Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-03-29@09:18:48 GMT

کروناویروس کووید-19 چندین سال مهمان بشر خواهد بود

تاریخ انتشار: ۱۹ تیر ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۵۷۳۶۵۴

کروناویروس کووید-19 چندین سال مهمان بشر خواهد بود

ایسنا/خراسان رضوی به گفته یکی از دانشمندان برجسته انگلستان، ویروس کووید-19ممکن است سال‌ها در گردش باشد و تلاش برای شناسایی منشاء جغرافیایی آن اتلاف وقت است.

به نقل از سی جی ‌ان،  تام جفرسون، محقق ارشد افتخاری مرکز پزشکی آکسفورد انگلستان اظهار کرد: نحوه رفتار و شیوع ویروس مهمتر از یافتن منشاء آن است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی می‌گوید: مطمئن نیستم که اشاره به موقعیت دقیق جغرافیایی بسیار مفید باشد، مگر اینکه تصور روشنی از برخی تعامل ویژه بین حیوانات و انسان‌ها داشته باشیم که در یک موقعیت خاص رخ‌داده باشد.

تاکنون هیچ فرد متخصصی شواهدی ارائه نکرده است تا منشاء دقیق  کووید-19 را مشخص کند.

سازمان بهداشت جهانی (WHO) نیز پیام مشابهی به اشتراک گذاشته است که به بی‌فایده بودن ردیابی مکان‌های جغرافیایی برای یافتن منشاء کووید-19 اشاره دارد.

آزمایش‌های اخیر فاضلاب در بارسلونا حاکی از آن است که این ویروس ممکن است در ماه مارس سال گذشته در شهر اسپانیا نیز وجود داشته که این زمان ماه‌ها قبل از همه‌گیری در ووهان چین است.

جفرسون تاکید کرد:  نتایج بارسلونا هنوز نیاز به تایید دارد و تحقیقات دیگر در فرانسه و ایتالیا نیز نشان می‌دهد که این بیماری ممکن است خیلی زودتر ازآنچه قبلا تصور می‌شد در گردش بوده است.

این محقق آکسفورد خواستار مطالعه بیشتر همه میکروارگانیسم‌ها به‌منظور درک نحوه تکامل آنها، چگونگی زندگی و نحوه انتقال آنهاست. به نظر وی اگر این موارد شناسایی شود مداخلات موثر خواهد بود.

وی خاطرنشان کرد: بسیاری از ویروس‌ها برای مدت طولانی در محیط‌زیست خفته باقی نمی‌مانند و ناگهان قادر به ایجاد شیوع خطرناک می‌شوند.

وی گفت: "اگر نتایج بارسلونا تایید شود، مطمئنا چنین چیزی را نشان می‌دهد."

مهمترین سوال این است که چه چیزی آنها را از خواب بیدار می‌کند و چه چیزی آنها را تهاجمی می‌کند؟

وی در ادامه افزود: شرایط آب و هوایی مانند باد، رطوبت و میزان اشعه ماوراء‌بنفش عواملی است که ویروس‌های کشنده را فعال می‌کنند، اما وی برای درک بهتر آنها نیاز به تحقیقات بیشتری دارد.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی علمی دانشگاهی کروناویروس کووید 19

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۵۷۳۶۵۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اقبالی: سقف آروزهای فوتبالی ما کوتاه شده است/ ترکمنستانی ها چندین بار خطوط ما را شکستند

مسعود اقبالی در گفت و گو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری علم و فناوری آنا در مورد بازی شب گذشته تیم ملی مقابل ترکمنستان عنوان کرد: شب گذشته بازی ایران و ترکمنستان نشان داد که بازیکنان ما دور از هرگونه برنامه تاکتیکی برای رسیدن به اهداف استراتژیکی خود هستند.

