Web Analytics Made Easy - Statcounter

اشکان کاظمی، پنجشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: امروز طرح‌های مجتمع صنعتی ذوب آهن پاسارگاد کوار شامل، تولید آهن اسفنجی با ظرفیت ۱.۸ میلیون تن در سال و گندله سازی با ظرفیت ۳.۵ میلیون تن در سال از طریق ویدیو کنفرانس به دستور رییس جمهوری افتتاح شد.

اشکان کاظمی فرماندار کوار


وی ادامه داد: بدون تردید اشتغال ایجاد شده در این طرح‌ها، در تامین و ارتقای سطح امنیت شهرستان کوار تاثیر بسیار خوبی دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


فرماندار شهرستان کوار بیان داشت: مجتمع صنعتی ذوب آهن پاسارگاد از ابتدا تاکنون حدود سه هزار شغل به صورت مستقیم ایجاد کرده که بخشی از افراد شاغل در این مجتمع از نیروهای بومی شهرستان هستند و این مساله به رفع مشکل بیکاری در شهرستان کمک کرده است.
کاظمی اضافه کرد: تامین نیازمندی‌ها و اقلام مورد نیاز این مجتمع از طریق شهرستان کوار، باعث شده یکسری کارگاه‌ها، مغازه‌ها و شرکت‌ها در این شهرستان فعال شوند که هم در تولید سرمایه و هم در رفع محرومیت این منطقه تاثیرگذار است.

مجتمع صنعتی ذوب‌آهن پاسارگاد در شهرستان کوار شامل، چهار مرحله توسعه است که ساخت آن، در سال ۸۴ توسط بخش خصوصی و با اخذ مجوزهای قانونی از وزارت صنعت، معدن و تجارت آغاز شد.
بنا بر اعلام داریوش اسماعیلی معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت، واحد تولید فولاد این مجتمع با ظرفیت یک میلیون و ۵۰۰ هزار تن در سال، سال ۱۳۹۲ به‌ بهره برداری رسید.
برای اجرای مرحله نخست این طرح، ۶۹ میلیون یورو و ۱۵۰ میلیارد تومان سرمایه‌گذاری توسط بخش خصوصی صورت گرفت که اشتغالزایی مستقیم برای یک هزار و ۱۹۳ نفر و اشتغالزایی غیرمستقیم برای حدود ۱۲ هزار نفر را در پی داشت.
در سال ۹۸ نیز واحد گاززدایی و کربن‌زدایی در خلاء در این کارخانه به بهره‌برداری رسید.

مرحله دوم این مجتمع، در قالب تولید آهن اسفنجی به ظرفیت سالانه یک میلیون و ۸۰۰ هزار تن امروز (نوزدهم تیرماه ۹۹) با دستور رییس جمهوری به بهره‌برداری رسید.
این مرحله از توسعه مجتمع با سرمایه‌گذاری ۱۳۹ میلیون یورو و ۱۹۹ میلیارد تومان در مدت حدود سه سال به پایان رسید تا یک هزار و ۸۷۰ نیروی جدید در این بخش مجتمع مشغول به کار شوند و به صورت غیرمستقیم نیز ۲۰ هزار نفر از مواهب اشتغال این طرح بهره‌مند شوند.

سومین و چهارمین مرحله توسعه این مجتمع شامل، بخش‌های گندله‌سازی و کنستانتره است که امروز (پنجشنبه) بخش گندله سازی به بهره‌برداری رسید و معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت نوید بهره‌برداری از بخش کنستانتره در صورت تامین منابع معدنی مورد نیاز را تا پایان سال ۹۹ مطرح کرد.
ظرفیت تولید گندله این مجتمع که امروز پنجشنبه به بهره‌برداری رسید، سالانه سه میلیون و ۵۰۰ هزار تن و ظرفیت تولید سالانه بخش کنستانتره در زمان افتتاح ۲ میلیون و ۵۰۰ هزار تن خواهد بود.
برای اجرای این مرحله از توسعه این مجتمع نیز ۱۴۱ میلیون یورو و ۲۰۰ میلیارد تومان سرمایه‌گذاری و تجهیزات توسط بخش خصوصی از خارج کشور تامین شده است.
به گفته معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت، بهره‌برداری از بخش کنستانتره این مجتمع نیازمند تامین سنگ معدن است که نامه‌ای در این زمینه برای طرح در هیات دولت و اخذ مجوز مربوطه به دفتر معاون اول رییس ‌جمهوری ارسال شده است.

شهرستان کوار در ۴۰ کیلومتری جنوب شرق شیراز واقع است.

برچسب‌ها شیراز کارآمدی دولت کوار فارس

منبع: ایرنا

کلیدواژه: شیراز کارآمدی دولت کوار فارس شیراز کارآمدی دولت کوار فارس بهره برداری رسید شهرستان کوار معدن و تجارت هزار تن

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۵۷۷۹۷۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شهرک‌های صنعتی فیروزآباد روی ریل توسعه

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرکز فارس، مدیر عامل شرکت شهرک‌های صنعتی فارس با بیان اینکه در شهرستان فیروزآباد شهرک‌های صنعتی روزبدان، میمند و ناحیه جایدشت ایجاد شده است ، گفت: در این شهرک‌ها و نواحی صنعتی ، ۱۸۲ قرارداد با سرمایه گذاران منعقد شده است.
مسعود عظیمی افزود: شهرک‌های صنعتی روزبدان و میمند فعال و آماده جذب سرمایه گذار است و فعال سازی ناحیه صنعتی جایدشت در برنامه قرار دارد.
وی افزود: ۵۵ واحد تولیدی، صنعتی بهره بردار برای ۴۶۰ نفر در شهرک‌های صنعتی فیروزآباد اشتغال ایجاد کرده است.
عظیمی با بیان اینکه شهرستان فیروزآباد به علت موقعیت جغرافیایی و قرارگیری در مسیر جاده فارس با پارس جنوبی از ظرفیت‌های مناسبی برای سرمایه گذاری برخوردار است ، بیان کرد: توسعه زمین‌های شهرک‌های صنعتی این منطقه با هدف بسترسازی برای استقرار صنایع در برنامه قرار دارد.
مدیرعامل شرکت شهرک‌های صنعتی فارس افزود: از واحد‌های صنعتی که هم اکنون مراحل پایانی ساخت و ساز را طی می‌کند، ۲ واحد صنعتی تولید روغن پایه با سرمایه گذاری ۱۰۰ میلیارد تومان و اشتغال ۶۰ نفر است که نیمه نخست امسال به بهره برداری می‌رسد.
شهرستان فیروزآباد در جنوب فارس و در فاصله ۱۱۰ کیلومتری شیراز قرار دارد.

دیگر خبرها

  • شهرک‌های صنعتی فیروزآباد روی ریل توسعه
  • تغییر فرمانداران در جهت پیشبرد و تحقق شعار سال
  • فولاد خوزستان چرا هدف تحریم‌ها قرار گرفت؟
  • استاندار اصفهان: تغییر در سطح فرمانداران و مدیران کل
  • تغییرات فرمانداران و مدیران کل در استان اصفهان
  • ابرپروژه‌های صنعت گاز برای سرمایه‌گذاری معرفی شدند
  • جورچین صنعت گاز برای ادامه مسیر گاز ایران
  • جورچین صنعت گاز برای ادامه مسیر پرافتخار گاز ایران
  • سفر استاندار سیستان و بلوچستان به شهرستان زهک
  • اجرای پروژه فاضلاب شهرک صنعتی گلپایگان