Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/خراسان رضوی فرماندار نیشابور گفت: پنجشنبه ۱۹ تیر ماه رکورد فوت بیماران مبتلا به کرونا طی مدت ۴ ماه گذشته در شهرستان نیشابور شکسته شد، اگر چه پیک تلفات این بیماران در روز سه نفر بود اما به دو برابر افزایش یافت.

علیرضا قامتی در گفت‌وگو با ایسنا عنوان کرد: از قبل یک بخش بیمارستان ۲۲ بهمن نیشابور برای بستری بیماران کرونایی اختصاص یافته بود اما ظرفیت این بخش از شب گذشته تکمیل شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه بیمارستان ۲۲ بهمن دارای چهار بخش است و امکان افزایش ظرفیت بخش بستری بیماران مبتلا به کرونا وجود دارد، اظهار کرد: به علت افزایش بیماران مبتلا به کرونا بلافاصله بر اساس تصمیمات اتخاذ شده ۲۰ تخت دیگر به تخت‌های بخش این بیماران بستری اضافه شد.

فرماندار نیشابور تصریح کرد: چون روز پنجشنبه تعداد بیماران بستری افزایش یافت به همین دلیل بخش قلب و دیالیز بیمارستان ۲۲ بهمن به بیمارستان حکیم انتقال یافتند.

وی ادامه داد: اگر چه تا ۱۸۰ تخت ظرفیت ایجاد شده اما پنجشنبه در بدترین شرایط به ۱۳۰ بیمار بستری رسیدیم، چنانچه آمار بیماران مبتلا به کرونا به همین سرعت افزایش یابد دچار مشکل خواهیم شد.

قامتی بیان کرد: معمولاً در هر بیمارستان ۹۶ تختخوابی ۸ تخت آی.سی.یو(ICU) وجود دارد، اما اکنون ۸۶ نفر بیمار حاد داریم که از این تعداد ۲۵ نفر نیاز به اتاق آی.سی.یو دارند و باید خدمات ویژه دریافت کنند، اگر وضعیت همین‌گونه باشد با کمبود تخت آی.سی.یو، تجهیزات تخصصی و کمبود کادر درمانی مواجه می‌شویم.

وی مطرح کرد: روز پنجشنبه تعداد فوتی‌های مبتلایان به کرونا طی مدت ۴ ماه گذشته افزایش چشمگیری داشت و رکورد زد، با وجود اینکه پیک تلفات سه نفر بود اما ۱۹ تیر ماه فوت افراد مشکوک به کرونا به دو برابر افزایش یافت.

وضعیت دو سوم مراجعه‌کنندگان حاد است

فرماندار نیشابور افزود: اگر شهروندان نکات بهداشتی را رعایت نکنند شاهد افزایش ضریب اشغال تخت‌ها و محدودسازی آن‌ها می‌شویم، متأسفانه بیمارانی که اکنون به بیمارستان مراجعه می‌کنند وضعیت‎شان حادتر از قبل است.

وی اظهار کرد: اگر در مراجعات قبلی تا یک‌ چهارم جمعیت وضعیت حاد را پیدا می‌کردند ولی اکنون تقریباً دو سوم جمعیت وضعیت حاد دارند، زیرا این افراد نیاز به بستری و تجهیزات تخصصی دارند و این امر محدودیت‌هایی برای ما ایجاد می‌کند.

قامتی گفت: اگر هم امکان افزایش تخت را داشته باشیم، برای خدمات به بیماران حاد و تأمین دستگاه ونتیلاتور با مشکلات و کمبودهایی مواجه هستیم، بنابراین از شهروندان درخواست داریم وضعیت اجتماعی را مدیریت کرده و از ماسک استفاده کنند.

وی از شهروندان خواست؛ در حد امکان کمک کنند و از خانه بیرون نیایند، زیرا تعدادی از پرستاران مبتلا به کرونا شده‌اند و در اداره خدمات به بیماران دچار محدودیت می‌شویم.

فرماندار نیشابور اظهار کرد: اگرچه رویکرد نظام جمهوری اسلامی و دولت این است که اشتغال و معیشت مردم را همراهی کند و در همین راستا تأکید شده هر کدام از مجموعه‌ها پروتکل‌های بهداشتی و فاصله‌گذاری اجتماعی را رعایت کردند؛ هیچ محدودیتی برای آن‌ها ایجاد نشود اما متأسفانه افرادی به وعده‌ خود برای رعایت پروتکل‌های بهداشتی عمل نکردند.

وی با بیان اینکه همه در برابر جان مردم مسئول هستند و باید همراهی داشته باشند، مطرح کرد: مجدد تأکید شد اگر مراکزی که در محیط کار و شغل خود بنا به وعده داده شده فاصله‌گذاری اجتماعی را رعایت نکنند از قوه قهریه استفاده کرده و محل کارشان پلمب می‌شود.

تعداد انگشت شماری از دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی نیشابور به کرونا مبتلا شدند

قامتی افزود: بر اساس ارزیابی‌های صورت گرفته از سه روز قبل تا کنون حدود ۵۰ درصد مردم نیشابور از ماسک استفاده می‌کنند که آنها هم محیط‌های اداری و تجمعی هستند و میان جمعیت عادی این میزان بسیار کاهش پیدا می‌کند.

وی اظهار کرد: اکنون در بیمارستان نیشابور بیمارانی از شهرستان فیروزه و زبرخان نیز پذیرش داریم، دو بیمارستان دیگر شهرستان در آماده‌باش کامل هستند، اگر چه تلاش می‌شود خدمات متوقف نشود اما حجم افراد مراجعه کننده به شدت رو به افزایش است.

