Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیر همکاری‌های علمی و بین‌المللی دانشگاه ادیان و مذاهب با بیان این که ترویج معارف اهل بیت(ع) در جهان به برکت انقلاب اسلامی است، گفت: امروز کتاب شیعه شناسی از دانشگاه های معتبر جهان از ما خواسته می‌شود.

به گزارش خبرگزاری شبستان از قم، حجت الاسلام والمسلمین «علیرضا ایمانی مقدم» پیش از ظهر امروز(چهارشنبه 18 تیر) در دیدار آیت الله فاضل‌لنکرانی با رئیس دانشگاه ادیان و مذاهب که در سالن جلسات مرکز فقهی ائمه اطهار(ع) برگزار شد، اظهار داشت: امروز پس از چهار دهه بعد از انقلاب فضای بسیار مناسبی برای ترویج معارف اهل بیت(ع) فراهم شده که اگر در گذشته میلیاردهاخرج می‌ کردیم تا برای اسلام اهل بیتی کاری بکنیم، امکان نداشت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

مدیر همکاری‌های علمی و بین‌المللی دانشگاه ادیان و مذاهب در بخش دیگری از سخنان خود ابراز داشت: ببینید امروز فضایی در ایران و در مراکزی از جمله دانشگاه ادیان و مذاهب فراهم شده که فرهیختگانی از دانشگاه ها و مراکز علمی خارج  حاضرند از 800 تا 1150 یورو بپردازد تا به ایران بیاید و ببیند که اسلام چه می‌ گوید و برگردد.

 

وی با بیان این که آنها از ما درخواست کتابی جامع به زبان روز برای شناخت شیعه کرده اند، گفت: شما بعد از کتاب شیعه در اسلام  علامه طباطبایی(ره) شاید چیزی که به زبان دنیا باشد نبینید هرچند آقای خسروپناه یا آقای فرمانیان آثار خوبی دارند ولی چیزی که جواب گو باشد، نبوده است.

 

حجت الاسلام والمسلمین ایمانی مقدم عنوان کرد: مرکز فقهی اگر با مراکزی همچون دانشگاه ادیان و مذاهب همکاری کنند نتیجه 10 برابر می‌ شود و این پتانسیلی که در دو مجموعه وجود دارد، می‌ تواند نتیجه بزرگی داشته باشد.

پایان پیام/694

منبع: شبستان

کلیدواژه: دانشگاه ادیان و مذاهب شیعه شناسی دانشگاه ادیان و مذاهب

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۵۶۸۲۰۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کاهش آسیب‌ های اجتماعی با ترویج معارف قرآنی

  به گزارش خبرگزاری صداوسیمای مرکز خراسان رضوی، مدیرکل تبلیغات اسلامی خراسان رضوی در آیین اختتامیه مسابقه‌های فرهنگی و قرآنی مسطورا شهرستان خواف گفت: پیشگیری مقدم بر درمان است و برای کاهش و یا رفع تبعات آسیب‌های اجتماعی باید هزینه‌های زیادی از بیت المال و بخش‌های مختلف صرف شود ولی با افزایش انس و الفت مردم و خانواده‌ها با قرآن می‌توان با هزینه‌های بسیار کمتر از این آسیب‌ها پیشگیری کرد. حجت الاسلام هادی صاحبقرآنی افزود: طرح ملی «زندگی با آیه ها» با عنوان «مسطورا» در راستای عمل به منویات مقام معظم رهبری با هدف اقامه جهاد تبیین قرآنی، گفتمان‌سازی و تبدیل مفاهیم منتخب قرآنی به مسلمان فکری و رایج‌ترین افکار مشترک بین همه قشر‌های مردم از سال گذشته در سطح کشور و خراسان رضوی آغاز شده و به مدت سه سال در حال اجرا است. وی افزود: طرح مسطورا یعنی سطر به سطر زندگی با آیه‌های قرآنی، به گونه‌ای که آیه‌های قرآن به گفتمان عمومی در جامعه تبدیل شود. در پایان مسابقه‌های فرهنگی و قرآنی مسطورا در خواف که به همت اداره تبلیغات اسلامی و با مشارکت شرکت اپال پارسیان سنگان برگزار شد از ۶۰ نفر از شرکت کنندگان و قاریان برتر با اهدای هدایایی تجلیل شد.

دیگر خبرها

  • جریان مقاومت در مقیاس منطقه‌ای و جهانی فراگیر شده است
  • عقلانیت، معنویت و عدالت، سه ضلع تفکر شیعی هستند که برخاسته از معارف اهل‌بیت(ع) است
  • مشکلات جهان اسلام در نتیجه عدم توجه به توصیه های علمای جهان اسلام است/ لزوم وحدت و تقریب بین همه ادیان و مذاهب
  • ۳۹ سالگی دانشگاه آزاد در زعفرانی‌ترین شهر جهان
  • تفاهم‌نامه همکاری بین دانشگاه زابل و فرهنگ و ارشاد اسلامی سیستان و بلوچستان منعقد شد
  • رئیس جمهور در دانشگاه لاهور: فکر و اندیشه ملت‌های ایران و پاکستان توانایی ارائه حرف‌های نو در حوزه فنی و علمی را دارد
  • روز پرکار دانشگاه آزاد کرمانشاه با امضای ۲ تفاهم‌نامه همکاری
  • کاهش آسیب‌ های اجتماعی با ترویج معارف قرآنی
  • تقویت بنیه علمی دانشگاه‌ها با راه‌اندازی شرکت‌های دانش‌بنیان
  • آمادگی برای همکاری با سایر دستگاه‌ها جهت ترویج گفتمان علم، فناوری