Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «باشگاه خبرنگاران»
2024-04-18@23:56:42 GMT

بهار داغ خراسان شمالی

تاریخ انتشار: ۱۹ تیر ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۵۷۱۲۲۷

بهار داغ خراسان شمالی

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از بجنورد ، مجید گریوانی مدیر عامل سازمان آتش نشانی و خدمات شهری بجنورد بااشاره به آتش سوزی‌های اخیر در استان، گفت:علت این آتش سوزی ها در محدوده شهری آتش‌های عمدی است که باعث خسارات قابل توجهی به مبلمان شهری شد.

گریوانی عنوان کرد : در محدوده خارج از شهر نیز وجود علف‌های هرز در مراتع، جنگل‌ها، بوستان‌ها و مهمتراز آن خطای انسانی در روشن کردن آتش و رها سازی آن که منجر به از بین رفتن منابع طبیعی بسیاری شد، از جمله عوامل آتش سوزی‌های اخیر است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

گریوانی با اشاره به تجهیزات آتش نشانی بجنورد، افزود: در حوزه منابع انسانی نیرو‌های آتش نشانی؛ جوان، فعال و پاسخگوی شرایط فعلی هستند، همچنین علاوه بر نیرو‌های فعلی ۳۶ نفر از نیرو‌های جوان که در اواخر سال ۹۸ جذب این سازمان شدند با رفع برخی مشکلات بوجود آمده در سال ۹۹، مشغول به خدمت خواهند شد.

بیشتر بخوانید:

از بین رفتن تعدادی درخت"ارس" در آتش سوزی اتفاق افتاده در کوه بهار ۱۶۰ نیرو آتش بهار را خاموش کردند

او بابیان اینکه تجهیزات آتش نشانی بجنورد در قسمت آتش‌های زمینی فقط طبقات اول ساختمان را پاسخگو است، عنوان کرد:آتش نشانی بجنورد جزء مراکزی است که علاوه بر نردبان، بالابر هم ندارد و این امر باعث میشود، در آتش سوزی‌های طبقات بالا ، نتواند بطور کامل خدمت رسانی کند.

مدیرعامل آتش نشانی و خدمات شهری بجنورد با گلایه مندی از فرسودگی ناوگان آتش نشانی در بحث آتش سوزی‌های جنگلی و مرتعی، اظهار کرد:بعداز استان شدن خراسان شمالی سازمان آتش نشانی رها شد و هیچگونه حمایتی از هیچ سازمانی دریافت  نمی کند و تنها نهاد حمایت کننده شهرداری بجنورد است.

گریوانی بابیان اینکه در حال حاضر ۵ مرکز فعال آتش نشانی در بجنورد وجود دارد، افزود:در حال حاضر در تلاش هستیم تا ایستگاه ۶ آتش نشانی در شهرک فرهنگیان نیز فعال شود تا زمان طلایی خدمت رسانی در مواقع حادثه از دست نرود.

بیشتر بخوانید:

انجام ۳۴۱ عملیات آتش نشانی بجنورد

آتش سوزی طبقه پنجم منزل مسکونی در بجنورد

گریوانی با بیان اینکه ۴ سال است زمین در شهرک فرهنگیان از راه و شهرسازی خریداری شده، عنوان کرد:در حال حاضر منتظر تحویل زمین از سوی راه و شهرسازی هستیم تا ساخت ایستگاه آتش نشانی شهرک فرهنگیان آغاز شود.

مدیرعامل آتش نشانی و خدمات شهری بجنورد در پایان از مردم خواست تا آتش روشن نکنند و یا اگر آتش روشن میکنند از خاموش شدن آن اطمینان حاصل کنند، شیشه‌هایی که حالت ذره بینی پیدا میکنند را در طبیعت رها نکنند که منجر به آتش سوزی و خسارات جبران ناپذیر  نشود.

انتهای پیام/د

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: آتش نشانی خراسان شمالی آتش سوزی ها در خراسان شمالی آتش نشانی بجنورد آتش سوزی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۵۷۱۲۲۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پرونده خندقلو در وزارت راه؛ آیا این گره ترافیکی خراسان شمالی باز می شود؟

تین نیوز

زخم کاری رانش زمین بر محور بزرگراهی بجنورد-آشخانه که سال ۹۹ در محدوده روستای خندقلو حادث شد هر از چندگاهی سر باز می کند و این بار صدای وزیر میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی را درآورده و پیگیر موضوع شده است.  

 

به گزارش تین نیوز به نقل از ایرنا، محور بجنورد- آشخانه در محل دوراهی روستای خندقلو در بهار سال ۹۹ از دامنه پایین دست شروع به رانش و موجب تخریب ۱۰۰ متر از باند جنوبی و ۲۰۰ متر از باند شمالی شد و مرمت جاده به صورت موقت انجام شد.

علت یابی این موضوع در سال ۹۹ با انجام مطالعات رانش و تحلیل پایداری با مهندسان مشاور قرارداد منعقد شد و در بررسی های صورت گرفته علت اصلی بروز مشکلات، وجود خاک های دستی زیر باند شمالی، بالا آمدن آب های زیر زمینی و رانش در اثر تغییر مسیر جریان آب های سطحی و زیر زمینی اعلام شد.