فرماندار نیشابور افزود: با توجه به اینکه اکنون بالغ‌بر ۲۰۰۰ نفر قرنطینه خانگی هستند از همان ابتدا با نگاه مدیریت بحران وارد شدیم و برای قرنطینه خانگی در منازل فرهنگ‌سازی صورت گرفت و اکنون مشکلی نداریم.

وی بیان کرد: از دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی بسیار محدود و انگشت‌شمار به بیماری کرونا مبتلا شدند و در خود محدوده خوابگاه دانشجویی قرنطینه ایجاد شده و اوضاع مدیریت شده و مورد حادی نداشتیم.

تولید روزانه ۱۰ هزار ماسک

قامتی اظهار کرد: مردم نگران ماسک در شهرستان نیشابور نباشند، زیرا در زمینه تولید ماسک به مرحله صنعتی رسیده‌ایم و در حال تولید ماسک N۹۵ هستیم، در مرحله اول ۶۰۰ هزار ماسک تولید و توزیع شد و میانگین روزانه ۱۰ هزار ماسک N۹۵ تولید می‌شود، البته نیاز بیمارستان ۵۰۰ ماسک است که خودمان تولید می‌کنیم.

وی تصریح کرد: قیمت‌ ماسک تولیدی یک‌ سوم قیمت بازار است که تولید و عرضه می‌شود، ماسک‌های چند لایه نیز به اندازه نیاز شهروندان تولید می‌شود و حتی برای صادرات هم توافقاتی داشتیم.

وی خطاب به افرادی که بخواهند در این ایام سوء استفاده کرده و اقدام به گران فروشی کنند، گفت: ۱۰ تیم نظارتی تشکیل شده و در حال نظارت به بازار هستند، اگر در وضعیت فعلی افرادی بخواهند اقدام به گران‌فروشی و یا احتکار کنند دادستان و دستگاه قضایی به شدت برخورد خواهند کرد.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: تخت آی سی یو کروناویروس كرونا نيشابور بیماران مبتلا به کرونا فرماندار نیشابور آی سی یو

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۵۷۹۳۶۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افزایش۴۵ درصدی تولید اکسید مولیبدن

حسین محمودی گفت: مجتمع مس شهربابک در زمینه تولید اکسید مولیبدن طی پارسال با افزایش ۴۴/۹ درصدی به تولید ۲ هزار و ۲۶۷ تن رسید و رکورد جدیدی را ثبت کرد.

وی افزود: با تلاش مستمر کارکنان مجتمع مس سرچشمه، علاوه بر ثبت رکورد جدید در زمینه اکسید مولیبدن، کنسانتره تولیدی تغلیظ میدوک با افزایش ۵/۵ درصدی به میزان ۱۶۶ هزار و ۴۳۹ تن رسید و رکورد جدیدی به ثبت رسید. همچنین مجموع کنسانتره تولیدی پارسال در مجتمع مس شهربابک نیز برابر با ۱۹۰ هزار و ۳۶۸ تن است.

 مدیر مجتمع مس شهربابک به ثبت رکوردهای جدید تولیدی در زمینه های سنگ سولفور استخراجی معدن میدوک، سنگ سولفور فراوری شده تغلیظ و نرخ خوراک تغلیظ میدوک نیز اشاره کرد و گفت: سنگ سولفور استخراجی معدن میدوک با ۲/۴ درصد افزایش نسبت به رکورد قبل، به میزان ۸ میلیون و ۹۶۸ هزار و ۳۴۶ تن در سال ۴۰۲ رسید. 

وی تصریح کرد: تولید سنگ سولفور فرآوری شده تغلیظ با ۱/۶ درصد افزایش به ۷ میلیون و ۷۷۴ هزار و ۱۳ تن رسید و نرخ خوراک تغلیظ نیز با ۱/۳درصد افزایش به میزان ۹۳۲ تن در ساعت رسید و رکورد های جدیدی را به ثبت رسانده اند.

 محمودی ثبت رکوردهای تولیدی را مرهون سخت کوشی کارکنان مجتمع مس دانست و ابراز امیدواری کرد: در سال جهش تولید با مشارکت مردم بتوانیم گام های مثبتی در مسیر افزایش تولید و رونق اقتصادی برداریم.

باشگاه خبرنگاران جوان کرمان کرمان

دیگر خبرها

  • فتح قله‌های نفتی/ صادرات نفت ایران رکورد شش سال اخیر را شکست
  • شکسته شدن رکورد 77 بازی بدون شکست ژوزه مورینیو در استمفورد بریج (2014/4/19) / فیلم
  • رکورد یوونتوس به دست شاگردان آلونسو شکسته شد
  • شکسته شدن رکورد بارش ۱۰ ایستگاه‌های هواشناسی درجنوب سیستان وبلوچستان
  • رکورد بارش در سیستان‌وبلوچستان شکسته شد + فیلم
  • افزایش۴۵ درصدی تولید اکسید مولیبدن
  • افزایش نرخ بیکاری در انگلیس به رقمی بی سابقه
  • رژیم صهیونیستی با کمبود نیروی کار مواجه شد
  • رکورد‌هایی که در حمله موشکی ایران به اسرائیل شکسته شد + عکس
  • آمار جدید از ورود خودروهای وارداتی به کشور | وزیر صنعت: مردم برای خرید خودرو خارجی عجله نکنند؛ سرعت تحویل به زودی افزایش می‌یابد