Web Analytics Made Easy - Statcounter

دکتر «بابک صیاد» چهارشنبه شب در نشست مسوُولان دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه با حضور دکتر حقدوست معاون آموزشی وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی در سرسرای اجتماعات این دانشگاه، افزود: از حدود ۵۰ دانشکده پزشکی در کشور فقط هفت دانشکده گواهی تایید صلاحیت دوره پزشکی عمومی به مدت ۲ سال دریافت کرده است که دانشکده پزشکی کرمانشاه جزء این هفت دانشکده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او گفت: رسالت دانشکده پزشکی پرورش دانشجوی خوب و توانمند است که با تلاش و همت فراوان در دانشکده پزشکی کرمانشاه به این مهم  دست یافته‌ایم. 

رئیس دانشکده دندانپزشکی کرمانشاه نیز در ادامه این نشست گفت: این دانشکده در سال ۱۳۸۶ مجوز گرفته و در سال ۱۳۸۸ موفق به پذیرش دانشجو شده است.

دکتر «علی پورمتعبد» افزود: راه‌اندازی دوره تخصصی سه رشته  ارتودنسی، پروتزهای دندانی و جراحی فک و صورت از مهمترین برنامه‌های این دانشکده در آینده است.

 معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه نیز در ادامه گفت: گروه اپیدمیولوژی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه با داشتن ۶عضو هیات علمی و یک عضو مدعو و دانش آموخته سه دوره ارشد اپیدمیولوژی متقاضی راه اندازی دوره دکترای اپیدمیولوژی است.

دکتر «فرید نجفی» افزود: در این دانشگاه علاوه بر کوهورت روانسر مراکزی چون مرکز کارآزمایی بالینی ، مرکز سیستماتیک و ثبت بیماریهای متعدد راه اندازی شده که می تواند پشتوانه راه اندازی دوره  دکترای اپیدمیولوژی در این دانشگاه باشد.

 دکتر جلالی عضو هیات علمی دانشکده  پرستاری مامایی نیز با بیان اینکه این دانشکده بیش از نیم قرن در استان  فعالیت دارد و در طول این مدت افتخارات فراوانی کسب کرده است، گفت: این دانشکده در سال ۱۳۹۸ موفق به کسب رتبه اول پرستاری در کشور شده است.

رئیس دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی کرمانشاه نیز در ادامه گفت: دانشکده تغذیه از نوپاترین دانشکده های کرمانشاه است که در سال ۱۳۹۶ فعالیت خود را با سه عضو هیئت علمی آغاز کرد و اکنون ۱۵ عضو هیات علمی دارد.

دکتر «احسان صادقی» افزود: در راستای اهداف بلند مدت در این دانشکده از همان ابتدا به توسعه زیرساخت‌های کمی و کیفی توجه ویژه‌ای شده است که مهمترین این اهداف تبدیل شدن به قطب تغذیه و صنایع غذایی کشور است.

او گفت: مهمترین درخواست این دانشکده راه اندازی Ph.D (دکترای تخصصی) علوم تغذیه و راه اندازی دکترای تخصصی ایمنی مواد غذایی است.

دکتر ایزدی، رئیس مرکز توسعه ی مطالعات و آموزش پزشکی نیز در ادامه این نشست با بیان اینکه حضور معاون آموزشی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی قطعا منشا خیر برای دانشگاه علوم پزشکی  کرمانشاه است، گفت: کمک به ارتقاء زیرساخت‌های دانشکده‌ها و به ویژه زیرساخت‌های مجازی دانشگاه از درخواست‌های مهم دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه است.

دکتر «سوسن حیدرپور» معاون آموزشی دانشکده پرستاری مامایی کرمانشاه نیز در ادامه گفت: این دانشکده دارای نیروهای توانمند و باتجربه‌ای است اما تاکنون در خصوص ادامه تحصیل دانش آموختگان رشته‌های مامایی و بهداشت باروری در استان در مقاطع کارشناسی ارشد و دکترا اقدامی صورت نگرفته و این دانشکده خواستار فراهم شدن شرایط ادامه تحصیل در این مقاطع است.

حجت الاسلام «علی افشار» مسئول نمایندگی دفتر نهاد مقام معظم رهبری در دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه نیز در پایان این نشست گفت: دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه ثابت کرده که لیاقت و ظرفیت شکوفا ساختن و توانمندسازی استعدادهای فرزندان  ایران اسلامی را دارد و امیدواریم که فرصت و امکانات بیشتری در اختیار مسئولان این دانشگاه برای بهره‌گیری از پتانسیل‌ها و ظرفیت‌های موجود در راستای ارتقاء کمی و کیفی دانشگاه قرار گیرد.

