Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «پارسینه»
2024-04-25@01:35:04 GMT

بدون کم‌کردن خوراکتان مانکن شوید!

تاریخ انتشار: ۱۹ تیر ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۵۷۶۴۵۲

بدون کم‌کردن خوراکتان مانکن شوید!

یک متخصص تغذیه در مقاله‌ای می‌نویسد: برای از دست دادن وزن، نیازی به خوردن کمتر ندارید - فقط باید به موقع غذا بخورید. اگر شروع به خوردن غذا در یک زمان مشخص، چهار بار در روز کنید، در یک هفته از یک تا ۲.۵ کیلوگرم از دست می‌دهید و لاغر می‌شوید.

چنین روشی به عنوان محیط داخلی پایدار در بدن باقی می‌ماند. یعنی بدن همیشه با هر شرایطی سازگار می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

افراد دارای اضافه وزن اغلب کم غذا ​​می خورند. اما باید سعی کنند که متابولیسم بدنشان تند شود، مثلا اب بیشتری بنوشند.

بله، اگر از صبحانه، ناهار یا شام غافل شوید و از این طریق تعداد کالری را کاهش دهید، می‌توانید وزن خود را کاهش دهید. اما انرژی کافی نخواهید داشت.

ثانیا، هنگامی که کل رژیم غذایی یک بار در روز است، به ناچار بقیه زمان - تنقلات شور و شیرین که موجب تحریک پانکراس، یعنی موجب التهاب لوزالمعده را می‌خورید.

پیش از این در خبر‌ها آمده بود که دانشمندان دانشگاه هاروارد به با بررسی تاثیر رژیم غذایی بر سلامت بیش از ۲۰۰ هزار نفر اثبات کردند که مصرف یک وعده آجیل دوبار در هفته بیماری‌های قلبی و عروقی را تقریبا ۲۵ درصد کاهش می‌دهد و به همین ترتیب مرگ بر اثر سکته را هم کاهش می‌دهد. در این تحقیق طولانی که ۳۲ سال طول کشید و با شرکت ۲۱۰ هزار پرستار و دکتر انجام شد. آن‌ها هر دو سال یکبار پرسشنامه‌ها را پر می‌کردند و در آن شیوه زندگی و رژیم خود را توصیف می‌کردند. دانشمندان به این نتیجه رسیدند که آجیل‌ها در جلوگیری از سکته و بیماری‌های قلبی و عروقی مفید هستند. اجیل‌هایی مثل: گردو، بادام، فندق، بادام هندی، پسته، گردوی آمریکایی و همچنین بادام زمینی.

منبع: پارسینه

کلیدواژه: پارسی خبر لاغری چاقی راهکار لاغری اضافه وزن چاقی شکمی پارسی خبر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.parsine.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارسینه» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۵۷۶۴۵۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

وقتی پزشکان بلاگر می‌شوند

صفحات مجازی پر شده از فیلم‌‌ پزشکانی که در حال توصیه برای درمان‌های مختلف و مصرف داروها هستند.در اصطلاح پزشک‌بلاگرهایی که با تولید محتوا، معرفی و ارائه محصولات، انجام تبلیغات در حوزه‌های مختلف کسب درآمد می‌کنند و البته دنبال‌کننده‌های زیادی هم دارند. - اخبار رسانه ها -

به گزارش گروه رسانه‌های خبرگزاری تسنیم، شاید در نگاه اول مشکل خاصی در این‌باره وجود نداشته و حتی منع قانونی هم مطرح نباشد، اما موضوع زمانی نگران‌کننده می‌شود که تجویزهای این پزشکان در پست‌ و استوری‌هایشان بدون دریافت شرح حال درست از بیماران و با یک نسخه واحد برای همه صورت می‌گیرد. آنها یک نسخه واحد برای همه می‌پیچند و این درحالی است که به تأکید متخصصان، مصرف برخی داروها و مکمل‌ها برای بسیاری از افراد ضرورتی ندارد و بدون انجام آزمایش هم نباید هیچ ویتامینی وارد بدن شود، برخی توصیه‌های درمانی هم می‌تواند منجر به تشدید بیماری یا تعویق در روند درمان شود. این نکات را دکتر ایرج خسرونیا، رئیس انجمن متخصصان داخلی ایران هم تأیید می‌کند و در گفت‌وگو با همشهری به 2سؤال هم در این حوزه پاسخ می‌دهد؛ اینکه آیا پزشکان می‌توانند به هر شکلی که می‌خواهند، کار خود را در شبکه‌های اجتماعی تبلیغ و هر دارویی را به کاربران تجویز کنند؟ و آیا داروها و مکمل‌هایی که پزشکان بلاگر بدون درنظر گرفتن شرایط افراد تجویز می‌کنند، عوارض و آسیبی به همراه ندارد؟

