Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار مهر، منوچهر حبیبی در جلسه ستاد پیشگیری و مقابله با بیماری کرونا که به صورت فوق العاده در استانداری قزوین برگزار شد اظهار داشت: گزارش‌های دریافتی حاکی است که آمار مبتلایان و فوت شدگان ناشی از ویروس کرونا در استان قزوین رو به افزایش است و در آستانه خطر و قرمز شدن وضعیت استان هستیم.

وی اضافه کرد: امروز در کشور ۲۲۱ نفر بر اثر کرونا فوت کردند که به طور میانگین هر ۶ دقیقه یک نفر جان خود را در اثر این ویروس از دست می‌دهند که وضعیت نگران کننده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

حبیبی یادآور شد: به دلیل بی احتیاطی و رعایت نکردن پروتکل‌های بهداشتی متأسفانه آتش ویروس کرونا در استان قزوین در حال شعله ور شدن است و اگر بسرعت و کنترل بیشتر، نظارت و برنامه ریزی و اعمال محدودیت نتوانیم روند افزایشی ابتلاء را متوقف کنیم در وضعیت قرمز قرار خواهیم گرفت.

وی اظهار داشت: تأمین سلامت مردم مهمترین دغدغه ما در استان است تا شرایط استان به حالت موج اول بازنگردد و زحمات انجام شد هدر نرود.

تالارها، بازار و شبکه حمل و نقل عمومی کنترل می‌شود

حبیبی اضافه کرد: بازار، مجتمع‌های تجاری، تالارها و شبکه حمل و نقل عمومی مهمترین مکان‌هایی هستند که ویروس را منتقل می‌کنند و باید بر این مراکز نظارت بیشتری صورت گیرد.

وی بیان کرد: در شبکه حمل و نقل و تاکسیرانی باید از ماسک استفاده شود و رانندگان تاکسی حداکثر باید سه نفر در خودرو سوار کنند و ورود نفر چهارم ممنوع است و از مردم انتظار داریم خودشان این موارد را رعایت کنند.

حبیبی گفت: تالارهای پذیرایی که شهروندان به مراسم دعوت می‌شوند حتماً از رفتن خودداری کنند و با تبریک تلفنی و هدیه دادن به صورت الکترونیک انجام وظیفه کنند و به سلامت خود و دیگران اهمیت دهند.

معاون سیاسی امنیتی استانداری قزوین یادآور شد: تالارهای پذیرایی نیازمند نظارت و کنترل بیشتر است و دستگاه قضائی آماده برخورد با متخلفان است و ما نیز در موضوع سلامت مردم هیچ اغماض و کوتاهی را نمی‌پذیریم و از مدیران انتظار داریم در این زمینه سخت گیر و قاطع باشند.

وی اضافه کرد: کسبه و بازار و اصناف هم باید بشدت کنترل شود و فرمانداران در جلسات شهرستانی پیگیر مسائل باشند و از دهیاران و بخشداران هم انتظار داریم جدی تر عمل کنند.

بیمارستان‌های دولتی آماده پذیرش باشند

حبیبی با اشاره به روند افزایشی ابتلاء به کرونا گفت: با به صدا درآمدن آژیر خطر روند صعودی بیماری از امروز باید بیمارستان‌های دولتی آماده پذیرش بیماران کرونایی باشند و چون بیمارستان بوعلی در حال تکمیل ظرفیت است باید برای شرایط سخت‌تر آماده شویم.

وی اظهار داشت: فرمانداران اختیار دارند هر کاری که با محدودیت آن کرونا مهار می‌شود صورت دهند و ضد عفونی مساجد هم مستمر و بیشتر شود.

حبیبی گفت: بازدید دوره‌ای از واحدهای صنعتی، اعلام لیست بیماران کرونا به ادارات و کارخانه‌ها برای پیشگیری از ورود افراد مبتلا به محیط‌های کاری، تاکید به خرید ماسک و مواد ضدعفونی در آموزش و پرورش و دانشگاه‌ها برای فصل بازگشایی از کارهایی است که باید در اولویت قرار گیرد.

وی اضافه کرد: ویروس کرونا تعارف بردار نیست و تا کرکره واحدهای سهل انگار پایین کشیده نشده و راننده متخلف متوقف نشود نمی‌توان این بیماری را کنترل کرد و مردم هم امروز انتظار دارند با متخلفان برخورد جدی تری شود.

