Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش حوزه فناوری گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران جوان، نور خورشید با طیف رنگی از طول موج‌های مختلف، کاربرد‌های متنوعی در صنایع و کشاورزی دارد. اشعه ماوراء بنفش این نور حتی در این روز‌ها برای نابودی ویروس کرونا در محیط‌های مختلف به خدمت انسان درآمده است.

بعد از موفقیت محققان مواد و پلیمر دانشگاه حکیم سبزواری در ساخت سلول‌های خورشیدی در سال ۹۵، این پژوهشگران دستگاه شبیه ساز نور خورشید را بعد از یک فرآیند علمی طراحی و تولید کرده اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

چاره خواه، پژوهشگر این طرح اظهار کرد: در این دستگاه سعی شده است تا تمام بخش‌های مختلف نور خورشید با استفاده از لامپ‌های مختلف کنار هم جمع شوند تا بتوانیم مطابقت بسیار خوبی شبیه نور واقعی خورشید داشته باشیم.

او افزود: این دستگاه حاصل یک سال کار پژوهشی در حوزه پلیمر و رشته فیزیک است.

فرزی مسئول این طرح تصریح کرد: تمرکز ما بر افزایش کارآیی سلول هاست که نهایتا به سلول‌های پلیمری قابل انعطاف با کاربری‌های متعدد در مکان‌های مختلف برسیم.

جراحی پژوهشگر این پروژه گفت: سلولی که تهیه شده در داخل دستگاه شبیه ساز نور خورشید قرار گرفته و در نرم افزار به اندازه گیری بازدهی و پارامتر‌های سلول می‌پردازیم.

کاربردهای دستگاه شبیه ساز نور خورشید 

این دستگاه شبیه ساز نورخورشید علاوه بر مصارف پژوهشی کاربرد‌های مهم دیگری هم دارد که در کشت گیاهان، گلخانه‌ها و ارزیابی کارآیی و کیفییت قطعات خودرو در صنایع خودرویی مورد استفاده قرار می‌گیرد.

توان تولید این دستگاه برای مصارف صنعتی در دانشگاه حکیم سبزواری وجود دارد. در مصارف صنعتی فقط ابعاد دستگاه مورد نظر است و این میزان دقت مورد نیاز نیست؛ بنابراین راحت‌تر می‌توان نمونه‌های صنعتی را با ابعاد بزرگ‌تر درست کنیم.

بیشتر بخوانید

دستگاه شبیه ساز نور خورشید طراحی شد

به تازگی عنوان شده است که دستگاه شبیه ساز نور خورشید کم ضررترین دستگاه برای ویروس کشی در ورودی و خروجی محیط‌های درمانی است. محققان و پژوهشگران دانشگاه حکیم سبزواری با بومی سازی این فناوری می‌توانند این دستگاه را با نصف قیمت نمونه خارجی آن تولید کنند. دستگاهی که مورد نیاز مراکز پژوهشی، علمی و صنعتی کشورمان است.
انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: فناوری دستگاه شبیه ساز دستگاه شبیه ساز نور خورشید دانشگاه حکیم سبزواری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۵۶۹۶۰۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آغاز هجدهمین دوره مسابقات بین المللی ربوکاپ آزاد ایران

به گزارش خبرنگار گروه آموزش و دانشگاه خبرگزاری علم و فناوری آنا، هجدهمین دوره مسابقات بین المللی ربوکاپ آزاد ایران با محور باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان دانشگاه آزاد اسلامی و همکاری واحد علوم و تحقیقات و کمیته ملی ربوکاپ ایران از امروز چهارشنبه ۲۹ فروردین آغاز می‌شود و تا ۳۰ و ۳۱ فروردین ۱۴۰۳ ادامه خواهد داشت. 

براساس این گزارش از مهم‌ترین اهداف این مسابقه آشنا کردن دانشجویان و دانش‌آموزان با مباحث تئوری و عملی هوش مصنوعی و علم رباتیک و تجاری‌سازی ربات‌های ساخته شده از سوی تیم‌هاست.

این دوره از مسابقات بین المللی ربوکاپ آزاد ایران با شعار «یادگیری، آینده درخشان» در دو بخش دانشجویی و دانش‌آموزی به میزبانی واحد علوم و تحقیقات برگزار می‌شود. دبیرخانه هجدهمین دوره مسابقات بین المللی ربوکاپ آزاد ایران در قالب کمیته‌های علمی و فنی، اجرایی و پشتیبانی، تبلیغات و اطلاع‌رسانی، فعالیت می‌کند.

بیش از ۴۰۰ تیم از مجموعه دانشگاه آزاد اسلامی و خارج از این دانشگاه جهت حضور در این رویداد ملی و بین‌المللی اعلام آمادگی کرده و در ۱۳ لیگ تخصصی با یکدیگر رقابت خواهند کرد.

شرکت کنندگان در هجدهمین دوره مسابقات ملی ربوکاپ آزاد ایران در لیگ‌های فوتبالیست دانش‌آموزی، امدادگر دانش‌آموزی لاین، امدادگر دانش‌آموزی ماز، نمایش ربات‌های دانش‌آموزی، ساخت و طراحی، دمو دانش‌آموزی، دمو دانشجویی، شبیه‌سازی فوتبالیست دو بعدی، شبیه‌ساز امدادگر دانش‌آموزی، شبیه‌ساز فوتبالیست دانش‌آموزی، سرویس‌رسان در کار، خودرو خودران و پرنده به رقابت می‌پردازند.

براساس این گزارش، در این مسابقه دو تیم از واحد علوم و تحقیقات در لیگ‌های سرویس رسان در کار و شبیه‌ساز فوتبالیست دو بعدی حضور دارند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • همایش استانی روز فیزیک در دانشگاه صنعتی اصفهان + فیلم
  • واکسیناسیون رایگان طیور بومی و روستایی در گنابادعلیه بیماری نیوکاسل
  • بازدید ستاره‌های چلسی از مک لارن و دیدار با نوریس + عکس
  • آغاز هجدهمین دوره مسابقات بین‌المللی ربوکاپ آزاد ایران
  • آغاز هجدهمین دوره مسابقات بین المللی ربوکاپ آزاد ایران
  • حمایت ۳.۵میلیاردی دانشگاه امیرکبیر از صنعتی سازی پایان نامه
  • شبیه‌سازی آزمون‌های شبه‌نهایی با امتحانات نهایی / برای شرکت در آزمون‌ها الزامی نیست
  • ابلاغ سند تحول و تعالی قوه قضاییه
  • ابلاغ سند تحول و تعالی قوه قضاییه ؛ با دستور رئیس قوه
  • نور خورشید، شهرک صنعتی اترک گلستان را برق‌دار می‌کند