Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس مجمع نمایندگان استان مرکزی گفت: عملکرد بسیج سازندگی در عرصه سازندگی ومحرومیت‌زدایی در استان مرکزی درخشان و قابل قبول است. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از اراک، علی‌اکبر کریمی عصر امروز در حاشیه نشست مسئولان استان مرکزی با موضوع استفاده بیشتر از ظرفیت بسیج سازندگی با اشاره به ظرفیت‌های بسیج سازندگی اظهار داشت: بسیج سازندگی ظرفیت‌های خوبی در حوزه سازندگی و محرومیت‌زدایی است و تجاربی که  طی سال‌های اخیر بخصوص با مدیریت جدید این سازمان اتفاق افتاده قابل تقدیر است ولی باید تلاش شود این ظرفیت‌ها سازماندهی و منسجم‌تر صورت گیرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: سازمان بسیج سازندگی براساس قانون خاص و ویژه در اواخر سال 80 تصویب شد و در سال 95 این قانون درمجلس بازنگری و جامع تر شد و به تصویب دولت رسید که دراین آیین‌نامه دو راهکار کلی برای همکاری دستگاه‌ها با بسیج سازندگی پیش بینی شده است، که باتوجه به اینکه بودجه دستگاه‌ها جوابگوی اجرای بسیاری از پروژه‌ها نیست می‌توانند در قالب یک قرارداد با بسیج سازندگی طرح‌ها بصورت منسجم‌تر اجرا شود.

نماینده مردم اراک، خنداب و کمیجان در مجلس تصریح کرد: بسیج سازندگی مجموعه‌ای است که با هدف سازندگی ومحرومیت‌زدایی وارد عرصه شده بنابراین مجموعه‌ای نیست که قصد انتفاعی داشته باشد وخروجی آن‌بهتر خواهد بود زیرا تجربه سازندگی درگذشته نشان داده است.

کریمی بیان کرد: متاسفانه امروز حضور مردم در عرصه سازندگی و محرومیت زدایی کمتر شده، بخاطر اینکه پروژه یا توسط دستگاه اجرایی و یا درقالب پیمانکار انجام می‌شود ولی خروجی نداشته، درصورتیکه اگر دستگاه‌ها از ظرفیت بسیج سازندگی استفاده کنند مردم نیز وقتی حضور خودجوش نیروهای جهادی وانقلابی را ببینند همگام با آنها خواهند شد. بنابراین بسیج سازندگی می‌تواند مجددا حضور مردم را در عرصه سازندگی احیا کند.

1000 فرصت شغلی در قالب تفاهمنامه بسیج سازندگی و کمیته امداد در استان مرکزی ایجاد می‌شودباید با پشتیبانی دولت در بسیج سازندگی گام‌هایی را در راستای محرومیت‌زدایی برداشترئیس بسیج سازندگی: 10 هزار روستا تحت پوشش طرح جامع محرومیت‌زدایی قرار می‌گیرند

وی ادامه داد: باتوجه به اینکه سالانه اعتباراتی در اختیار بسیج سازندگی قرار داده می‌شود بسیج سازندگی تجهیزات و ظرفیت‌های خود را نیز به‌کار خواهد گرفت قطعا بیش از اعتبارات دستگاه‌ها برای اجرای پروژه‌ها به‌کار خواهد گرفت، امروز صندوق‌های قرض الحسنه بصورت شبکه‌های گسترده با استفاده ازظرفیت‌های مردم تشکیل شده که به نفع دولت، دستگاه اجرایی و مردم است.

عصو کمیسیون صنایع مجلس خاطرنشان کرد: باتوجه به اینکه در آستانه برنامه‌ریزی کمیته‌های شهرستانی هستیم و شورای توسعه و برنامه‌ریزی توزیع اعتبارات استانی انجام داده می‌دهد به دو روش می‌توان از ظرفیت بسیج سازندگی در این راستا استفاده کرد، اعتبارات درقالب مبادله موافقت‌نامه بین بسیج سازندگی و دستگاه مربوطه انجام شود، که صفر تا صد کار توسط بسیج سازندگی انجام شود و دستگاه فقط نظارت داشته باشد.

وی افزود: از طرفی اعتبار در اختیاردستگاه قرار داده شود این مسله نیز بصورت شفاف در آیین نامه برای بسیج سازندگی دیده شده که کار بدون نیاز به عقد قرارداد و برگزاری مناقصه انجام شود.

