Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس هیئت اندیشه‌ورز دانشگاه آزاد اسلامی چهارمحال و بختیاری گفت: «بسته عملیاتی خلاق با واکاوی محتوای 80 مستند علمی پژوهشی برای برون‌رفت کسب‌وکارهای گردشگری روستایی از رکود کرونایی و ورود جهشی به پساکرونا تهیه شد.

بیژن خلیل‌مقدم در گفتگو با خبرنگار گروه استان‌های خبرگزاری آنا درباره معضلات به‌وجود آمده ناشی از شیوع ویروس کرونا اظهار کرد: «از بین کسب‌وکارها، گردشگری ازجمله گردشگری روستایی در بدترین شرایط در دوران کرونا قرار گرفته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

فعالیت‌های گردشگری روستایی در کشور ازجمله در استان چهارمحال و بختیاری به‌طور کامل تعطیل و دچار رکود شدیدی شده‌اند.»

وی با اشاره به اینکه بنا بر اسناد بالادستی، گردشگری پیشران اساسی توسعه چهارمحال و بختیاری است، افزود: «بر مبنای مدل چهارگانه مکینزی، مهم‌ترین چالش‌های گردشگری روستایی در دوران کرونا در چهار گروه مشتمل بر مدیریت نیروی انسانی، مشتریان، مالی-ریسک و زنجیره تولید قابل بررسی هستند.»

تأکید حداکثری راهکارهای خلاق مبتنی بر بخش خصوصی

این عضو هیئت علمی دانشگاه ادامه داد:‌ «رکود تورمی موجود، تحریم‌ها، کاهش قیمت نفت، کمبود منابع مالی و کسری بودجه شدید دولت و افزایش هزینه‌های درمانی ناشی از کرونا، مؤید توجه حداقلی به حمایت‌ها و پشتیبانی‌های دولت و تأکید حداکثری راهکارهای خلاق مبتنی بر بخش خصوصی است.»

رئیس هیئت اندیشه‌ورز علوم انسانی و هنر دانشگاه آزاد اسلامی چهارمحال و بختیاری با بیان این مطلب که فاتحان بحران کرونا، نگارندگان تاریخ آن (جان آلن، 2020) و آینده‌نگاران آن نیز معماران آینده پساکرونا فاتحانش خواهند بود، عنوان کرد: در همین راستا کارگروه «گردشگری روستایی با تأکید بر بومگردی» این هیئت، درصدد شناسایی راهکارهای خلاقانه با درنظرگرفتن شرایط بحرانی دوران کرونا برای مواجهه با رکود گردشگری روستایی و شناسایی راهکارهای خلاقانه با درنظرگرفتن شرایط آینده پساکرونا برای ایجاد جهش در گردشگری روستایی برآمده است.

خلیل‌مقدم اضافه کرد:‌ «نگاه آینده‌محور و بنا بر مشخصات بحران کرونا ازجمله پیچیدگی ناشی از ناپیوستگی، ابهام، غیرقابل‌پیش‌بینی بودن و ... برای بررسی موضوع و دستیابی به راه‌حل‌ها، لازم است تا با تأکید و پافشاری بر برگشت نداشتن به حالت قبل، موارد مهمی مانند مفروضات آینده، زدایش یادگیری آموخته‌های منسوخ گذشته و بازآموزی، تأکید بر خلاقیت و نوآوری، بدیل‌اندیشی به‌منظور پیشگیری از غافلگیری راهبردی، تکیه بر دانش ضمنی به‌جای دانش صریح، مشارکت ذی‌نفعان به‌جای صرفاً خبره‌محوری، بهره‌مندی از تفکرات واگرا به‌جای تأکید بر پژوهش‌های فردمحور و همگرا را لحاظ کرد.»

وی ادامه داد:‌ «در همین راستا با واکاوی و تحلیل محتوای بیش از 80 مستند علمی-پژوهشی از طریق هم‌اندیشی کارگروه حاضر، برای برون‌رفت گردشگری روستایی از رکود کرونایی و ورود جهشی به پساکرونا، گزارش مبسوطی در زمینه بسته عملیاتی خلاق تهیه شد.»

جدول زیر چکیده‌ای از گزارش مبسوط کارگروه «گردشگری روستایی با تأکید بر بومگردی» هیئت اندیشه‌ورز علوم انسانی و هنر دانشگاه آزاد اسلامی چهارمحال و بختیاری است که منجر به تهیه بسته خلاق برای برونرفت کسب و کارهای گردشگری روستایی از رکود کرونایی و ورود جهشی به دوران پساکرونا شد.

