Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار مهر، رشید حیدری‌مقدم ظهر چهارشنبه در کارگروه سلامت پدافند غیرعامل استان همدان با بیان اینکه تهدیدات در حوزه پدافند غیرعامل هر لحظه تغییر ماهیت می‌دهد، اظهار کرد: شاید برای هیچ‌یک از ما بحران کرونا قابل پیش‌بینی نبود اما حالا دچار وضعیتی مبهم در رویکرد این ویروس هستیم بنابراین باید در حوزه پدافند غیرعامل، به نحوی آمادگی ایجاد کنیم که در بحران‌ها کمتر دچار غافلگیری و آسیب‌های آن شویم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی عنوان کرد: تا چند ماه قبل، تأمین دستگاه اکسیژن‌ساز برای استان همدان دغدغه دانشگاه نبود اما با بروز بحران کرونا این دستگاه به یکی از ضروری‌ترین تجهیزات مورد نیاز تبدیل شده که اگر به موقع در بیمارستان سینا تأمین نمی‌شد شاید تا ۵۰ نفر فوت به آمار فوتی‌های ناشی از کرونا اضافه می‌شد.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی همدان از تدوین برنامه جامع سلامت استان با مشارکت ۲۹ دستگاه خبر داد و افزود: شرایطی که امروز بیماری کرونا در جهان ایجاد کرده به مثابه جنگ جهانی سوم است، جنگی که در آن بیش از ۲۰۰ کشور جهان درگیر هستند و تاکنون ۵۶۰ هزار کشته و نزدیک به ۱۲ میلیون نفر مبتلا در برداشته و بر ابعاد متعددی از جمله مسائل اقتصادی، سیاسی، اجتماعی در جوامع مختلف تأثیر گذاشته است.

وی با بیان اینکه در این جنگ، دغدغه‌هایی نظیر از کار افتادن سی تی در یک بیمارستان می‌تواند مسأله بسیار مهم و اثرگذار در نجات جان آدم‌ها باشد، عنوان کرد: دغدغه‌های ما هیچ روزی شبیه روزهای دیگر نیست بنابراین این پویایی باید در سند جامع دیده شود و ویرایش و اصلاح آن با حضور ناظران هریک از دستگاه‌های اجرایی صورت گیرد.

امروز ما در جنگی بیولوژیکی قرار گرفته‌ایم که هیچ پیش‌بینی قبلی نسبت به شرایط آن حتی در نحوه اطلاع‌رسانی نشده بود رئیس دانشگاه علوم پزشکی همدان با اشاره به خریداری دستگاه اکسیژن‌ساز برای بیمارستان شهید بهشتی عنوان کرد: امروز ما در جنگی بیولوژیکی قرار گرفته‌ایم که هیچ پیش‌بینی قبلی نسبت به شرایط آن حتی در نحوه اطلاع‌رسانی نشده بود و این گواه آن است که ماهیت جنگ‌ها کاملاً تغییر کرده است.

وی در ادامه افزود: در رسانه‌ها و فضای مدیریت چنین بحران‌هایی باید از ظرفیت نیروهای نخبه دانشگاهی بهره برد چراکه نیاز و ضرورت یادگیری همه موضوعات برای همه افراد وجود ندارد و شاید به همین علت علم کافی در عاملین امر وجود نداشته باشد که در این شرایط، نخبگان دانشگاه می‌توانند اختلاف دیدگاه‌ها یا کم عمقی اطلاعات را جبران کنند.

حیدری‌مقدم با تأکید بر اینکه طرح جامع پدافند غیرعامل استان باید پویا و قابل انطباق و انعطاف در شرایط بحران باشد، گفت: هرچه تهدیدات غیرقابل پیش‌بینی در طرح جامع کمتر مورد توجه قرار گیرد مشکلات عمیق‌تری را در اجرا و عملیاتی کردن آن در زمان بروز بحران‌ها خواهیم داشت.

وی تأکید کرد: ماهیت کار ما در کارگروه سلامت پدافند غیرعامل مدیریت بحران‌هاست از این رو باید تأکید بیشتری بر تدوین برنامه‌های جامع نگر داشته باشیم زیرا دغدغه‌های سخت افزاری جای خود را به دغدغه‌های مدیریت و برنامه‌ریزی داده‌اند.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی همدان در پایان خواستار ورود یک نماینده از هر دستگاه به عنوان ناظر در ویرایش و تدوین طرح جامع پدافند غیرعامل استان شد و اضافه کرد: هر یک از این افراد می‌توانند در بازه زمانی تعریف شده به پیشبرد اهداف این سند کمک کنند.

۷۵ درصد طرح جامع پدافند غیرعامل عملیاتی شده است

مدیرکل پدافند غیرعامل استان همدان نیز در این جلسه ضمن قدردانی از عملکرد برجسته و اثرگذار دانشگاه علوم پزشکی همدان در مدیریت بحران کرونا اظهار کرد: طرح جامع پدافند غیرعامل استان تدوین شده و تا ۷۵ درصد در اجرا و عملیاتی شدن پیشرفت داشته است و در تلاش هستیم تا پایان سال‌جاری آن را به پایان برسانیم.

پورحسینی با بیان اینکه اجرای طرح جامع به دانشگاه مالک اشتر سپرده شده است، گفت: از فرمانداری‌های استان خواسته شده در ردیف اعتبارات جاری و عمرانی جایی برای هزینه‌کردها در زمینه پدافند غیرعامل منظور کنند و ارزیابی عملکرد دستگاه‌ها در این زمینه از طریق سازمان بازرسی غرب کشور صورت خواهد گرفت.