وی افزود: این بازی نشان داد که هر نوع تغییر در ساختار تیمی ما را به اهداف استراتژیکی خود نمی‌رساند، زیرا ما جدا از عدم داشتن مهارت‌های تکنیکی، تاکتیکی، و فیزیکی و ذهنی استاندارد، اصولاً فاقد هوش فوتبال هستیم که اگر تمام مولفه‌های فوق را هم داشته باشیم به دلیل عدم داشتن هوش فوتبال قادر به اجرای موارد فوق نیستم.

اقبالی تاکید کرد: تیمی که در مقابل یکی از ضعیف‌ترین تیم‌های آسیا در طول ۹۰ دقیقه تنها دوبار دروازه حریف را تهدید کرد که یکی به گل تبدیل شد و دیگری که ۹۷ درصد امید به گل بود ناباورانه به خارج رفت. ما سقف آرزوهایمان کوتاه شده. تیمی بدون انگیزه که فوتبالی کاملا ایرانی را به نمایش می گذارد. تیمی که در طول بازی حتی یک شوت به دروازه حریف نداشتیم و حریف چندین بار دروازه ما را تهدید کرد. تیم مقابل بار‌ها خطوط ما را شکست و ما در بازی مالکانه بار‌ها شکست خوردیم و از بازی موقعیتی درکی نداشتیم.

این مدرس فیفا ادامه داد: مدافعین ما که روزگاری بار‌ها از جناحین کارگشا بودند، در این بازی عملاً خنثی ظاهر شدند. گرفتن اخطار، خطا‌های بی مورد، عدم ارتباط خطوط، عدم تمرکز لازم خطوط در حمله، عدم استفاده صحیح از کرنر و شروع‌های مجدد و در یک جمله عدم هماهنگی لازم در تغییر سبک بازی مستقیم و غیر مستقیم. در آخر باید یادآوری کنم تیمی که قصد دارد از مهره‌های جوان استفاده کند باید بداند که عدم بلوغ تاکتیکی و ذهنیت ناسازگار به هیچ وجه  نمی‌تواند پشتوانه مناسبی برای تیم ملی باشد. 

اقبالی خاطر نشان کرد: از زمانیکه ما از جام جهانی ۹۸ به تدریج با افزایش متوسط سن بازیکنان مواجه شدیم، برخی بازیکنان را از دست دادیم و بازیکنانی را به خدمت گرفتیم که با گذشته ما فاصله داشتند و از طرف دیگر به دنبال بازیکنانی هستیم که با ارزش‌های عضویت در تیم ملی فاصله دارند، این نتایج غیر معقول نیست. ما جام جهانی‌ها، جام ملت‌ها و جام باشگاه‌ها را طی دهه‌های گذشته از دست داده ایم و متاسفانه به یک بازنده و نه یک برنده تبدیل شده ایم و این داستان ادامه خواهد یافت مگر کاری استادانه و به روز انجام دهیم.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • افراد بزرگسال تا ۸۰۰ بار در روز صورت خود را لمس می‌کنند/ ما چطور مریض می‌شویم؟
  • منشاء ناترازی برق در کشور ناترازی‌های مالی است
  • راز کثیف؛ دستان ما چگونه بیماری‌ها را انتقال می‌دهند؟
  • رونمایی از چندین پروژه شهری در سنندج
  • استفاده از ربات ۱۸۵ هزار یورویی هوش مصنوعی در پرورش لاله‌های سالم
  • دستان ما چگونه بیماری‌ها را منتشر می‌کنند؟
  • اقبالی: سقف آروزهای فوتبالی ما کوتاه شده است/ ترکمنستانی ها چندین بار خطوط ما را شکستند
  • ۴۵ سال اقتدار و امنیت/ کرار؛ یک پرنده با چندین مأموریت است
  • (تصاویر) تکرار تاریخ؛ شباهت همه گیری آنفلوآنزای اسپانیایی و کرونا
  • جان دوباره برای بلوط ۳۵ ساله در لنده