Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس سرای نوآوری فرش ماشینی دانشگاه آزاد اسلامی واحد کاشان گفت: «هدفگذاری برای تبدیل به بزرگ‌ترین مرکز تخصصی علمی پژوهشی و کارآفرینی حوزه صنعت فرش ماشینی ایران در دستور کار این سرا قرار دارد.»

گروه استان‌های خبرگزاری آنا - مجتبی آزادیان؛ دانشگاه آزاد اسلامی وارد دهه پنجم راه‌اندازی خود شده و دانشگاه سعی کرده است در هر دهه برنامه‌ای جامع داشته باشد و اهدافی را ترسیم کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به‌طور مثال دهه نخست، دهه ایجاد و راه‌اندازی بود، دهه دوم، دهه توسعه و دهه سوم، دهه تحصیلات تکمیلی بود و دهه چهارم به توسعه‌های پژوهشی پرداخته شد. اکنون دانشگاه آزاد اسلامی به این نتیجه رسیده که باید دانشگاه کارآفرین شود و دانشگاه مؤثرتری برای جامعه باشد. دانشگاهی باشد که بتواند جدای از مباحث پژوهشی و آموزشی، بخشی از مشکلات جامعه را استحصال کرده و برای آنها راه‌حل پیدا یا حداقل برای فارغ‌التحصیلان و دانشجویان خود کارآفرینی کند یا حداقل اینکه آنها را در ریل کارآفرینی بیندازد و آموزش دهد و هدایت و راهنمایی‌شان کند.

در این راستا، در سازمان مرکزی دانشگاه آزاد اسلامی طرح ایجاد سراهای نوآوری مطرح شد و آیین‌نامه سراهای نوآوری به تصویب هیئت امنای دانشگاه آزاد اسلامی که بالاترین مرکز تصمیم‌گیری این دانشگاه است،  رسیده و آیین‌نامه‌ آن ابلاغ شد. ابتدا قرار شد با توجه به ظرفیت‌هایی که هر استان دارد، به هر استان یک سرای نوآوری اختصاص دهند. به‌طور مثال استان همدان که در صنعت مبل‌سازی سابقه 10 تا 15 ساله دارد و به‌صورت تخصصی کار می‌کند، مجوز سرای نوآوری مبل به واحد ملایر داده شد.

کاشان از جمله استثنائات و شهرهایی است که مرکز استان نیست؛ اما موفق شده است مجوز سرای نوآوری را اخذ کند. سرای نوآوری فرش ماشینی دانشگاه آزاد اسلامی واحد کاشان جزء نخستین سراهای نوآوری ایران است که بیزینس‌پلن (طرح کسب و کار و طرح تجاری) آن مصوب شده و به معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری ارسال شده و آنجا هم مصوب شده است تا تسهیلاتی را در اختیار این سرا قرار دهند.

به همین مناسبت با منصور دیاری رئیس سرای نوآوری فرش ماشینی دانشگاه آزاد اسلامی واحد کاشان به گفتگو نشسته و آخرین جزئیات فعالیت‌های این سرا را جویا شده‌ایم که مشروح آن را می‌خوانید:

آنا: تحصیلات شما در چه رشته‌ای است و از چه زمانی با دانشگاه همکاری می‌کنید؟

دیاری: بنده دکتری مهندسی نساجی از دانشگاه صنعتی امیرکبیر دارم و عضو هیئت علمی و استادیار گروه مهندسی نساجی دانشگاه آزاد اسلامی واحد کاشان هستم. حدود 15 سال است که با دانشگاه همکاری دارم و عضو هیئت علمی تمام‌وقت هستم. در مقطعی حدوداً دو ساله معاون و چهار سال نیز رئیس دانشگاه آزاد اسلامی کاشان بودم و پس از آن با کمک همکاران مرکز تحقیقات فرش ماشینی دانشگاه را راه‌اندازی کردیم و مسئولیت آن به بنده واگذار شد و اخیراً هم مجوز رسمی سرای نوآوری فرش ماشینی را اخذ کرده‌ایم.

آنا: درباره سرای نوآوری فرش ماشینی توضیح دهید.

