Web Analytics Made Easy - Statcounter

می‌دانید چرا ابتلا به کرونا و مرگ و میر ناشی ازآن افزایش یافته، بیمارستان‌ها پر، تخت مراقبت‌های ویژه نایاب و شمار بیماران و به طور ویژه، بیماران بدحال زیاد شده است؟ خودتان مقصرید! خودمان! ما مردم!
به گزارش «تابناک»، این جمله‌ای است که روز گذشته وزیر بهداشت به صراحت بیانش کرد و تاکید نمود که رکوردشکنی مرگ و میر کرونا در این روز‌ها و افزایش شمار مبتلایان و بیمارانِ بدحال (کریتیکال) نتیجه آن است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

نتیجه گوش ندادن به حرف‌هایی که او پیشتر در قالب خواهش و تمنا بیان کرده بود و چون به آن‌ها گوش ندادیم، تاوانش را با این آمار خوفناک می‌دهیم!
البته ممکن است ما و شما با این سخنان موافق نباشیم و سوای سهمی که برای خودمان به عنوان مردم قائل هستیم و انتقاداتی که در خصوص ماسک نزدن و رعایت نکردن فاصله گذاری متوجه خودمان و اطرافیانمان می‌دانیم، سهمی هم برای مسئولان در نظر بگیریم که مثلا استفاده از ماسک را اجباری کرده اند، اما نه ماسک در اختیار مردم می‌گذارند و نه تقریبا کاری به اجرا شدن یا نشدن این مصوبه به ظاهر الزامی دارند.
گویی با مصوبه‌ای مواجهیم که تنها روی کاغذ است و بس. درست مثل مصوباتی که درباره الزام اصناف به رعایت پروتکل‌های بهداشتی برای مقابله و مبارزه با کرونا تهیه شده بود و رعایت نکردنشان تقریبا عقوبت خاصی متوجه کسی نکرد چراکه دستگاه نظارتی حساسیت لازم را به خرج نداد و بسیاری از ما هم تا سخت گیری نباشد، اهل رعایت نیستیم.
به این موارد، بدعهدی دولت مردان در اعمال محدودیت‌ها و عقبگرد از بازگشایی‌ها در صورت اوج گیری بیماری را هم باید افزود که موجب می‌شود نتیجه بگیریم قصور ایشان از قصور مردم کمرنگ تر نبوده و بنابراین، آمار رو به افزایش مبتلایان و مرگ و میر کرونا و کووید-۱۹ در این روز‌ها در کشورمان، محصول مشترک کوتاهی دولت مردان و ما به صورت تواماناست و سرزنش یک طرف، بی انصافی است.  
تعطیل کردن مراسم های عروسی و عزا در شهرهای زرد و سفید می‌تواند این سوال را به دنبال داشته باشد که فایده دسته بندی شهرها به رنگ های مختلف چیست؟ آیا این رنگها و مکانیزم تعیین شان ایراد دارند و قابل اتکا نیستند؟
اما نظر دولت در این باره چیست؟ به سخنان امروز رئیس جمهور در نشست هیات دولت توجه کنید که شامل ابلاغ یک محدودیت جدید هم هست. اینکه مراسم‌های عزا و عروسی تا اطلاع ثانوی تعطیل خواهد بود. مراسم‌هایی که پیشتر تنها در شهر‌های قرمز تعطیل بود و در شهر‌های زرد و سفید با رعایت فاصله امکان برگزاری شان وجود داشت.
روحانی بدون اینکه اشاره کند این ممنوعیت به روال قانونی ابلاغ می‌شود یا خیر (روال قانونی یعنی طرح و تصویب در ستاد ملی و ارجاع به رئیس جمهور برای تایید یا رد)، در ادامه گفت: «از نیمه دوم خرداد با موج جدیدی از کرونا در استان‌هایی مواجه هستیم که شامل موج اول نمی‌شدند که ان شاءالله از آن عبور می‌کنیم. به تمامی استان‌هایی که شرایط قرمز دارند اختیار داده ایم که محدودیت‌های موقت اتخاذ کنند و هر تصمیمی که بگیرند و در ستاد مرکزی تایید شود اجرا شود.»
وی در ادامه افزود: «به وزارت بهداشت اختیار داده ایم که مراکز پر جمعیت که پروتکل‌ها را رعایت نمی‌کنند تعطیل کنند. مراسم عروسی و عزا تا اطلاع ثانوی تعطیل است. در اماکن شلوغ هم باید ماسک زده شود و کسی که ماسک نزند نمی‌تواند خدمات دریافت کند. استفاده از ماسک در اماکن شلوغ مثل ادارات، مترو و اتوبوس و اجتماعات الزامی است. توقع ما این است که با همکاری هم بتوانیم وارد مرداد آرامتری بشویم.»
این همه‌ی تدابیر دولت برای مقابله با کرونا در این ایام است. در این روز‌ها که آمار‌ها به شدت افزایش یافته و رکورد‌ها یکی پس از دیگری شکسته می‌شوند. تدابیری که اگر دقت کنید، جز تعطیلی عزا و عروسی، هیچ کدامشان تازه نیست؛ چه الزامی شدن ماسک و استفاده از آن در اماکن شلوغ و ناوگان حمل و نقل شهری و چه اختیار دادن به وزارت بهداشت و استان‌ها برای اعمال محدودیت.
تکرار مصوباتی که همه به سمت مردم نشانه رفته‌اند و هیچ مسئولیتی متوجه وزارت بهداشت و دیگر ارکان دولت و حتی نهادها، مجموعه‌ها و دستگاه‌های دیگر نمی‌کنند. چیزی شبیه حرف دیروز وزیر بهداشت که تاکید داشت بازگشت قدرتمند کرونا به روایت آمار، نتیجه بی توجهی مردم به تمنا‌های وی است. حرفی که حالا رئیس جمهور هم به نوع دیگر بیانش می‌کند.
انگار نه انگار که دولت وظیفه دارد با تهیه و توزیع ماسک رایگان در جامعه و سفت و سخت گرفتن استفاده از آن، احتمال ابتلا به ویروس را کاهش دهد و دست کم این واقعیت را مدام یادآوری کند که کرونا از بین نرفته، از شدت مرگبار بودنش کاسته نشده و قرار است تا مدت‌های طولانی همراه مان بماند! واقعیتی که گویی همه از یادش برده‌ایم؛ هم ما و هم دولت مردان که خطابشان ما هستیم و خودشان را مبرا از خطا می‌دانند!  