انتهای پیام/4121/4062/

منبع: آنا

کلیدواژه: گردشگری دانشگاه آزاد اسلامی استان چهارمحال و بختیاری گردشگری روستایی هیئت اندیشه ورز دانشگاه آزاد بسته خلاق گردشگری روستایی چهارمحال و بختیاری راهکارهای خلاق

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ana.press دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۵۷۰۳۴۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

طهرانچی: ۸۰۰ زمینه پژوهشی در حوزه مهدویت احصا شد

به گزارش گروه آموزش و دانشگاه خبرگزاری علم و فناوری آنا، نشست مشورتی برگزاری چهارمین دوره جشنواره علمی، فرهنگی و هنری امامت و مهدویت به ریاست دکتر محمدمهدی طهرانچی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی و با حضور دکتر علی سروری مجد قائم مقام رئیس دانشگاه آزاد اسلامی، حجت الاسلام والمسلمین دکتر محمد شریفانی مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه آزاد اسلامی و جمعی از معاونان و روسای استان‌ها برگزار شد.

طهرانچی، رئیس دانشگاه آزاد اسلامی در این نشست ضمن قدردانی از زحمات و تلاش‌های تمامی عوامل برگزاری سومین دوره جشنواره علمی، فرهنگی و هنری امامت و مهدویت، به پیشنهاد برگزاری همایش علمی زیارت جامعه کبیره اشاره کرد و گفت: تاکنون ۱۵ انجمن علمی مهدویت در دانشگاه آزاد اسلامی راه اندازی شده و بیش از ۸۰۰ زمینه پژوهشی در این حوزه احصا شده است. مضمون زیارت جامعه کبیره، مقام امامت و شأن ائمه اطهار (ع) و وظایف شیعیان در مقابل اهل بیت (ع) است، پس فقط نباید از جنبه علمی به آن پرداخته شود، بلکه باید فراز‌های این زیارت را به متن جامعه ببریم. 

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی با بیان اینکه زیارت جامعه کبیره ظرفیت فعالیت‌های بزرگ فرهنگی دارد، افزود: زیارت جامعه کبیره ظرفیت‌های فراوانی در حوزه شعر، نظم، نثر، سرود، دل نوشته، خطاطی، نقاشی و ... دارد که می‌تواند به عنوان موضوع محوری چهارمین دوره جشنواره علمی، فرهنگی و هنری امامت و مهدویت مورد توجه قرار بگیرد. 

وی با تأکید بر پرهیز از نگاه اداری و کارمندی به برگزاری جشنواره امامت و مهدویت، اظهار کرد: همه فعالیت‌های اجرایی جشنواره علمی، فرهنگی و هنری امامت و مهدویت باید توسط کانون‌های دانشجویی و دانشجویان انجام شود. البته کارمندان علاقه‌مند هم می‌توانند در امور جشنواره مشارکت داشته باشند، اما محوریت جشنواره امامت و مهدویت با دانشجویان است و این موضوع باید مورد توجه رؤسای واحد‌های دانشگاهی قرار بگیرد. 

طهرانچی با اشاره به ایفای نقش جدی رؤسای دانشگاه آزاد اسلامی استان‌ها و لزوم نمادسازی برای جشنواره از جمله تولید سرود فراگیر، خاطرنشان کرد: چهارمین دوره جشنواره امامت و مهدویت با مشارکت و همکاری دیگر دانشگاه‌ها و مدارس در سطح کشور برگزار خواهد شد و مسئولان استانی نیز در جلسات جشنواره‌های موضوعی هر استان حضور خواهند داشت. 

جشنواره علمی، فرهنگی و هنری امامت و مهدویت با هدف جریان سازی ترویج فرهنگ امامت و مهدویت، عمل به مودت فی القربی و رواج گفتمان سازی در این عرصه معنوی هرساله از ۱۳ رجب تا نیمه شعبان توسط دانشگاه آزاد اسلامی و با همت مؤسسه فرهنگی و هنری امامت و مهدویت برگزار می‌شود. 

براساس پیش‌بینی‌های انجام شده، امسال شرایط میزبانی از ۱۵۰ هزار شرکت کننده در چهارمین دوره جشنواره علمی، فرهنگی و هنری امامت و مهدویت انجام شده و بخش دانشجویی جشنواره با کمک معاونت علوم تربیتی و مهارتی تقویت شده و در ۱۰ منطقه از کشور برگزار خواهد شد.

همچنین نشست‌های فصلی گروه مشورتی جشنواره به منظور تبادل نظر با هدف ارتقاء برنامه‌ها برگزار خواهد شد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • تقویت حمایت از تولیدکنندگان با توسعه ارتباطات مجموعه‌های علمی
  • امضای تفاهم‌نامه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد و دادگستری شاهرود
  • این مستند تقدیم به همه کسانی که در پرونده خون‌های آلوده از حق خود گذشتند
  • این فیلم مستند پرونده خون‌های آلوده را دوباره باز کرد
  • روز پرکار دانشگاه آزاد کرمانشاه با امضای ۲ تفاهم‌نامه همکاری
  • توسعه علمی، سکوی جهش تولید
  • طهرانچی: ۸۰۰ زمینه پژوهشی در حوزه مهدویت احصا شد
  • سرپرست گروه پژوهشی هنرهای ملی معرفی شد
  • واکاوی طرح برقی کردن خط ریلی گرمسار-اینچه‌برون
  • تحقق اهداف عالمانه و مدبرانه اسلام ناب توسط سازمان بین‌المللی سینوو