دیاری: در چشم‌اندازی که برای این سرا داریم، امیدواریم با کمک صنعتگران منطقه کاشان بتوانیم در توسعه صنعت فرش ماشینی کاشان نقش داشته باشیم و اینکه تا پنج سال آینده بزرگ‌ترین مرکز تخصصی علمی پژوهشی و کارآفرینی حوزه صنعت فرش ماشینی ایران باشیم. تا زمانی که منطقه کاشان و آران و بیدگل بزرگ‌ترین مرکز تولید و صادرات فرش ماشینی ایران است، این سرا هم بزرگ‌ترین و تخصصی‌ترین جایی خواهد بود که در حوزه‌های کارآفرینی و علمی پژوهشی و به‌ویژه فعالیت‌های دانش‌بنیان فعالیت خواهد کرد.

در افق 10 ساله، چشم‌اندازی که برای سرای نوآوری فرش ماشینی دیده‌ایم، این است که این سرا با تلاش دانشگاه و صنعت، یکی از معدود مراکز بین‌المللی در حوزه کفپوش‌های ماشینی دنیا شود تا بتوانیم در دنیا حرفی برای گفتن داشته باشیم.

آنا: اکنون وضعیت فرش ماشینی ایران در مقایسه با دنیا چگونه است؟

دیاری: با وجود انتقاداتی که برخی از دوستان ممکن است به بخش‌هایی از صنعت فرش ماشینی ایران ازجمله وابستگی آن به خارج از کشور داشته باشند؛ ولی واقعیت این است که جزء معدود صنایع ایران است که بین پنج تولیدکننده و صادرکننده بزرگ در دنیا قرار دارد. اکنون ایران در کنار کشورهایی مانند ترکیه، بلژیک، مصر و عربستان جزء پنج کشور نخست دنیا در حوزه تولید و صادرات فرش ماشینی است. سالانه حدود 300 تا 400 میلیون دلار فرش ماشینی صادر می‌شود که رقم قابل توجهی است.

با توجه به اینکه فرش ماشینی صنعت مادر و صنعت خیلی بزرگی نیست؛ اما درصد قابل توجهی از صادرات را به خود اختصاص داده است و یکی از دلایلی هم که پس از 40 سال برای نخستین‌بار صنعت نساجی ایران تحت تحریم‌های ظالمانه آمریکا قرار گرفت، این بود که موفق شده‌ بودیم صادرات خوبی در این زمینه داشته باشیم و آمریکا با این اقدام خود می‌خواهد راه صادرات ما را ببندد.

حدود 75 تا 80 درصد از صادرات فرش ماشینی ایران متعلق به منطقه کاشان و آران و بیدگل است

به هر حال تلاش بسیار خوبی در حوزه صنعت فرش ماشینی ایران در حال انجام است و با اینکه بخش خصوصی محسوب می‌شود؛ اما همکاران به‌خوبی تلاش می‌کنند. با وجود همه سختی‌هایی که در ایران در صنایع مختلف می‌بینیم و در صنعت فرش ماشینی هم وجود دارد، اکنون از حدود هزار و 50 کارخانه فرش ماشینی حدود 850 کارخانه در منطقه کاشان و آران و بیدگل متمرکز شده و به همین دلیل منطقه کاشان بزرگ‌ترین مرکز تولید و صادرات فرش ماشینی ایران است. حدود 75 تا 80 درصد از صادرات فرش ماشینی ایران متعلق به همین منطقه است.

80 درصد اشتغال کاشان متعلق به صنعت فرش ماشینی است

با توجه به اعتقادات مذهبی که در منطقه کاشان و آران بیدگل وجود دارد، با اینکه سود بسیاری از کارآفرینان در حوزه صنعت فرش ماشینی کم شده است؛ ولی حاضر نیستند کارگران خود را بیکار کنند. این موضوع را هم در وضعیت کرونایی دیدیم و هم در وضعیت تحریم می‌بینیم، در شرایطی که بازار در این صنعت پویا نیست، مدیران و کارآفرینان ما در حوزه فرش ماشینی تلاش قابل ستایشی دارند. صنعت فرش ماشینی در شهر کاشان حدود 80 درصد و در شهر آران و بیدگل بالای 90 درصد اشتغال را به خود اختصاص داده است.

حدود 850 باب کارخانه فرش ماشینی و صنایع وابسته در کاشان وجود دارد و متأسفانه با کمبود مهندس نساج مواجهیم. حدود یک ماه پیش به‌قدری کمبود داشتیم که فراخوان دادیم. از کل فراخوانی که داشتیم حدود 10 نفر فراخوان ما را پاسخ دادند.