منبع: تابناک

کلیدواژه: پرونده اکبر طبری هشام الهاشمی سند همکاری 25 ساله ایران و چین غلامرضا تاجگردون طاعون خیارکی ویروس کرونا کووید19 روحانی ماسک عروسی عزا پرونده اکبر طبری هشام الهاشمی سند همکاری 25 ساله ایران و چین غلامرضا تاجگردون طاعون خیارکی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tabnak.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تابناک» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۵۶۸۹۸۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برخی وزرا مانند وزیر کشور و اطلاعات و امور خارجه با هماهنگی رهبری معرفی می‌شوند؛ در دولت دوازدهم به دلایلی رئیس سازمان برنامه و بودجه هم با ایشان هماهنگ شد

آفتاب‌‌نیوز :

سایت روحانی روایت کرده، یکی از سؤالاتی که از روحانی پرسیده شد، درباره جلسه فرماندهان سپاه پاسداران با او پس از انتخابات ۹۶ بود که روایت‌های مختلفی از آن شده است. اما روایت رئیس‌جمهور پیشین این‌طور است:

به گزارش سایت حسن روحانی، آن جلسه برای صلح و صفا پس از انتخابات بود. برای این آمده بودند بگویند شما که انتخاب شده‌اید ما هم کنار شما هستیم، با هم می‌خواهیم کار کنیم. موقع خداحافظی سردار شهید سلیمانی درخواستی داشت که بقیه فرماندهان هم تکرار کردند که وزیر دفاع سپاهی باشد. در دولت یازدهم وزیر از اعضای سپاه بود. من گفتم بعید می‌دانم، اما همچنان دارم فکر می‌کنم. وزیر دفاع هم جزو وزرایی است که در نهایت باید رهبری موافقت کنند. من قبل از این جلسه به مقام معظم رهبری گفتم که از نظر شما فرق می‌کند که یک ارتشی وزیر دفاع شود یا یک سپاهی؟ گفتند: نه. من از ارتش سه نفر را مطرح کردم یکی از آن‌ها آقای حاتمی بود که گفتند ایشان خوب است.

البته برخی وزرا مانند وزیر کشور، امور خارجه، اطلاعات، آموزش و پرورش، علوم، ارشاد، دفاع و رئیس سازمان انرژی اتمی با هماهنگی با مقام معظم رهبری معرفی می‌شوند. در دولت دوازدهم به دلایلی انتخاب رئیس سازمان برنامه و بودجه هم با رهبری هماهنگ شد. با این وجود من تمام وزرای دولت را بدون استثنا با ایشان چک کردم. درباره بعضی وزرا ایشان نظری نمی‌دادند، اما مثلا از آقای حجتی در وزارت جهاد کشاورزی راضی بودند. ابتدای دولت یازدهم وقتی به ایشان گفتم آقای حجتی را می‌خواهم معرفی کنم، ایشان گفتند خیلی خوب است. دولت دوازدهم آقای حجتی قبول نکرد. فرد دیگری را برای وزارت تعیین کرده بودم. وقتی به رهبری گفتم، ایشان گفتند چرا آقای حجتی نیست؟ گفتم آقای حجتی خودش قبول نکرد. گفتند نه صدایش کنید و خودتان به او بگویید. دوباره آقای حجتی را خواستم و پذیرفت، البته سال ۹۸ استعفا داد.

روحانی در پاسخ به سؤالی راجع به دکتر ظریف گفت: در ابتدای دولت‌های یازدهم و دوازدهم که وزرا را با رهبری چک کردم، ایشان موافق وزارت آقای ظریف بودند.

دیگر خبرها

  • مبلغ جرایم رانندگی به طور میانگین ۵ برابر شد
  • حسن روحانی: تمام وزرای دولت را با رهبری چک کردم
  • برخی وزرا مانند وزیر کشور و اطلاعات و امور خارجه با هماهنگی رهبری معرفی می‌شوند؛ در دولت دوازدهم به دلایلی رئیس سازمان برنامه و بودجه هم با ایشان هماهنگ شد
  • روحانی: تمام وزرا را بدون استثنا با رهبری چک کردم | سردار سلیمانی درخواست وزیر دفاع سپاهی کرد
  • روایت روحانی از جلسه با فرماندهان سپاه در سال ۹۶
  • حسن روحانی : جلسه با فرماندهان سپاه برای صلح و صفا بود
  • روحانی: رهبری موافق وزارت ظریف بودند /جلسه با فرماندهان سپاه برای صلح و صفا بود /سردار سلیمانی درخواست کرد وزیر دفاع سپاهی باشد
  • عکس هایی جالب از شباهت همه گیری آنفلوآنزای اسپانیایی و کرونا / تاریخ تکرار شد!
  • پاسخ به ادعای تکراری دولت رئیسی و یک پیشنهاد
  • شکست پروژه تندروها علیه روحانی در سال ۱۴۰۲ /سالی سخت تر از دوران ریاست جمهوری!