مدیرکل پدافند غیرعامل استان همدان همچنین عنوان کرد: تشکیل قرارگاه‌های زیستی و شیمیایی نیز در دستور کار قرار دارد و در این راستا برگزاری همایش‌ها و رزمایش‌ها را نیز مد نظر خواهیم داشت.

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی همدان نیز با اشاره به راه‌اندازی رصدخانه نظام سلامت اظهار کرد: پایش مستمر در موضوع این رصدخانه باید مدنظر قرار گیرد.

منوچهر کرمی گفت: باید تدبیری برای تأمین خودروها یا موتورلنس‌ها اندیشیده شود که در شرایط بروز اپیدمی با امکانات اولیه لازم هرچه سریع‌تر وارد عمل شوند.

کد خبر 4969473

منبع: مهر

کلیدواژه: دانشگاه علوم پزشکی همدان ویروس کرونا ویروس کرونا بوشهر شیراز شیوع کرونا قزوین گرگان ایلام بیرجند شهرکرد ستاد مقابله با کرونا خطبه های نماز جمعه استانداری سمنان مجلس شورای اسلامی سیستان و بلوچستان دانشگاه علوم پزشکی همدان طرح جامع پدافند غیرعامل پدافند غیرعامل استان استان همدان بحران ها پیش بینی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۵۶۸۱۹۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

استان همدان صاحب آزمایشگاه تخصصی ژنتیک شد

به گزارش خبرگزاری مهر، محمدمهدی مجذوبی عصر امروز در آئین افتتاحیه مرکز خدمات جامع سلامت زنده‌یاد سلطانی‌صحبت با گرامیداشت هفته سلامت گفت: کلنگ‌زنی مرکز خدمات جامع سلامت زنده‌یاد سلطانی چهار سال پیش انجام شد و امروز شاهد افتتاح و بهره‌برداری این مرکز بهداشتی درمانی هستیم.

وی با بیان اینکه هزینه ساخت این پروژه ۱۱ میلیارد و ۵۰۰ میلیون تومان بوده است اذعان کرد: مبلغ ۵۰۰ میلیون تومان از هزینه ساخت این پروژه توسط خیر نیک‌اندیش پرداخت شده است.

رئیس دانشگاه افزود: این پروژه در طبقه در زمینی به متراژ ۶۰۰ مترمربع به بهره‌برداری و افتتاح شد.

وی با بیان اینکه ۲۰ هزار نفر از جمعیت استان همدان از خدمات درمانی و بهداشتی مرکز جامع سلامت مرحوم سلطانی بهره‌مند می‌شوند، تصریح کرد: در این مرکز خدمات مامایی مراقبین سلامت، زنان و زایمان، تغذیه، روان‌شناسی، دندان‌پزشکی، پزشک عمومی و … ارائه می‌شود.

مجذوبی گفت: متخصصین تغذیه و رژیم درمانی در کلینیک تغذیه دانشگاه علوم پزشکی همدان همه روزه آماده خدمت‌رسانی به مردم عزیز همدانی هستند.

افتتاح کلینیک دندان‌پزشکی در آینده نزدیک

وی از افتتاح کلینیک دندان پزشکی کودکان در بیمارستان فوق‌تخصصی کودکان اکباتان خبر داد و افزود: تجهیزات و امکانات مورد نیاز بخش دندان‌پزشکی خریداری و نصب شده است و این کلینیک به زودی افتتاح و بهره‌برداری خواهد شد.

این مقام مسئول همچنین با اشاره به افتتاح و بهره‌برداری مرکز سلامت روانی، اجتماعی جامع‌نگر سراج گفت: تمام بیماران که نظر سلامت روان در سطح یک قرار دارند می‌توانند از خدمات این مرکز بهره‌مند شوند.

وی با بیان اینکه مرکز جامع سلامت خانواده نیز در هفته سلامت افتتاح و بهره‌برداری شد، عنوان کرد: خدماتی همچون مشاوره‌های حین ازدواج، طب کار و… در این مرکز ارائه می‌شود.

مجذوبی خاطرنشان کرد: شش واحد منزل مسکونی ویژه متخصصین در راستای جذب و افزایش پزشک متخصص در شبکه بهداشت شهرستان تویسرکان در نظر گرفته شده است.

کد خبر 6085793

دیگر خبرها

  • تأکید استاندار بر پیگیری اعتبارات طرح‌های نیمه تمام لرستان
  • ۳ مرکز جامع سلامت خانواده در همدان کلنگ‌زنی و افتتاح شد
  • برگزاری جلسه شورای پدافند غیرعامل 
  • تشریح برنامه‌های هفته سلامت در هرمزگان
  • استان همدان صاحب آزمایشگاه تخصصی ژنتیک شد
  • آیین افتتاح مرکز خدمات جامع سلامت زنده یاد «نعمت الله سلطانی» در همدان 
  • تدوین بسته‌های خدمتی در برنامه سلامت خانواده
  • تدوین بسته‌های خدمتی متناسب با گروه‌های سنی برای افراد در برنامه «سلامت خانواده»
  • لزوم هدفگذاری و تدوین برنامه جامع اشتغال در دشت آزادگان
  • ابلاغ دستورالعمل نحوه تدوین مقررات محیط کسب‌وکار