Web Analytics Made Easy - Statcounter

از ابتدای اسفند و شیوع ویروس کرونا در کشور طی دستورالعمل وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در تعامل با ستاد ملی مبارزه با کرونا و وزارت بهداشت،  درمان و آموزش پزشکی مطرح شد، فعالیت‌های فرهنگی و هنری در کشور در مسیر شکست زنجیره ویروس کرونا آغاز شد. از سوی دیگر با توجه به اهمیت تهیه لوازم بهداشتی؛ ازجمله ماسک به‌ عنوان یکی از اصلی‌ترین موارد کمک‌کننده در راستای کنترل ویروس و ممانعت از انتقال آن به دیگر افراد،  هنرمندان تئاتر با توجه به تعطیلی تالارهای نمایشی تلاش کردند با فعالیت در عرصه‌ای دیگر چراغ هنر تئاتر را روشن نگه دارند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

از جمله این اقدامات می توان به راه‌اندازی پویش تئاتر تعطیل نیست و پویش‌هایی دیگر در حوزه فعالیت هنرمندان تئاتر در شیوه‌هایی مختلف باتوجه به تعطیلی فعالیت‌های فرهنگی و هنری اشاره کرد.

تالار حافظ سنگر خودجوش هنرمندان تئاتر در تولید ماسک

یکی از اقدامات مهم در این عرصه تبدیل تالار حافظ از مجموعه‌های اداره کل هنرهای نمایشی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و بنیاد رودکی به کارگاه تولید ماسک و اقلام بهداشتی توسط هنرمندان تئاتر، سینما و تلویزیون با مدیریت حمید شریف‌زاده بازیگر سینما، تئاتر و تلویزیون است. تولیدات این گروه به کادر درمان،  پزشکان، پرستاران،  بیماران و از همه مهم‌تر خانواده‌های کم‌برخوردار داخل تهران و شهرستان اهدا شده است.

هرچند طبق دستورالعمل جدید اداره کل هنرهای نمایشی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی فعالیت تماشاخانه‌ها و سالن‌های میزبان آثار نمایشی از ابتدای تیر ۱۳۹۹ با رعایت شیوه‌نامه‌های اجرایی و بهداشتی بلامانع اعلام شد؛  تالار حافظ تا لحظه تهیه و تنظیم این گزارش هنوز مشغول تهیه و تولید ماسک است.

 کرونا را شکست داده‌ایم؟

حمید شریف‌زاده در گفت‌وگو با خبرنگار فرهنگی ایرنا در توضیح ادامه فعالیت‌ تولید ماسک توسط این گروه گفت: آن چه گروه ما مدنظر قرار دارد پاسخ‌ به این پرسش است که آیا توانسته‌ایم کرونا را شکست دهیم؟ در مواجهه با این پرسش پاسخ درحال حاضر منفی است.

طبق اخبار شاهد شیوع موج دوم کرونا هستیم، پس به همین میزان نیاز مردم به اقلام بهداشتی ازجمله ماسک به‌عنوان یکی از مهم‌ترین این اقلام نه‌تنها کاسته نشده که افزایش بیشتری هم پیدا کرده است. برهمین اساس تمام اعضای این گروه متفق‌القول بر این نظر استوارند که این فعالیت و کار را با شتاب و شدت بیشتری انجام دهند و در صورت مشخص شدن برنامه تقویم اجرایی تالار حافظ بنا داریم ابزار و وسایل خود را به مکان دیگری منتقل کنیم، اما فعالیتمان متوقف نخواهد شد.

فعالیت مردمی و جهادی برای یاری هم‌وطنان

شریف‌زاده یکی از تلخ‌ترین اخبار طی چند ماه اخیر به سبب شیوع ویروس کرونا را گرم شدن بازار دلال‌ها نسبت برای افزایش قیمت ماسک و دستکش دانست و تصریح کرد: در سراسر کشور کارگاه‌های مختلف خانگی و صنعتی در قالب فعالیت‌های مردمی، خودجوش و رویکرد جهادی شکل گرفته تا تلاش کنند در سایه اتحاد و همیت ایران و ایرانی با تولید اقلام بهداشتی چون ماسک و دستکش تا حد امکان قیمت این محصول را در کشور پایین نگه دارند.

وی هدف از این اقدام را فراهم آوردن شرایط توانایی خرید و تهیه چنین اقلامی برای تمام افراد جامعه دنست و تصریح کرد: هدف بزرگ‌تر ما و گروه‌هایی؛ مانند ما، کوتاه کردن دست دلال‌هایی است که این بار با سلامتی مردم برای سودجویی خود بازاری گرم فراهم ساخته‌اند.

