Web Analytics Made Easy - Statcounter

حجت الاسلام سیدجواد حسینی کیا روز پنجشنبه در گفت و گو با ایرنا در خصوص راه های تامین منابع ارزی موردنیاز کشور بیان داشت: مبارزه با قاچاق کالا و سوخت به خصوص نفت گاز علاوه بر تقویت تولید داخل مانع هدر رفت منابع ارزی کشور نیز می شود.

او، وضعیت قاچاق گازوییل به دلیل قیمت پایین آن را وحشتناک توصیف کرد و افزود: باید برای فروشگاه های ما سامانه ای به منظور رصد کالاهای عرضه شده تعریف شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

حسینی کیا توضیح داد که بسیاری از اجناس خارجی موجود در مغازه ها به صورت قاچاق وارد کشور می شود و این موضوع هم به تولید دخلی آسیب می زند و هم عایدی مالیاتی برای دولت ندارد ضمن اینکه قاچاق باعث خروج بی رویه ارز کشور نیز می شود.

این نماینده مجلس شورای اسلامی یازدهم تاکید کرد که واردات کالا از مبدا تا عرضه باید شناسنامه دار باشد.

او در خصوص جبران کسری بودجه نیز بیان داشت: کاهش هزینه های جاری دولت، وصول مطالبات مالیاتی از جمله اخذ مالیات از مسکن های خالی و نیز جلوگیری از فرار مالیاتی برخی از صنوف از جمله راهکارهای جبران کسری بودجه است.

حسینی کیا، ایران را جزو کشورهای اسراف کار با سرانه مصرف زیاد آب، برق، خوراکی، لباس و غیره توصیف کرد و گفت: اگر دولت و مردم صرفه جویی داشته باشند راحت تر می توانیم از شرایط فعلی عبور کنیم.

وی در خصوص رفع تحریم ها نیز گفت: تقویت دوستی با همسایگان ما بهترین راه مقابله با تحریم هاست چرا که ما با ۱۵ کشور همسایه هستیم و از آنجایی که ایران ما کشور بسته ای نیست لذا این موضوع دست ما را در خنثی کردن تحریم ها باز می گذارد.

او در خصوص برنامه ریزی ها برای اداره کشور در صورت انتخاب مجدد آقای ترامپ به ریاست جمهوری آمریکا نیز گفت: برنامه های ما باید بر مبنای یقینی رآی آوری ایشان باشد.

حسینی کیا در خصوص برجام نیز توضیح داد: ما در برجام تعهداتمان را کامل انجام داده ایم اما طرف مقابل این‌گونه نبوده و در حقیقت باید گفـت که در برجام ما متضرر شده ایم.

وی صرف ماندن در برجام به بهانه این حرف که حقانیتمان را به دنیا ثابت کنیم را دلیل مناسبی ندانست و گفت: فرض کنیم که دنیا حقانیت ما را هم فهمید این موضوع به چه درد ما می خورد و نمی شود که هفت سال تمام از عمر دولت را مشغول به این موضوع کرد.

برچسب‌ها نرخ ارز تحریم توسعه صادرات نفت کالای قاچاق کرمانشاه صادرات غیر نفتی

منبع: ایرنا

کلیدواژه: نرخ ارز تحریم توسعه صادرات نفت کالای قاچاق کرمانشاه صادرات غیر نفتی نرخ ارز تحریم توسعه صادرات نفت کالای قاچاق کرمانشاه صادرات غیر نفتی حسینی کیا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۵۷۱۲۴۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پیش‌شرط‌های مردمی‌سازی اقتصاد ایران

