Web Analytics Made Easy - Statcounter

سه روز بعد از آنکه برخی از همین اصولگرایان در جلسه‌ای - که به گفته عباس سلیمی نمین از چهره‌های شاخص اصولگرا  نه عقلانیتی در آن بود، نه تدبری و نه ادبیات مناسب-  محمدجواد ظریف را آماج حملات و اتهاماتی همچون دروغگویی و خیانت کردند، حالا بانی طرح سؤال از رئیس جمهوری که ملبس به لباس روحانیت و عضو هیأت رئیسه هم هست، همین شیوه را در پیش گرفته و گویا به این نتیجه رسیده اگر مشتی  اتهام را چاشنی طرح سؤال از رئیس جمهوری کند، مشکلات مردم خیلی زودتر حل می‌شود!

سید ناصر موسوی لارگانی، نماینده فلاورجان روز گذشته در نطق میان دستور خود در کنار برخی انتقادها نسبت به عملکرد دولت، پا را از حیطه نقد فراتر گذاشت و رئیس جمهوری کشور را «نفوذی» خواند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گزارش فارس، او با تکرار انتقادها و ادعاهای همیشگی مخالفان درباره برجام، ادعا کرده: «شما در طول ۷ سال گذشته به هیچ یک از توصیه‌های رهبری عزیز عمل نکردید و در موارد متعدد به مانند یک نفوذی تقابل و ستیزه با ارکان نظام را در رأس برنامه‌ها و سخنان‌تان قرار دادید.»

او با بیان این ادعا که کشور از سوی رئیس جمهوری به حال خود رها شده، خطاب به رئیس جمهوری گفته: «آقای روحانی فضاسازی رسانه‌ای و دروغ بس است. باید در خانه ملت حاضر شوید و پاسخ‌هایی قانع کننده برای ملت و نمایندگان داشته باشید.»

این طیف از مخالفان تند و تیز دولت که مدعی دغدغه‌مندی برای معیشت و سفره‌های مردم هستند، چشم خود را آگاهانه یا ندانسته بر این واقعیت بسته‌اند که بخشی زیادی از مشکلات فعلی کشور به واسطه اعمال فشارهای امریکاست. نظام جمهوری اسلامی ایران هم در مقابل این سیاست فشار حداکثری استراتژی «مقاومت» را انتخاب کرده و دولت آقای روحانی هم حالا ذیل همین استراتژی عمل می‌کند. آقای موسوی لارگانی یا اطلاع ندارد یا خود را به بی اطلاعی می‌زند که به هر حال مقاومت هزینه دارد. نمی‌شود هم مدام طلب پیروی و تبعیت از استراتژی مقاومت را از دولت داشت و هم دولت را متهم به ناکارآمدی کرد.

موسوی لارگانی

در حقیقت امثال آقای موسوی لارگانی از یک سو در مقام بیان و شعار به موضع انقلابی و مقاومت در برابر اعمال فشارها افتخار می‌کنند و از سوی دیگر هزینه‌ها و تبعات آن را به حساب دولت می‌نویسند! جناب موسوی! اگر برجام به زعم شما این همه آثار شوم برای کشور به ارمغان آورده، راهکار توهین و تخریب دولت و وزارت خارجه نیست، شما و همکاران‌تان که دست به طرح نویسی‌تان خوب است و مجلس هم حالا به رأس امور برگشته، یک طرح ۳ فوریتی بنویسید و دولت را ملزم به خروج از برجام کنید و آنگاه راهکارهای عملی و کارشناسی خود را جایگزین کنید. دو صد گفته چون نیم کردار نیست.  

آقای موسوی در نسبت دادن اتهام نفوذی به رئیس جمهوری هم به نظر می‌رسد راه استاد بزرگ جواد کریمی قدوسی را در پیش گرفته که از هر کس خوشش نمی‌آید، یک اتهام نفوذی نثارش می‌کند. سردار رمضان شریف، سخنگوی سپاه، اسفند ۹۷ بیان اتهامی مشابه علیه رئیس جمهوری از سوی کریمی قدوسی را تکذیب و البته این را هم گفت که حق پیگیری این ادعا و اینگونه نقل و قول‌ها برای سپاه پاسداران انقلاب اسلامی محفوظ خواهد بود.