همه بلاگرهای سلامت، پزشک نیستند
خسرونیا می‌گوید: «طبق قوانین سازمان نظام‌پزشکی کشور، تبلیغ دارو در فضای مجازی باید براساس قانون باشد، در غیراین‌صورت تعقیب و پیگرد قانونی دارد، به‌خصوص اگر فرد پزشک نباشد. این در حالی است که بسیاری از بلاگرهای حوزه سلامت اصلا پزشک نیستند و تبلیغات‌شان کاملا غیرقانونی است. سازمان و وزارت بهداشت باید پیگیر این موضوع باشند و سرسری از آن نگذرند.» او درباره اینکه برخی از این افراد پزشک هستند اما در فضای مجازی اقدام به تجویز و تبلیغ دارو می‌کنند، توضیح می‌دهد: «تجویزهای درمانی و دارویی بدون در نظرگرفتن شرح حال بیمار و شرایط او می‌تواند عوارض و آسیب‌هایی داشته باشد. دقیقا هر پیجی را باز می‌کنید، همه مشغول تبلیغ یک دارو یا مکمل هستند که فقط هم برای فروش و سودآوری است. درحالی‌که یک مکمل که خیلی‌ها فکر می‌کنند خطری ندارد، می‌تواند خطرات و عوارض متعددی برای فرد مصرف‌کننده به همراه داشته باشد.»

نسخه لاغری می‌پیچند!
متأسفانه عده‌ای از پزشکان بلاگر تنها به حوزه و رشته کاری خود رضایت نمی‌دهند و با توجه به موج ایجادشده در جامعه، پا را در کفش پزشکان سایر رشته‌ها نیز می‌کنند و توصیه‌هایی به کاربران ارائه می‌دهند که در حوزه دانش و تخصص‌شان نیست. مثلا پزشک عمومی در زمینه پوست و زیبایی محتوا تهیه می‌کند و به اشترک می‌گذارد، یا مدام در زمینه بهداشت روان ویدئو می‌سازد، یا درباره رژیم‌های غذایی لاغری مختلف اظهارنظر می‌کند، بدون آنکه دانش این کار را داشته باشد. خسرونیا هم‌به این نکته‌تأکید می‌کند و می‌گوید: «هیچ پزشکی نباید در حوزه‌های دیگروارد شود، اما شاهدیم که پزشکان عمومی در پیج خود درباره رژیم لاغری و چاقی هم محتوا تولید می‌کنند. رژیم غذایی هر فرد باید طبق شرح حال، جنسیت، سن و توجه به بیماری‌هایی که دارد، تعیین شود. بعضی از افراد، چاق هستند اما چربی خون پایینی دارند.بنابر این اگرما برای چنین افرادی قرص چربی تجویز کنیم، آسیب می‌بینند.»

مشکلات مالی، پزشکان را بلاگر کرد
«بسیاری از پزشکانی که بلاگر شده‌اند، به‌دلیل مشکلات اقتصادی وارد این فعالیت شده‌اند.» این نکته دیگری است که رئیس انجمن متخصصان داخلی ایران به آن اشاره می‌کند و می‌گوید: «به‌دلیل مشکلات اقتصادی، بسیاری از پزشکان سعی می‌کنند برای گذران زندگی، از طریق فضای مجازی کسب درآمد کنند. به همین دلیل به تبلیغ رژیم‌های غذایی، پوست و زیبایی، بوتاکس و تجویز داروها و مکمل‌ها روی آورده‌اند. نه‌تنها بلاگری‌که بسیاری از پزشکان، حرفه خود را تغییر داده‌ و دلارفروش شده‌اند یا مشاور املاک و بسازوبفروش و... این موضوع هم برای دولت ناپسند است و هم برای خود پزشکان. درست است که سود مالی دارد اما خب از جرگه طبابت دور می‌شوند و این اصلا در ‌شان یک پزشک که این همه سال درس خوانده، نیست.»‌

منبع: همشهری

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • کشف یک و نیم تن بادام قاچاق در امیدیه
  • برگزاری جشنواره شکوفه‌های بادام در شهر دژ کرد شهرستان اقلید
  • کاهش ۱۸ درصدی سرقت در سال ۱۴۰۳
  • چرا حکم فردی که به جاسوسی اعتراف کرده است اجرا نمی شود؟/ پدرم راضی نیست با فردی که دستش به خون دانشمندان هسته‌ای آغشته بوده مبادله شود+فیلم
  • چرا حکم فردی که به جاسوسی اعتراف کرده است اجرا نمی شود؟/پدرم راضی نیست با فردی که دستش به خون دانشمندان هسته‌ای آغشته بوده مبادله شود+فیلم
  • کاهش میانگین تورم سالانه به کمتر از ۴۰ درصد/ نرخ تورم برای دهک بدون یارانه نقدی چند درصد است؟
  • حاجی بادام؛ میراث شیرین یزدی‌ها
  • چغاله بادام پلو با مرغ یک غذای متفاوت برای فصل بهار
  • وقتی پزشکان بلاگر می‌شوند
  • دانشمندان حلقه‌ مفقوده بین رژیم غذایی نامناسب و سرطان را کشف کردند