Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری میزان»
2024-04-24@11:33:21 GMT

کرونا و موارد نقض حقوق بشر در انگلیس

تاریخ انتشار: ۱۹ تیر ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۵۷۸۶۴۱

کرونا و موارد نقض حقوق بشر در انگلیس

خبرگزاری میزان- شیوع بیماری کرونا در انگلیس از شیوه های مختلفی سبب نقض گسترده حقوق بش در این کشور شده است. تاریخ انتشار: 22:00 - 19 تير 1399 - کد خبر: ۶۳۵۶۱۴ خبرگزاری میزان – شیوع مرگبار بیماری «کرونا» که تاکنون با احتساب تلفات مشکوک به این بیماری حدود ۵۵ هزار نفر اعلام شده، سبب نقض گسترده حقوق بشر در انگلیس شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


بیماری کرونا با حضور مرگبار خود در انگلیس که تاکنون براساس آمار رسمی مرگ بیش از ۴۵ هزار نفر و ابتلای نزدیک به ۳۰۰ هزار نفر را رقم زده و این کشور را در جایگاه نخست مرگبارترین کشور کرونازده قاره اروپا قرار داده، به اشکال متفاوتی حقوق بشر را در این کشور مدعی حفظ آن، نقض کرده است.   مهم‌ترین موارد نقض حقوق بشر در انگلیس در پی شیوع کرونا شیوع بیماری کرونا در انگلیس از زوایا و جهات مختلفی منجر به نقض حقوق بشر شده است که مهم‌ترین موارد آن عبارتند از:
- آمار قابل توجه تلفات سالمندان: براساس جدیدترین آمار‌های ارائه شده، بیش از نیمی از تلفات کرونایی انگلیس را سالمندان این کشور تشکیل می‌دهند.   دفتر آمار ملی انگلیس با اعلام سهم ۵۷ درصدی سالمندان از مجموع تلفات کرونایی، بر شدت نگرانی‌ها در مورد بی توجهی دولت به خانه‌های سالمندان و مراکز مراقبتی افزود.   کمبود امکانات و تجهیزات حفاظتی در خانه‌های سالمندان و مراکز مراقبتی در انگلیس سبب شد تا از هر پنج سالمند انگلیسی یک نفر به کرونا مبتلا شود.   خطر مرگ بر اثر کرونا در خانه‌های سالمندان و مراکز مراقبتی انگلیس ۱۳ برابر بیشتر از مکان‌های مشابه در آلمان است.   براساس بررسی ماه گذشته، سالمندان در انگلیس با نرخ بالاتری نسبت به سالمندان سایر کشور‌های اروپایی و حتی اسپانیا جان خود را بر اثر کرونا از دست می‌دهند.   سالمندان انگلیسی در قیاس با سالمندان ایرلندی و ایتالیایی یک سوم بیشتر در معرض خطر مرگ قرار دارند؛ این نرخ در مقایسه با فرانسه و سوئد ۲ برابر برآورد شده است.   - افزایش موارد سوءبرخورد پلیس با اقلیت‌ها در دوران کرونا: اقلیت‌های قومی در انگلیس در دوران محدودیت‌های کرونا با نرخ بالاتری از سوءرفتار پلیس با خود به بهانه این محدودیت‌ها مواجه بودند.
- نرخ بالای تلفات کادر درمان آسیایی تبار در بیمارستان‌های انگلیس بیشتر بخوانید: سایه سنگین مرگ بر خانه‌های سالمندان انگلیس  آزادی تنها ۵۷ زندانی در انگلیس - نقض حقوق زندانیان: شیوع گسترده کرونا در زندان‌های پر ازدحام انگلیس که با طیف وسیعی از چالش‌ها و بحران‌ها مواجه هستند، نمونه‌ای دیگر از نقض حقوق بشر ناشی از شیوع کرونا در این کشور است.   وزارت دادگستری انگلیس در ۴ آوریل (۱۴ فروردین) وعده آزادی ۴ هزار زندانی را داده و اقدام به خرید پابند‌های الکترونیکی کرده بود.   اما در نهایت کمتر از ۱۰۰ زندانی برای کاستن از ازدحام زندان‌ها آزاد شدند که سهم زنان زندانی تنها ۳۲ مورد بود.   زندان‌های انگلیس که مملو از افراد فقیر، بی خانمان، بیماران روانی، معتاد‌ها و اقلیت‌های قومی هستند، در ماه‌های اخیر شاهد رشد نرخ خودکشی به دلیل تعلیق ملاقات‌های خانوادگی، توقف خدمات زندان‌ها و البته حبس در کانتینر‌های حمل بار بوده اند.
- سوءاستفاده دولت انگلیس از سیستم‌های ردیابی بیماران کرونایی برای تجاوز به حریم خصوصی آنان
- عدم حمایت دولت از قربانیان خشونت خانگی: رشد بی سابقه خشونت خانگی در انگلیس در پی اعمال قرنطینه و محدودیت‌های ناشی از شیوع کرونا، سبب بروز نگرانی‌های عمده‌ای برای قربانیان این پدیده ناقض حقوق بشر که عمدتا زن و کودک هستند، شده بودند.   تنها در ماه می، میزان تماس با مراکز مددجویی مربوط به خشونت خانگی، ۶۷ درصد رشد داشت.
- عدم تامین مواد غذایی مورد نیاز بانک‌های غذا برای افراد فاقد توان مالی خرید مواد غذایی
- بی توجهی به سلامتی بی خانمان‌ها در میانه شیوع کرونا
- سیاست مهاجرتی خصمانه دولت انگلیس به بهانه مقابله با شیوع بیماری کرونا
- سهم بالای اقلیت‌های قومی در تلفات ناشی از کرونا: براساس گزارش ها، سیاه پوستان در انگلیس دو تا سه برابر بیشتر از همتایان سفیدپوست خود بر اثر ابتلا به بیماری کرونا جان خود را از دست دادند.
چشم انداز نقض حقوق بشر ناشی از شیوع کرونا چیست؟ با توجه به در پیش بودن روند خروج انگلیس از اتحادیه اروپا، پیش بینی می‌شود نقض حقوق بشر در این کشور به شکل گسترده تری خود را نمایان کند.   سیاست ریاضت اقتصادی این کشور در یک دهه گذشته که نقش موثری در تشدید پیامد‌های بروز بیماری کرونا داشت، در دوره گذار تشدید می‌شود.
انتهای پیام/

