Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ساعت24»
2024-04-19@09:41:00 GMT

دانشجویان خارجی در آمریکا نگران آینده

تاریخ انتشار: ۲۰ تیر ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۵۸۱۰۵۷

دانشجویان خارجی در آمریکا نگران آینده

ساعت 24 -شیوع کرونا منجر به ایجاد تغییرات اساسی در آموزش عالی در سراسر جهان شده است و بسیاری از موسسات از فضای مجازی به عنوان راهی برای ادامه تحصیل دانش آموزان و دانشجویان استفاده می‌کنند.ا

ما مقامهای مهاجرت آمریکا اعلام کرده‌اند دانشجویان بین‌المللی که دوره‌های آنها به صورت کاملا آنلاین در پاییز برگزار می‌شود، با لغو روادید خود روبرو می‌شوند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

آنها گفته‌اند: اگر دانشجویان کلاس‌های حضوری انتخاب نکنند ممکن است از کشور اخراج شوند.این تصمیم باعث بلاتکلیفی و ترس صدها هزار دانشجوی بین‌المللی شده که با ویزای دانشجویی در ایالات متحده به سر می‌برند.

کین هوی چن دانشجوی چینی است که در دانشگاه روانشناسی و هنرهای زیبا در دانشگاه ایالتی پن تحصیل می‌کند:"من وقتی این خبر منتشر شد بسیار شوکه شدم. خیلی ناگهانی است."او توضیح می‌دهد: "کلاس‌های ما به صورت کاملا آنلاین خواهد بود." او نگران تأثیر این تغییر در وضعیت ویزایش است."بسیاری از دوستان من که فکر می‌کردند می‌توانند کلاس‌های آنلاین را برای پاییز بگذرانند، قبلا به خانه‌هایشان برگشته‌اند. اما ما کسانی که هنوز اینجا هستیم، دائماً چشم خود را به قیمت بلیط هواپیما دوخته‌ایم. اما من واقعاً امیدوارم که موسسه ما یک کلاس [به صورت حضوری] به ما بدهد تا بتوانیم در آمریکا بمانیم.""من واقعاً امیدوارم که آیس، اداره مهاجرت و گمرک ایالات متحده در سیاست خود تجدید نظر کند. این مساله بر هر دانشجویی بین‌المللی در آمریکا تأثیر می‌گذارد. ما مبلغ هنگفتی را پرداخت کردیم و با رؤیاها به اینجا آمدیم. کسانی که نمی‌توانند بلیط هواپیما بگیرند یا مرزهای کشورشان بسته است، ممکن است با اخراج روبرو شوند."

"ما همه نگران هستیم."

'وقتی از این قانون خبردار شدم خیلی مضطرب شدم 'تانیشا میتال ۲۲ ساله، اهل بمبئی در هند است و در رشته کارشناسی ارشد مدیریت بهداشت، در دانشگاه میشیگان تحصیل می‌کند.او می‌گوید: "مانند بسیاری از دانشجویان بین‌المللی، درست قبل از اینکه این کشور در حالت تعطیل قرار بگیرد، به هند برگشتم. از آن زمان همه چیز آنلاین بوده است.""من بالاخره هفته گذشته بلیط خود را رزرو کردم تا به ایالات متحده برگردم. روز بعد در مورد این قانون شنیدم. بسیار مضطرب شدم. مطمئن نیستم که آیا می توانم برگردم."او می گوید: "من واقعاً می‌ترسم این دستور گیج کننده است، ممکن است هنگام ورود به ایالات متحده آمریکا با اخراج روبرو شوم. پرواز من ۱۰ روز دیگر است. هیچ شفافیتی وجود ندارد. دانشجویان بسیاری با طبقه‌بندی مختلف در آمریکا تحصیل می‌کنند و این دستور برای هر یک از آنها متفاوت است: دانشجویانی که در ایالات متحده هستند، دانشجویانی که در کشور خود هستند، پذیرش جدید.""همه در این مرحله با بسیاری از سؤالات درگیر هستند. اگر دانشگاه شما به سوی آنلاین شدن می رود، باید به کشور خود برگردید و اگر ترکیبی است (بصورت آنلاین و حضوری) ، باید به ایالات متحده برگردید. مفهوم انتخاب شخصی حذف شده است و ما به معنای واقعی کلمه مجبور هستیم کاری را انجام دهیم که ممکن است نخواهیم انجام دهیم."او اضافه می کند: "به خاطر کرونا وضعیت ناامن است چون دانشجویان از کشورهای مختلف به دانشگاه برمی‌گردند. بنابراین خطر بیشتر شده. اگر موارد کرونا دوباره زیاد شود و دانشگاه دوباره به صورت آنلاین بازگردد چه می‌شود؟ آیا از ما می‌خواهند که برگردیم؟ ویزاهای ما چه خواهد بود؟ آیا لغو می شود؟

