Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار مهر، سید محمد تقی حسینی صبح پنجشنبه به مناسبت هفته عفاف و حجاب در جمع خبرنگاران اظهار داشت: تشکیل گروه‌های مختلف مردمی در راستای ترویج امر به معروف و نهی از منکر ضروری است.

جانشین دبیر ستاد امر به معروف و نهی از منکر استان قم با بیان اینکه طبق قانون حمایت از آمران به معروف و ناهیان از منکر، عموم مردم حق اجرای این فریضه مهم را دارند، افزود: هیچکس حق جلوگیری از فعالیت مردم در زمینه امر به معروف و نهی از منکر را ندارد حتی ما در حال ترویج امر به معروف و نهی از منکر نسبت به مدیران هستیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی سیاست این نهاد را حمایت از نیروهای مردمی عنوان و تصریح کرد: به منظور تبدیل این فریضه به باور عمومی ضمن تاکید بر تشکیل شورای امر به معروف و نهی از منکر ادارات استان از نهادهای مردمی نیز برای ترویج این فریضه حمایت می‌کنیم

حسینی با اشاره به ضرورت همکاری ادارات در زمینه تشکیل شورای امر به معروف افزود: تمام ادارات موظفند این فریضه مهم را در مأموریت‌های اداره خود عملیاتی کنند.

وی ادامه داد: مردمی کردن امر به معروف و نهی از منکر نقش مؤثری در ترویج این فریضه مهم میان عموم دارد.

جانشین دبیر ستاد امر به معروف و نهی از منکر قم با بیان اینکه امر به معروف تنها در حجاب خلاصه نمی‌شود، اظهار داشت: باید در مسائل مختلف به این فریضه مهم توجه داشته باشیم.

وی بیان کرد: شورای تخصصی امر به معروف و نهی از منکر در اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری ایجاد شده است بدین صورت که بر اساس قانون، همه گردشگران عازم ایران باید از مبدا سفر به مسائل اسلامی ایران توجه کنند اما در داخل کشور نیز شورای تخصصی در اداره کل میراث فرهنگی تشکیل شده است تا مسافران را در زمینه رعایت مسائل اسلامی توجیه کنند.

سیدمحمدتقی حسینی با بیان اینکه ۲۸ دستگاه وظیفه اجرای فرایند امر به معروف و نهی از منکر را دارند، افزود: راستی آزمایی فعالیت‌های آنها توسط این نهاد انجام می‌گیرد اما نظارت کلی بر عهده وزارت کشور است.

وی بیان کرد: مردم باید در زمینه ترویج امر به معروف و نهی از منکر مطالبه گر باشند.

جانشین دبیر ستاد امر به معروف و نهی از منکر استان قم گفت: به منظور ترویج امر به معروف و نهی از منکر به آموزش اصناف قم اقدام شده است.

وی با اشاره به نقش معلمان و فرهنگیان در آموزش نسل جوان و همچنین نقش همیاران پلیس در ترویج فرهنگ قانونمداری رانندگان گفت: همانطور که کودکان و نوجوانان به عنوان همیاران پلیس در ترویج قانون مداری رانندگان نقش مهمی داشتند با همین هدف طی سال گذشته ۶ هزار نفر ساعت آموزش به فرهنگیان استان قم به منظور ترویج امر به معروف داده شد.

کد خبر 4969598

منبع: مهر

کلیدواژه: قم فریضه امر به معروف و نهی از منکر حجاب و عفاف ستاد امر به معروف و نهی از منکر قم ویروس کرونا بوشهر شیراز شیوع کرونا قزوین گرگان ایلام بیرجند شهرکرد ستاد مقابله با کرونا استانداری سمنان مجلس شورای اسلامی سیستان و بلوچستان دهه کرامت ترویج امر به معروف و نهی از منکر فریضه مهم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۵۷۱۷۳۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۴۰ خانه میراثی اطراف حرم شاهچراغ (ع) به اماکن فرهنگی تبدیل می‌شود

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز فارس،محمدهادی ایمانیه در یکصد و چهل و سومین جلسه شورای فرهنگ عمومی استان،با اشاره بر اینکه قرار است امسال ۴۰ خانه در اطراف حرم حضرت احمد بن موسی شاهچراغ (ع) خریداری و به عنوان فضای فرهنگی از آنها استفاده شود، از نمایندگان مردم شیراز در مجلس شورای اسلامی، شهرداری شیراز، میراث فرهنگی و راه و شهرسازی استان خواست تا برای تامین اعتبار مورد نیاز این پروژه همکاری کنند.
محمد هادی ایمانیه افزود: انتظار می‌رود طلاب حوزه‌های علمیه همراه با خانواده‌های خود، بیشتر در پارک‌ها و اماکن گردشگری شهر حاضر شوند، زیرا تجربه نشان داده این حضور و برپایی محفل‌های قرآنی در فضا‌های شهری در بهبود وضعیت فرهنگی این نقاط اثرگذار است.

 وی در اولین جلسه شورای فرهنگ عمومی در سال ۱۴۰۳ از پرداخت نشدن اعتبارات اجرایی سند مهندسی فرهنگی هم انتقاد کرد و گفت: نمی‌توان انتظار داشت بدون پرداخت اعتبار مورد نیاز، برنامه‌ها به خوبی اجرایی شود.
نائب رئیس شورای فرهنگ عمومی استان با بیان اینکه دستگاه‌های اجرایی استان تا پایان فروردین مهلت دارند نقش سازمانی خود در تحقق جهش تولید با مشارکت مردم را اعلام کنند، گفت: مسئولان می‌توانند به عنوان یک شهروند نیز ایده‌های خود را برای نقش آفرینی دیگر دستگاه‌ها ارائه کنند تا پس از جمع‌آوری این برنامه‌ها و ایده‌ها، در عمل مورد استفاده قرار گیرد.

دیگر خبرها

  • دبیر ستاد امر به معروف و نهی از منکر استان کردستان: طرح نور باید تمام و کمال اجرا شود
  • امنیت آمران به معروف و نهی از منکر مهم است
  • معارفه دبیر ستاد امر به معروف و نهی از منکرمازندران
  • دبیر ستاد امر به معروف و نهی از منکر: حجاب با هویت ایرانیان گره خورده است
  • لزوم ساماندهی بازار پوشاک/ حجاب با هویت ایرانیان گره خورده است
  • نشست ستاد امر به معروف و نهی از منکر در آبادان
  • ساماندهی بیش از ۵۰۰ گروه مردمی برای ترویج عفاف و حجاب در قم
  • وقف در حوزه ترویج مطالعه توسعه فرهنگی را به دنبال دارد
  • ۴۰ خانه میراثی اطراف حرم شاهچراغ (ع) به اماکن فرهنگی تبدیل می‌شود
  • مسوول ستاد امر به معروف مازندران منصوب شد