Web Analytics Made Easy - Statcounter

روزنامه نیویورک تایمز گزارش داد سازمان جهانی بهداشت روز پنجشنبه به صورت رسمی تایید کرد که قطرات حاوی ویروس کرونا می‌توانند در فضاهای سرپوشیده از طریق هوا نیز منتقل شوند و کسانی که مدت طولانی در چنین فضاهایی بدون تهویه کافی حضور داشته باشند، ممکن است در خطر آلوده شدن به این ویروس قرار گیرند.

این سازمان همچنین با صراحت تایید کرد افرادی که هیچ یک از علایم کرونا را ندارند نیز می‌توانند ناقل این ویروس به افراد دیگر باشند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بیش از 200 نفر از دانشمندان که پیشتر در نامه‌ای خواستار تایید احتمال انتقال کرونا از طریق هوا توسط سازمان جهانی بهداشت شده بودند، تایید امروز این سازمان را اذعان «با تاخیر» دانسته‌اند.

اکنون سازمان جهانی بهداشت بر این باور است که ممکن است علت شیوع کووید19 در برخی اماکن مثل رستوران‌ها یا عبادت‌گاه‌ها که افراد در آن صحبت می‌کنند یا آواز می‌خوانند، همین امکان انتقال آن از طریق ذرات هواپخش باشد.

با این وجود، این سازمان همچنان ذرات و قطرات درشتی را که از طریق سرفه یا عطسه پراکنده شده و از راه تنفس وارد بدن می‌شوند و تماس با افراد آلوده را به عنوان عامل عمده انتقال ویروس کرونا می‌داند.

سازمان جهانی بهداشت در توصیه‌های به‌روز شده خود بر خودداری از تماس با افراد آلوده، شستن دست‌ها، پرهیز از حضور در اماکن شلوغ، مکان‌هایی مستلزم تماس نزدیک یا فضاهای بسته و فاقد تهویه کافی تاکید می‌کند.

به گزارش ایرنا، دانشمندان سراسر جهان با هدف توجه بیشتر به تدابیر پیشگیرانه، این هفته با اعلام فراخوانی خواستار تایید انتشار ویروس کرونا از طریق هوا توسط سازمان جهانی بهداشت و سایر متخصصان شدند. این فراخوان با امضای ۲۳۰ دانشمند از ۳۲ کشور جهان مطرح شده است.

دانشمندان در این فراخوان نوشتند: «ما نگران این هستیم که عدم توجه به خطر انتقال کووید ۱۹ از طریق هوا و فقدان توصیه‌های مناسب برای اتخاذ تدابیر پیشگیرانه، پیامدهای غیرقابل جبرانی داشته باشد. ممکن است مردم تصور کنند با رعایت توصیه‌های فعلی، کاملا از خود محافظت می‌کنند اما در واقع برای جلوگیری از انتقال ویروس از طریق هوا لازم است تدابیر مضاعفی اتخاذ شود.»

برچسب‌ها ویروس کرونا سازمان جهانی بهداشت پروندهٔ خبری هراس جهانی از ویروس کرونا

منبع: ایرنا

کلیدواژه: ویروس کرونا سازمان جهانی بهداشت ویروس کرونا سازمان جهانی بهداشت سازمان جهانی بهداشت ویروس کرونا طریق هوا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۵۷۹۲۶۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

وضعیت استخدام پرستاران دوران کرونا

به گزارش خبرگزاری مهر، عباس عبادی گفت: در شرایط کنونی، ۲۰۹ هزار کادر درمان اعم از پرستار، اتاق عمل، هوشبری، بهیار و کمک پرستار در مراکز درمانی وزارت بهداشت، بخش خصوصی، تأمین اجتماعی و نیروهای مسلح مشغول خدمت هستند.

وی افزود: ۲۱ هزار نفر از پرستاران که بخش عمده آنها در دوران کرونا نیروهای طرحی بودند، استخدام شده اند و در حال حاضر جذب پرستاران در مراکز درمانی در اولویت وزارت بهداشت بوده و تعداد محدودی از همکاران ما در مناطقی که مجوز استخدام در آنها وجود ندارد، برای جذب باقی مانده‌اند.

معاون پرستاری وزارت بهداشت همچنین از تدوین لایحه مادی و معنوی پرستاران خبر داد و گفت: این لایحه دارای ۳۱ ماده است که یک ماده آن به جذب پرستارانی که بحران‌هایی مانند کرونا و…، در خدمت نظام سلامت هستند، اختصاص دارد و امیدواریم با تصویب آن در مجلس بتوان اقدامات موثرتری برای این قشر زحمتکش برداریم.

عبادی با بیان اینکه کمبود نیروی پرستاری یک چالش عمومی جهانی است و کشور ما نیز از این موضوع مستثنی نیست، افزود: با افزایش پذیرش دانشجویان پرستاری در دانشگاه‌ها و تسهیلاتی که برای استخدام و تبدیل وضعیت آنها در حال انجام است، چنانچه قانونگذار از این بابت به نظام سلامت کمک کند، امیدوار خواهیم بود تا چند سال آتی مشکل کمبود پرستار در کشور کاهش یابد.

کد خبر 6088263 حبیب احسنی پور

دیگر خبرها

  • حذف انتقال محلی مالاریا در خوزستان در ۱۰ سال اخیر
  • جذب و به کارگیری پرستاران دوران کرونا
  • وضعیت استخدام پرستاران دوران کرونا
  • طولانی‌ترین عفونت کرونا که ۶۱۳ روز طول کشید، بیش از ۵۰ جهش ایجاد کرد
  • یک همه‌گیری دیگر در راه است!
  • سامانه خودنویس منطبق بر قانون تجارت الکترونیک است
  • سامانه خودنویس منطبق بر قانون تجارت الکترونیک است
  • محدودیت تردد در دانشگاه صنعتی شریف اعلام شد
  • هشدار سازمان بهداشت جهانی در مورد اپیدمی جدید/ آیا ویروس جدید جای نگرانی دارد؟
  • تمدید مهلت رای گیری «قهرمان ایران»