Web Analytics Made Easy - Statcounter

سینماهای کشور پس از دو هفته که از بازگشایی آن‌ها می‌گذرد، هنوز رونق نگرفته‌اند و تنها یک فیلم به باشگاه میلیاردی‌ها پیوسته است.

خبرگزاری فارس ـ گروه سینما: سینماهای کشور از هفته اول تیرماه پس از ۴ ماه تعطیلی، بازگشایی شدند، اما هنوز رونق به گیشه‌ها باز نگشته است، تا جایی که تنها فیلم میلیاردی روی پرده «شنای پروانه» با یک میلیارد و ۷۵۵ میلیون تومان فروش است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در حالی که رتبه دوم در اختیار کمدی «خوب، بد، جلف: ارتش سری» قرار  دارد که ۸۴۰ میلیون تومان فروش داشته است. «جهان با من برقص» اولین ساخته سروش صحت هم‌ با ۳۴۰ میلیون تومان در رتبه سوم قرار دارد.

طبق اطلاعات سامانه مدیریت فروش و اکران سینما (سمفا)، در حال حاضر سهم فروش آنلاین بلیت سینما در فیلم «شنای پروانه» بیشتر از فروش در گیشه است، اما این نسبت در «خوب، بد جلف۲» برعکس است که شاید علت آن اکران کوتاه این فیلم در اسفندماه باشد.

«عطر داغ» به کارگردانی علی ابراهیمی و «یادم تو رو فراموش» به کارگردانی علی عطشانی دو فیلم دیگری هستند که بیش از صد میلیون تومان فروخته‌اند و سهم هر کدام از گیشه به ترتیب ۱۷۰ و ۱۳۵ میلیون تومان بوده است.

مابقی فیلم‌ها حال خوبی ندارند؛ از جمله «یلدا» که در جشنواره‌های خارجی موفقیت‌های کسب کرده اما فقط ۴۰ میلیون تومان فروخته است.

جدول فروش مابقی فیلم‌ها به شرح زیر است:

 

در یک نظرسنجی که اخیراً توسط خبرنگار فارس با مشارکت ۷۲۱ نفر برگزار شد، بیش از ۹۳ درصد شرکت‌کنندگان عنوان کردند پس از بازگشایی سینماها، هنوز به سینما نرفته‌اند.

 

به نظر می‌رسد شروع ویروس کرونا و شدت گرفتن آن در هفته‌های اخیر موجب شده است بسیاری از سینمادوستان برای حضور در سالن‌های سینما احتیاط کنند. این در حالی است که دستورالعمل‌های بهداشتی در سالن‌های سینما رعایت می‌شود.

یکی دیگر از عوامل استقبال نشدن از سینماها را باید مشکلات اقتصادی و کاهش قدرت خرید عموم مخاطبان دانست. در حالی که برخی کشورها همچون کره جنوبی تخفیف ۶۰ درصدی برای خرید بلیت سینما در اختیار مخاطبان قرار داد یا تایلند فیلم‌های امیدآفرین را به صورت رایگان برای شهروندانش اکران کرد، در ایران قیمت بلیت سینماها افزایش یافت و مالیات بر ارزش افزوده که قبلا از تماشاچی اخذ نمی‌شد، روی بلیت‌های سینما اعمال شد.

 

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: آمار فروش گیشه فیلم های سینمایی ارتش سری شنای پروانه جدول فروش فیلم ها سمفا بلیت سینما میلیون تومان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۵۷۰۹۵۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فراخوان پژوهشی سال ۱۴۰۳ منتشر شد