اردیبهشت ماه پارسال نیز عملیات اجرایی این طرح آغاز و در حدود ۱۲ هزار و ۸۰۰ متر مکعب عملیات خاکبرداری در محل انجام شد و اقدامات لازم برای زهکشی باند شمالی به صورت عرضی و طولی انجام و در نهایت پس از حدود ۲ ماه محور باند شمالی تکمیل و مورد بهره برداری قرار گرفت.

مقاوم سازی، مرمت و تثبیت این محور در حال پیگیری است اما این زخم هر از چندگاه سرباز کرده و تردد خودروها را با مشکل و چالش روبه رو می کند، مسوولان می گویند برای تکمیل اقدامات مربوط به ایمن سازی با توجه به مستعد بودن زمین به رانش باید مورد مطالعه قرار گیرد.

این مسیر بزرگراهی محل تردد میلیون ها مسافر و زائر است که در حدفاصل ۲ قطب سیاحتی و زیارتی کشور تردد دارند. با توجه به اهمیت این محور، وزیر میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی اخیرا در مکاتبه ای با وزارت راه و شهرسازی، خواستار سرعت دادن به ترمیم محور بزرگراهی بجنورد-آشخانه در محدوده روستای خندقلو شده است.

ورود وزارت جهاد برای بررسی مشکل

معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار خراسان شمالی پیش از این به خبرنگار ایرنا گفته بود که انجام پایدارسازی در این محور بزرگراهی نیازمند مطالعات جامعی از ساختار زمینی شناختی است و در این زمینه تیمی از پژوهشکده حفاظت خاک و آبخیزداری وزارت جهاد کشاورزی برای انجام این مطالعات در استان حضور یافت.

مهدی رشیدی اظهار کرد: اقدامات عمرانی برای پایدارسازی این مسیر انجام شده اما وزارت راه و شهرسازی اعلام کرد که ادامه عملیات عمرانی نیازمند دستیابی به اطلاعات بیشتر زمین شناسی است.

وی افزود: برآورد می شود برای مقاوم سازی و تثبیت جاده تخریبی ناشی از رانش در مسیر بزرگراهی بجنورد-آشخانه در محدوده روستای خندقلو ۳۰۰ میلیارد ریال اعتبار هزینه شود.

وی اظهار کرد: پس از وقوع رانش در راستای تسریع در بازگشایی، اقدام به مرمت جاده به صورت موقت شد تا پس از بازگشایی اولیه نسبت به بررسی علل رانش اقدام شود.

معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار خراسان شمالی افزود: با توجه به قرارگیری جاده در کنار یک دره نسبتا پهن و نوع خاک، پیشنهاداتی توسط مشاور برای پایدارسازی و تثبیت نشست جاده ارائه و عملیات اجرایی برای رفع مشکل در باند شمالی پروژه با حفر هشت حلقه چاه شروع شد اما به دلیل ریزشی بودن مصالح و بالا بودن آب سطحی مقرر شد عملیات اجرایی خاکبرداری کامل باند شمالی در محل رانش اقدام شود.

مکاتبه وزیر میراث فرهنگی با وزیر راه و شهرسازی

 

استاندار خراسان شمالی اوایل فروردین ماه جاری در نشست وبیناری ستاد هماهنگی خدمات سفر کشور که با حضور رییس جمهور و وزیر میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی برگزار شد، ضرورت تکمیل محور بجنورد به گلستان را به عنوان یکی از محور های اصلی تردد زائران و گردشگران کشور مطرح کرد و آن را مطالبه جدی و اصلی ستاد سفر خراسان شمالی از مقامات کشوری خواند.

محمدرضا حسین نژاد، تکمیل محور بجنور به گلستان و رفع مشکل فرونشست جاده در محدوده خندقلو را از مطالبات اصلی استان اعلام کرد و خواهان پیگیری آن از سوی ستاد مرکزی هماهنگی خدمات سفر شد.

سید عزت الله ضرغامی وزیر میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی نیز اخیرا ضمن مکاتبه با مهرداد بذرپاش، وزیر راه و شهرسازی، محور اصلی بجنورد به گلستان را بخشی از کریدور شریانی مشهد_آستارا و یکی از ۱۰ کریدور شریانی اصلی کشور دانست و خواستار تکمیل محور بجنورد به گلستان و رفع مشکل فرونشست جاده ای در محدوده خندقلو شد.

مدیر کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی خراسان شمالی نیز با استناد به در خواست استاندار خراسان شمالی در حال پیگیری موضوع است.

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید

دیگر خبرها

  • آتش‌سوزی در مجیدیه جان مردی را گرفت
  • تخصیص ۲۶ میلیارد تومان اعتبار برای احداث دیوار ساحلی جوادیه بجنورد
  • بازدید خبرنگاران از سد «بش قارداش» بجنورد + تصاویر
  • مشکلات کمپ ترک اعتیاد زنان بجنورد رفع شود
  • مشکل سیل‌های جوادیه بجنورد از کجا آب می‌خورد؟ + فیلم
  • پرونده خندقلو در وزارت راه؛ آیا این گره ترافیکی خراسان شمالی باز می شود؟
  • ۱۳ مدرسه در سایت نهضت ملی مسکن خراسان شمالی احداث می‌شود
  • طرح مهم عمرانی خراسان شمالی در بودجه ۱۴۰۳ اعتبار گرفت
  • ۹ طرح مهم عمرانی خراسان شمالی در بودجه ۱۴۰۳ اعتبار گرفت
  • طرح انتقال آب‌های زیرزمینی خراسان شمالی چهار هزار میلیارد ریال اعتبار گرفت