Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/خوزستان رئیس بیمارستان سینا شهرستان کارون گفت: بیمارانی که در ICU بستری می‌شوند با وجود اینکه با فشار بالا اکسیژن دریافت می‌کنند اما باز هم احساس خفگی دارند و این زجر تنفسی بسیار عذاب‌آور است؛ این وضعیت در روحیه من، متخصصان و دیگر پرسنل تاثیرگذار بوده است.

دکتر یوسف خلیل‌پور اظهار کرد: در هفته‌های اخیر از نظر تعداد بیماران، فشار زیادی بر ما وارد شد و شوک‌های وحشتناک مختلفی، دانشگاه علوم پزشکی اهواز را درگیر کرد اما خوشبختانه در روزهای اخیر تعداد بیماران مبتلا به کرونا کاهش یافته و این وضعیت، نوید افت شیوع بیماری را می‌دهد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

امیدواریم این روند ادامه یابد و به آرامش نسبی برسیم.

به گزارش ایسنا، وی افزود: هر چه تعداد موارد بستری افزایش یابد، تعداد موارد فوتی نیز بالا می‌رود. تا ۱۰ - ۱۲ روز پیش جای سوزن انداختن در بخش‌های بیمارستان سینا نبود اما در روزهای اخیر تعداد بیماران کاهش یافته و در بخش‌های عادی تخت‌های خالی داریم. البته تخت ICU خالی نداریم اما حال بیماران بستری در ICU نسبتا بهتر است.

خلیل‌پور گفت: از طرفی نیز تجربه ما در خصوص بیماری کووید - ۱۹ بیشتر شده است؛ توانستیم بیماران را بهتر به سمت جلو ببریم و درصد بهبودی به صورت قابل ملاحظه افزایش یافت.

وی بیان کرد: اعمال محدودیت‌ها می‌توانست در کاهش شیوع بیماری و تعداد بیماران بسیار تاثیرگذار باشد اما اعمال محدودیت‌ها به فاکتورهای مختلفی بستگی دارد. مردم در معیشت دچار مشکل شده بودند. میزان تاثیر اعمال محدودیت‌ها در شیوع کرونا و فشاری که بر بیمارستان‌ها وارد شده، باید بررسی شود و این موضوع، یک کار پژوهشی است اما تجربه ثابت کرده که اعمال محدودیت‌ها تا حدودی از شدت شیوع جلوگیری می‌کند.

رئیس بیمارستان سینا شهرستان کارون گفت: اما با رفع محدودیت‌ها، توان استان خوزستان سنجیده شد. در این مدت، مسئولین دانشگاه علوم پزشکی اهواز تحت فشار بودند و در مقطعی حتی تصمیم گرفتند بیمارستان‌های بزرگ را هم برای بیماران مبتلا به کرونا در نظر بگیرند.

خلیل‌پور بیان کرد: چیزی که بیشتر ما را تحت فشار قرار می‌داد، زجر تنفسی بیماران مبتلا به کرونا بود. بیمارانی که در ICU بستری می‌شوند با وجود اینکه با فشار بالا اکسیژن دریافت می‌کنند اما باز هم احساس خفگی دارند و این زجر تنفسی بسیار عذاب‌آور است؛ این وضعیت در روحیه من، متخصصان و دیگر پرسنل تاثیرگذار بوده است.

وی افزود: سه پزشک متخصص بیهوشی بیمارستان سینا به کرونا مبتلا شدند اما به دلیل کمبودها و احساس مسئولیت این پزشکان، پس از یک هفته تا ۱۰ روز استراحت، مجددا در بخش ویژه بیماران کرونا مستقر شده‌اند. در حال حاضر تقریبا همه متخصصان ICU بیمارستان  سینا به کرونا مبتلا شده‌اند.

رئیس بیمارستان سینا شهرستان کارون بیان کرد: ۹۰ نفر از پرسنل بیمارستان سینا به کرونا مبتلا شده‌اند اما در میان پرسنل، فوتی نداشته‌ایم. البته بیماری تعدادی شدید شد که با مراقبت‌های انجام‌شده، بهبود یافتند.