'بورس تحصیلی من ممکن است رد شود'

مولی کانام ۱۸ ساله اهل دوون در انگلستان است و برای تحصیل در دانشگاه ایالتی لوئیزیانا بورسیه ورزشی دریافت کرده."من وضعیت خودم را نمی‌دانم، نمی‌دانم چه زمانی می‌توانم دانشگاه را شروع کنم. من برای رقابت‌های ورزشی در موسسه خود ثبت نام کرده ام، از احتمال این که نتوانم در ماه اوت آنجا باشم دچار ترس شده‌ام. آیا ممکن است که بورسیه من رد شود. من نمی توانم برای ورود به ایالات متحده ویزا بگیرم، زیرا سفارت بسته است و بیشتر دانشجویان بین المللی رد می شوند."وی ادامه داد: "من نگران این هستم که تنها گزینه ام این باشد که فقط کلاس های حضوری بگیرم تا آنجا بروم و بورس ورزشی خود را حفظ کنم."وی گفت: "من همچنین با دیگر ورزشکارانی که بورس تحصیلی دارند در تماس هستم که یا برای ادامه تحصیل نمی توانند به ایالات متحده برگردند یا در معرض خطر بازگشت داده شدن به انگلستان هستند برای این که دروس شان آنلاین شده.این باعث می شود که من برای آینده بسیار مضطرب باشم، زیرا نمی خواهم وقتی به آمریکا می رسم رفتار نادرست و ناعادلانه ای با من شود. بسیاری از دانشجویانی که می شناسم در حال حاضر نگران آینده هستند

'ایالات متحده به دانشجویان بین المللی احتیاج دارد'

دوو وادوا ۱۹ ساله، از وادودارای در هند است. وی در رشته علوم کامپیوتر در دانشگاه ایلینویز تحصیل می کند.او می گوید: "پیشنهادات پذیرش از استرالیا، کانادا و هنگ کنگ را داشتم اما به دلیل کیفیت آموزش ایالات متحده را انتخاب کردم.""پس از اعلام مقررات تازه مربوط به ویزا، یکی از دوستانم به من پیام داد و گفت:" شما قرار است از ایالات متحده بیرون انداخته شوید." من شوکه و ناامید شدم. مثل بمبی بود که بر سرم فرود آمد. برای ۲۴ ساعت اول، واقعاً برای همه ناامید کننده بود. هیچ کس نمی دانست این قانون چه معنایی دارد."اگرچه بعدها فهمید که این برنامه او را تحت تأثیر قرار نمی دهد، اما می افزاید: "استرس زیادی برای دانشجویان ایجاد کرده است."وی گفت: "ما در بحبوحه یک بحران هستیم. این واقعا ناراحت کننده است زیرا برخی از دانشجویان گزینه ای برای بازگشت به کشورهای خود یا بازگشت به ایالات متحده به دلیل محدودیت های سفر ندارند. بنابراین همه اینها حتی برای آنها دلهره آورتر است.اما دوو می گوید دلیل اتخاذ این تصمیم را می فهمد."اگر از دیدگاه دولت به آن نگاه کنید، اگر دانشگاه کاملاً آنلاین باشد، نیازی به حضور در آمریکا نیست. فکر می کنم منطقی است. اما در عین حال، آمریکا به دانشجویان بین المللی احتیاج دارد تا برای آنها کار کنند. بنابر این باید دانشگاه خود را ادامه دهند

'همه هراسان و مضطرب هستند'

نوکس یانگ، ۲۰ ساله اهل چین است که در دانشگاه ها «یو اس ال ای» مشغول تحصیل در رشته جامعه شناسی و فیلم است.پس از اعلام تغییر ویزا در این هفته، پیام ها به یک گروه آنلاین از دانشجویان چینی این دانشگاه سرازیر شد.او می گوید: "همه بسیار وحشت زده و مضطرب بودند."دانشگاه وی یک برنامه درسی ترکیبی از راه دور و حضوری ارائه می دهد، اما به عنوان دانشجوی جامعه شناسی و فیلم، یانگ ممکن است برای ثبت نام در کلاس های حضوری با مشکل روبرو شود، زیرا بیشتر آنچه که در حال حاضر ارائه می شود برای دوره های علوم و ریاضیات است: "در بدترین حالت، من باید به چین برگردم و این دردسر زیادی دارد."وی می افزاید: "اختلاف زمان میان چین و آمریکا و سانسور اینترنتی چین ممکن است موانع بیشتری برای یادگیری از راه دور ایجاد کند"

'ناامید کننده است'