با این وصف تنها وجهی که این ادعا می‌تواند داشته باشد نوعی دهن‌کجی به دستگاه‌های امنیتی و اطلاعاتی، شورای نگهبان و در نهایت حق انتخاب مردم است. جای شگفتی است که در مجلس انقلابی هیچ کس تذکری به این عضو هیأت رئیسه نداد که بر اساس کدام اطلاعات و اسناد رئیس جمهور قانونی کشور که حکمش از سوی رهبری انقلاب تنفیذ شده را متهم به نفوذی می‌کند. اگر یک عضو هیأت رئیسه به خود اجازه می‌دهد به رئیس جمهوری بدون سند و مدرک اتهام بزند، آیا می‌توان از دیگران انتظار داشت که در مواجهه با  مسئولان کشور مراعات قانون و اخلاق را داشته باشند؟

بماند که همین مجلس بررسی اعتبار نامه یک منتخب را از بیم اعلان احتمالی برخی اتهامات و ادعاها به جلسه غیرعلنی می‌برد اما در جلسه علنی براحتی آن هم از سوی یک روحانی عضو هیأت رئیسه از پشت تریبون به رئیس جمهوری اتهام می‌زند! رئیس جمهوری پیش از این گفته بود «از قوه مجریه راحت انتقاد کنید چون انتقاد از قوه مجریه کم و بیش پاداش هم دارد» حالا اما به نظر می‌رسد تخریب و اتهام به دولت هم گویا پاداش دارد!

۲۱۶۲۱۵

کد خبر 1408276

منبع: خبرآنلاین

کلیدواژه: روزنامه ایران حسن روحانی مجلس یازدهم هیات رئیسه مجلس شورای اسلامی دولت دوازدهم محمدجواد ظریف عضو هیأت رئیسه رئیس جمهوری موسوی لارگانی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.khabaronline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرآنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۵۷۴۴۹۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نقشه جبهه پایداری برای رسیدن به هیئت رئیسه چیست؟

آفتاب‌‌نیوز :

نماینده مردم زنجان در مجلس گفت: هنوز هیچ تصمیمی در جبهه پایداری در مورد هیات رئیسه مجلس گرفته نشده است. صحبت‌هایی صورت گرفته و ما هر هفته جلسه داریم که یکی از موضوعات مورد بحث هم ریاست مجلس و ریاست کمیسیون‌هاست، اما هنوز برای تصمیم گیری زود است.

حجت الاسلام مهدی باقری نماینده مردم زنجان در مجلس شورای اسلامی درخصوص ترکیب مجلس آینده و انتخابات هیات رییسه مجلس آینده که مباحث مختلفی پیرامون آن مطرح می‌شود، گفت: مجلس یازدهم الحمدلله مسیر خوبی را در بحث پیگیری مشکلات مردم آغاز کرد و حضرت آقا هم این مجلس را تایید کردند و تاکید کردند این مجلس مشکلات مردم و مسائل کشور را محور کار‌ها قرار دهد، موضوعات روز را پیگیری کند و مسائل اصلی مردم برای مجلس یازدهم اولویت داشته است.

این مسیر تنها مسیر صحیحی است که چه مجلس یازدهم و چه هر مجلسی باید پیگیری کند لذا هر تغییر و تحولی در راستای تعالی و ارتقاء همین مسیر باشد درست است وگرنه صرفا پیگیری این که مسئول‌ها عوض شوند و افرادی که در صندلی‌ها قرار می‌گیرند تغییر کنند هیچ مشکلی را حل نمی‌کند.

وی خاطرنشان کرد: این حرف به معنای آن نیست که ترکیب فعلی خوب است، خیر؛ اما به گونه‌ای نباید باشد که اگر تحولی مدنظر عزیزان نماینده دوره دوازدهم باشد محدود به تغییر فرد یا افراد شود. بله مجلس یازدهم اشکالات و نقاط ضعفی داشته که باید برطرف شود، منتها نقاط قوتی هم داشته که باید دنبال و تقویت شود.

عضو کمیسیون حقوقی و قضایی مجلس در پاسخ به این سوال که «شما این نقاط ضعف و اشکالات را متوجه رییس مجلس می‌دانید؟»، عنوان کرد: خیر، ضعف هیات رییسه. اتفاقا به نظر من رییس مجلس قوی بوده، اما اعضای هیات رییسه با قدرت برخورد نکردند که رییس متهم به این شده که مثلا تک روی می‌کرده. به عقیده بنده اگر به آن میزانی که رییس وقت می‌گذاشت، سایر عزیزان هم وقت می‌گذاشتند با جدیت و بدون تعارفات سیاسی برخورد می‌کردند همان جدیتی که رییس مجلس داشت اگر سایر اعضای هیات رییسه هم داشتند، کار‌ها بهتر پیش می‌رفت.

وی افزود: به نظرم پیش از آنکه ایراد را به رییس مجلس بگیریم باید به اعضای هیات رییسه بگیریم؛ نه به معنای اینکه کار نکردند، بلکه با تعارف کار کردند. خیلی از موضوعاتی بود که باید در دستورکار قرار می‌گرفت که هیات رییسه آن‌ها را در برنامه دستور قرار نداد.

