Web Analytics Made Easy - Statcounter

محمدعلی آزادی از جذب درآمد ۳۰ میلیارد تومانی شهرداری فریدونکنار در سال ۹۸ خبر داد و گفت: منطقه «حسن‌آباد» تا یک سال دیگر ساماندهی می‌شود.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از بلاغ، محمدعلی آزادی پنجشنبه شب در نشست خبری با اصحاب رسانه اظهارکرد: شهردای فریدونکنار درحال ظرفیت‌سازی برای حضور سرمایه‌گذاران است چراکه با حضور سرمایه‌گذاران شهر فریدونکنار می‌تواند شاهد رونق اقتصادی باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


 
وی با اشاره به نحوه اجرای پروژه‌های انبوه‌سازی در سطح شهر، خاطرنشان کرد: ضوابطی برای بلندمرتبه‌سازی بر اساس قانون وجود دارد که نسبت به درخواست سرمایه‌گذاران صورت می‌گیرد و در ابتدا باید به تصویب شورای اسلامی و کمیسیون ماده پنج برسد سپس به مرحله اجرا می‌رسد.

شهردار فریدونکنار با بیان اینکه تعرفه برای سرمایه‌گذاری در فریدونکنار نسبت به شهرهای دیگر پایین‌تر است تصریح کرد: امکان برای سرمایه‌گذاری در فریدونکنار موجود است و با گرمی از سرمایه‌گذاران استقبال می‌کنیم.

آزادی یادآور شد: بنابر مصوبه شورای عالی شهرسازی، شهرهای زیر ۲۰۰ هزار نفر جمعیت بیش از ۸ طبقه نمی‌توانند ساخت و ساز داشته باشند که البته درحال پیگیری هستیم تا این شرایط تغییر پیدا کند چراکه شهرهایی مانند فریدونکنار که با کمبود مساحت رو به رو هستند، ساختمان‌های چند طبقه می‌تواند به کمک جمعیت شهر بیاید.

وی گفت: بر اساس مصوبه ستاد کرونا استانی، تاکسی‌ها باید تعداد مسافران خود را به‌خاطر بیماری کرونا کاهش دهند و باتوجه به کم شدن درآمد رانندگان تاکسی نیاز به افزایش کرایه آن‌ها است.

شهردار فریدونکنار درخصوص احداث میدان‌گاهی بندر عنوان داشت: به دلیل موانعی که در زمینه تملک و عقب‌نشینی خیابان‌ها و همچنین اختلاف نظراتی که با اداره کل بنادر داریم دچار برخی مشکلات هستیم اما با جلساتی که برگزار می‌شود به دنبال احداث هر چه زودتر تندرو کندرو و میدان‌گاهی بندر هستیم.

آزادی با اشاره به مشکلات زیرساختی پل مرکزی فریدونکنار گفت: نشست‌های تخصصی با سازمان نظام مهندسین برای استحکام پایه‌های پل مرکزی شهر برگزار شد و درحالی که آماده ترمیم بودیم اما به‌دلیل بارندگی‌های زیاد و افزایش سطح آب امکان ترمیم در حال حاضر وجود ندارد.

وی با بیان اینکه برای مناسب‌سازی ورودی شهر باید زیرساخت‌های عمرانی لازم فراهم شود اظهارکرد: تعریض و اگوگذاری خیابان ولیعصر که منتهی به پل کمربندی است درحال انجام بوده و اگر این پروژه نهایی شود شاهد ساماندهی قسمت جنوبی فریدونکنار خواهیم بود.

این مسئول خاطرنشان کرد: در برنامه امسال پیاده‌رو سازی خیابان ۲۴ متری ساحلی درنظر گرفته شده که برای ورودی ساحل بسیار می‌تواند مناسب باشد که البته مشارکت اهالی آن منطقه با شهرداری نیاز است.

شهردار فریدونکنار درخصوص احداث پارک تخصصی کودکان گفت: پارک تخصصی کودکان بنابر برآوردهای صورت گرفته هزینه زیادی را می‌طلبد که اگر کار آغاز شود امکان دارد سالیان زیادی به طول انجامد چراکه اعتبار زیادی نیاز دارد.

آزادی تصریح کرد: درآمد شهرداری فریدونکنار در سال گذشته ۳۰ میلیارد تومان بوده که تمام این مبلغ در زمینه‌های عمرانی و جاری هزینه شده که البته سهم هزینه‌های جاری از این میزان بیشتر بوده است.

وی یادآور شد: باتوجه به اینکه ناوگان حمل و نقل شهرداری فرسوده بوده‌اند نیازمند نوسازی این ناوگان بودیم که با مصوبه شورا درخواست وام چهار میلیاردی از سازمان شهرداری‌ها شد تا ناوگان موتوری شهرداری نوسازی شود.

شهردار فریدونکنار ادامه داد: پیش‌بینی می‌شود در سال ۹۹ مبلغ درآمدی شهرداری فریدونکنار به میزان ۳۳ میلیارد تومان باشد.

