Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش افکارنیوز،

دفتر ریاست جمهوری کره جنوبی امروز اعلام کرد برای آمریکا گفتگو با کره شمالی اهمیت بسزایی دارد، هرچند که تنش‌ها میان دو کشور زیاد باشد و یا پیونگ یانگ اعلام کرده باشد که دیگر نمی‌خواهد به میز مذاکره بازگردد.

اخبار بین الملل-​ دفتر مون جائه این، رئیس‌جمهور کره جنوبی، امروز در بیانیه‌ای اعلام کرد «معاون وزیر خارجه آمریکا بر اهمیت ازسرگیری مذاکرات با کره شمالی تاکید دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

»

استفان بیگن، معاون وزیر امور خارجه آمریکا ، که برای مذاکره سه روزه در سئول به سر می‌برد، احتمال دیدار با مقامات کره شمالی را رد کرد، اما گفت آمریکا از مذاکره استقبال می‌کند. بیگن که فرستاده ارشد آمریکا برای اعمال فشار به کره شمالی است با مشاور امنیت ملی کره جنوبی در این کشور دیدار کرد. او قرار است امروز راهی ژاپن شود.

ترامپ و کیم جونگ اون برای نخستین بار در سال ۲۰۱۸ در سنگاپور با یکدیگر دیدار کردند و امیدواری‌ها را برای توافق بر سر برنامه هسته‌ای کره شمالی افزایش دادند. اما نشست دوم آن‌ها در سال ۲۰۱۹ در ویتنام و بعداً مذاکرات در سطح کاری از هم پاشید. بیگن گفتگو‌ها در سطح کاری را با کره شمالی انجام داده، اما مذاکرات از زمان آخرین دیدار دو طرف در سوئد در ماه اکتبر متوقف شده است.

با این حال، دونالد ترامپ روز سه شنبه در مصاحبه با یکی از رسانه‌های آمریکا گفت برای دیداری دیگر با رهبر کره شمالی آماده است و فکر می‌کند این دیدار ممکن است مفید باشد. اما پیونگ یانگ چند روز پیش اعلام کرد دیگر امیدی به مذاکره به آمریکا ندارد.

تنش‌ها در شبه جزیره کره از زمانی که همسایه شمالی دفتر مشترک ارتباطات دو کره را در مرز منفجر کرد، بالا گرفته است.

 

منبع: افکارنيوز

کلیدواژه: آمریکا کره شمالی کره جنوبی آمریکا پیونگ یانگ کره جنوبی کره شمالی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.afkarnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «افکارنيوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۵۷۹۷۹۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

درخواست کوبا از واشنگتن برای کاهش تحریم‌ها

در آستانه مذاکرات مهاجرتی بین آمریکا و کوبا، دولت هاوانا از واشنگتن خواست تا تحریم‌ها علیه این کشور را کاهش دهد. - اخبار بین الملل -

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری تسنیم، دولت کوبا در آستانه برگزاری مذاکرات مهاجرتی در سطح عالی با مقامات آمریکا، از واشنگتن خواست تا تحریم ها علیه این کشور را کاهش داده و به توجه خاص به موضوع ورود غیرقانونی کوبایی ها به خاک آمریکا پایان دهد.

براساس این گزارش، نشست دوسالانه بین دو کشور که از دوران ریاست جمهوری ترامپ به حالت تعلیق درآمده بود، بار دیگر از سال 2022 و در بحبوحه ثبت رکوردی بی سابقه از ورود غیرقانونی حدود نیم میلیون کوبایی به خاک آمریکا از سال 2021، آغاز شده است.

نشست دوسالانه این مرتبه قرار است امروز در شهر واشنگتن برگزار شود.

برگزاری این نشست در حالی است که کوبا در یک بحران اقتصادی عمیق که به دلیل کمبود کالاهای اساسی در کشور، تورم فزاینده و تحریم ها ایجاد شده، گرفتار شده است. هدف از مذاکرات پیش رو با مقامات آمریکا، بهبود مهاجرت ایمن، قانونی و منظم بین دو کشور است.