باقری در پاسخ به سوالی درخصوص داوطلبان کرسی ریاست، ابراز داشت: آن چیزی که من پیگیری کردم فعلا جدی نشده، یعنی بعضی‌ها مطرح هستند یا دوست دارند مطرح شوند، اما فکر می‌کنم تا پایان اردیبهشت ماه رایزنی‌ها و صحبت‌ها ادامه خواهد داشت و به این زودی نمی‌شود جمع بندی کرد.

بازرس شورای مرکزی جبهه پایداری درخصوص تصمیم این تشکل سیاسی پیرامون انتخابات هیات رییسه مجلس تاکید کرد: هنوز هیچ تصمیمی در جبهه پایداری در این مورد گرفته نشده است. صحبت‌هایی صورت گرفته و ما هر هفته جلسه داریم که یکی از موضوعات مورد بحث هم ریاست مجلس و ریاست کمیسیون‌هاست، اما هنوز برای تصمیم گیری زود است.

نماینده مردم زنجان ابراز داشت: کار جبهه در شورایی به صورت گروهی است لذا من صحبتی در این مورد نمی‌توانم داشته باشم، منتها نظر شخصی من این است که مهم‌ترین عاملی که در مجلس می‌تواند باعث کارآمدی مجلس باشد ترکیب هیات رییسه است نه لزوماً رییس.

وی ادامه داد: حتما باید تلاش کنیم که با همفکری تمامی نمایندگان مجلس دوازدهم کار پیش برود. ببینید کار مجلس کار گروهی و شورایی است؛ به هیچ عنوان رفتار فردی یا حزبی جواب نمی‌دهد بلکه باید تعامل، همکاری و محبت بین تمام نمایندگان باشد که همه نمایندگان احساس کنند توانسته اند نقش آفرین باشند و اینکه هیات رییسه کارآمدی پای کار باشد.

باقری خاطرنشان کرد: نگاه شخصی من زمانی که با دوستان صحبت می‌کنم این است که همکفری و همکاری و محبت بین تمام نمایندگان باید باشد، از نمایندگان اقلیت تا اصلاح طلبان، معتدلین، مستقلین و دوستان جبهه انقلاب همه باید با هم همدل باشند. ببینید یک موضوع کلانی در کشور است. حکمرانی در کشور درست پیش نخواهد رفت جز اینکه تمام مسئولان و کارگزاران نظام باهم وحدت و همکاری داشته باشند، این در سطح مجلس اتفاقا در یک بسته کوچک‌تر نسبت به کل نظام خیلی بیشتر نمود دارد.

وی اضافه کرد: هرکسی بخواهد غیر این فکر کند مجلس وحدت خود را از دست می‌دهد ما در مجلس یازدهم هرجا همدلی عمومی داشتیم کار را بهتر پیش بردیم و هرجا این اتفاق نیفتاده باعث دودستگی و چنددستگی شده است.

بازرس شورای مرکزی جبهه پایداری گفت: تلقی شخصی من با توجه به برآیندی که از جلسات شورا و فعالیت‌های جبهه پایداری در این ۴ سال داشتم این است که حتما تلاش ما به این سمت است که همدلی و وحدت در عموم مجلس ایجاد شود، جبهه پایداری به هیچ عنوان به این سمت نمی‌رود که بخواهد رفتار‌های انفرادی و تکروی از خود نشان دهد و تمام تلاش دوستان پایداری این است که وحدت و همدلی در کل مجلس باشد.

منبع: خبرگزاری ایلنا

دیگر خبرها

  • عضو هیات رئیسه کمیسیون انرژی مجلس : خام فروشی نفت ممنوع است؛ اما با افتخار می‌فروشیم!
  • طعنه سنگین رشیدی کوچی به کریمی قدوسی: گفته بودی من نفوذی اسرائیلم، اما خدا جای حق نشسته
  • طعنه سنگین رشیدی کوچی به کریمی قدوسی: گفته بودی من نفوذی اسرائیلم اما خدا جای حق نشسته /بازم برای توجیه رفتار غلطت از رهبری هزینه کردی!!
  • پایان ریاست قالیباف نزدیک است؟
  • حمله روزنامه دولت به کریمی قدوسی: همین افراد دستمایه ایران هراسی و تحریم می‌شوند
  • انتقاد تند روزنامه دولت از کریمی قدوسی : همین افراد دستمایه ایران هراسی و تحریم می‌شوند
  • ممکن است چهره جدیدی رئیس مجلس شود/ هیات رئیسه ترکیبی از دو جریان اصولگرا خواهد داشت
  • ادعای خبرساز کریمی قدوسی
  • نقشه جبهه پایداری برای رسیدن به هیئت رئیسه چیست؟
  • دفاع بازرس جبهه پایداری از ریاست 4 ساله قالیباف بر مجلس /رئیس مجلس را متهم به تک روی می کنند / اعضای هیات رئیسه با تعارف کار می کردند