آزادی گفت: یکی از معضلاتی که در فریدونکنار وجود دارد موضوع ساماندهی سکونت‌گاه غیررسمی منطقه حسن‌آباد است که باید ارگان خاصی آن منطقه را مدیریت کند و باتوجه به اینکه در حریم شهر قرار دارد طرح ساماندهی به شهرداری واگذار شد.

وی با بیان اینکه پیش‌نویس طرح ساماندهی منطقه حسن‌آباد آماده و به اداره کل راه و شهرسازی ارائه شد اظهارکرد: در هفته‌های آینده جلسه تخصصی برای این موضوع برگزار می‌شود که باتوجه به روند مطلوبی که درحال انجام است امیدواریم تا یک سال دیگر ساماندهی این پروژه به اتمام برسد.

شهردار فریدونکنار خاطرنشان کرد: به‌دنبال این بودیم که از فضای پارک لاله برای عرضه محصولات خانگی و صنایع دستی بانوان استفاده شود اما به‌خاطر شیوع بیماری کرونا و تعطیلی پارک، این موضوع درحال حاضر منتفی شد که به محض برطرف شدن بیماری بازارچه عرضه محصولات خانگی راه‌اندازی می‌شود.

آزادی درخصوص مشکل ورود فاضلاب شهری به دریا گفت: متولی اصلی فاضلاب شهری اداره آب و فاضلاب بوده و نظارت بر واحدهای خدماتی یا مسکونی که موجب آلودگی محیط شهری می‌شوند بر عهده محیط زیست و شبکه بهداشت است و شهرداری متولی ساخت و سازها و هدایت آب‌های سطحی است.

این مسئول با اشاره به موضوع ساماندهی سگ‌های ولگرد تصریح کرد: دو مکان از سوی شهرداری برای ساماندهی سگ‌های ولگرد درنظر گرفته شد که مورد تایید نهادهای نظارتی قرار نگرفت و باید در ابتدا مکان مناسب مشخص شود.

وی یادآور شد: ۵۰ درصد از درآمد مربوط به فروش ویلا باید در محل پارکینگ طبقاتی و ۵۰ درصد دیگر برای دو پروژه اگوگذاری خیابان ولیععصر و دیواره حفاظتی کچب‌رود هزینه شود.

شهردار فریدونکنار بر لزوم بسترسازی مناسب برای سرمایه‌گذاری تاکید کرد و بیان داشت: ازجمله کارهایی که در دست اقدام بوده پروژه پیاده‌راه سبز ساحلی است که می‌تواند در جذب سرمایه‌گذار موثر باشد.

انتهای پیام/
 

منبع: دانا

کلیدواژه: شهردار فریدونکنار سرمایه گذاران حسن آباد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۵۸۰۷۳۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بهره‌برداری از ۱۱ جایگاه سوخت تا پایان تابستان امسال در تهران

به گزارش خبرگزاری مهر، ۲۲ آوریل مصادف با ۲ اردیبهشت در تمام دنیا به عنوان روز جهانی زمین پاک شناخته می‌شود تا یادآور این نکته باشد که همه ما باید به فکر حفظ و نگهداری سیاره خود باشیم.

در راستای گرامیداشت این روز، مدیرعامل شرکت ساماندهی صنایع و مشاغل شهر تهران اقدامات این شرکت را در راستای حفظ محیط زیست تشریح کرد.

سعید بیگی با بیان اینکه اقدامات زیست محیطی شرکت ساماندهی به دو بخش اصلی تقسیم می‌شود، گفت: بخش اول اقدامات نظارتی شرکت است که در قالب اجرای بند ۲۰ ماده ۵۵ قانون شهرداری در حیطه فعالیت‌های صنفی انجام می‌شود. بر اساس این بند از قانون، شهرداری موظف به جلوگیری از مزاحمت مشاغل و کسب و کارهایی است که با انتشار دود باعث آلودگی هوای شهرها می‌شود.

وی افزود: شرکت ساماندهی با نظارت و مراقبت در وضع دودکش‌های اماکن و کارخانه‌ها با اتخاذ تدابیری همچون تعطیلی و انتقال واحد آلاینده از بروز آلودگی در شهرها جلوگیری می‌کند. در همین راستا اجرا و یا بهبود سیستم‌های کنترل آلودگی در برخی از صنایع از جمله کارخانجات سایپا، زمزم، خوشگوار، بستنی پاک، لبنیات پاک و گروه صنعتی بهشهر نیز پیگیری شده است.

مدیرعامل شرکت ساماندهی صنایع و مشاغل شهر با بیان اینکه بیش از ۵۴۰ پرونده شکایتی و یا اطلاعیه در خصوص مزاحمت‌ها و آلودگی‌های مشاغل بررسی شده است، خاطرنشان کرد: از پرونده‌های بررسی شده، برای حدود ۳۵۰ فقره رأی کمیسیون بند ۲۰ صادر شده است.

