Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری میزان- رییس حوزه قضایی شهر ماهان از ساماندهی ۳۰ واحد دامداری سبک و سنگین در این شهرستان با ورود دستگاه قضایی خبر داد و گفت: مقرر شد با همکاری دستگاه‌های مرتبط یک مجتمع دامداری در ماهان احداث شود. تاریخ انتشار: 09:05 - 19 تير 1399 - کد خبر: ۶۳۵۹۶۸ حسین میرزابیگی در گفت‌وگو با میزان اظهار داشت: با ورود دستگاه قضایی از تعطیلی یک واحد تولیدی دام سنگین در شهرستان ماهان از توابع استان کرمان که به علت قطع برق دچار مشکلاتی شده بود، جلوگیری بعمل آمد و پس از برگزاری جلسه‌ای با مسئولان اداره برق مشکل این واحد تولیدی برطرف شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

  وی گفت:با توجه به تاکیدات مقام معظم رهبری و ریاست قوه قضاییه مبنی بر حمایت از تولید، بازدید از واحد‌های تولیدی شهر و بررسی و رفع موانع و مشکلات تولیدی در دستور کار قرار دستگاه قضایی قرار گرفته است.

رییس حوزه قضایی شهرستان ماهان اضافه کرد: با توجه به اینکه بخش عمده‌ای از درآمد مردم منطقه ماهان از طریق دامداری محقق می‌شود، در این رابطه بازدید از واحد‌های تولیدی دام سبک و سنگین بخش ماهان در دستور کار دستگاه قضایی قرار گرفت.

وی گفت: بلافاصله پس از بازدید‌های میدانی و شنیدن مشکلات دامداران، جلسه‌ای با حضور بخشدار، بنیاد مسکن، مسکن و شهرسازی، امور اراضی، دامپزشکی و جهاد کشاورزی برگزار  و مقرر شد ۳۰ واحد دامداری سبک و سنگین در این شهرستان ساماندهی شود.   این مقام قضایی در شهرستان ماهان اعلام کرد: در این جلسه مقرر شد با توجه به اینکه دامداری‌های مذکور در محدوده شهری قرار گرفته اند و مشکلات مختلف بهداشتی و خدماتی را برای ساکنین محل و خود دامداران بوجود آمده است، در کوتاه‌ترین زمان ممکن نسبت به راه اندازی یک واحد دامداری در یک مکان مناسب اقدام شود.

وی در خصوص مشکلات بوجود آمده برای یک واحد تولید دام سنگین، عنوان کرد: پس از کسب گزارشی مبنی بر اینکه یک واحد تولیدی دام سنگین در شهرستان ماهان به علت قطع برق دچار مشکلاتی شده است، دستگاه قضایی به موضوع ورود کرد و پس از برگزاری جلسه‌ای با مسئولان اداره برق مشکل این واحد تولیدی برطرف شد.

میرزابیگی خاطرنشان کرد: در راستای عمل به منویات مقام معظم رهبری مبنی بر مبارزه با فساد و با توجه به آب و هوای مناسب شهر تاریخی و گردشگری ماهان در سال‌های اخیر اراضی ملی این بخش مورد تصرفاتی قرار گرفته است که در همین خصوص یک کارگروه مبارزه با تصرفات اراضی ملی در ماهان تشکیل شد.

رییس دادگاه عمومی شهر ماهان عنوان کرد: در اجرای تبصره یک ماده ۵۵ قانون جنگل‌ها از امروز هرگونه تصرفی که ضابطان دادگاه عمومی ماهان گزارش دهند، بلافاصله رفع تصرف خواهد شد و در سال گذشته برای ۳۲۰ هزار متر مربع از اراضی تصرفی، حکم صادر شده است.