جانشین ستاد مقابله با بیماری کرونا در استان قزوین تصریح کرد: فعالیت تالارها و نماز جمعه دوباره بررسی می‌شود زیرا امروز وضعیت در شهرهای تاکستان و قزوین نارنجی است و باید تصمیم گیری کنیم و به نظر می‌رسد در شرایط کنونی برگزاری نماز جمعه به صلاح نیست.

وی اضافه کرد: دانشگاه علوم پزشکی لازم است نیاز خود را در زمینه ماسک و مواد ضدعفونی اعلام کند تا در زمان مناسب تهیه شود و رعایت پروتکل‌های بهداشتی هم در ادارات جدی گرفته شود.

حبیبی در خصوص توزیع اعتبارات ویژه آسیب دیدگان ناشی از کرونا اظهار داشت: بانک‌ها و دستگاه‌های اجرایی لازم است نسبت به جذب تسهیلات حمایتی دولت اقدام کنند تا سهمیه ۷۳۱ میلیارد تومانی برگشت نخورد.

وی بیان کرد: در فرصت باقیمانده همه دستگاه‌ها برای ارائه فهرست کسانی که شرایط دریافت تسهیلات را دارند اقدام کنند تا این فرصت از دست نرود.

معاون سیاسی امنیتی استانداری قزوین گفت: از مجموع ۷۳۱ میلیارد تومان سهم استان تاکنون فقط ۴۳۰ میلیون تومان تسهیلات پرداخت شده و اگر زمان را از دست بدهیم این تسهیلات در اختیار استان‌های دیگر قرار خواهد گرفت.
 

کد خبر 4970002

منبع: مهر

کلیدواژه: منوچهر حبیبی استانداری قزوین ویروس کرونا ویروس کرونا بوشهر شیراز شیوع کرونا قزوین گرگان ستاد مقابله با کرونا شهرکرد ایلام بیرجند استانداری سمنان سیستان و بلوچستان مجلس شورای اسلامی کرمانشاه ویروس کرونا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۵۷۶۷۷۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بیماری ایکس؛ همه‌گیری بعدی جهانی در راه است

یک نظرسنجی بین‌المللی که بنابر اعلام «گاردین» آخر هفته آینده منتشر می‌شود، نشان می‌دهد ۵۷ درصد از متخصصان احتمال می‌دهند یک سویه از ویروس آنفلوآنزا علت شیوع بعدی بیماری‌های عفونی مرگبار در سطح جهان خواهد بود.

به گزارش ایسنا، «جان سلمانتون گارسیا» از دانشگاه کلن که این مطالعه را انجام داده است، تاکید کرد: این باور که آنفلوآنزا بزرگترین تهدید همه‌گیری در سطح جهان است بر اساس تحقیقات طولانی‌مدتی به دست آمده که نشان می‌دهد این ویروس به طور مداوم در حال تکامل و جهش است.

این کارشناس افزود: اگرچه هربار تلاش می‌شود با سویه‌های مختلف آنفلوآنزا به اندازه کافی مقابله شود و آن‌ها فعلا در حد خطرناک ارزیابی نمی‌شوند، اما این موضوع لزوما برای همیشه صادق نخواهد بود.

جزئیات این نظرسنجی شامل ارزیابی نظر ۱۸۷ دانشمند جهانی قرار است در کنگره میکروبیولوژی بالینی و بیماری‌های عفونی (ESCMID) فاش شود که آخر هفته آینده در بارسلونا برگزار می‌شود.

براساس بخشی از اطلاعات منتشرشده از این پژوهش، ۲۱ درصد از کارشناسانی که در این مطالعه شرکت کردند، اعتقاد دارند محتمل‌ترین عامل بعدی همه‌گیری پس از آنفلوآنزا، احتمالا ویروسی است به نام بیماری ایکس X که هنوز برای علم ناشناخته است.

آن‌ها درباره بیماری ایکس بر این باورند که همه‌گیری بعدی ممکن است از سوی میکروارگانیسمی که هنوز شناسایی نشده است، ایجاد شود درست همانطور که ویروس عامل کووید-۱۹ پیدا شد و در سال ۲۰۱۹ همه‌گیری جهانی را شکل داد. در واقع برخی از دانشمندان هنوز بر این باورند که سارس کوو-۲ (عامل کووید – ۱۹) همچنان یک تهدید محسوب می‌شود به طوری که ۱۵ درصد از دانشمندان این مطالعه، آن را محتمل‌ترین علت همه‌گیری در آینده نزدیک ارزیابی می‌کنند.