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از اداره‌کل روابط‌عمومی سازمان سینمایی، معاونت توسعه فناوری و مطالعات سازمان سینمایی با هدف ارتقای سینمای ایران، فراخوان پژوهشی سال ۱۴۰۳ را منتشر کرد؛ متن فراخوان به این شرح است: معاونت توسعه فناوری و مطالعات سازمان سینمایی، با هدف ارتقای سینمای ایران از طریق مساله‌یابی دقیق و شناخت چالش‌های اصلی آن، محورهای پژوهشی سازمان سینمایی را (که با نظرخواهی از سینماگران، پژوهشکده‌ها پژوهشگران، استادان دانشگاه، بخش‌های مختلف سازمان سینمایی، اصناف و انجمن‌های سینمایی گردآوری شده است) با رویکرد میان‌رشته‌ای و کاربردی، پس از پالایش توسط شورای پژوهشی معاونت، به شرح زیر اعلام می‌کند:

محورهای پژوهشی:

۱- سینمای ایران، گفتمان و آرمان‌های انقلاب اسلامی

۲- سینمای دفاع مقدس و مقاومت

۳- جهش تولید در سینمای ایران و چالش‌های پیش رو

۴- کارکرد های سینما در روایت پیشرفت ایران اسلامی و امید افزایی

۵- طراحی الگوی بهره‌گیری از ظرفیت زیست بوم علم و فناوری در توسعه زیرساخت‌های سینما درایران

۶- ظرفیت‌های سینما در کار آفرینی و اشتغال

۷- ظرفیت‌های روایی سینمای ایران درخارج از تهران (مستند، انیمیشن و داستانی)

۸-سینما، فناوری‌های نوین و هوش مصنوعی (ظرفیت‌های هوش مصنوعی برای آینده سینمای ایران)

۹- موانع و راهکارهای تقویت فیلمنامه در سینمای ایران

۱۰- ظرفیت‌های ادبیات فارسی، فرهنگ عامه و موسیقی محلی در تولید آثار انیمیشن، مستند و داستانی

۱۱- خلاء‌ها و چالش‌های حقوقی سینمای ایران (حقوق مخاطب، مالکیت معنوی، نظام قراردادها و ...)

سازمان امور سینمایی و سمعی بصری، از کلیه مراکز علمی و پژوهشی، اساتید و پژوهشگران برای همکاری دعوت به عمل می‌آورد؛ علاوه بر حمایت از طرح‌های پژوهشی در محورهای ده‌گانه یاد شده، چنانچه پایان نامه‌هایی به موضوعات مذکور بپردازند و یا به صورت خلاقانه به یکی از نیازهای کاربردی سینمای ایران پاسخ دهند، در مقطع کارشناسی ارشد تا سقف ۱۰۰ میلیون ریال و درمقطع دکتری تا سقف ۱۵۰ میلیون ریال، مورد حمایت قرارخواهند گرفت.

پژوهشگران محترم قبل از ارائه طرح‌نامه پژوهشی (پروپوزال)، ارایه فرم درخواست طرح اولیه پژوهشی (RFP ) و قطعی کردن عنوان پژوهش، ضروری است برای دریافت فرم مربوطه به آدرس سایت اینترنتی زیر مراجعه کنند.

جزئیات بیشتر را از اینجا بخوانید

کد خبر 6080811

دیگر خبرها

  • قماربازی جواد عزتی، در یک هفته ۱۴ میلیاردتومان سود داشت
  • بزرگداشت کیومرث پوراحمد ؛ میراث این فیلمساز چه بود؟
  • هزینه ۱۰۰ میلیاردی سینما برای تبلیغ در شبکه GEM
  • کیومرث پوراحمد پرچمدار سینمای کودک بود
  • افخمی: به نظرم به آوینی ایدئولوژیک بودن نمی‌چسبد
  • هنرمندی که یک کودک درون جسورداشت/«قصه‌های مجید» میراث پوراحمد است
  • مشتریان منحصر بفرد سینما تیکت به بیش از ۵ میلیون نفر رسید
  • فراخوان پژوهشی سال ۱۴۰۳ منتشر شد
  • سازمان سینمایی فراخوان پژوهشی سال ۱۴۰۳ را منتشر کرد
  • انتشار فراخوان پژوهشی سال ۱۴۰۳