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: انگلیس انگلیس بوریس جانسون خانه های سالمندان بیماری کرونا نقض حقوق بشر حقوق بشر شیوع کرونا اقلیت ها زندان ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۵۷۸۶۴۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

وضعیت شیوع بیماری‌های اورولوژی/ فشارخون و دیابت دو عامل نارسایی کلیه

به گزارش گروه سلامت خبرگزاری علم و فناوری آنا، سیدامیرمحسن ضیایی رئیس جامعه اورولوژی ایران، روز سه شنبه در نشست خبری بیست و هفتمین کنگره سالیانه جامعه اورولوژی، گفت: همایش سالیانه جامعه اورولوژی، فرصت مغتنم برای گردهمایی همکاران با آشنایی با تازه‌های رشته اورولوژی و تبادل تجربیات است.

وی افزود: برای مراقبت از کلیه‌ها و دستگاه ادراری، دو رشته مهم نفرولوژی و اورولوژی را داریم که اهمیت رشته اورولوژی در بحث مراقبت و درمان، بیشتر خودنمایی می‌کند.

ضیایی ادامه داد: بیماری‌های کلیوی، مجاری ادراری، سرطان‌های دستگاه ادراری و…، همگی تحت الشعاع رشته اورولوژی است.

وی تاکید کرد: اورولوژی جزو رشته‌های پیشرو بوده که وابسته به دستگاه است.

رئیس جامعه اورولوژی ایران افزود: در سطح منطقه، جزو بهترین ارائه دهندگان خدمات تشخیصی و درمانی بیماری‌های اورولوژی هستیم.

ضیایی با اشاره به اهمیت عمل‌های جراحی کم تهاجمی، تاکید کرد: در حال حاضر کمتر از ۵ درصد جراحی‌های سنگ کلیه به شکل باز انجام می‌شود.