سایر میکروارگانیسم‌های کشنده - مانند ویروس‌های لاسا، نیپا، ابولا و زیکا – تنها از سوی یک تا دو درصد از پاسخ‌دهندگان به‌عنوان تهدید‌های جدی جهانی ارزیابی شدند.

به گفته «جان سلمانتون گارسیا»، مسئول این مطالعه جهانی آنفلوآنزا تا حد زیادی تهدید شماره یک از نظر احتمال همه‌گیری از سوی بیشتر دانشمندان جهان معرفی می‌شود.

این نتایج در حالی ارائه خواهد شد که هفته گذشته نیز سازمان جهانی بهداشت نسبت به شیوع آنفلوآنزای پرندگان (سویه اچ۵ان۱ H ۵ N ۱) که باعث میلیون‌ها مورد ابتلا در سراسر جهان شده است، ابراز نگرانی کرد. شیوع این بیماری در سال ۲۰۲۰ آغاز و تاکنون منجر به مرگ یا تلف شدن ده‌ها میلیون طیور و نابودی میلیون‌ها پرنده وحشی شده است.

این ویروس به تازگی به گونه‌های پستانداران نیز گسترش یافته است به طوری که گزارش شده گاو‌های اهلی در ۱۲ ایالت آمریکا آلوده شده‌اند و نگرانی‌ها در مورد خطرات این بیماری برای انسان بیش از پیش افزایش یافته است.

«اد هاچینسون»، ویروس‌شناس دانشگاه گلاسکو در این زمینه گفته است ظهور ویروس آنفلوآنزای پرندگان در گاو‌ها تعجب‌آور است، زیرا خوک‌ها تاکنون به این ویروس مبتلا شده بودند، اما تا همین اواخر گزارشی از ابتلای گاو‌ها نبود و این موضوع را نباید دست‌کم گرفت.

به گفته او، ابتلای گاو‌ها به ویروس آنفلوآنزای پرندگان به این معنا است که خطر ورود ویروس به حیوانات مزرعه بیشتر شده و نگرانی درباره انتقال از حیوانات مزرعه به انسان نیز افزایش می‌یابد.

با توجه به گزارش‌ها درباره شیوع آنفلوآنزای پرندگان، دانشمندان نسبت به چشم‌انداز یک بیماری همه‌گیر آنفلوآنزا هشدار می‌دهند. اگرچه آن‌ها همچنین خاطرنشان می‌کنند که واکسن‌هایی علیه بسیاری از گونه‌های آنفلوآنزا از جمله آنفلوآنزای پرندگان قبلا ساخته شده است و می‌توان امیدوار بود که غافلگیری کووید-۱۹ رخ ندهد.

در عین حال کارشناس دانشگاه کلن و انجام‌دهنده این مطالعه جدید، نسبت به فراموش کردن رعایت نکات بهداشتی هشدار داده و گفت: مردم به عادت‌های قبلی نظیر سرفه کردن در دستانشان و سپس دست دادن با افراد دیگر بازگشته‌اند. ماسک زدن کنار گذاشته شده و به بسیاری از عادت‌های خطرناک قبلی برگشته‌ایم؛ این‌ها ممکن است ما را پشیمان کنند.

دیگر خبرها

  • چیز‌هایی که فکر نمی‌کنید به کبدتان آسیب می‌زنند
  • فیلمی بامزه از متهم اصلی کرونا!
  • جهان در خطر: تنها راه جلوگیری از همه‌گیری‌های حیوانی چیست؟
  • طولانی‌ترین عفونت کرونا که ۶۱۳ روز طول کشید، بیش از ۵۰ جهش ایجاد کرد
  • یک همه‌گیری دیگر در راه است!
  • ۹ رتبه برتر جشنواره سفیران سلامت برای دانش‌آموزان خوزستانی
  • هشدار دانشمندان؛ همه‌گیری آنفلوانزا در جهان (فیلم)
  • رعایت حجاب و عفاف در واحدهای صنفی اسلامشهر الزامی است
  • بیماری ایکس ؛ همه گیری بعدی جهانی در راه است؟
  • بیماری ایکس؛ همه‌گیری بعدی جهانی در راه است