Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش همشهری آنلاین به نقل از رویترز این شرکت که قبلا در ماه آوریل داده‌هایی درباره تاثیر رمدسیویر را منتشر کرده بود، می‌گوید این یافته‌ها باید در کارآزمایی‌های بالینی ثابت شود.

رمدسیویرکه داروی خط مقدم در مقابله  با کووید-۱۹ بوده است و به صورت داخل‌وریدی تجویز می‌شود، قبلا در یک کارآزمایی بالینی باعث کاهش مدت بستری در بیماران مبتلا به شکل شدید کووید-۱۹ شده بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

چندین کشور استفاده از این دارو را برای بیماران شدید کرونایی تایید کرده‌اند، اما نگرانی‌هایی درباره عرضه این کافی این دارو وجود دارد. شرکت گیلیاد اخیرا آزمایش شکل استنشاقی رمدسیویر را نیز اخیرا شروع کرده است.

گیلیاد می‌گوید داده‌ها از ۳۱۲ بیمار درمان شده در بررسی مرحله نهایی این بیماری و داده‌های یک بررسی گذشته‌نگر هم‌گروه جداگانه در دنیای واقعی شامل ۸۱۸ بیمار با خصوصیات مشابه و شدت بیماری را تجزیه و تحلیل کرده است.

یافته‌های به دست آمده از آنالیز بررسی مرحله نهایی نشان داد که ۷۴.۴ درصد از بیماران دریافت‌کننده رمدسیویر تا روز ۱۴ بیماری بهبود یافته‌اند، در حالیکه در بیمارانی که مراقبت استاندارد دریافت می‌کردند، این میزان ۵۹ درصد بود.

میزان مرگ‌ومیر در بیماران درمان شده با رمدسیویر در این آنالیز تا روز چهاردهم ۷.۶ رصد بود، در حالیکه این رقم در میان بیمارانی که این دارو را دریافت نمی‌کردند، این رقم به ۱۲.۵ درصد رسیده بود.

گیلیاد همچنین می‌گوید میزان و احتمال بهبودی در بیمارانی که علاوه بر رمدسیویر، داروی هیدروکسی کلروکین را دریافت کرده بودند، از بیمارانی که فقط رمدسیویر دریافت کرده بودند، پایین‌تر بود.

کد خبر 529583 برچسب‌ها كروناويروس دارو

منبع: همشهری آنلاین

کلیدواژه: كروناويروس دارو

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۵۸۵۵۵۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

درخواست رییس نظام پزشکی از داروسازان

به گزارش خبرگزاری مهر، اعضای انجمن داروسازان تهران، در نشست با رئیس کل سازمان نظام پزشکی ایران، ضمن تشکر از دغدغه مندی رئیس سازمان نظام پزشکی در پیگیری مطالبات و مسائل مرتبط صنفی این گروه از جامعه پزشکی کشور و دفاع از حقوق داروسازان؛ نسبت به چالش‌های فروش اینترنتی دارو و آئین نامه فعالیت پلتفرم‌های عرضه اینترنتی دارو ابراز نگرانی کردند.

اعضای انجمن داروسازان تهران، در این دیدار، خواسته‌های خود مبنی بر رفع موانع و پیگیری چالش‌های قانونی ورود پلتفرم‌های توزیع آنلاین دارو را مطرح و از رئیس کل سازمان نظام پزشکی درخواست توجه، همکاری و تلاش برای حل این مسائل و مشکلات را داشتند.

عمده ترین موارد مطرح شده در این جلسه؛ شتاب زدگی در تدوین آئین نامه فروش اینترنتی دارو بدون دخالت و نظارت سازمان غذا و دارو به عنوان متولی این حوزه، افشای اطلاعات محرمانه بیماران و روند احراز هویت کاربران و بیماران در آئین نامه توزیع اینترنتی دارو، بی توجهی به زیر ساخت‌های قانونی برای ایجاد پلتفرم‌های فروش دارو، حذف مسئول فنی داروخانه‌ها، خطر بروز مراودات مالی داروخانه‌ها با این پلتفرم‌ها و نیز نشت دارو به بازار آزاد و قاچاق آن از داروخانه و موارد دیگر بود.

در ادامه، محمد رئیس زاده رئیس کل سازمان نظام پزشکی ایران، پس از استماع نظرات نمایندگان جامعه داروسازی، تاکید کرد که استاندارد وزارت‌بهداشت برای ارائه خدمت با اجرای فروش اینترنتی دارو باید رعایت شود.

وی همچنین از نایب رئیس انجمن داروسازان خواست مستندات مغایرت آئین نامه فروش اینترنتی دارو با اسناد بالادستی و سیاست‌های ابلاغی رهبری و قوانین کشوری را ناظر بر ایمنی دارویی بیماران، امنیت داده‌ها و اطلاعات بیماران گردآوری کنند تا به مسئولان ذی ربط جهت اصلاح آئین نامه فروش اینترنتی دارو، ارجاع شود.

کد خبر 6085263 حبیب احسنی پور

دیگر خبرها

  • چرا اولین داروی آلزایمر فروش نرفت؟
  • عرضه اینترنتی دارو کلید خورد | اطلاعات بیماران در اختیار پلتفرم‌ها قرار می‌گیرد؟
  • پیگیری برای اخذ مجوز داروخانه هلال احمر کرمانشاه
  • کلاهبرداری مرگبار با داروی آلزایمر
  • پرونده داروی هموفیلی روی میز شورای‌عالی بیمه
  • آدرس غلط سازمان غذا و دارو با طرح شائبه لوکس بودن داروی هموفیلی‌ها
  • آدرس غلط سازمان غذا و دارو با طرح شائبه لوکس بودن داروی هموفیلی ها
  • کلاهبرداری مرگ‌آلود با داروی درمان آلزایمر
  • درخواست رییس نظام پزشکی از داروسازان
  • کلاهبرداری با داروی مرگ