بورسیه دانشجویان توسط صاحبان صنعت فرش ماشینی

اکنون طرحی را پیگیری می‌کنیم که دانش‌آموزان علاقه‌مندی که دوست دارند در حوزه فرش ماشینی در دانشگاه آزاد اسلامی تحصیل کنند، توسط صاحبان صنعت فرش ماشینی و حامیان آن بورسیه شوند. با توجه به اینکه دانش‌آموزان باید شهریه بپردازند، با این طرح بدون هیچ هزینه‌ای به دانشگاه آمده و تحصیل می‌کنند. اگر دانش‌آموزان خوب درس بخوانند و علاقه‌مند باشند به‌هیچ عنوان نگرانی بابت کار نخواهند داشت.

اگر هرکدام از 850 کارخانه فرش ماشینی و صنایع وابسته فقط یک نیرو هم بخواهد، حداقل 850 مهندس نساجی می‌خواهیم که اکنون بیش از 200 نفر در منطقه آران و بیدگل نیاز داریم. خیلی از کارگران و فارغ‌التحصیلان از رشته‌های دیگر در حوزه نساجی کار می‌کنند که اتفاقاً در این حوزه تخصصی هم ندارند. علاوه‌بر این در بعضی از بخش‌های صنعت فرش ماشینی و نساجی مانند ریسندگی‌ها نیاز بیشتری به مهندس نساج نیاز داریم. در کارخانه‌های ریسندگی حتی سرشیفت‌های ما باید مهندس نساج باشند؛ چراکه خط تولید را باید در اختیار آنان قرار داد. در خط تولید 50 نیرو مشغول به کار هستند، شیفت صبح، عصر و شب دارد و حتماً در هر شیفت مهندس نساج نیاز است. همچنین مدیر تولید، مدیر داخلی کارخانه و ... باید مهندس نساج باشند.

در برخی از کارخانه‌های نساجی بالای 10 مهندس نساج مشغول به کار هستند و همچنان هم نیاز وجود دارد. فقط نکته‌ای که وجود دارد این است که در کاشان و آران و بیدگل از قدیم ذهنیت منفی روی رشته مهندسی نساجی به وجود آمده است و دلیل آن هم ورشکسته‌شدن دو کارخانه بزرگ نساجی کاشان و ریسندگی و بافندگی است. اعتقاد داریم اگر مهندسان نساج در آنجا مدیر بودند، این اتفاق رخ نمی‌داد. صنعت فرش ماشینی صنعت بسیار پویایی است و جزء معدود صنعت‌هایی هستیم که آخرین تکنولوژی را در منطقه کاشان داریم.

سالی 100 تا 200 مهندس نساجی فقط در کاشان نیاز داریم

اکنون در بسیاری از کارخانه‌های فرش ماشینی و ریسندگی و بافندگی متخصصان رشته‌های دیگر مشغول به کار هستند. به‌طور مثال رشته‌های کامپیوتر خدمت می‌کنند که در این حوزه تخصصی هم ندارند؛ ولی به دلیل کمبودی که وجود دارد و فقط برای انجام کار جذب شده‌اند؛ بنابراین به دوستانی که علاقه‌مند و جویای کار هستند و می‌خواهند برای آینده خود تلاش کنند، به‌ویژه دانش‌آموزانی که می‌خواهند انتخاب رشته کنند، این نوید را می‌دهم که اصلاً نگران بازار کار نساجی در کاشان نباشند. این را به ضرس قاطع می‌گویم؛ چراکه اکنون بین تمام دانشگاه‌های ایران در کل، چهار یا پنج دانشگاه داریم که سالی 100 مهندس نساجی تحویل می‌دهند. فقط در کاشان ما بیشتر از سالی 100 تا 200 مهندس نساجی نیاز داریم؛ بنابراین به‌نظرم اصلاً جای نگرانی برای دوستانی که علاقه‌مند به کار هستند، وجود ندارد.

