای مسکونی در منطقه ۱۶ تهران و بر اساس اطلاعات میدانی نشان می‌دهد که برای خرید یک واحد ۷۰ متری در این منطقه حدود هفت میلیارد و ۵۰۰ میلیون تومان پول لازم است.

به گزارش مشرق، داشتن مسکن هم‌اکنون جز محورهای اصلی زندگی هر فرد محسوب می‌شود؛ زیرا ارتباط مستقیم با افزایش سطح کیفیت و رفاه زندگی دارد؛ اما هم‌اکنون قیمت مسکن به حدی افزایش پیدا کرده است که جز دغدغه‌های اصلی به شمار می‌آید.

بر اساس این گزارش، اگر بگوییم مسکن برای مردم به رؤیا تبدیل شده است، بیراه نیست؛ افزایش قیمت مسکن همراه با رکود تورمی در بازار مسکن عواقب بدتری در پی خواهد داشت. افزایش قیمت مسکن در بازار، مانع بزرگی برای ازدواج و رشد جوانی جمعیت خواهد بود.

البته بانک‌ها به عنوان مهم‌ترین متولی در افزایش قیمت مسکن در بازار نقش پررنگی دارند و در حال حاضر مسکن متقاضی سرمایه‌ای دارد؛ یعنی کسانی که نیاز به مسکن ندارند اما برای حفظ سرمایه خریداری می‌کنند.

همچنین (بند «ب» ماده ۱۰، قانون بانک‌داری) به حدود عملیات بانک‌ها اشاره می‌کند: «خرید اموال غیرمنقول زائد بر احتیاجات بانک مگر آنکه برای وصول طلب از مشتریان به تملک بانک درآمده باشد که در این صورت باید در ظرف دو سال به فروش برساند مبلغی که بابت اموال غیرمنقول مورد احتیاج بانک پرداخت می‌شود در هر حال نباید از ثلث سرمایه و اندوخته‌های قانونی تجاوز کند.»

طبق این ماده قانونی بانک‌ها حق بنگاه داری ندارند. در شرایط خاصی بانک‌ها می‌توانند اموال غیرمنقول داشته باشند که باید طی دو سال به فروش آن اقدام کنند: «بانک‌ها با قیمت‌گذاری، قیمت خانه را گران کردند.»

حال قصد داریم در گزارش پیش رو قیمت خرید و فروش مسکن در منطقه ۱۶ تهران را بررسی کنیم.

بر اساس آمار، شاخص دسترسی به مسکن ۱۰۷ یا ۱۰۹ سال شده، حال چه کسی می‌تواند ۱۰۹ سال زنده و تمام عمر خود را کار کند؛ با وجود گرانی‌ها و مشکلات بعدی کشور قطعاً رسیدن به این موضوع، تقریباً یک امر محال است.

قیمت خرید واحدهای دیگر در منطقه ۱۶ تهران را در جدول زیر بررسی کنید؛

محله و خیابان (منطقه ۱۶) عمر ساختمان قیمت هر متر (تومان)
نازی‌آباد. شهرک تختی ۱۳۹۶ ۶۹٬۶۶۲٬۰۰۰
دردشت ۱۳۹۹ ۱۱۰٬۰۰۰٬۰۰۰
گمرک ۱۴۰۲ ۵۵٬۰۰۰٬۰۰۰
علی‌آباد ۱۳۸۳ ۲۹٬۲۶۸٬۰۰۰
بلوار بعثت ۱۳۹۸ ۱۳۰٬۳۹۲٬۰۰۰
یاخچی آباد ۱۴۰۲ ۵۵٬۰۰۰٬۰۰۰
هاشم‌آباد ۱۳۹۴ ۵۰٬۰۰۰٬۰۰۰
منبع: مهر

دیگر خبرها

  • جزئیات واگذاری زمین نهضت ملی مسکن در تهران
  • تحویل هزار و ۴۰۰ واحد نهضت ملی مسکن تهران تا پایان سال
  • اعضای شورای شهر تهران معترض به توهین‌های باند زاکانی
  • افزایش ۲ برابری بودجه فرهنگی شهرداری شهرکرد
  • شهرداری از انجام کار‌های هزینه بر و بی تاثیر خودداری کند
  • انتقاد عضو شورای شهر از عدم ساخت ورزشگاه‌های جدید در پایتخت
  • قیمت خرید مسکن در منطقه ۱۶ تهران +جدول
  • لزوم بررسی فنی پل «فرجام» توسط معاونت فنی و عمران شهرداری تهران
  • گزارش دهی معاون شهردار تهران به شورا در جلسه آتی
  • بودجه امسال شهرداری همدان ۴ هزار میلیارد تومان تعیین شد