Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرعامل آبفای کهگیلویه و بویراحمد گفت: با پیگیری از وزارت نیرو تصفیه‌خانه حذف عامل رسوب در سوق راه‌اندازی خواهد شد.

به گزارش خبرگزاری فارس از کهگیلویه،  فیض‌الله پاسره امروز در جمع نمازگزاران جمعه دهدشت اظهار داشت: تامین، انتقال، توزیع عادلانه آب و  جمع‌آوری، انتقال و تصفیه فاضلاب به عنوان رسالت‌های آبفا تعریف شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیرعامل آبفای کهگیلویه و بویراحمد گفت: در ادامه فعالیت‌های جهاد سازندگی در روستاها و شهرداری بعد از انقلاب خدمات ارزنده‌ای از سوی شرکت‌های آب و فاضلاب ارائه شده است.

پاسره با بیان اینکه کهگیلویه و بویراحمد به لحاظ جمعیت روستایی چهارمین استان کشور است، افزود: پراکندگی جغرافیایی خدمات‌رسانی را مشکل کرده است.

وی با اشاره به وجود 365 روستای دارای سکنه در کهگیلویه تصریح کرد: به برکت نظام اسلامی 296 روستا از سیستم آبرسانی برخوردار هستند.

این مسؤول اضافه کرد: جمعیت زیر پوشش خدمات تأسیسات آبرسانی در این شهرستان 94 درصد است.

پاسره با اشاره به شاخص کشوری به لحاظ جمعیت برخوردار از آب سالم، گفت:این شاخص در کهگیلویه با 76/75 درصد از متوسط استانی و کشوری بالاتر است.

وی بیان داشت: آب شهر دهدشت از فاصله 23 کیلومتری توسط دو ایستگاه بین راهی منتقل می‌شود و 230 کیلومتر شبکه آبرسانی اجرا شده است.

پاسره با بیان اینکه آب شرب دهدشت کیفیت مطلوب دارد، اضافه کرد: اما فرسودگی شبکه مشکلاتی را ایجاد کرده است.

وی گفت: سال گذشته هفت و نیم کیلومتر از شبکه توزیع آب دهدشت نوسازی شد.

پاسره افزود: آب شرب سوق از مخزن دهدشت تأمین می‌شود اما به خاطر فاصله اجرای شبکه دچار رسوب و انسداد شده است.قول می‌دهیم با پیگیری از وزارت نیرو تصفیه‌خانه برای حذف عامل ایجاد رسوب احداث شود.

این مسؤول به مشکل آب دیگر بخش‌ها اشاره کرد و گفت: در دیشموک و چاروسا بر خلاف دهدشت مشکل زیرساختی وجود ندارد؛ تاسیسات شبکه دارند اما آب پایدار نیست.

پاسره تصریح کرد: مشکل آب دیشموک با حفر چاه جدید به حجم 20 لیتر در ثانیه تا چند سال آینده برطرف خواهد شد. در بلند مدت نیز آب پایدار قرار است از گندمکار تأمین شود.

این مسؤول با قدردانی از پیگیری علمی و تخصصی مشکلات حوزه آب و فاضلاب توسط امام جمعه دهدشت، افزود: تصفیه‌خانه دهدشت از روش طبیعی به مصنوعی ارتقا خواهد یافت.

پاسره با بیان اینکه مصرف آب تولید فاضلاب در پی دارد، افزود: 80 درصد آب مصرفی به فاضلاب تبدیل می‌شود و 99/9 درصد از فاضلاب آب قابل استفاده است تنها یک دهم درصد ناخالصی دارد.

وی به روش‌های تصفیه آب اشاره و تصریح کرد: یک روش احداث چاه جذبی در منازل و فیلتر آن و روش دیگر جمع‌آوری و انتقال به تصفیه‌خانه است. دنبال ارتقای تصفیه‌خانه فاضلاب دهدشت از طبیعی به مصنوعی هستیم.

انتهای پیام/82016

 

منبع: فارس

کلیدواژه: فاضلاب دهدشت نماز جمعه تریبون نماز جمعه فارس تصفیه خانه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۵۸۳۲۲۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تصفیه خانه فاضلاب شهر خوی، نیازمند نیروگاه انرژی های تجدید پذیر

به گزارش خبرگزاری صداوسیمای استان آذربایجان غربی، مدیرعامل ، سرپرست معاونت بهره برداری و توسعه آب و رئیس اداره بهره بردای آب شرکت آب و فاضلاب شهرستان خوی در سمینار توسعه نیروگاههای تجدیدپذیر در تبریز حضور یافتند

این سمینار با هدف ترغیب فعالان عرصه صنعت برای ایجاد نیروگاه های تجدیدپذیر به استناد ماده 16 قانون جهش تولید دانش بنیان در محل هتل پتروشیمی تبریز برگزار شد.

در این سمینار عنوان شد، صنایع با قدرت قراردادی بیش از یک مگا وات موظفند معادل یک درصد از برق مصرفی سالیانه خود را از طریق احداث نیروگاه های تجدیدپذیر تامین نمایند.

در حاشیه این سمینار یداله سلطانی مدیر آب و فاضلاب شهرستان خوی با بیان اینکه ظرفیت اسمی تصفیه خانه فاضلاب شهر خوی بیش از یک مگا وات است، اظهار داشت: باید برنامه ریزی لازم برای احداث نیروگاه تجدید پذیر جهت تولید حداقل یک درصد از مصرف سالیانه خود انجام شود.

دیگر خبرها

  • تحویل زمین به آبکاران به شرط آغاز ساخت پیش‌تصفیه
  • تصفیه خانه فاضلاب شهر خوی، نیازمند نیروگاه انرژی های تجدید پذیر
  • بهره‌برداری از اولین تصفیه‌خانه مدرن فاضلاب روستایی در قزوین
  • آبفای لرستان ۱۰۰ پروژه در دست اجرا دارد
  • توسعه ۱۷ کیلومتری شبکه و خط انتقال فاضلاب در استان قزوین
  • ۱۱۰۰ کیلومتر شبکه فاضلاب استان قزوین شست‌وشو شد
  • تصفیه خانه فاضلاب از هدر رفت آب درصنایع آب بر پیشگیری می‌کند
  • اعتباری برای روستاهای ضرر دیده از طرح «قمرود» پرداخت نشده است
  • افزایش ظرفیت تصفیه‌خانه‌های فاضلاب فارس
  • بازدید دانشجویان دانشکده بهداشت از تصفیه خانه آب ارومیه