Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز گفت: ۱۸ شهر استان در وضعیت قرمز و نارنجی هستند و به تعبیری ۹۰ درصد جمعیت خوزستان در وضعیت پرخطر به‌سر می‌برند.

به گزارش خبرگزاری فارس از اهواز، سید مهدی علوی معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز در جمع خبرنگاران اظهار کرد: استان خوزستان هفتمین هفته متوالی وضعیت قرمز را سپری می‌کند، به‌طوری‌که از ۲۷ شهرستان، ۱۵ شهر در وضعیت قرمز و سه شهر دیگر وضعیت نارنجی دارند، به تعبیری ۹۰ درصد جمعیت استان در وضعیت پرخطری به سر می‌برند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: استان خوزستان به همراه استان‌های مرزی و جنوبی در وضعیت قرمز است هرچند که طی چند روز اخیر موارد بستری و بیماران سرپایی کاهش یافته اما این احتمال را باید داد که شرایط موقتی باشد.

معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز گفت: کرونا در حال حاضر دارو و واکسنی ندارد و مردم به اخبار جعلی که اعلام می‌کنند به‌ زودی واکسن کرونا در اختیار مردم قرار می‌گیرد اعتنا نکنند.

وی ادامه داد: با اینکه گروهی از مردم پروتکل‌های بهداشتی را رعایت می‌کنند اما عده‌ای از مردم به حساسیت موضوع به دلیل بی‌تفاوتی برخی از مسئولین آگاه نیستند.

سید مهدی علوی تصریح کرد: زندگی بدون معیشت سخت است اما بدون سلامت نیز نمی‌توان معیشتی داشت، امروز استان ما در معرض دشمنی مرگبار قرار دارد اما فضا یک فضای عادی دیده می شود و مردم در بازار و خیابان‌ها خطر را نادیده می‌گیرند.

وی بیان کرد: در زمان هشت سال دفاع مقدس همه مردم پای کار بودند و ادبیات دفاع همه جا دیده می‌شد اما درحال حاضر با شناخت عامل خطر مردم بدون استفاده از ماسک و عدم رعایت فاصله اجتماعی در اماکن حضور پیدا می‌کنند.

علوی گفت: کرونا تابستان را مساعد و مناسب یافته و همان‌طور که مشاهده می‌شود در اکثر استان‌ها حتی در استان‌هایی که وضعیت بهتری داشتند، شیوع گسترده‌ای دارد.

وی افزود: تنها راه پیشگیری از ویروس کرونا رعایت پروتکل های بهداشتی، فاصله‌گذاری اجتماعی، استفاده از ماسک و در خوانده ماندن است که باید به این موارد جدا پایبند بود.

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: خوزستان کرونا وضعیت قرمز وضعیت قرمز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۵۷۹۷۱۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تثبیت مالکیت اراضی کشاورزی خوزستان به ۷۰ درصد رسید

به گزارش خبرنگار مهر، علی دهقانی در جلسه مشترک سازمان ثبت اسناد و املاک کشور و ستاد مستندسازی وزارت نیرو، رونمایی از اسناد مالکیت اراضی بستر رودخانه‌ها و املاک وقفی دولتی که در سالن جلسات هتل بوستان اهواز برگزار شد، اظهار کرد: امنیت یک مقوله آسان و از نیازهای اساسی جامعه است. در ابعاد مختلف، امنیت واحد اهمیت است و یکی از مهم‌ترین ابعاد امنیت، امنیت اموال و دارایی‌های مردم، جامعه و بیت‌المال است.

رئیس کل دادگستری خوزستان بیان کرد: با توجه به اینکه اموال غیرمنقول سهم قابل توجهی در دارایی‌های جامعه و مردم دارد، تأمین امنیت مالکیت مردم و جامعه، به عبارتی صیانت از مالکیت اشخاص اعم از حقیقی، حقوقی، مردم و بیت‌المال یکی از وظایف بسیار مهم حاکمیت است؛ لذا به همین منظور است که سازمان ثبت اسناد و املاک از سازمان‌های وابسته به قوه قضائیه است و کار حاکمیتی برعهده دارد.