آیریس لی، ۲۰ ساله، دانشجوی چینی در دانشگاه اموری در آتلانتا است اما هم اکنون در پکن به سر می برد.آیریس لی با انتشار این خبر بیدار شد که شاید او نتواند ویزای دانشجویی خود را تمدید کند، زیرا او فقط کلاس های آنلاین را از چین می گذراند.او در اواخر ماه مارس به زادگاه خود، پکن سفر کرد که فقط برای یک استراحت تابستانی بود. اما برنامه او از زمان شیوع بیماری کووید -۱۹ در ایالات متحده، که در آن شش سال زندگی کرده است، مختل شده است.وقت ویزا وی در اوایل ماه ژوئیه لغو شد، زیرا خدمات روادید در سفارتخانه ها و کنسولگری های ایالات متحده در سراسر جهان به حالت تعلیق در آمده. از آن بدتر اینکه، قانون تازه بدان معنی است که در صورت گرفتن یک برنامه درسی کاملاً آنلاین ویزای دانشجویی جدیدی به وی اعطا نخواهد شد.او می گوید: "این ناامید کننده است."

منبع: ساعت24

کلیدواژه: دانشجویان بین المللی ایالات متحده او می گوید

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.saat24.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ساعت24» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۵۸۱۰۵۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آمریکا مجددا در خاورمیانه آتش به پا کرده است

استفان والت معتقد است که سیاست حمایتی بی‌قید و شرط بایدن باعث به خطر افتادن خاورمیانه شده است و مقصر خطر فعلی که رژیم صهیونیستی را تهدید می‌کند واشنگتن است نه تهران.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، استفان والت، تحلیلگر آمریکایی برجسته روابط بین‌الملل در یادداشتی برای نشریه فارن پالیسی نوشته است که تصمیم ایران برای انتقام از حمله اسرائیل به کنسولگری این کشور در سوریه با حملات پهپادی و موشکی نشان می‌دهد که دولت بایدن تا چه اندازه بد با خاورمیانه رفتار کرده است.

والت سیاست بایدن برای حمایت از رژیم صهیونیستی در جنگ آن علیه مردم غزه را ناموفق می‌داند زیرا اهداف آن با عملکرد آن از ابتدا متناقض بود. دولت بایدن با ارائه حمایت بی‌قید و شرط به رژیم اسرائیل توانایی تشویق آن برای خویشتن‌داری را از دست داد و این مسئله کمتر کسی را شگفت‌زده خواهد کرد. تاکنون حداقل ۳۳ هزار فلسطینی (بیش از ۱۲ هزار کودک) کشته شده‌اند و سامانتا پاورز، مدیر نهاد امدادرسانی آمریکا به وقوع قحطی در غزه اعتراف کرده است. انصارالله یمن به هدف گرفتن کشتی‌های مرتبط با رژیم صهیونیستی ادامه می‌دهد، درگیری شدت پایین میان حزب الله لبنان و رژیم صهیونیستی ادامه دارد، و موج‌های خشونت توسط شهرک‌نشینان در کرانه باختری اشغالی افزایش یافته است. الان هم با حمله تلافی‌جویانه ایران برای هدف قرار گرفتن کنسولگری آن در ۱ آوریل، احتمال افزایش گستره جنگ بالاتر است.

فارن پالیسی همچنین تصریح کرده است که حمایت عمومی ایران از حماس بر اساس حقوق بین‌الملل مشروع است: «طبق کنوانسیون ژنو، جمعیتی که تحت «اشغال متخاصم» زندگی می‌کنند حق مقاومت در برابر نیروی اشغالگر را دارند. با توجه به اینکه اسرائیل کرانه باختری را کنترل کرده است. و اورشلیم شرقی از سال ۱۹۶۷، این سرزمین‌ها را با بیش از ۷۰۰ هزار شهرک‌نشین غیرقانونی مستعمره کردند و هزاران فلسطینی را در این روند کشتند، شکی نیست که این یک «اشغال متخاصم» است.

والت اما معتقد است که اقدامات مقاومت علیه اشغالگر همچنان تابع قوانین جنگ است و حماس و سایر گروه‌های مقاومت فلسطینی هنگام حمله به غیرنظامیان اسرائیلی آنها را نقض می‌کنند. اما مقاومت در برابر اشغالگری مشروع است و کمک به مردم تحت محاصره در انجام این کار لزوماً اشتباه نیست.