کار ما در برابر ایثار کادر درمان چیزی نیست 

این بازیگر تئاتر و سینما یادآور شد: طی بیش از سه ماه و نیم فعالیت توانسته‌ایم برای استان‌هایی مانند خوزستان،  سیستان و بلوچستان و شهرستان‌هایی که درخواست ماسک خود را به گروه ما اطلاع دادند در حد وسع ماسک تولید کنیم و این ماسک‌ها را مستقیم به دست افراد نیازمند رسانده‌ایم.

یکی دیگر از مشکلات اخیر برای فعالیت‌مان، گران شدن قیمت پارچه همسو با افزایش قیمت بسیاری محصولات در کشور است. هرچند بسیاری از این ابزار، وسایل و مواد اولیه از طریق افراد خیر به‌دست ما می‌رسد؛  همین افزایش قیمت باعث شده میزان وسایل اهدایی خیرین به ما نیز کاهش پیدا کند.

این مدرس بازیگری در پایان ابراز امیدواری کرد با همت مسئولان و تلاش کادر پزشکان و پرستاران از یک سو و از سوی دیگر خواست و اراده ملی عموم مردم برای رعایت بیشتر نکات بهداشتی در آینده‌ای نزدیک در گام نخست شاهد فروکش کردن موج دوم کرونا و در ادامه رخت بر بستن این میهمان ناخوانده در کشور باشیم.

وی با اشاره به آنکه بعد از تمام این اتفاقات و رخدادها می‌توانیم بار دیگر با قدرت و روحیه‌ای مضاعف به فعالیت های پیشین خود بازگردیم و گفت: همه اعضای کارگاه امیدوار اند تا رسیدن به این نقطه آرامش و امنیت‌خاطر تمام مردم توصیه‌های بهداشتی را رعایت کنیم تا بتوانیم قدردان تلاش و مجاهدت کادر درمان، پزشکان و پرستارانی باشیم که در خط مقدم مبارزه با این ویروس قرار دارند و تا امروز، تعداد بسیاری از آن‌ها را در از دست داده‌ایم.

برچسب‌ها ماسک تالار حافظ نمایش اداره کل هنرهای نمایشی پروندهٔ خبری سهم اهالی فرهنگ در مهار کرونا پویش اجتماعیِ سهم من در کرونا

منبع: ایرنا

کلیدواژه: ماسک تالار حافظ نمایش اداره کل هنرهای نمایشی ماسک تالار حافظ نمایش اداره کل هنرهای نمایشی هنرمندان تئاتر تالار حافظ تولید ماسک

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۵۸۴۰۰۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آقای مدیر نماوا ! از حرفهایتان درباره هنرمندان شرم نمی‌کنید؟

عصر ایران ؛ نهال موسوی - ویدئویی از محمدحسن شانه‌ساززاده مؤسس شاتل و نایب‌رئیس هیئت‌مدیره پلتفرم نمایش خانگی نماوا منتشر شده است که در آن حرفهای عجیب و غریبی می‌زند و همه بازیگران و تهیه‌کننده‌های سینمای ایران را به بی اخلاقی متهم می‌کند.

شانه‌ساززاده می‌گوید: ««بازیگران این سریال‌ها خیلی بی اخلاق‌اند. بازیگران و تهیه‌کننده‌ها همه بی‌اخلاقی‌های خاص خودشان را دارند و به قرارداد و حرف‌شان متعهد نیستند. من در چند صنعت مختلف بودم از لوازم خانگی تا مصالح ساختمانی، کاشی‌ سرامیک، خودرو و ... بودم من به بی‌اخلاقی اینها هیچ جا ندیدم. اسم‌شان این است که هنرمندند و مثلا فرهیخته و فرهنگی‌اند اما بسیار بی اخلاق اند [...] اول و آخرشان پول هست. شما پول بده هر کاری می کنند.»

شنیدن این حرفها از شخصی که سالها مدیر یکی از بزرگترین پلتفرم‌های نمایش خانگی بوده و با این جمع بستن همه هنرمندان به صفاتی که گفته است بسیار تاسف آور است. واقعا این سخنان چنان شرم آور است که حتی نباید به آن اصلا پرداخت ولی باید به آقای شانه‌ساز (به این اسم معروف است) چند نکته را به اختصار یادآوری کرد.

 تمام مشکل از همین نگرش است که فکر می‌کنید اول و آخرش پول است و اگر پول بدهی هر کاری را می‌کنند. این نگاه شما طبیعتا همین توقع را هم ایجاد کرده است و اگر که پول بدهید مطالبه هر کاری را هم دارید! و بالطبع هنرمندی یا هر شخصی مخالفت کند و حاضر به انجام آن نشود از نظر شما احتمالا عهد شکسته است و بی اخلاقی کرده است.