برگزاری نشست‌های تخصصی در حوزه ماشین‌سازی و قطعه‌سازی در سال جهش تولید

آنا: سرای نوآوری دقیقاً چه خدماتی ارائه می‌کند؟

دیاری: هدف‌گذاری کرده‌ایم تا در سالی که توسط مقام معظم رهبری به نام جهش تولید نامگذاری شده است، سرای نوآوری فرش ماشینی یک‌سری خدمات ویژه را به صنعت فرش ماشینی و کارآفرینان ارائه کند. قصد داریم نشست‌های تخصصی در حوزه ماشین‌سازی و قطعه‌سازی برگزار کنیم و این هفته نخستین نشست را برگزار کردیم. ماشین‌سازان و قطعه‌سازان را دعوت می‌کنیم تا در راستای وابستگی ما به خارج از کشور هر قطعه‌ای را که می‌توانند بسازند و کمک کنیم در حد توانی که داریم، آنها را به صنعت وصل کنیم و کارشان را توسعه دهیم.

سرای نوآوری فرش ماشینی یک مرکز رشد دارد. یعنی این سرا در زیرمجموعه خودش مرکز تحقیقات فرش ماشینی را دارد، مرکز رشد را دارد، همچنین شتاب‌دهنده فرش ماشینی و یک‌سری زیرمجموعه‌های دیگر را دارد که همه آنها در راستای ایجاد کارآفرینی از طریق کارهای دانش‌بنیان کار می‌کنند.

فراخوان جذب ایده

حدود یک ماه پیش فراخوان جذب ایده داده‌ایم که باز هم از هرکسی در حوزه فرش ماشینی اعم از اینکه دانش‌آموز، کارگر، شغل آزاد، استاد دانشگاه، دانشجو یا حتی بیکار باشد، دعوت می‌کنیم اگر ایده‌ای در حوزه صنعت فرش ماشینی دارند، ارائه کنند. فراخوان جذب ایده، علاقه‌مندان حتماً با مراجعه به سایت دانشگاه آزاد اسلامی واحد کاشان به بخش سرای نوآوری فرش ماشینی وارد شوند، در آنجا فرم‌ها را آپلود کرده‌ایم و می‌توانند با ما ارتباط بگیرند، نهایت تلاش خود را می‌کنیم که به همه علاقه‌مندان کمک کنیم.

به‌دنبال کارآفرینی برای علاقه‌مندان هستیم

تفاوتی که با مراکز رشد و پارک‌های علم و فناوری دیگر داریم، این است که سعی می‌کنیم به جای اینکه وام و تسهیلات بدهیم که البته آن را هم تا حدودی انجام خواهیم داد؛ بیشتر دنبال این هستیم که علاقه‌مندان را به صنعت وصل کنیم تا خودشان کارآفرینی کنند.

انتهای پیام/4103/4062/

منبع: آنا

کلیدواژه: کارآفرینی دانشگاه آزاد اسلامی واحد کاشان صنعت فرش ماشینی کاشان و آران و بیدگل مهندس نساجی دانشگاه آزاد اسلامی واحد کاشان صادرات فرش ماشینی ایران صنعت فرش ماشینی ایران حوزه صنعت فرش ماشینی کاشان و آران و بیدگل فرش ماشینی دانشگاه منطقه کاشان و آران بزرگ ترین مرکز فرش ماشینی کار هستند مهندس نساجی علاقه مندان مهندس نساج نیاز داریم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ana.press دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۵۷۹۱۴۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

واگذاری دیپلماسی علمی محور مقاومت به دانشگاه شاهد

رییس دانشگاه شاهد برنامه‌ها و اقدامات دو ساله این دانشگاه را تشریح کرد. - اخبار سیاسی -

به گزارش خبرنگار گروه دانشگاه خبرگزاری تسنیم، احمد چلداوی رئیس دانشگاه شاهد صبح امروز در نشست خبری  با اشاره به تاریخچه تاسیس این دانشگاه گفت: دانشگاه شاهد در سال 1369 با دستور امام خمینی(ره) تاسیس و در ابتدا در چند رشته محدود فعالیت خود را آغاز کرد. دانشکده‌های این دانشگاه در گذشته در سطح شهر تهران پراکنده بود که در حال حاضر تجمیع و در مجاورت مرقد مطهر امام مستقر شدند.

وی افزود: این دانشگاه هم‌اکنون 10 دانشکده دارد که 4 دانشکده در حوزه پزشکی و 6 دانشکده در حوزه‌های هنر، علوم انسانی، علوم پایه، کشاورزی، فنی-مهندسی و ... فعالیت می‌کنند.