انتهای پیام/711/ی

R7980/P/S6,73/CT11 بیشتر بخوانید... اهواز|تانکرهای سیار آبرسانی بسیج سازندگی به غیزانیه گسیل شدند ۱۴۰ پروژه توسط بسیج سازندگی استان مرکزی در راستای شکوفایی اقتصاد روستایی اجرا می‌شود پروژه‌های نیمه کاره عمرانی مازندران به بسیج سازندگی واگذار می‌شود

منبع: تسنیم

کلیدواژه: محرومیت زدایی بسیج سازندگی استان مرکزی دستگاه ها ظرفیت ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۵۷۷۳۰۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دولتمردان باید میزان تصدی‌گری خود در عرصه اقتصاد را کاهش دهند

ایسنا/هرمزگان نماینده ولی فقیه در استان هرمزگان گفت: دولتمردان باید میزان تصدی‌گری خود در عرصه اقتصاد و بخش‌های مردمی را کاهش دهند.

حجت‌الاسلام والمسلمین محمد عبادی‌زاده امروز در یازدهمین کنفرانس ملی ماهی‌شناسی ایران که در اتاق بازرگانی برگزار شد، با اشاره به لزوم نزدیکی عرصه‌های عملی ونظری برای شکوفایی ظرفیت‌های استان هرمزگان، اظهار کرد: حدود ۳۰ درصد کشور در کناره‌های سواحل دریا در حال زندگی هستند و بیش از پنج هزار کیلومتر ازکشور را نوار ساحلی تشکیل داده است اما متاسفانه به نسبت سایر کشورهایی که دارای ظرفیت‌های مشابه هستند، فاصله زیادی داریم.

وی، با بیان این نکته که باید بتوانیم ظرفیت‌های دریایی را نقد کنیم، عنوان کرد: باید برنامه‌ریزی لازم برای تحقق اقتصاد دریا محور در راستای تحقق تمدن نوین اسلامی انجام شود چراکه اعتقاد دارم بدون توجه به ظرفیت‌های دریایی کشور، ایجاد چنین تمدنی آسان نیست. نمی‌توان تمدن نوینی را بدون توجه به ظرفیت‌های دریا ایجاد کرد.

نماینده ولی فقیه در استان هرمزگان، شیلات را یکی از مزیت‌های نسبی استان هرمزگان دانست و بیان کرد: استان هرمزگان در عرصه شیلات و به ویژه صید و صیادی، از روش‌های سنتی و قدیمی استفاده می‌کند و همین امر باعث کاهش بهره‌وری در این بخش شده است که استفاده از ظرفیت‌های علمی و پژوهشی این عرصه باعث جبران بسیاری از کمبودها خواهد شد.

حجت‌الاسلام والمسلمین عبادی‌زاده، با بیان این نکته که تنها راه بر غلبه بر مشکلات اقتصادی، اعتماد به مردم است، تصریح کرد: وقتی بحث مشارکت مردمی مطرح می‌شود، هم مقصود بهره‌گیری از ظرفیت‌های اقتصادی عموم مردم در حوزه تولید و هم بهره‌گیری از ظرفیت‌های علمی و پژوهشی دانشمندان است.

وی، با اشاره به این نکته که دولتمردان باید میزان تصدی‌گری خود رد عرصه اقتصاد و بخش‌های مردمی کاهش دهند، خاطرنشان کرد: دولت باید نقش هدایت، نظارت، سیاست‌گذاری وحمایتی در عرصه‌های مختلف از جمله اقتصاد ایفا کند و حوزه تصدی‌گری را به مردم واگذار کند.

نماینده ولی فقیه در استان هرمزگان، سیاست دشمن برای شکست برنامه‌های کشور را جلوگیری از ورود مردم به عرصه‌های مختلف از جمله اقتصاد شود، تشریح کرد: هر موقع گامی در راستای مردمی سازی عرصه‌های مختلف از جمله اقتصاد و فرهنگ مطرح می‌شود، مشاهده می‌شود که صدای دشمن بالا می‌رود و برای صرف‌نظر کردن مردم تلاش می‌کند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • بررسی رونداجرا وبرنامه های محرومت زدایی در نقده
  • محسن رضایی:باید از ظرفیت فرماندهان ارشد جنگ برای تربیت راویان جوان بهره برد
  • لزوم بسیج همه دستگاه‌ها و اقشار برای تجلیل و تکریم معلمان
  • کاشت ۸۰ هکتار باغ زیتون در لرستان
  • دولتمردان باید میزان تصدی‌گری خود در عرصه اقتصاد را کاهش دهند
  • ۳.۵ درصد از رشد اقتصادی ایلام مربوط به بهره وری است
  • اشتغال‌زایی ۳۵۰ میلیاردی بسیج سازندگی در لرستان
  • محرومیت‌زدایی در حوزه آب شرب از سیاست‌های وزارت نیرو است
  • کاشت ۸۰هکتار باغ زیتون در لرستان
  • افتتاح ۱۱۷ طرحِ محرومیت زدایی در بم