Web Analytics Made Easy - Statcounter

استاندار هرمزگان خودکفایی در تولید بنزین دشمنان را مأیوس کرد، گفت: اگر در زمینه تولید بنزین در کشورمان خودکفا نمی‌شدیم، آمریکایی‌ها به راحتی همان سناریوی امروز ونزوئلا را بر سر ایران پیاده می‌کردند.

به گزارش خبرگزاری فارس از بندرعباس، فریدون همتی امروز در یک گفت‌وگوی رسانه‌ای به بیان ابعاد مختلف خودکفایی بنزین و اثرات سیاسی آن پرداخت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

برگزیده‌ای از اظهارات استاندار هرمزگان در ادامه می‌آید:

در اوج تحریم‌ها، امروز دیگر بنزین ابزاری برای دشمن نیست که اگر بود مشکلاتی که برای ونزوئلا پیش آمد برای ما هم رخ می داد.

خودکفایی در تولید بنزین یک اقدام بزرگ اقتصاد مقاومتی به تمام معناست

در دوره هفتم که نماینده مردم در مجلس شورای اسلامی بودم بر سر اینکه چه مقدار مجوز واردات بنزین به دولت داده شود بحث می‌شد و کشور با وجود اینکه نفت خیز بود اما وارد کننده بنزین بودیم که وقتی فکر می‌کنم خیلی ناراحت کننده است. یعنی باید نفت می‌فروختیم و بنزین وارد می‌کردیم. اما امروز در تولید خودکفا شده ایم.

درحال حاضر که عظیم‌ترین، بی‌سابقه‌ترین و‌ بی‌مانندترین تحریم دشمن بر علیه کشور به خصوص در حوزه‌های نفت و گاز وجود دارد، تصور کنید که در این شرایط امروز که با مشکلات ارزی مواجهیم  بنزین هم وارد می‌کردیم چه اتفاقی در کشور رخ می داد.

اگر امروز به خودکفایی نرسیده بودیم، ماشین‌های مردم در حیاط‌هایشان و پارکینگ‌هایشان متوقف می‌شد و اگر در ماه سوخت کمی هم به عنوان سهمیه به آن ها داده می‌شد برای امور و موارد خاص اختصاص پیدا می‌کرد. ما به عنوان یک شهروند ایرانی زیاد به این موضوع فکر نکرده‌ایم.

مقرر شده بود که شرکت‌های خارجی برای ما پالایشگاه بسازند که در تحریم اول فرار کردند و تصور کردند یک مشت آهن آلات به عنوان موزه برای یادگار دوران تحریم‌ها باقی خواهد ماند و مکانی جذاب برای گردشگر تحریمی خواهد شد تا بیایند و نگاه کنند و بگویند یک مجموعه عظیمی را شرکت‌های خارجی با تحریم رها کردند و مجموعه نیمه کاره ماند. این را در ذهن تصور کنید اما چه اتفاقی افتاده است؟ با ذهن توانای مهندسین، جوانان، دانشمندان، مدیران و تصمیم‌گیران این مملکت ، ستاره خلیج‌فارس نه تنها به یک موزه متروکه تبدیل نشد بلکه به بزرگترین پالایشگاه میعانات جهان تبدیل شد.

در پی اقدام شجاعانه، مدبرانه و مقتدرانه جمهوری اسلامی ایران، 5 کشتی بارگیری شد و این مسیر دور و دراز سه ماهه را از بیخ گوش دشمنان عبور کردند و در سایه لطف خداوند، عزت جمهوری اسلامی ایران و مقام معظم رهبری انقلاب، سالم برگشتید و کسی نتوانست مانع شده و یا تعرضی برای ما ایجاد کند.

امروز کشور ما که وارد کننده بنزین بود به کشور توانمندی تبدیل شده که علاوه بر تامین نیازهای داخلی صادر کننده بزرگ فرآورده‌ها است و تمام این اتفاقات یک اقدام اقتصاد مقاومتی به تمام معناست.

 در اوج تحریم‌های امروز، دیگر بنزین ابزاری برای دشمن نیست که اگر بود مشکلاتی که برای ونزوئلا پیش آمد برای ما هم رخ می داد.   

انتهای پیام/88055/ح

منبع: فارس

کلیدواژه: مجلس شورای اسلامی تحریم هرمزگان بنزین تولید بنزین برای ما

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۵۸۴۱۱۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آمریکا با پروژه گازی ایران و پاکستان مخالفت کرد!

به گزارش خبرآنلاین، واشنگتن می‌گوید از پروژه خط لوله انتقال گاز ایران-پاکستان حمایت نکرده و درباره خطر تحریم‌ها به دلیل همکاری اسلام‌آباد با تهران هشدار داده است.

پیشتر رسانه‌های پاکستانی گزارش داده بودند «مصدق مالک» وزیر نفت پاکستان گفته اسلام آباد قصد درخواست از دولت آمریکا برای دریافت معافیت از تحریم‌ها برای پروژه خط لوله گاز پاکستان-ایران را دارد.

به نقل از ایسنا، پایگاه خبری نیشن پاکستان روز دوشنبه نوشت مصدق مالک در گفت‌وگوی غیررسمی با رسانه‌ها گفت: «ما به دنبال معافیت از تحریم‌های آمریکا خواهیم بود، زیرا پروژه گازی پاکستان و ایران نمی‌تواند بار تحریم‌ها را تحمل کند».

به نوشته روزنامه «داون» پروژه خط لوله انتقال گاز ایران-پاکستان از مدت‌ها پیش در دستور کار قرار داشته اما چندین سال گرفتار تاخیرهای مکرر و چالش‌ها بر سر تامین بودجه شده است.

«متیو میلر» سخنگوی وزارت امور خارجه آمریکا روز سه‌شنبه به خبرنگاران گفت: «ما همواره به همه توصیه می‌کنیم که معامله کردن با ایران در بردارنده ریسک تماس و برخورد پیدا کردن با تحریم‌های ما بوده و به همه توصیه داریم که این مساله را بسیار محتاطانه در نظر داشته باشند.»

این سخنگو اضافه کرد: «ما از اجرای این پروژه خط لوله حمایت نمی‌کنیم.» او همچنین گفت «دونالد لو» مقام مسئول امور جنوب و مرکز آسیا در وزارت امور خارجه آمریکا چند روز قبل به یک کمیته کنگره آمریکا همین مساله را گفته است.

311311

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1888558

دیگر خبرها

  • تحریم‌های آمریکا مانع روابط بانکی و توسعه تجاری اسلام‌آباد-تهران است
  • چه بر سر سیاست بایدن در قبال ایران آمده؟ / واشنگتن دیگر باید با تهران به عنوان یک قدرت هسته‌ای رفتار کند
  • وزیر نفت پاکستان: ما به گاز ایران نیاز داریم
  • مادورو از خنثی شدن دو طرح ترور علیه خود طی ۱۵ روز گذشته خبر داد
  • آمریکا: از پروژه خط لوله گاز پاکستان- ایران حمایت نمی‌کنیم
  • پاکستان: پروژه گاز ایران نیاز امروز ماست
  • آمریکا با پروژه گازی ایران و پاکستان مخالفت کرد!
  • امسال نیازی به واردات گوشت قرمز نداریم
  • ریشخند فولاد مبارکه به تحریم‌ها
  • پتانسیل خودکفایی محصولات اساسی در کشور وجود دارد