چلداوی خاطرنشان کرد: این دانشگاه هم‌اکنون 38 رشته کارشناسی، 40 رشته دکتری و 2 رشته دکتری عمومی در پزشکی و دندانپزشکی و  6 هزار دانشجو دارد.

وی با اشاره به حضور 2 ساله خود در جایگاه ریاست این دانشگاه به اقدامات این دوره اشاره کرد و گفت: اقدامات مهمی در این 2 سال انجام شده است. برای مثال بودجه پژوهشی دانشگاه 10 برابر شده است هر چند پژوهش در اغلب دانشگاه‌ها مظلوم است انا سعی کردیم پژوهانه استادان را هم  10 برابر کنیم. همچنین آزمایشگاهی با هزینه 5 میلیارد راه‌اندازی شده است که دانشگاهیان می‌توانند از ابرکامپیوتر این آزمایشگاه استفاده کنند.

رئیس دانشگاه شاهد با اشاره به اینکه  فرآیندهای مالی گرنت تسریع شده است، افزود: 20 میلیون کمک هزینه خرید لپ تاپ به استادان اعطا کردیم. قراردادهای ارتباط صنعت در 2 سال، 17 برابر شده و مبلغ آن‌ها هم 14 برابر شده و از نظر پژوهشی رشد 2 برابری رخ داده است.

چلداوی از راه اندازی  هزار متر مربع مرکز نوآوری در این دانشگاه خبر داد.

وی با اشاره به اقدامات فرهنگی یادآور شد: در زمینه فرهنگی دوره‌های مختلفی برای دانشجویان، اساتید و کارکنان برگزار کردیم. برای مثال اردوهای راهیان نور و مشهد مقدس برگزار شده است.

چلداوی گفت: تحولاتی که در حوزه فرهنگی داشتیم در 2 شاخص فرهنگی بوده است که شامل سرانه فرهنگی و بودجه فرهنگی می‌شود و از این نظر رتبه اول دانشگاه‌های گروه ب وزارت علوم را کسب کردیم.

وی با یاداوری اینکه پذیرش دانشجو در این دانشگاه به صورت غیرمتمرکز است، افزود: 4 برابر ظرفیت دانشگاه‌ برای مصاحبه به ما معرفی شده  و دو مرحله مصاحبه در این دانشگاه انجام می‌شود. ولایتمداری از مهم‌ترین فاکتورهای مصاحبه است. دانشگاه شاهد ملجأ و ماوای خانواده‌های ارزشی است که تمایل دارند فرزندانشان در دانشگاهی با سطح علمی خوب و محیط ارزشی پرورش داده شوند و در این سال‌ها فقط پذیرای دخترانی بوده‌ایم که به انتخاب خودشان حجاب برتر را انتخاب کردند.

وی از حضور 344 عضو هیات علمی در دانشگاه شاهد خبر داد و تصریح کرد: هم اکنون سرانه متوسط مقالات بین المللی دانشگاه شاهد 1.5 مقاله به ازای هر استاد است.

وی با اشاره به اینکه پیش از این دوره دانشگاه شاهد خوابگاه متاهلی نداشت، تاکید کرد: در این زمینه برنامه‌ریزی کرده و مراحل نقشه‌برداری خوابگاه متاهلی در محوطه این دانشگاه در حال انجام است.

وی با اشاره به فضای سیاسی حاکم بر دانشگاه گفت: دانشگاه شاهد دانشگاهی سیاست‌زده نیست اما منفعل هم نیست. اینکه دانشجویان دانشگاه شاهد در اغتشاشات شرکت نکردند به معنی انفعال نیست بلکه حاکی از رشد عقلی و معرفتی دانشجویان و تحلیل درست آنهاست.

رییس دانشگاه شاهد با بیان اینکه تا پیش از این دوره دانشگاه شاهد هیچ فعالیتی در سطح بین‌المللی نداشت از واگذاری دیپلماسی علمی جبهه مقاومت به این دانشگاه خبر داد و گفت: هم‌اکنون 60 دانشجوی بین‌المللی داریم که از افعانستان، نیجریه و پاکستان در حال تحصیل هستند. همه این دانشجویان از سوی بنیاد شهید بورسیه شدند و هزینه‌های آنها نیز به دانشگاه پرداخت شده است.