وی افزود: اعتبار دادن به معاملات غیررسمی، مالکیت اموال غیرمنقول را به خطر می‌اندازد و این یک تهدید برای مالکیت اموال غیرمنقول است. اگر این اعتبار عادی باشد به مالکیت اموال غیرمنقول تزلزل وارد می‌کند، در همین راستا در عرصه‌های مختلف تثبیت مالکیت صورت گیرد و از تزلزل مالکیت مردم، جامعه و بیت‌المال جلوگیری شود.

رئیس کل دادگستری خوزستان با بیان اینکه اعتبار معاملات غیررسمی به مالکیت اموال غیررسمی نیز آسیب وارد می‌کند، تصریح کرد: با تلاشی که در راستای ترویج معاملات رسمی جامعه در حال صورت گرفتن است، مالکیت اموال منقول تثبیت پیدا می‌کند و در نتیجه مالکیت و دارایی‌های مردم تثبیت می‌شود.

دهقانی ادامه داد: در خوزستان شاهد هستیم که با تلاش‌های صورت گرفته، اختلاف‌ها برطرف شده و امروز در فراهم کردن زمینه تثبیت مالکیت در تمام عرصه‌های، اقدامات بزرگی انجام شده است؛ امروز در خوزستان در مقوله تثبیت مالکیت اراضی کشاورزی متعلق به مردم به ۷۰ درصد رسیده‌ایم که شاید این میزان به اندازه چهار استان باشد.

وی عنوان کرد: همچنین در حوزه صدور اسناد وقفی سالیان سال در خوزستان اختلافات و موانعی وجود داشت که پس از ۱۰۰ سال برای ۶۶ هزار هکتار از اراضی وقفی استان نیز سند صادر شده و تثبیت مالکیت صورت گرفت.

دهقانی با تاکید بر اینکه تالاب‌های بین‌المللی خوزستان سرمایه‌های ملی هستند، گفت: این تالاب‌ها برای اولین بار با مساحت ۳ هزار و ۸۶۰ هکتار تثبیت مالکیت و سند صادر شد؛ در برخی روستاهای استان نیز تثبیت مالکیت صورت گرفته چرا که اعمال حق مالکیت با صدور سند مالکیت است و تا زمانی که مالکیت ثابت و تثبیت نشود، شخص نمی‌تواند اعمال مالکیت نسبت به مایملک خود داشته باشد.

رئیس دادگستری خوزستان بیان کرد: تثبیت مالکیت در حوزه سرمایه گذاری و تولید است، شخصی که در خوزستان سرمایه گذاری می‌کند اگر تثبیت مالکیت داشته باشد و در عرصه‌ای که تولید انجام می‌شود، سند رسمی وجود داشته باشد، قطعاً تقویت تولید در سطح استان را به همراه خواهد داشت لذا باید تلاش کنیم تا تثبیت مالکیت در حوزه تولیدی و صنعتی را به بهترین وجه به منصه ظهور برسانیم.

کد خبر 6086689

دیگر خبرها

  • بیش از 95 درصد مردم چهارمحال و بختیاری به شاخص‌های سلامت دسترسی دارند
  • مدیریت متفاوت در قرمز و آبی‌های اهواز؛ یکی دخالت می‌کند، یکی حمایت!
  • تثبیت مالکیت اراضی کشاورزی خوزستان به ۷۰ درصد رسید
  • کمتر از نیم درصد جمعیت مشمول قانون مالیات بر سوداگری هستند
  • شناسایی ۸۳۱ مکان پرخطر در قم
  • استفاده از پابند الکترونیک در خوزستان ۲۱ درصد افزایش یافت
  • صعود بدون مسابقه سپاهان در جام حذفی؟
  • وضعیت «قرمز» هوا در اهواز
  • جزئیات آلودگی هوا در شهرهای خوزستان
  • آلودگی هوا در ۵ شهر خوزستان