Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس دانشگاه علوم پزشکی مازندران با اعلام اینکه شهرهای آمل، بهشهر، نوشهر، بابل، سوادکوه، رامسر و محمودآباد دارای وضعیت قرمز هستند، گفت: افزایش نگران کننده آمار بیماران مبتلا به کرونا در استان مازندران ادامه دارد.

به گزارش خبرگزاری فارس از مازندران، در حالی مازندران وارد پنجمین ماه از شیوع ویروس کرونا شد که روزهای پر از نگرانی را شهروندان پشت سر گذاشتند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

فروردین ماه امسال استان مازندران در وضعیت قرمز کرونایی قرار گرفت و این موضوع موجب اعمال محدودیت‌ها و ممنوعیت‌هایی حتی در حوزه کسب و کار شد و مردم استان نیز در این زمینه همراه بود.

با آغاز تعطیلات عید فطر برخی از مردم با توجه به طولانی شدن زمان قرنطینه این مسائل را فراموش کردند و بحث سیر و سفر اوج گرفت، با وجود اینکه مسؤولان در این زمینه هشدارهای لازم را دادند اما الان تاثیر هشدارهای مسؤولان را مردم مازندران به عینه لمس می‌کنند.

طی روزهای اخیر دو شهر مازندران در وضعیت هشدار قرار گرفت و تعداد شهرها در حال افزایش بوده و تعداد بیماران شناسایی روزانه که دو رقمی بود طی روزهای اخیر سه رقمی ماند و تعداد بیماران بستری نیز از ۵۰۰ نفر گذشت و همچنان در حال افزایش است که نگرانی‌ها را بیشتر می‌کند.

دکتر سیدعباس موسوی رئیس دانشگاه علوم پزشکی مازندران در این‌باره اظهار کرد: طی ۲۴ ساعت گذشته تعداد ۱۳۶ بیمار مشکوک به کرونا براساس تشخیص بالینی در بیمارستان‌های تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی مازندران در سطح استان بستری شدند.

وی افزود: در همین مدت تعداد ۶۶ نفر از افراد مشکوک بستری شده ، از بیمارستان‌ها مرخص شدند و تکمیل روند درمانی خود را در منزل ادامه خواهند داد.

*تعداد بیماران کرونایی بستری از ۵۰۰ نفر گذشت

رئیس دانشگاه علوم پزشکی مازندران بیان کرد: هم اکنون ۵۶۳ نفر بیمار مشکوک به ویروس کرونا با علائم تنفسی حاد مشکوک به کرونا براساس تشخیص بالینی در این مراکز بستری هستند.

*۷ شهر مازندران در وضعیت قرمز کرونایی

این مسؤول با اعلام اینکه شهرهای آمل، بهشهر، نوشهر، بابل، سوادکوه، رامسر و محمودآباد دارای وضعیت قرمز هستند، تصریح کرد: افزایش نگران کننده آمار بیماران مبتلا به کرونا در استان مازندران ادامه دارد.

موسوی با تاکید بر تغییر رفتار جدی در مردم، خاطرنشان کرد: اگر این وضعیت را کنترل نکنیم مجبوریم به سمت قرنطینه، برگرداندن محدودیت‌ها  و بستن بسیاری از مراکز حرکت کنیم.

وی استفاده از ماسک را در پیشگیری از ابتلا به کووید ۱۹ بسیار ضروری دانست و گفت: اگر ۸۰ درصد جامعه از ماسک استفاده کنند تا حدود زیادی از ابتلای افراد به بیماری کرونا جلوگیری می شود.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی مازندران با بیان اینکه ماسک برای هنگام صحبت کردن است نه سکوت، ادامه داد: زمانی که فرد صحبت می کند قطره های تنفسی آلوده پخش می شود که با ماسک می‌توان جلوی انتشار آن را جلوگیری کند.