وی با اشاره به بورسیه دانشجویان کشورهایی نظیر پاکستان و عراق از سوی آمریکا به نقش مهم ایران به عنوان کشور اصلی محور مقاومت اشاره کرد و گفت: سال آینده از 12 کشور شامل استرالیا، پاکستان، سوریه، عراق و افغانستان دانشجو خواهیم داشت که 200 نفر خواهند شد. رویکرد دانشگاه شاهد در حوزه بین‌الملل درآمدزایی نیست بلکه هدف ما تربیت نیرویی با تفکر اسلامی و پرورش یافته برای کمک به جبهه مقاومت و امام زمان است. 

چلداوی یادآور شد: قصد داریم 20 هزار متر فضای آموزشی برای رشته پزشکی‌ در پردیس مرکزی دانشگاه اختصاص دهیم. همچنین دانشکده کشاورزی از محل فعلی جا به جا خواهد شد و در زمین‌های کشاورزی ساختمانی برای این دانشکده ساخته می‌شود. ساختمان فعلی دانشکده کشاورزی به دانشکده حکمرانی اختصاص داده خواهد شد.

رئیس دانشگاه شاهد خاطرنشان کرد: افزایش بودجه دانشگاه شاهد سال گذشته 25 درصد بود و امسال حدود 30 درصد افزایش یافته است. با توجه به افزایش 20 درصدی حقوق اساتید، این افزایش باید بیشتر صرف حقوق و دستمزد کارکنان می شود.

حیدری رییس دانشکده پزشکی این دانشگاه نیز با اشاره به اقدامات صورت گرفته در حوزه پزشکی این دانشگاه گفت: در 2 سال گذشته  شاهد توجه و سرمایه گذاری بر مقوله پزشکی و توسعه و بهبود فعالیتهای رشته‌های پزشکی دانشگاه شاهد هستیم.

وی از تجهیز آزمایشگاههای جامع مربوط به دانشکده پزشکی و تعمیرات اساسی ساختمان های پرستاری و دندانپزشکی این دانشگاه خبر داد و گفت: در طی این دو سال روح تازه ای به حوزه علوم پزشکی دانشگاه شاهد دمیده شده و طب ایرانی، پرستاری در این دانشگاه رشد کرده است.

وی از تدوین برنامه 5 ساله دانشکده پزشکی دانشگاه شاهد خبر داد و از حضور بهتر و توجه بیشتر به دانشجویان و فارغ التحصیلان رشته پزشکی دانشگاه شاهد در این دو سال  ابراز رضایت کرد.

عباسی، معاون دانشجویی دانشگاه شاهد نیز از رشد 120 درصدی  خدمات و فعالیت های دانشجویی این دانشگاه نظیر مرکز مشاوره خبر داد‌.

یکی از مسئولان این دانشگاه نیز با اشاره به فعالیت های گروه جهادی پزشکی شهید سلیمانی این دانشگاه این گروه را برترین گروه جهادی و موکب فرهنگی، پزشکی دانشگاه در سال  1402 دانست و گفت: موکب فرهنگی اجتماعی شهید سلیمانی در راهیپایی اربعین و در عوارضی قم خدمات مختلفی را به  زوار ارائه می دهد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • کلاس های چهره به چهره صاحبان صنایع با دانشجویان برگزار می شود
  • واگذاری دیپلماسی علمی محور مقاومت به دانشگاه شاهد
  • رشد ۱۷ درصدی قراردادهای ارتباط با صنعت دانشگاه شاهد در ۲ سال
  • برگزاری رویداد فن‌آب برای صرفه‌جویی مصرف آب در صنایع نساجی
  • پیگیری راه‌اندازی مقطع ارشد در دانشگاه فرهنگیان خوزستان
  • رشد ۱۸ درصدی صنعت نساجی در دولت سیزدهم
  • مرز خسروی فعال‌تر می‌شود
  • تاکید بر بهره گیری از توان نخبگان دانشگاهی در حل مشکلات استان کرمانشاه
  • برگزاری نخستین رویداد استارت‌آپی سال در صنعت نساجی اصفهان
  • افتتاح سرای دانشجویی دخترانه با ظرفیت ۲۵۰ دانشجو