به گزارش جام جم آنلاین از گرگان چنان که مشخص است، مشارکت اقتصادی البته به صورت اخص اصطلاحی علمی و متوجه‌ی نرخ مشارکت اقتصادی است که از نسبت جمعیت فعال(شاغل یا بیکار) به جمعیت در سن کار بدست می‌آید اما آن چه در پیام نوروزی مقام معظم رهبری تشریح شده از جنس دیگری است و معطوف به مشارکت اقتصادی در معنای اعم آن یعنی «مردمی کردن اقتصاد» است که پیشتر، مولفه‌های آن در سیاست‌های کلی اصل ۴۴ قانون اساسی ابلاغ شده است. 
از این جهت است که این پرسش معنا پیدا می‌کنند: چرا جهش تولید با مشارکت مردم؟
رهبر معظم انقلاب اسلامی با تاکید بر اینکه جهش در تولید بدون حضور مردم در اقتصاد و عرصه تولید امکان‌پذیر نیست خاطر نشان کردند: باید موانع حضور مردم در بخش تولید برطرف شود و ظرفیت‌های بزرگ مردمی فعال شوند. بنابراین به نظر می‌رسد اولین گام برای تحقق شعار سال و تحول در تولید هم‌چنان که اشاره شد، «احیای اعتماد عمومی» است که در سال‌های گذشته ضعف‌های آن آشکار شده است؛ از ناهمراهی اکثریت مردم با خواست دولت پیشین جهت انصراف از دریافت یارانه تا بروز رفتارهای سوداگرانه در هنگامه‌های ریزش ارزش ریال که بارها منجر به بر هم خوردن تعادل در عرصه اقتصادی کشور شده است.
نکته دیگر، ضرورت بهبود فضای کسب و کار است. حلقه‌ی مهم تولید در رفع مسائل و مشکلات کشور- چنان‌که در سال‌های اخیر نیز مورد تاکید پی در پی رهبر انقلاب قرار گرفته است- کاملا مبتنی بر واقعیت‌ها و مباحث علمی و نظری است، اما برای این‌که در حوزه تولید جهش رخ بدهد و کار پیش برود شاید مهم‌ترین مساله ما بهبود فضای کسب و کار باشد که با مشارکت مردم رخ می‌دهد. از این جهت، شاید می‌توانیم مانند دهه‌های قبل تولید را با اقدامات دولت پیش ببریم اما در دهه ۸۰ هم به دلیل چرخش سیاستی که رخ داد و سیاست‌های کلی اصل ۴۴ که در سال ۸۵ ابلاغ شد و هم به دلیل درگیر شدن ایران در تحریم‌ها، واقعیت‌های جدیدی را بوجود آورد و ما را با این مواجه کرد که اگر می‌خواهیم کشور پیش برود، با مشارکت مردم اتفاق می‌افتد و این واقعیتی بود که کشور در دهه ۹۰ با همه وجود به آن رسید.
در همین زمینه، نکته‌ای وجود دارد و آن این‌که دشواری تأمین مالی است، تأمین مالی خودش یک مشکل بزرگ است، زیرا تأمین مالی از بانک‌ها بسیار سخت است و سیاست‌های بانک مرکزی و سیاست‌های پولی نیز بسیار نوسانی و بی ثبات هستند، علاوه بر این بازار سرمایه در کشور ما هنوز نقش مهمی در تأمین مالی کسب و کارها ندارد، به همین دلیل بانک محور هستیم و این به یک گلوگاه تبدیل شده است.
مساله سوم این خواهد بود که، اگر می‌خواهیم با مشارکت مردم تولید را رشد دهیم، فرمول آن این است که مردم احساس امنیت کنند و انتفاع ببرند، زیرا هرکس که می‌آید برای سود بردن می‌آید که منطق اقتصادی آن هم درست است، البته برخی از کارها نیز غیرانتفاعی هستند و با اهداف الهی و معنوی انجام می‌شود؛ برای مثال برخی بیمارستان و مدرسه می‌سازند، اما آن هم اسیر مشکلات دولت است. پس با هر نیتی چه انتفاعی و چه غیرانتفاعی، باید فضای ورود بخش خصوصی و مردم به برداشتن بار دولت و کشور فراهم شود.
و نکته مهم و آخر این است که همه‌ی دستگاه های ذیربط در اجرای درست، به موقع و کوبنده‌ی قوانین حمایت از تولید ملی، کار جهادی و بیش از پیش انجام دهند. از این منظر، حوزه‌ی مهمی همچون مبارزه با قاچاق کالا و ارز اهمیت صدچندان پیدا می‌کند. در اهمیت حوزه‌ی مذکور همین بس که آیت‌الله رییسی رییس‌جمهور محترم در گردهمایی مدیران و کارگزاران دولت مردمی روز دوشنبه ۶ فروردین 1403 تاکید جدی داشتند که: در کنار تولید و جهش تولید باید با قاچاق کالا مبارزه شود، قاچاق خنجری است که از پشت بر پیکره تولید ضربه می‌زند. سازوکارهای موجود باید با جدیت دنبال شود. قاچاق سازمان‌یافته یا موردی برای مسائل ارزی و ریالی و تولید و اشتغال در کشور ضرر دارد.
بهرحال، نکاتی که در زمینه جهش تولید از طریق مشارکت مردمی مورد تاکید رهبر انقلاب قرار گرفته بارها از سوی پژوهشگران به عنوان پیش‌شرط‌های تحول و توسعه اقتصادی گوشزد شده و هم‌چنان‌که اشاره شد تامین سرمایه اجتماعی مورد نیاز و جلب اعتماد عمومی از اهم این اقتضائات به شمار می‌رود.

دیگر خبرها

  • پیش‌شرط‌های مردمی‌سازی اقتصاد ایران
  • هزینه‌های فوتبال پایه برای اولین بار در دولت سیزدهم رایگان شد
  • منتخبان مجلس دوازدهم باید مکلف به پاسخگویی باشند/ ضرورت نظارت سخت گیرانه بر ثروت‌های ملی در استان
  • درخواست آیت‌الله علم‌الهدی برای نظارت جدی بر وضعیت معادن
  • نظر وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی در خصوص تعطیلی پنجشنبه و کاهش ساعت کار بخش خصوصی
  • تغییرات دولت در بخش اول لایحه بودجه اصلاح شد/گزارش بخش دوم بودجه تا پایان هفته آینده به صحن مجلس ارائه می شود
  • نماینده مجلس: کاش رئیسی، بلوچ بود
  • رویارویی حامیان و مخالفان رژیم صهیونیستی در مجلس انگلیس
  • مجلس جدید قوانینی را وضع کند که تحولات اقتصادی را به دنبال داشته باشد
  • نماینده مجلس: کل تیم اقتصادی دولت باید تغییر کند حتی معاونین و مشاورین؛ دچار بحران فکری شده اند