به گزارش ایرنا؛ دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی کرمانشاه در سال ۱۳۴۷ با مدرسه عالی پرستاری کار خود را آغاز کرد و سپس در سال ۱۳۵۴ با تبدیل شدن به دانشکده پزشکی به خدمت رسانی به مردم خطه غرب کشور همت گماشت.

دانشکده پزشکی پس از انقلاب شکوهمند اسلامی در سال ۱۳۶۴ با تبدیل شدن به دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی کرمانشاه قوام بیشتری گرفت و علاوه بر امر درمان و آموزش به پژوهش، نوآوری و تلاش برای پیشرفت علوم پزشکی و پیراپزشکی پرداخت.

این دانشگاه هم اکنون دارای هشت معاونت، هشت دانشکده، هفت مرکز آموزشی درمانی در شهرستان کرمانشاه، ۱۷ بیمارستان و ۱۴ شبکه بهداشت و درمان در شهرستان‌ها است.

دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه هشت دانشکده دانشکده‌های پزشکی، دندانپزشکی، داروسازی، پرستاری و مامایی، بهداشت، تغذیه، پیراپزشکی و دانشکده پرستاری سنقر و کلیایی دارد.

۸۵ رشته تحصیلی در دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه در مقاطع مختلف دایر است که از این تعداد ۱۴ رشته در مقطع PHD (دکترای تخصصی) است و ۲۰ رشته در دستیاری تخصصی، سه رشته دکترای عمومی (پزشکی، دندانپزشکی و داروسازی)، ۲۵ رشته کارشناسی ارشد، ۲۲ رشته کارشناسی و ۲ رشته کاردانی است.

این دانشگاه همچنین ۴۵۳ عضو هیأت علمی دارد.

۱۱۶ دانشجوی خارجی نیز در رشته‌های دکترای عمومی پزشکی، دندانپزشکی و داروسازی در این دانشگاه مشغول تحصیل هستند.

براساس آمارها سالانه بیش از ۸۰۰ مقاله در دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه تولید و منتشر می‌شود.

برچسب‌ها دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی کرمانشاه دانشجو کرمانشاه

منبع: ایرنا

کلیدواژه: دانشجو کرمانشاه دانشجو کرمانشاه دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه کرمانشاه نیز دانشکده پزشکی علوم پزشکی نیز در ادامه راه اندازی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۵۷۱۹۸۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دانشگاه‌های دولتی و رشته‌های اشتغال‌آفرین در اولویت دریافت بودجه

خطیبی، معاون وزیر علوم تحقیقات در برنامه تلویزیونی بالاتر با عنوان «بودجه آموزش عالی برای همه دانشجویان؛ آری یا نه؟» مطرح کرد: آنچه در بودجه عمومی کشور دیده می‌شود به دانشگاه های دولتی زیرمجموعه وزارت علوم اختصاص دارد و دانشگاه غیردولتی، غیرانتفاعی و دانشگاه هایی که به هر نحوی با شهریه خدمات می‌دهند از بودجه عمومی برخورداری ندارند و ما عمدتا از بودجه سنواتی که هرساله تصویب می‌شود بین پژوهشگاه ها، پارک های علم و فناوری، موسسات آموزشی و مراکزی که خدمات رایگان ارائه میدهند توزیع می شود.

او با بیان اینکه بودجه ۱۴۰۳ در این رابطه هنوز بسته نشده در رفت و آمد بین مجلس و دولت است، گفت: اما در سال ۴۰۲ بالغ بر ۴۱ هزار میلیارد تومان هزینه جاری بود تقریبا ۶ هزار میلیارد تومان هم بودجه تملکی و دارایی.

دانشگاه های دولتی در اولویت دریافت بودجه دولت 

وحید مهربانی مدرس دانشگاه نیز در این باره بیان کرد: اساسا وقتی آموزش عالی را تفکیک به دولتی و غیر دولتی می‌کنیم منطقا باید بودجه دولت به دانشگاه و دانشجویان بخش دولتی برسد. روال در کشور ما و سایر کشورها همین گونه است که دولت بودجه ای را تخصیص می دهد به دانشگاه‌های دولتی تا از طریق دسترسی به آموزش عالی دولتی اهدافی که دولت ها از برگزاری آموزش‌عالی در نظر دارند تحقق پیدا کند.