انتهای پیام/۸۶۰۳۴/ج

 

منبع: فارس

کلیدواژه: رئیس دانشگاه علوم پزشکی مازندران رئیس دانشگاه علوم پزشکی مازندران وضعیت قرمز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۵۶۸۸۲۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برنامه های هفته ملی سلامت در مازندران اعلام شد

به گزارش خبرنگار مهر، حسن صیامیان سخنگوی دانشگاه علوم پزشکی مازندران عصر چهارشنبه در حاشیه اولین جلسه ستاد استانی برگزاری هفته ملی سلامت استان مازندران افزود: براساس نامگذاری روزهای هفته ملی سلامت برنامه ریزی می‌کردیم، افزود: در جلسات گذشته ۴۲ بند تصمیم‌گیری شد که برگزاری ایستگاه و نمایشگاه در سطح استان با ارائه خدمات رایگان پزشکی و سلامت، به صدا در آمدن زنگ سلامت در مدارس، اجرای برنامه فرهنگی ورزشی پیاده روی نمادین در روز جمعه و استفاده از تریبون نماز جمعه برای بیان برنامه‌های هفته سلامت، اجرای برنامه‌های متعدد فرهنگی و ورزشی، تجلیل از سفیران سلامت، اجرای پویش بدون زباله و اطلاع رسانی آموزش سلامت مراقبت‌های بهداشتی از طریق رسانه‌های مکتوب، استندهای شهرداری و بیلبوردهای جاده‌ای اداره کل راهداری و حمل و نقل مازندران از جمله این موارد است.

مدیر روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی مازندران بر غربالگری قندخون و نیز ویتامین دی تاکید کرد و گفت: در هفته سلامت باید اطلاع‌رسانی از طریق تمامی شبکه‌های اجتماعی صورت گیرد.

صیامیان گفت: حضور مسئولان و کارشناسان دانشگاه علوم پزشکی در صداوسیما و برگزاری همایش‌های استانی هفته سلامت و افتتاح مرکز رسمی مشاوره سلامت نیز از دیگر برنامه‌های هفته سلامت است.

مدیر روابط‌عمومی دانشگاه علوم پزشکی مازندران در پایان بر لزوم انسجام و هماهنگی برنامه‌های دستگاه‌های مرتبط تاکید کرد.

در ادامه این جلسه نمایندگان دستگاه‌های اجرایی حاضر در این نشست به تشریح اقدامات، مأموریت‌ها و نیز انتظارات و هماهنگی‌های لازم با کمیته رسانه سلامت استان پرداختند و بر لزوم مشارکت همه دستگاه‌های اجرایی در اجرای برنامه‌های هفته سلامت تاکید شد.

گفتنی است هفته سلامت امسال با شعار سلامت خانواده و مردمی‌سازی سلامت از یکم تا هفتم اردیبهشت ماه ۱۴۰۳ همراه با برنامه‌های متنوع برگزار خواهد شد.

کد خبر 6081253

دیگر خبرها

  • برگزاری هفده عنوان برنامه در هفته سلامت حوزه دانشگاه علوم پزشکی زاهدان
  • نیاز به ۵۷ هزار تخت خوابگاهی در دانشگاه‌های علوم پزشکی
  • ارائه خدمات درمانی رایگان به بیماران هموفیلی
  • شناسایی ۹۱۸ بیمار مبتلا به هموفیلی در فارس
  • برنامه های هفته ملی سلامت در مازندران اعلام شد
  • پروژه بیمارستانی «نیایش» خرم‌آباد در ایستگاه ۶۰درصد پیشرفت فیزیکی
  • ‌شناسایی ۹۱۸ بیمار مبتلا به هموفیلی در فارس
  • بهره مندی بیش از یک هزار و ۵۰۰ بیمار هموفیلی از خدمات درمانی و مراقبتی
  • مبتلایان به دیابت در نیشابور ۳ برابر شد
  • سه برابر شدن مبتلایان به دیابت در نیشابور