وی افزود: سنگ‌های ادراری، پروستات، عفونت‌های دستگاه ادراری و سرطان‌های دستگاه ادراری، به ترتیب شایع‌ترین بیماری‌های اورولوژی محسوب می‌شوند.

رئیس جامعه اورولوژی ایران، از افزایش سطح سواد سلامت جامعه به عنوان یکی از دلایل افزایش تشخیص بیماری‌ها نام برد و تاکید کرد: اگر کشور بر روی سواد سلامت جامعه سرمایه‌گذاری کند، می‌توان از افزایش بار بیماری‌ها جلوگیری کرد.

در ادامه، محمدعلی زرگر عضو هیأت جامعه اورولوژی ایران گفت: جامعه اورولوژی هر سال در اردیبهشت ماه یک کنگره برگزار می‌کند که هدف آن، به روزرسانی اطلاعات و معلومات همکاران اورولوژیست است.

وی افزود: پروستات، یکی از بیماری‌های شایع است که دو نوع خوش خیم و بدخیم دارد.

زرگر ادامه داد: جامعه اورولوژی ایران از جایگاه بالایی در دنیا برخوردار است و شاید در بحث دسترسی به دستگاه‌های مورد نیاز با محدودیت مواجه باشیم.

وی از فشارخون و دیابت به عنوان دو عامل نارسایی کلیه نام برد و افزود: نارسایی کلیه یکی از بیماری‌های هزینه ساز است.

رباب مقصودی استاد دانشگاه علوم پزشکی ایران و عضو هیأت مدیره جامعه اورولوژی ایران نیز گفت: عمل‌های جراحی کم تهاجمی در کشور از رشته اورولوژی شروع شده و خیلی از جراحی‌ها با این روش انجام می‌شود.

وی افزود: با عمل‌های کم تهاجمی برای درمان سنگ کلیه، بیمار می‌تواند خیلی سریع به شرایط عادی باز گردد.

مقصودی ادامه داد: یکی از معضلات خانم‌ها در سنین بالا، عارضه بی اختیاری ادراری است که اقدامات درمانی در کشور برای این عارضه به خوبی انجام می‌شود.

وی افزود: جراحی کم تهاجمی، فیلد زیادی از بیماری‌های اورولوژی را در بر می‌گیرد.

محمدهادی رادفر عضو هیأت علمی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی و دبیر جامعه اورولوژی ایران نیز گفت: ایران، یکی از دو کشور برتر رشته اورولوژی در منطقه است.

وی افزود: در حال حاضر پیشرفته‌ترین اعمال جراحی رشته اورولوژی در اقصی نقاط کشور انجام می‌شود.

رادفر گفت: جامعه اورولوژی ایران در انجمن جهانی این رشته بسیار فعال است.

بیست و هفتمین کنگره سالیانه جامعه اورولوژی ایران، در روز‌های ۱۲ تا ۱۵ اردیبهشت ۱۴۰۳ در مرکز همایش‌های بین المللی دانشگاه شهید بهشتی (ابوریحان) برگزار می‌شود.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • دستاوردهای ایران در کنترل مالاریا باوجود تحریم‌ها
  • آخرین وضعیت شیوع سرخک در کشور/ بیشترین آمار در ۴ استان
  • شناسایی ۶۱۲ مبتلا به سرخک در ۱۴۰۲/ بیشترین آمار در ۴ استان
  • زنگ خطر مالاریای وارداتی/ مالاریای بومی نداریم
  • شیوع آنفلوانزای پرندگان در آمریکا
  • بخش عمد‌ه‌ای از سرماخوردگی‌ها کروناست
  • وضعیت شیوع بیماری‌های اورولوژی/ فشارخون و دیابت دو عامل نارسایی کلیه
  • حجاج این ۲ توصیه پزشکی را جدی بگیرند
  • وضعیت شیوع بیماری‌های اورولوژی/ علت نارسایی کلیه
  • ۲ توصیه مهم پزشکی به زائران خانه خدا | بخش عمده‌ سرماخوردگی‌ها کروناست | شیوع یک سویه بسیار واگیر کرونا