معاون امور آمریکا در وزارت امور خارجه کوبا با اشاره به عدم دستیابی به این اهداف اظهار کرد انجام این مذاکرات همچنان یکی از موارد تماس و گفتگو با دولت جو بایدن است. تحریم ها نیز وزن و فشار زیادی بر شرایط مهاجرتی دو جانبه دارد.

براساس این گزارش، دولت کمونیست کوبا سال های زیادی است که مدعی است تحریم های فلج کننده آمریکا، باعث ایجاد خفقان شدید در این کشور شده و قانون تعدیل سال 1966 کوبا، نیز که حقوق ویژه‌ای را برای کوبایی هایی که وارد کشور می شوند و به محض ورود از آنها حمایت می کند، باعث تشویق جوانان به مهاجرت شده است.

اما آمریکایی ها به عنوان مقصد اصلی مهاجران کوبایی، در پاسخ به این ادعاهای مقامات کوبا اظهار می کنند که نبود آزادی های مدنی و حقوق بشر در کوبا با وضعیت اقتصادی تحت سلطه باعث اجبار شهروندان این کشور برای مهاجرت شده است.

این در حالی است که دولت آمریکا مسیرهای قانونی برای مهاجرت کوبایی ها را با هدف مبارزه با مهاجرت غیرقانونی افزایش داده از جمله از طریق دسترسی به ویزای آمریکا در هاوانا، پیوستن دوباره اعضای خانواده های جدا افتاده و برنامه های حقوق بشری.

اما معاون امور آمریکا در وزارت امور خارجه کوبا معتقد است تا زمانی که تحریم ها پابرجاست، این قوانین تاثیری در حل مشکل ندارد.

دونالد ترامپ رئیس جمهور سابق آمریکا نام کوبا را در لیست کشورهای حامی تروریسم قرار داده بود و جو بایدن رئیس جمهور فعلی نیز با وجود آنکه بسیاری از قوانین دوران ترامپ را لغو کرده اما هیچ اقدامی برای خارج کردن نام کوبا از این لیست انجام نداده است.

پیشتر کوبا نگرانی خود را از قرار گرفتن نام کشورش در لیست سیاه کشورهای حامی تروریسم و تحریم های اعمال شده بر این کشور از سوی آمریکا را اعلام کرده بود. 27 کشور عضو اتحادیه اروپا نیز به عنوان شریک تجاری کوبا، بارها این تحریم ها را محکوم کرده اند. کوبا و منتقدان تحریم های اقتصادی معتقدند این تحریم ها از دسترسی هاوانا به غذا، دارو و دیگر ذخایر توسعه ای مهم جلوگیری می کند.

دولت بایدن پیشتر اعلام کرده بود براساس قوانین آمریکا معافیت ها و مجوزهایی برای صادرات غذا، دارو و دیگر اقلام بشردوستانه به کوبا وجود دارد.

سفیر پیشین آمریکا به جرم جاسوسی برای کوبا محکوم شد

 

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • افتتاحیه عجیب چند آپارتمان در کره شمالی با آتش بازی و آکروبات هوایی (فیلم)
  • تلاش آمریکا و متحدانش برای ارزیابی تحریم‌ها علیه کره شمالی
  • حماس به تعلیق مذاکرات آتش‌ بس تهدید کرد
  • حماس: آمریکا مذاکرات را به بن‌بست کشانده است
  • (ویدئو) جشن باشکوه افتتاح بلوک‌های آپارتمانی در پیونگ یانگ
  • مقام حماس: آمریکا مذاکرات آتش‌بس را به بن‌بست می‌کشاند
  • تاکید بر اهمیت نقش مقاومت مردم لبنان در تحولات منطقه
  • لزوم برنامه‌ریزی دقیق برای اجرای بهتر راهپیمایی اربعین سال جاری
  • بازدید مقام آمریکایی از مرز بین دو کره و یک پیام برای چین و روسیه
  • درخواست کوبا از واشنگتن برای کاهش تحریم‌ها