به گفته خودشان، ایشان در چند صنعت مختلف بوده و اتفاقا مشکل بعدی همینجاست شما که در لوازم خانگی یا مصالح ساختمانی و خودرو فعال بوده‌اید به سینما و سریال سازی چه ارتباطی دارید؟ احتمالا فکر می‌کنید چون پول دارید و پول می‌دهید می‌توانید هر کاری بکنید! پس دانش، تجربه، تخصص و ... در زمینه هنر صنعت پیچیده‌ای چون سینما چه می‌شود؟ آیا صرف همین داشتن پول کافی است که شما وارد این حوزه شوید و عاقبت هم به این نتیجه گیری برسید؟ 

فیلمسازی بسیار پیچیده‌تر و سخت‌تر از این است که یک پولدار فقط به دلیل پول دار بودن وارد آن شد، در همین کشور افرادی بسیار پولدارتر از شما وجود دارد که حاضر به انجام چنین کاری نشده‌اند چون آنها این درک را دارند که اگر من در فلان صنعت موفق بوده‌ام دلیل نمی‌شود که در سینما هم بتوانم همین موفقیت را داشته باشم.

آقای شانه ساز، حرف شما شاید در مورد برخی از هنرمندان و سینماگران درست باشد هیچ صنف و رشته‌ای در این جهان پاک و منزه نیست و در هر حیطه کاری افراد خوب و بد وجود دارد ولی این که شما اینچنین نشسته و بدون ذره‌ای استثنا و یا کم و زیاد چنین حکم‌های را صادر می‌کنید به نظر خود شما اخلاقی است؟

به نظرم بسیار مهم است که از شما پرسید شما با چه کسانی کار کرده‌اید و ارتباط داشته‌اید که به این نگرش رادیکال رسیده‌اید؟ 

حال که شما موضع خود را در ارتباط با افرادی که با آنها همکاری داشته‌اید به این صراحت گفتید، باید نظر طرف‌های مقابل همان محدوده مشخصی که با شما کار کرده‌اند در مورد شما را هم پرسید و بدانیم آنها درباره شما چه می‌گویند که شما آنها را  چنین بی اخلاق می‌دانید؟

بسیاری از هنرمندان، سینماگران، تهیه کنندگان، بازیگران و ... در این مملکت وجود دارند که اسم شما را حتی نشنیده‌اند، فکر نکنید که وقتی عده‌ای با شما کار کرده‌اند و به دفتر شما آمده و برای پول هر کاری کرده‌اند، همه سینماگران و بازیگران و ... این شکلی هستند.

درپایان باید گفت که چقدر تاسف آور است که یک شخصی با این ادبیات و نگرش نسبت به هنرمندان همچنان در این حیطه فعالیت کند. 

از تمام سینماگران و هنرمندانی که با آقای شانه‌ساز همکاری می‌کنند یا در آینده قرار است همکاری کنند باید این پرسش را پرسید: حاضرید با این شخص همکار باشید؟ کسی که شما را جز بی اخلاقترین آدمها می‌داند و شما را در این حد می‌بیند که برای پولی هر کاری می‌کنید. اگر پاسخ مثبت است کلاهتان را بالاتر بگذارید...

وزارت ارشاد، سازمان سینمایی، خانه سینما، ساترا و ... در ارتباط با این بی احترامی نسبت به هنرمندان کشور هیچ نظری ندارند؟

روزگار غریبیست نازنین ...

کانال عصر ایران در تلگرام بیشتر بخوانید: میزان محبوبیت پلتفرم‌های نمایش خانگی مشخص شد سروش صحت سریال جدیدش را کلید می‌زند

دیگر خبرها

  • محتواهای رضوی با یک سامانه در اختیار هنرمندان قرار می‌گیرد
  • دورهمی پیشکسوتان عرصه موسیقی و تئاتر استان یزد
  • آغاز به کار آزمایشی «سینما دانش» شهرستان قوچان 
  • جنجالی که «نماوا» به پا کرد
  • ماجرای جنجالی که «نماوا» به پا کرد
  • آقای مدیر نماوا ! از حرفهایتان درباره هنرمندان شرم نمی‌کنید؟ (+فیلم)
  • آقای مدیر نماوا ! از حرفهایتان درباره هنرمندان شرم نمی‌کنید؟
  • صفا آقاجانی بازیگر پیشکسوت جراحی شد
  • بازیگر پیشکسوت سینما و تلویزیون جراحی شد
  • مقاومت مرموز دربرابرسینمای مقاومت