خلیل‌پور عنوان کرد: ابتدای شیوع کرونا در بسیاری از امکانات نواقصی داشتیم؛ با پیگیری‌های رئیس دانشگاه علوم پزشکی اهواز، دستگاه اکسیژن‌ساز تامین شده و در چند روز آینده دستگاه سی تی اسکن نیز تامین می‌شود. باید به گونه‌ای آماده شویم که در صورت آغاز پیک دوم بیماری یا در فصل شیوع آنفلوآنزا، بحران‌ها را پشت سر بگذاریم.

وی تصریح کرد: حداقل یک سال دیگر و شاید تا دو سال درگیر کرونا خواهیم بود؛ همچنان داریم به کمک‌های دارویی جدیدی دست پیدا می‌کنیم تا شدت بیماری را کاهش دهیم و در روند بهبودی بیماران بیشتر کمک کنیم اما امکان دارد شرایط در آینده حتی بدتر از این شود.

رئیس بیمارستان سینا شهرستان کارون در خصوص احتمال ساخته شدن واکسن کرونا نیز گفت: تولید واکسن و استفاده از آن، پروسه‌ای است که باید مراحل استاندارد آن طی شود و این پروسه به گونه‌ای است که نباید انتظار داشته باشیم به این زودی انجام شود.

وی عنوان کرد: با خودداری از رفت و آمدهای بی‌مورد و استفاده از ماسک ساده، می‌توانیم تاثیر زیادی در کاهش شیوع بیماری داشته باشیم و برای کادر درمان، فرصتی برای ارائه خدمات به بیماران فراهم کنیم.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اجتماعی کروناویروس من ماسک میزنم اعمال محدودیت ها تعداد بیماران زجر تنفسی خلیل پور

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۵۷۹۲۵۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ساخت دستگاهی که میزان اکسیژن بیمارستان‌ها را مدیریت می‌کند

به گزارش خبرنگار علم و فناوری آنا، یکی از امکانات حیاتی و بنیادین هر بیمارستان برای حفظ جان و کمک به روند بهبود بیماران گاز اکسیژن است. پایش مداوم کیفیت این گاز در مراکز درمانی و بیمارستان‌ها نیز از اهمیت زیادی برخوردار است.

خلوص و فشار از مهمترین پارامتر‌های اکسیژن در مراکز درمانی‌اند که باید تحت نظارت باشند. در همین راستا محققان یک شرکت دانش بنیان موفق به ساخت دستگاهی شدند که میزان اکسیژن محیط را اندازه گیری می کند.

این دستگاه یک سیستم کنترل، نظارت، مدیریت و آنالایزر اکسیژن است و به منظور توزیع گاز اکسیژن سالم و بدون افت پارامتر‌ها در بیمارستان و مراکز درمانی تولید شده است.

نمونه‌های مشابه داخلی و خارجی این دستگاه، هرکدام یک شاخص و پارامتر را مدیریت یا کنترل می‌کنند. به عنوان مثال یک دستگاه، خلوص و دستگاه دیگر فشار را مدیریت می‌کند. دستگاه تولیدی این شرکت علاوه بر اندازه‌گیری مصرف( فلو) گاز اکسیژن، میزان خلوص و فشار اکسیژن را نیز نظارت و مدیریت می‌کند.

کیفیت، صحت، دقت و اندازه‌گیری این محصول نسبت به نمونه‌های مشابه داخلی و خارجی بالاتر است و بنابر نیازسنجی تیمی مجرب از بیمارستان‌ها و مراکز درمانی ساخته شده است.

 

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • فیلم/آماده باش پرسنل درمان در بیمارستان المحاویل در بابل
  • (ویدئو) استفاده از سگ‌ها برای روحیه دادن به بیماران بخش مراقبت‌های ویژه
  • واژگونی خودرو در شرق سبزوار پنج مصدوم داشت
  • پلمب یک واحد تزریقاتی متخلف در زنجان
  • درمان رایگان بیماران بی بضاعت به همت پزشک فارسی + فیلم
  • یک واحد تزریقاتی متخلف در زنجان پلمب شد
  • ساخت دستگاهی که میزان اکسیژن بیمارستان‌ها را مدیریت می‌کند
  • درمان رایگان بیماران بی بضاعت توسط پزشک خیر اندیش
  • برای درمان بواسیر باید به چه موضوعاتی توجه کرد؟
  • همه چیز در مورد کرم زینک اکساید