Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرآنلاین»
2024-03-29@02:30:34 GMT

چند کلمه با نمایندگان بداخلاق انقلابی‌نما

تاریخ انتشار: ۱۸ تیر ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۵۶۹۴۱۹

چند کلمه با نمایندگان بداخلاق انقلابی‌نما

از طالقانی و و بهشتی و مطهری و شریعتی که آموزگاران این انقلاب بودند به چنین جایی رسیدن حقیقتا که جای دریغ و تاسف بسیار دارد.البته غیرتی شدن و تعصب ورزیدن در حق مردم امر پسندیده ای است اما به حکم هر سخن جایی و هر نکته مکانی دارد آدمیزاد باید بفهمد کجا و با چه کسی سخن می گوید.

زیر سقف مکانی که آن را خانه ملت نام نهاده اند اندکی متانت و تعقل هم بد نیست.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بالاخره آن که عنوان پرطمطراق نماینده مردم را یدک می کشد باید برای حفظ ظاهر هم که شده با گردنکشان و قلدران تفاوت هایی داشته باشد. به قول شاعر: یا نام سکندری رها کن/ یا رسم سکندری به پا دار. البته که مجلس منتقد می تواند منشا خیر و برکت های بسیار باشد اما به شرط آن که نمایندگان آن مجلس در خور شان نمایندگی باشند و به جای تکرار حرف های پوپولیستی شیش هفت سال اخیر عده ای که بزرگ ترین هنرشان کفش پرت کردن به سمت رئیس جمهور بوده و بالا رفتن از در و دیوار سفارت عربستان و انگلیس دوکلمه حرف حساب بزنند.

دست کم حالا که قرار است حرف های دیگران را تکرار کنند بروند از روی دست چهارتا منتقدی که سرشان به تنشان می ارزد مشق کنند. فی المثل بروند حرف های پیروز مجتهد زاده و مرحوم فریبرز رئیس دانا را علیه سیاست های وزارت خارجه بخوانند تا کمی دستشان پر تر از این حرف ها باشد وگرنه داد زدن وسط سخنان وزیرخارجه و او را دروغگو خطاب کردن که هنری نیست. هنری هم باشد از دست همه برمی آید و دیگر نیازی به نماینده مجلس نیست. این دسته از نمایندگان محترم اگر نمی دانند بدانند که با هو کردن و بد و بیراه گفتن به یک وزیر نه تنها شان و منزلتی کسب نمی کنند بلکه چوب حراج به آبروی موکلین خود می زنند.

گرد و خاک راه انداختن و دشنام دادن یک نماینده به پای خیلی ها نوشته می شود. درست یا غلط نمایندگان را عصاره کسانی می دانند که به آن ها رای داده اند. بی شک در بین کسانی که به این نمایندگان محترم رای داده اند کلی آدم درست و حسابی و متدین وجود دارد که به امید تغییری در وضع موجود به این بزرگواران رای داده اند. رفتارهایی از این دست بیش از همه،ستم در حق آنان است. این را هم از یاد نبرند که پایگاه رای این بزرگواران چندان هم گسترده نیست و اگر همین عده ثابت از این عزیزان روی برگردانند کارشان دشوار خواهد شد.

در ضمن این را هم از خاطر نبرند که این بداخلاقی ها اگر شدت پیدا کند ممکن است آن عده ای را که در اسفند 98 پای صندوق های رای نیامدند بار دیگر برانگیزد که در انتخابات شرکت کنند و آن وقت است که باید سال ها حسرت صندلی های سبز مجلس به دلشان باقی بماند. اگر در دولت ایراداتی وجود دارد که قطعا دارد راه مقابله با آن هر چه هست این نیست. برای اثبات حق طلبی و انقلابی بودن هم راه های معقول تری وجود دارد. من آن چه شرط بلاغ است...