بیگی درباره پیگیری و اجرای آرا صادره واحدهای صنفی آلاینده تصریح کرد: اجرای آرا واحدهای دارای رأی و صدور رأی برای واحدهای فاقد رأی در رسته‌های ضایعات فروشی در سطح شهر تهران پیگیری شد. همچنین درباره واحدهای کارواش هم برای کنترل خروجی فاضلاب این واحدها در راستای کاهش آلودگی آب سطحی و زیرزمینی و خاک، اقدامات لازم برای پیگیری و صدور آرا بند ۲۰ انجام شد.

وی در ادامه با اشاره به اینکه اقدامات توسعه‌ای بخش دیگری از اقدامات زیست محیطی شرکت است، اظهار کرد: شرکت ساماندهی اقدام به ساخت ۱۵ جایگاه سوخت کوچک مقیاس با اولویت مناطق بدون پمپ بنزین کرد و تاکنون ۴ جایگاه به بهره‌برداری رسیده و ۱۱ جایگاه دیگر نیز تا پایان شهریور به مرحله بهره‌برداری خواهد رسید.

مدیرعامل شرکت ساماندهی صنایع و مشاغل شهر درباره اهمیت زیست محیطی ایجاد جایگاه‌های سوخت بیشتر در شهر عنوان کرد: این اقدام می‌تواند با کاهش مدت پیمایش شهروندان برای رسیدن به جایگاه سوخت و کاهش زمان توقف در صف‌های طولانی برای سوخت‌گیری کمک شایانی به حفظ محیط‌زیست و کاهش آلودگی هوا کند.

بیگی در ادامه بیان کرد: یکی دیگر از اقدامات توسعه‌ای شرکت، ایجاد تصفیه‌خانه پساب بازار پرندگان است که با به‌کارگیری آن، علاوه بر کاهش آلودگی، امکان استفاده مجدد از پساب برای آبیاری فضای سبز، کاهش مصرف و استفاده بهینه از آب فراهم می‌شود.

به گفته وی، برای رعایت هرچه بیشتر ملاحظات محیط زیستی در بازار پرندگان، نماینده اداره حفاظت محیط زیست تهران در این مجموعه مستقر شده تا تعاملات لازم برای بهبود شرایط زیست محیطی انجام شود.

بیگی همچنین به انعقاد تفاهم‌نامه با اداره کل محیط زیست و توسعه پایدار شهرداری تهران در راستای اجرای برنامه چهار ساله چهارم شهرداری تهران اشاره کرد و افزود: برگزاری دوره آموزشی و عملی برای رؤسا و کارشناسان ساماندهی مناطق ۲۲ گانه جهت افزایش سطح اطلاعات و آشنایی با سیستم‌های کنترل آلودگی و همینطور دوره‌های آموزشی برای اصناف و ادارات ساماندهی سایر شهرها در موضوعات بند ۲۰ مثل تبریز، ساری، رشت، بروجرد، اراک، شیراز و … نیز از دیگر اقدامات شرکت ساماندهی برای حفظ محیط زیست بود.

وی در پایان از انتشار ۳ جلد کتاب آموزشی در خصوص موارد مرتبط با بند ۲۰ ماده ۵۵ قانون شهرداری‌ها خبر داد و اظهار کرد: «گردش کار بند ۲۰ ماده ۵۵ قانون شهرداری‌ها»، «تمهیدات تخصصی» و «ملاک عمل ساماندهی مشاغل و اصناف» عناوین این سه کتاب بود که به منظور بهبود و کاهش مزاحمت‌ها و آلودگی‌های زیست محیطی و به همت شرکت ساماندهی صنایع و مشاغل شهر منتشر شد.

کد خبر 6085785

دیگر خبرها

  • ۲۰۰ میوه فروش سیار در شمال خرم آباد ساماندهی شدند
  • اطلاع‌رسانی سبد خدمات سازمان سرمایه‌گذاری شهرداری اصفهان در آینده نزدیک
  • تأسیس شهرک ضایعاتی‌ها در شهرستان کرمانشاه
  • بهره‌برداری از ۱۱ جایگاه سوخت تا پایان تابستان امسال در تهران
  • مجلس مانع ساماندهی معافیت مالیاتی صندوق‌های بورسی می‌شود؟
  • مجلس مانع ساماندهی معافیت مالیاتی صندوق های بورسی می شود؟
  • توسعه بازارهای روز ، اولویت شهرداری شهرکرد
  • تکمیل عملیات ساماندهی خیابان ۲۲ بهمن کاوه در اردیبهشت ۱۴۰۳
  • ضرورت ساماندهی دست فروشان خرم آباد
  • پیشرفت ۴۰ درصدی پروژه لایروبی و ساماندهی مسیل پسته در منطقه پل معراج و جوادیه بجنورد