او ضمن مخالفت با توزیع متوازن بودجه بین دانشگاه‌های دولتی و غیر دولتی گفت : بخش غیردولتی خود باید هزینه های خود را تامین کند و بودجه دولتی نمی‌تواند به آن اختصاص پیدا کند مگر در موارد خاص که مشاهده شود مثلا دانشجویانی از بخش ضعیف جامعه در این دانشگاه ها حضور دارند و اگر حمایت دولتی وجود نداشته باشد دسترسی این‌قشر به آموزش عالی مخدوش می شود.

رایگان بودن تحصیل تا سرحد خودکفایی، تکلیف قانونی دولت

خطیبی‌، معاون وزیر علوم تاکید کرد: مقوله ای که خیلی باید به آن دقت کنیم بحث کیفیت آموزش عالی است آن هم نه در نحوه ارائه آموزش. چیزی که ما در این دوره وزارت علوم پیگیری می‌کنیم بحث آمایش آموزش عالی است. اینکه ما چه چیزی آموزش دهیم. ما تاکید داریم به لحاظ تکلیف قانونی که داریم به عنوان دولت، تحصیلات تا سرحد خودکفایی رایگان باید باشد و تکلیف قانونی ما است. 

او ادامه داد: در یک رشته ای که بازار اشتغال ندارد و انباشت فارغ‌التحصیلان را داریم یا فارغ التحصیلان فعلی اوضاع اقتصادی چندان خوبی ندارند، در این شرایط ما دیگر تکلیفی نداریم در این رشته شرایط تکلیف رایگان را بگذاریم.

معاون وزیر علوم گفت: موضوعی که ما پیگیری می‌کنیم بحث آمایش آموزش عالی و توجه به پیوست اشتغال برای هر رشته است. یعنی هر رشته ای که بخواهد ایجاد شود مکلف شدند مسئولین دانشگاه که پیوست اشتغال آن را ارائه دهند مبنی بر اینکه اگر قرار است این رشته ایجاد شود آیا آینده شغلی دارد یا نه. ناظر به همین قضیه در رشته های زیادی ظرفیت دانشجو را صفر کردیم؛ رشته‌هایی که بازار کار آن‌ها اشباع شده و ضرورتی در آموزش عالی حس نشد که ادامه داشته باشند. برعکس آن هم وجود داشت و رشته های جدید هم ایجاد شدند.

نمی‌توان برای علم و تکنولوژی سقف قائل شد

 خطیبی با بیان اینکه ما نمی‌توانیم برای علم و تکنولوژی سقف قائل شویم، گفت: امروز علوم نوظهوری مثل هوش مصنوعی، نانو، کوانتوم و دانش هسته ای داریم ، در این قضایا همچنان باید تحقیق کنیم و فارغ‌التحصیل داشته باشیم تا بتوانیم نیاز کشورمان را برطرف کنیم.

او مطرح کرد: برای بحث سرحد خود کفایی نمی‌توان یک حکم کلی داد و باید رشته به رشته، مورد به مورد بررسی بکنیم که این کار در حال انجام است. 

اهمیت به آینده شغلی در تایید رشته های جدید 

او ادامه داد: در وزارت علوم یک شورای گسترش آموزش عالی داریم که آینده شغلی رشته هایی که قرار است تاسیس شوند در آن بررسی می شود. برای رشته هایی که ضریب اشتغال بالا دارند ونیاز کشور است، اتفاقا اصرار داریم که آموزش رایگان باید صورت بگیرد. عدد بودجه ای ک برای دانشگاه ها می‌بینیم ناظر به همین قضیه است که این اعتبارات صرف رشته‌هایی شود که فوایدی برای کشور دارد و مسائل را می تواند حل کند و اشتغال پذیری را برای فارغ‌التحصیلان به دنبال داشته باشد.

باشگاه خبرنگاران جوان علمی پزشکی دانشگاه و كنكور

دیگر خبرها

  • دانشکده داروسازی در کردستان در حال مقدمات تاسیس است
  • دانشکده داروسازی در کردستان تاسیس می‌شود
  • تاسیس دانشکده داروسازی در کردستان به زودی
  • حدود دوهزار رشته غیراستاندارد دانشگاهی حذف شد
  • حدود ۲هزار رشته غیراستاندارد دانشگاهی حذف شد
  • اقدامات آبفا برای کنترل کیفیت آب مناطق سیل‌زده جنوب سیستان و بلوچستان
  • دانشکده داروسازی در استان کردستان تاسیس می شود
  • دانشگاه‌های دولتی و رشته‌های اشتغال‌آفرین در اولویت دریافت بودجه
  • پذیرش دانشجوی داروسازی در کردستان + فیلم
  • اجتماع کادر درمان دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه در محکومیت جنایات رژیم صهیونیستی