بیشتر بخوانید: زمینه اشتغال ۴۰۰ نفر در یک طرح معدنی فرآوری و تولید مواد معدنی فراهم شد/ بررسی مشکلات یک طرح کشاورزی گلخانه‌ای به مساحت سه هکتار با اشتغال زایی ۵۰ نفر    وی بازدید از اغذیه فروشی و رستوران‌های شهر ماهان را نیز یکی از اولویت‌های مهم برشمرد و افزود: در راستای حفظ حقوق عامه مردم و با توجه به اهمیت این موضوع و بهداشت و سلامت مردم و همچنین با هدف منع از گران‌فروشی بازدید منظم و سرزده از این مراکز با همراهی ادارات متولی انجام شده است و تعدادی از این مغازه‌ها در زمان‌های مقرر پلمب شدند.
رییس حوزه قضایی ماهان با بیان اینکه تعیین تکلیف پرونده‌های مسن و معوقه یک دیگر از اولویت‌های این حوزه بوده است، عنوان کرد:  از سال گذشته تاکنون از مجموع ۴۹۴ فقره پرونده مسن تعداد ۴۷۴ منجر به صدور رای شده که این موضوع موید این مطلب است که بیش از ۹۵ درصد از پرونده‌های مسن تعیین تکلیف شده‌اند.   انتهای پیام/ 

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: دادگستری استان کرمان حقوق عامه شهرستان ماهان دستگاه قضایی واحد دامداری واحد تولیدی تولیدی دام دام سنگین واحد دام یک واحد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۵۷۱۶۵۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

راه اندازی مجدد ۴۱ واحد تولیدی در سیستان و بلوچستان

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای مرکز سیستان و بلوچستان ، علیرضا راشکی مدیرعامل شرکت شهرک‌های صنعتی سیستان و بلوچستان گفت: این واحد‌های تولیدی راه اندازی شده مجدد، واحد‌هایی هستند که در سال‌های گذشته به دلایل مختلف دچار رکود و تعطیل شده و با کمک شرکت شهرک‌های صنعتی سیستان و بلوچستان و همراهی سایر دستگاه‌های اجرایی مرتبط به چرخه تولید بازگشتند.

وی افزود: از این تعداد واحد تولیدی ۲۷ واحد تولیدی در داخل شهرک‌ها و نواحی صنعتی سیستان و بلوچستان و ۱۴ واحد نیز در محدوده خارج از شهرک‌ها و نواحی صنعتی راه اندازی مجدد شدند.
مدیرعامل شرکت شهرک‌های صنعتی سیستان و بلوچستان خاطر نشان کرد: این ۴۱ واحد تولیدی در زمینه‌هایی همچون غذایی، سلولزی، فلزی، غیر فلزی، شیمیایی، برق و الکترونیک فعالیت می‌کنند.
وی ادامه داد: علاوه بر شرکت شهرک‌های صنعتی سیستان و بلوچستان، ارایه تسهیلات توسط شبکه بانکی در راه اندازی مجدد این واحد‌های تولیدی موثر بوده است.
راشکی گفت: بیشتر واحد‌های تولیدی راه اندازی شده مجدد در شهرک‌های صنعتی زاهدان و جنوب سیستان و بلوچستان هستند.
وی تاکید کرد: پرداخت تسهیلات، پیگیری در تامین مواد اولیه از جمله صنایع بسته بندی گوشت، واگذاری واحد‌های راکد و تعطیل به سرمایه گذار جدید، بازاریابی صنایع کانی‌های غیر فلزی با توجه به طرح نهضت ملی مسکن از عوامل راه اندازی مجدد این واحد‌های تولیدی است.
مدیرعامل شرکت شهرک‌های صنعتی سیستان و بلوچستان تاکید کرد: این ۴۱ واحد تولیدی با سرمایه بیش از دو هزار و ۶۰۰ میلیارد ریال زمینه اشتغال ۵۴۰ نفر را فراهم کرده است.

دیگر خبرها

  • راه اندازی مجدد ۴۱ واحد تولیدی در سیستان و بلوچستان
  • ساماندهی محله هرندی و بازار امین‌سلطان برای جلوگیری از تخلفات ساختمانی
  • احداث ۱۲۰۰ واحد مسکونی تا بهمن سال ۱۴۰۳ در شهرک جوانان
  • جلوگیری از فعالیت یک واحد توزیع آش و حلیم در زاهدان
  • زباله‌گردی و کودکان کار امسال ساماندهی می‌شوند
  • دستگاه قضایی، حامی بنگاه‌های اقتصادی و فعالیت های تولیدی خواهد بود
  • پرداخت ۱۷ هزار میلیارد تومان تسهیلات به واحد‌های تولیدی
  • جلوگیری از تعطیلی ۶ شرکت ورشکسته درمازندران
  • تلاش ۱۲۰۰ واحد تولیدی اردبیل برای تحقق جهش تولید
  • جلوگیری از تعطیلی ۶ شرکت ورشکسته در مازندران