* منتشر شده در روزنامه شهر آرا

کد خبر 1408122

منبع: خبرآنلاین

کلیدواژه: مجلس شورای اسلامی حرف ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.khabaronline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرآنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۵۶۹۴۱۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حسینی: نگاه دولت همکاری و هم‌افزایی با مجلس جدید است

معاون رئیس جمهور در امور مجلس گفت: در هر دوره از انتخابات مجلس، جابجایی در نمایندگان صورت می‌گیرد و امیدواریم نمایندگان جدید همکاری بیشتری داشته باشند تا دولت بتواند اهداف خود را محقق کرده و وعده‌هایی که به مردم داده را به سرانجام برساند. - اخبار سیاسی -

سید محمد حسینی معاون پارلمانی رئیس‌جمهور در گفت‌وگو با خبرنگار حوزه دولت خبرگزاری تسنیم، درباره تعامل بین دولت و مجلس در سال 1402 و هم‌چنین برنامه‌ی دولت برای هم‌افزایی با مجلس جدید، بیان کرد: بنای دولت از ابتدای آغاز بکار، همکاری و تعامل سازنده با نمایندگان مجلس بوده و در سال اول فعالیت دولت شاهد بودیم که تمامی نمایندگان مستقیماً با رئیس‌جمهور جلسه داشته و مطالبات مردم را بیان کردند و دولت هم تلاش خود را انجام داده تا این موارد به نتیجه برسد و در سفرهای استانی نیز نظرات نمایندگان مد نظر قرار دارد.

تغییرات کابینه در سال 1402/ چه کسانی از دولت جدا شدند؟وی افزود: در هر دوره از انتخابات مجلس، جابجایی در نمایندگان صورت می‌گیرد و امیدواریم نمایندگان جدید همکاری بیشتری داشته باشند تا دولت بتواند اهداف خود را محقق کرده و وعده‌هایی که به مردم داده را به سرانجام برساند.

معاون رئیس‌جمهور در امور مجلس، عنوان کرد: ما از پیشنهادات و نقدهای مجلس جدید استقبال می‌کنیم ولی بیش از اینکه تنش‌زایی شود، مسائل باید با گفت‌وگو حل شود؛ همه اراده‌ی خدمت دارند و به‌خوبی می‌توان کار کرد و نفع این مهم نیز برای مردم خواهد بود.

حسینی اظهار داشت: ما انتظار داریم لوایح به‌سرعت در دستورکار نمایندگان قرار بگیرد و از مسائل حاشیه‌ای پرهیز شود. گاهاً رسیدگی به یک لایحه‌ی دوفوریتی چندین ماه طول کشیده در حالی که باید بلافاصله رأی‌گیری شود ولی حجم کار نمایندگان به‌نحوی است که لوایح دو فوریتی پشت نوبت می‌ماند.

وی خاطر نشان کرد: انتظار داریم نمایندگان جدید وقت قابل توجهی اختصاص دهند تا در این‌زمینه به‌روز شویم.

معاون رئیس‌جمهور در امور مجلس بیان کرد: با نمایندگان جدید گفت‌وگو خواهیم کرد تا لوایح با فوریت را مطرح می‌کنیم . چون نمایندگان تغییر کرده‌اند، طرح‌ها از دستورکار خارج می‌شود و این فرصت خوبی برای رسیدگی به لوایح است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • تماس زلنسکی با رئیس مجلس نمایندگان آمریکا برای درخواست کمک فوری
  • طحان نظیف: لایحه عفاف و حجاب هنوز به تأیید شورای نگهبان نرسیده است
  • شورای نگهبان لایحه عفاف و حجاب را به مجلس بازگرداند
  • طحان‌ نظیف: لایحه عفاف و حجاب هنوز به تأیید شورای نگهبان نرسیده است
  • نظرات برخی نمایندگان مجلس درباره شعار سال ۱۴۰۳
  • نمایندگان مجلس خبرگان باید استقلال رای داشته باشند
  • حسینی: نگاه دولت همکاری و هم‌افزایی با مجلس جدید است
  • اگر مزد واقعی به کارگر داده شود...
  • وزرایی که در سال ۱۴۰۲ از مجلس کارت زرد گرفتند
  • شهید خدمت محسوب شدن جهادگران در مجلس مطرح شود