والت پاسخ ایران به بمباران کنسولگری خود توسط رژیم صهیونیستی را منطقی می‌داند: «تصمیم ایران برای انتقام پس از بمباران کنسولگری توسط اسرائیل و کشته شدن دو سردار ایرانی را نمی‌توان به عنوان اقدام تهاجمی در نظر گرفت، به ویژه با توجه به اینکه تهران بارها اعلام کرده است که هیچ انگیزه‌ای برای جنگ گسترده‌تر ندارد. در واقع، حمله تلافی‌جویانه آن به گونه‌ای انجام شد که به اسرائیل هشدار داد و به نظر می‌رسد که تهران نمی‌خواهد تنش‌ها را تشدید کند بلکه صرفاً تلاش دارد بازدارندگی خود را بازیابی کند.»

نویسنده این یادداشت همچنین معتقد است که مسئولیت شرایط فعلی بیشتر بر عهده واشنگتن است تا تهران. چگونه؟ «فراموش نکنیم که ایالات متحده چندین دهه است که خاورمیانه را با تسلیحات پر کرده است. این کشور سالانه میلیاردها دلار تجهیزات نظامی پیشرفته را به اسرائیل ارائه می‌کند، علاوه بر آن مکرراً تضمین می‌کند که حمایت آمریکا بدون قید و شرط است.»

والت در ادامه تصریح کرده است که «کشورهای دارای قدرت کنترل نشده تمایل دارند از آن سو استفاده کنند، و اسرائیل نیز از این قاعده مستثنی نیست. زیرا اسرائیل بسیار قوی‌تر از فلسطین است - و همچنین از ایران نیز توانمندتر است - می‌تواند بدون تنبیه و محکومیت علیه آنها عمل کند. هه‌ها حمایت سخاوتمندانه و بی‌قید و شرط ایالات متحده به اسرائیل این امکان را داده است که هر کاری می‌خواهد انجام دهد، که در طول زمان به افراطی شدن سیاست‌ها و همچنین رفتارش در قبال فلسطینی‌ها کمک کرده است.»

فارن پالیسی خاطرنشان می‌کند که شرایطی ایجاد شده است که به موجب آن تنها مقاومت مسلحانه مؤثر بر اسرائیل تأثیر می‌گذارد: «فقط در موارد نادری که فلسطینی‌ها توانستند مقاومت مؤثری را بسیج کنند - همانطور که در انتفاضه اول (۱۹۹۳-۱۹۸۷) انجام دادند- رهبران رژیم اسرائیل مانند نخست وزیر سابق اسحاق رابین مجبور به اذعان به نیاز به سازش و تلاش برای ایجاد صلح شدند. متأسفانه، زیرا اسرائیل بسیار قوی، فلسطینیان بسیار ضعیف، میانجی‌های یک‌طرفه ایالات متحده به نفع اسرائیل بودند. هیچیک از جانشینان رابین حاضر نبودند به فلسطینی‌ها معامله‌ای را پیشنهاد دهند که بپذیرند.»

استفان والت در پایان نوشته است که یک طنز آیرونیک در شرایط فعلی وجود دارد زیرا «افراد و سازمان‌هایی در ایالات متحده که در محافظت از اسرائیل در برابر انتقاد و تحت فشار قرار دادن دولت‌های آمریکا یکی پس از دیگری برای حمایت از اسرائیل، صرف نظر از آنچه که انجام می‌دهد، در واقع خسارات عظیمی به آن وارد کردند.»

والت وضعیت کنونی را این گونه توصیف می‌کند که ۱) راه حل دو دولتی شکست خورده است، ۲) اسرائیل به یک کشور یاغی تبدیل شده است، ۳) حمایت از رژیم صهیونیستی در میان جوانان آمریکایی - از جمله بسیاری از یهودیان - شدیداً کاهش یافته است. و ۴) ایران به داشتن سلاح هسته‌ای نزدیک است و تلاش‌های ایالات متحده برای منزوی کردنش را خنثی کرده است.

کد خبر 745109

دیگر خبرها

  • بایدن قمار کارتر را تکرار خواهد کرد؟
  • تله تل‌آویو برای واشنگتن/ آیا اسرائیل، آمریکا را وارد تنش با ایران می‌کند؟
  • مقایسه‌ بوئینگ و ایرباس در سوانح و حوادث هوایی آمریکا + اینفوگرافیک
  • تحولات اوکراین|خشم زلنسکی از تفاوت برخورد غرب با اسرائیل
  • (تصاویر) از اهتزاز پرچم حزب‌الله تا آتش زدن پرچم آمریکا در قلب ایالات متحده
  • آمریکا بازهم در خاورمیانه آتش به پا کرده است
  • آمریکا مجددا در خاورمیانه آتش به پا کرده است
  • فیلم‌های دوهفته کارگردانان کن اعلام شد
  • تشدید تنش با ایران به نفع آمریکا و اسرائیل نیست
  • اعلام فیلم‌های دوهفته کارگردانان جشنواره کن